Momo

Momo

Son dakika momo haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan momo ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını momo haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Momo

haberleri sayfasında son dakika yaşanan momo gelişmeleri de dahil olmak üzere 71 momo haberi bulunmuştur. Tüm momo haberleri aşağıda listelenmiştir.
Nilperi Şahinkaya tatil sezonunu kapattı!
Nilperi Şahinkaya tatil sezonunu kapattı! Geçtiğimiz ay sevgilisiyle birlikte Çeşme'ye tatile giden ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya, önceki gün Nişantaşı'nda bir AVM'de görüntülendi. Ayaküstü muhabirlerle konuşan Şahinkaya, tatil sezonunu kapattığını açıkladı.
28.07.2023 Magazin
Cansel Elçin ile Zeynep Tuğçe Bayat denizde aşka geldi!
Cansel Elçin ile Zeynep Tuğçe Bayat denizde aşka geldi! Cansel Elçin ile kendisi gibi oyuncu olan eşi Zeynep Tuğçe Bayat, Çeşme tatillerinde objektiflere takıldı. Keyiflerinin yerinde oldukları gözlenen ikili, bir ara sarılıp yakınlaşarak kısa süreli romantizm yaşadı.
28.07.2023 Magazin
Filenin Sultanları tatilde! Duşa gömlekle girdi
Filenin Sultanları tatilde! Duşa gömlekle girdi A Milli Kadın Voleybol Takımı, FIVB Milletler Ligi finalinde Çin’i 3-1 yenerek, şampiyon oldu ve dünya sıralamasında ilk basamağa çıktı. Tarihi zaferle göğsümüzü kabartan Filenin Sultanları, büyük başarılarının ardından soluğu Çeşme'de aldı. Tatillerine devam eden ekip, The Beach Of Momo'da görüntülendi.
25.07.2023 Magazin
Yıllara meydan okuyorlar!
Yıllara meydan okuyorlar! Bodrum ve Çeşme'de sezonu açan ünlülerin plaj keyfi objektiflere yansıdı.
10.07.2023 Magazin
Çekimlere kısa bir mola
Çekimlere kısa bir mola “Veda Mektubu” dizisinin Ziya’sı Selim Bayraktar ile eşi Emel Karaköse, Bodrum tatilinin ardından Çeşme’ye geçti. Çift önceki gün The Beach of Momo’daydı.
1.07.2023 Magazin
ABD Başkanı Biden'ın torunu Çeşme’de tatilde
ABD Başkanı Biden'ın torunu Çeşme’de tatilde ABD Başkanı Joe Biden’ın ilk eşi Neilia Hunter’dan olan oğlu Hunter Biden’ın kızı Naomi Biden, Türkiye’ye geldi.
1.07.2023 Gündem
Huggy Wuggy nedir, oyuncağı ne? Huggy Wuggy nasıl bir oyun, tehlikeli mi, neden yasaklanması isteniyor? Huggy Wuggy oyunu ve oyuncağı!
Huggy Wuggy nedir, oyuncağı ne? Huggy Wuggy nasıl bir oyun, tehlikeli mi, neden yasaklanması isteniyor? Huggy Wuggy oyunu ve oyuncağı! Momo ve Mavi Balina oyunlarından sonra şimdi de Huggy Wuggy oyunu gündeme geldi. Sosyal medya kullanıcıları Huggy Wuggy için araştırma yapmaya başladı. Peki, Huggy Wuggy nedir? Huggy Wuggy oyunu nedir, nasıl bir oyun, tehlikeli mi, neden yasaklanmalı? Huggy Wuggy oyunu ve oyuncağı…
8.10.2022 Gündem
Yargı'nın Savcı Derya'sı Şükran Ovalı tatilde!
Yargı'nın Savcı Derya'sı Şükran Ovalı tatilde! “Yargı” dizisinin Savcı Derya’sı Şükran Ovalı ve eşi Caner Erkin, Çeşme tatillerine devam ediyor.
