Mobilya

Mobilya

Son dakika mobilya haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mobilya ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mobilya haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mobilya

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mobilya gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.824 mobilya haberi bulunmuştur. Tüm mobilya haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sezon açıldı, düğün salonlarının yüzde 70’i doldu! 340 bin liraya çıkıyor
Sezon açıldı, düğün salonlarının yüzde 70’i doldu! 340 bin liraya çıkıyor Her yıl ortalama 600 bin kişinin evlendiği Türkiye’de, yaz sezonunun yaklaşmasıyla birlikte düğün hareketliliği de başladı. İzmir’deki düğün salonlarında ise eylül ayına kadar rezervasyonların yüzde 70’i doldu.
19.04.2024 Ekonomi
Yeni aldığı telefon yarım milyona patladı! Sabah uyanınca gerçek ortaya çıktı
Yeni aldığı telefon yarım milyona patladı! Sabah uyanınca gerçek ortaya çıktı Erzurum'da mobilya pazarlamacısı Adem Kızıltaş'ın (43) satın aldığı yeni cep telefonuna sızan dolandırıcılar, hesabındaki 173 bin lira ile kredi kartlarından 336 bin lira para çekerek kendi hesaplarına aktardı. Yaklaşık yarım saat içerisinde 509 bin lirayı alan dolandırıcıların Türk Kızılay Kahramanmaraş Şubesi'ne de 50 lira bağış yaptıkları dikkat çekti.
14.03.2024 Gündem
Yeni telefon aldı! Dolandırıcılar hesabından para çekti, 50 Lira'da bağış yaptılar
Yeni telefon aldı! Dolandırıcılar hesabından para çekti, 50 Lira'da bağış yaptılar Erzurum'da toptan mobilya pazarlamacılığı yapan Adem Kızıltaş'ın telefonuna su kaçması sonucu bozuldu. Yeni telefon aldı, kurulumunu yaptı ve uykuya daldı. Dolandırıcılar 02.30 ile 03.00 saatleri arasında Kızıltaş'ın hesabından 509 bin lira çekti, 50 lira da Kızılay'a bağış yaptılar.
14.03.2024 Gündem
Sağanak ve hortum felaketi Antalya'yı vurdu! 6 yaralı, 1000 dönüm serada zarar
Sağanak ve hortum felaketi Antalya'yı vurdu! 6 yaralı, 1000 dönüm serada zarar Antalya'da dün akşam etkili olan sağanak yağış yaşamı felç ederken, denizden karaya ulaşan 2 ayrı hortum Demre, Kumluca, Finike ve Manavgat ilçelerinde ortalığı savaş alanına çevirdi. Seralar, tarım alanları, iş yerleri ve binalarda zarara neden olan hortumda 6 kişi yaralandı. Hortum, örtüaltı tarımın merkezi Kumluca'da 1000 dönüm serayı yerle bir etti. Kumluca Ziraat Odası Başkanı Hidayet Kökce, "Üreticilerimizin bir kısmının sigortası vardı ama olmayanlar da var. Hortum 12 kilometre boyunca 70- 80 metrelik genişlikte zarar vererek geçti" dedi.
6.03.2024 Gündem
Kredi kartı düzenlemesi gündeme geldi, senet imzalama dönemi geri döndü
Kredi kartı düzenlemesi gündeme geldi, senet imzalama dönemi geri döndü Kredi kartları ile ilgili düzenleme vatandaşların büyük kısmı tarafından yakından takip ediliyor. Özellikle düzenleme sonrası taksit yapılamayacak olmasının gündeme gelmesi en çok konuşulan konular arasında yer alıyor. Ev kuracak gençler ise nikah öncesi senet imzalıyor. Kredide sınırlı limit, kredi kartlarında taksit sayısının düşmesi nedeniyle beyaz eşya ve mobilya artık senetle alınıyor. Sektör temsilcileri senedin kayıt dışına yol açacağını söylüyor
25.02.2024 Ekonomi
Elektrikli ev aletleri, mobilya ve eczacılık ürünleri başta olmak üzere tüm sektörler etkilendi! TÜİK tek tek açıkladı
Elektrikli ev aletleri, mobilya ve eczacılık ürünleri başta olmak üzere tüm sektörler etkilendi! TÜİK tek tek açıkladı TÜİK’e göre, perakende satışlardaki büyüme hızı yavaşladı. Parasal sıkılaşma tedbirlerinin tüketime yansıdığı görüldü. Satışlar en çok elektrikli ev aletleri ve mobilya sektöründe hız kesti, akaryakıt ve eczacılık ürünlerinde ise düşüş var. Uzmanlar “Tüketici fiyatlara alışamadı” derken genellikle piyasaya ayak uydurmayan kozmetik bile yüzde 4 geriledi.