16.06.2022 Magazin
Bakan duyurdu! 1027 içeriğe müdahale edildi
Bakan duyurdu! 1027 içeriğe müdahale edildi Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, çocukların karşılaşabilecekleri riskleri tespit etmek ve önleyici çalışmalar yapmak amacıyla kurdukları Sosyal Medya Çalışma Grubu tarafından bugüne kadar 1027 içeriğe müdahalede bulunduklarını söyledi.
23.02.2021 Gündem
Ukraynalı top model Daria Kyryliuk davasında flaş karar!
Ukraynalı top model Daria Kyryliuk davasında flaş karar! Ukraynalı top model Daria Kyryliuk, saldırıya uğradığı iddiasıyla Çeşme’deki The Beach of Momo görevlilerinden şikayetçi olmuştu. Top model, şaşırtıcı şekilde şikayetinden vazgeçince savcılık da dosyayı kapattı.
12.12.2020 Yaşam
Instagram palyaço fotoğrafı olayı nedir? Instagram neden palyaço fotoğrafı ile hesap açmaya izin vermiyor?
Instagram palyaço fotoğrafı olayı nedir? Instagram neden palyaço fotoğrafı ile hesap açmaya izin vermiyor? Sosyal medyada dolaşan bir palyaço fotoğrafı gündeme oturdu. Instagram'da profil fotoğrafı yapılamadığı iddia edilen panyaço fotoğrafı merak edilenler arasına girdi. İddiaya göre Instagram'da profil fotoğrafı olarak bu görüntüyü koyduğunuzda hesabınız 5 saniye içinde kullanılamaz hale geliyor. Peki, Instagram palyaço fotoğrafı nedir?
27.11.2020 Gündem
Aşkın ilk fotoğrafı geldi!
Aşkın ilk fotoğrafı geldi! Oyuncu Dilan Çiçek Deniz ve Alihan Aloğlu, Bebeköy’deki Momo isimli mekandan çıkarken ilk defa görüntülendi.
20.09.2020 Magazin
Dayak yiyen Ukraynalı modelin soruşturmasında flaş gelişme
Dayak yiyen Ukraynalı modelin soruşturmasında flaş gelişme Çeşme'de 31 Temmuz akşamında Momo Beach Clup’te çalışan güvenlik görevlilerince darp edildiğini öne sürerek suç duyurusunda bulunan Ukraynalı model Daria Kyryliuk’un yürütülen soruşturmasında bilirkişi raporları hazırlandı. İki raporda da incelenen güvenlik kamerası görüntülerinde Kyryliuk’un arkadaşları tarafından darp edilmediğine yer verildi.
4.09.2020 Gündem
Dayak yiyen Ukraynalı modelin soruşturmasında flaş gelişme
Dayak yiyen Ukraynalı modelin soruşturmasında flaş gelişme Çeşme'de 31 Temmuz akşamında Momo Beach Clup’te çalışan güvenlik görevlilerince darp edildiğini öne sürerek suç duyurusunda bulunan Ukraynalı model Daria Kyryliuk’un yürütülen soruşturmasında bilirkişi raporları hazırlandı. İki raporda da incelenen güvenlik kamerası görüntülerinde Kyryliuk’un arkadaşları tarafından darp edilmediğine yer verildi.
4.09.2020 Gündem
Plajda şen kahkahalar! Telefonu elinden düşürmedi
Plajda şen kahkahalar! Telefonu elinden düşürmedi Asuman Dabak, önceki gün Çeşme The Beach of Momo’da objektiflere takıldı.
21.08.2020 Magazin
Ukraynalı model Daria Kyryliuk'ı kim darbetti? Görgü tanıkları anlattı
Ukraynalı model Daria Kyryliuk'ı kim darbetti? Görgü tanıkları anlattı Ukraynalı model Daria Kyryliuk'ı darp iddialarında görgü tanıkları anne Figen Civan ile oğlu Beytürk Kirezlik, CNN TÜRK canlı yayınında yaşadıklarını anlattı. Daria Kyryliuk'ın birlikte olduğu grubun kendilerine hakaret ve küfürler savurduğunu söyleyen görgü tanıkları, o gece model Kyryliuk'ın hiçbir şeyinin olmadığını söylediler. Anne Figen Civan, "Ertesi gün çıkan haberlere ben gerçekten çok şaşırdım." ifadelerini kullandı.