18.02.2024 Ekonomi
Merkez Bankası'ndan 'mevduat faizi' açıklaması
Merkez Bankası'ndan 'mevduat faizi' açıklaması Merkez Bankası'ndan yapılan açıklamada, "Kredi arzında ve mevduat faizinde gözlenebilecek oynaklıklara karşın makroihtiyati kararlarla parasal aktarım mekanizması desteklenmeye devam edilecek" denildi.
1.02.2024 Ekonomi
Annesini 27 yerinden bıçaklayıp öldürdü mahkemedeki ifadesi kan dondurdu
Annesini 27 yerinden bıçaklayıp öldürdü mahkemedeki ifadesi kan dondurdu Bursa'da, uyuşturucu kullandıktan sonra annesini 27 yerinden bıçaklayarak öldüren Yakup Babacan (28), tutuklu yargılandığı davanın ilk duruşmasında indirim uygulanarak müebbet hapse çarptırıldı.
25.01.2024 Gündem
Üç ünlü marka ihaleyle satışa çıkıyor
Üç ünlü marka ihaleyle satışa çıkıyor Ev tekstili markaları Doqu Home, Gümüşsuyu Halı ve Vellteks Tekstil, ihale yöntemiyle yapılacak satış sonrasında yeni yatırımcılarını bekliyor.
23.01.2024 Ekonomi
Boya atölyesinde çıkan yangın, yandaki iş yerine de sıçradı
Boya atölyesinde çıkan yangın, yandaki iş yerine de sıçradı Ankara'nın Altındağ ilçesinde boya atölyesinde başlayıp, yandaki mobilya atölyesine sıçrayan yangın, itfaiyenin 2 saat süren müdahalesi ile söndürüldü.
15.01.2024 Gündem
Tüketici hakem heyetleri, 3,9 milyar liralık uyuşmazlığı karara bağladı
Tüketici hakem heyetleri, 3,9 milyar liralık uyuşmazlığı karara bağladı Ticaret Bakanlığı, tüketici hakem heyetlerinin geçen yıl değeri yaklaşık 3,9 milyar lirayı bulan 707 bin 814 uyuşmazlığı karara bağladığını duyurdu.
12.01.2024 Ekonomi
Fabrika gibi okul: 1 yılda 12 milyon TL ciro yaptılar
Fabrika gibi okul: 1 yılda 12 milyon TL ciro yaptılar Kayseri’de fabrika gibi çalışan Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Mobilya Bölümü 2023 yılında 12 milyon TL ciro yaptı. Öğrenciler eğitim gördükleri okulda hem iş öğrenirken hem de okuldaki atölyelerde çalışarak ev ekonomilerine de katkı sağlıyorlar.
11.01.2024 Gündem
Rekabet Kurumu: Türk şirketlerinin 2023 yılı işlem bedeli 163 milyar lira
Rekabet Kurumu: Türk şirketlerinin 2023 yılı işlem bedeli 163 milyar lira Rekabet Kurumu, 2023 yılında Türkiye kökenli şirketler tarafından bildirilen 97 birleşme, devralma ve özelleştirme işleminin toplam bedelinin 163 milyar lira olduğunu açıkladı.
5.01.2024 Ekonomi
Meslek lisesinden 30 milyon TL'yi aşan rekor ciro
Meslek lisesinden 30 milyon TL'yi aşan rekor ciro Samsun Çarşamba Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2023 yılında yaptığı ciro ile Samsun'da liseler arasında tarihi bir rekor kırdı. Lise metal, mobilya ve iç mekan tasarımı, inşaat, bilişim, elektrik-elektronik, motorlu araçlar teknolojileri ve makine alanlarında yaptığı üretimle 30 milyon 752 bin 531 TL ciro yapmayı başardı.