10.08.2020 Gündem
Ukraynalı modelin ifadesi ortaya çıktı! 'Arabaya bindiğimde...'
Ukraynalı modelin ifadesi ortaya çıktı! 'Arabaya bindiğimde...' İzmir Çeşme'de eğlence mekanında dövüldüğünü öne süren Ukraynalı model Daria Kyryliuk ve erkek arkadaşı Baran Güneş savcılıkta verdikleri ifadede olayı ayrıntılarıyla anlattı.
6.08.2020 Gündem
Bakan Soylu, o iddialara cevap verdi: Tövbe. Olur mu öyle şey
Bakan Soylu, o iddialara cevap verdi: Tövbe. Olur mu öyle şey Çeşme'de darp edildiği iddia edilen top model Daria Kyryliuk olayında sular durulmuyor. Çeşme Kaymakamı Hacı Mehmet Kara'nın görevden alınması sonrası ortaya atılan iddialara İçişleri Bakanı Süleyman Soylu cevap verdi.
6.08.2020 Gündem
Çeşme Kaymakamı Mehmet Kara'nın görev yeri değiştirildi
Çeşme Kaymakamı Mehmet Kara'nın görev yeri değiştirildi Ukraynalı kadına darp olayı ile ilgili Çeşme Kaymakamı Mehmet Kara'nın görev yeri değiştirildiği öğrenildi.
5.08.2020 Gündem
Ünlü model güvenlik görevlilerin saldırısına uğradı
Ünlü model güvenlik görevlilerin saldırısına uğradı Dünyaca ünlü Ukraynalı top model Daria Kyryliuk ve arkadaşları iddiaya göre, İzmir'in Çeşme ilçesindeki bir sahil plajında yer alan beach club güvenlik görevlileri tarafından saldırıya uğrayıp darbedildi. Daria Kyryliuk, maruz kaldığı şiddeti gösteren fotoğrafı ile birlikte sosyal medya hesabından paylaşarak duyurdu.
3.08.2020 Yaşam
Gurur Aydoğan ve Hilal Altınbilek denizden el ele çıktı
Gurur Aydoğan ve Hilal Altınbilek denizden el ele çıktı Merhum sanatçı Oya Aydoğan'ın oğlu Gurur Aydoğan, önceki gün Hilal Altınbilek'le Çeşme Dalyan The Beach Of Momo'da görüntüledi.
28.07.2020 Magazin
Merve Boluğur'un mayosu dikkat çekti
Merve Boluğur'un mayosu dikkat çekti Çeşme tatiline devam eden oyuncu Merve Boluğur, önceki gün The Beach Of Momo'da görüntülendi.
19.07.2020 Magazin
Emre Karayel nişanlısıyla tatile çıktı
Emre Karayel nişanlısıyla tatile çıktı Oyuncu Emre Karayel, geçtiğimiz hafta aile arasında nişanlandığı Gizem Demirci'yle The Beach Of Momo'da görüntülendi.
18.07.2020 Magazin
Hazal Filiz Küçükköse'nin Çeşme tatili
Hazal Filiz Küçükköse'nin Çeşme tatili Hazal Filiz Küçükköse, önceki gün The Beach Of Momo'da objektiflere yansıdı.
17.07.2020 Magazin
Aslıhan Karalar arkadaşının omzuna çıktı
Aslıhan Karalar arkadaşının omzuna çıktı Çeşme tatiline devam eden Aslıhan Karalar, önceki gün Dalyan The Beach Of Momo da objektiflere yansıdı.
16.07.2020 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Momo ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki momo haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.