4.01.2024 Ekonomi
Berkay dava açtı! Özlem Ada Şahin tanık olarak ifade verdi
Berkay dava açtı! Özlem Ada Şahin tanık olarak ifade verdi Şarkıcı Berkay, 6 yaşındaki kızlarının üzerine düşerek yaralanmasına sebep olduğunu iddia ettiği mobilya firmasına karşı malın ayıplı olduğu iddiasıyla İstanbul Tüketici Mahkemesine dava açtı. Duruşmada Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin tanık olarak ifade verdi. Şahin ifadesinde "Çocuğum travma yaşadığı için çocuk odasındaki mobilyaları söktürüp çöpe attım" dedi.
11.12.2023 Magazin
Mobilya sektöründe dijital alışveriş için yeni adım
Mobilya sektöründe dijital alışveriş için yeni adım Erciyes Anadolu Holding yeni markası Storish’in hayata geçtiğini duyurdu.
6.12.2023 Bilim ve Teknoloji
Büyük indirim! Onlarca firma harekete geçti, 81 ilde başladı
Büyük indirim! Onlarca firma harekete geçti, 81 ilde başladı Bugüne kadar gıda, aksesuar, ambalaj, arsa, konut, rezidans, beyaz eşya, mobilya, bisiklet, eğitim, ev tekstili ve eşyaları, hırdavat, hizmet, inşaat, dekorasyon, kırtasiye, temizlik ve kozmetik ürünleri, otel, oyuncak, spor malzemeleri, teknoloji, tekstil, yapı malzemeleri sektörlerinden 932 firma on binlerce mağazası ile indirim kampanyasına katıldı.
3.12.2023 Ekonomi
İnegöl’de sahte çek depremi yaşandı! 'Bilgi kirliliği var'
İnegöl’de sahte çek depremi yaşandı! 'Bilgi kirliliği var' 2023 yılının ilk yarısında otomotiv sektöründe al-sat furyası yaşanmıştı. Araçlar, neredeyse değerinin iki katına ulaşan rakamlara satılmıştı. Sonrasında hükümet düğmeye basmış ve birtakım önlemler alınmıştı. Çoğu çekle alınan arabalarda kullanılan çekler sahte çıktı. İşte bu gelişmeler mobilya sektöründe merkez olan İnegöl'e darbe vurdu.
1.12.2023 Gündem
Merkez Bankası Başkanı Erkan: Enflasyon 2024'ün ikinci yarısında gerileyecek
Merkez Bankası Başkanı Erkan: Enflasyon 2024'ün ikinci yarısında gerileyecek Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, İSO Meslek Komiteleri Ortak Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, "Kasım ayı öncü göstergeleri de aylık enflasyondaki gerilemenin devam edeceğine işaret etmektedir. Enflasyon Raporu'nda da belirttiğimiz gibi yıllık enflasyon mayıs ayındaki baz etkisiyle tepe noktasına ulaştıktan sonra 2024'ün ikinci yarısında gerileyecek. Baz etkilerinin ötesinde, enflasyondaki düşüş süreci birçok kanalla kendini gösterecek" dedi.
29.11.2023 Gündem
Fahiş fiyat artışı ve stokçuluk yapan firmalar! Bakan Bolat: 710 milyon lira ceza kesildi
Fahiş fiyat artışı ve stokçuluk yapan firmalar! Bakan Bolat: 710 milyon lira ceza kesildi İş dünyası ve Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri ile istişare toplantısı düzenleyen Ticaret Bakanı Ömer Bolat, "Ticaret Bakanlığımız ve bünyesinde yer alan Haksız Fiyat Değerlendirme Kurulu ile Reklam Kurulu tarafından; perakende marketlerden otomotiv işletmelerine, emlak-gayrimenkul firmalarından hizmet sektörü firmalarına kadar fahiş fiyat artışı, stokçuluk ve tüketicilere yönelik aldatıcı ve yanıltıcı uygulamalar içindeki yüz binlerce işletmeye yapılan denetimler sonucu idari para cezaları uygulanmıştır. Bu çerçevede 2023 yılında uygulanan idari para cezalarının toplamı 710 milyon TL'ye ulaşmıştır." dedi.
13.11.2023 Ekonomi
Şulemsi, Tayyargiller'den sonra sıra Nevra Bilem'e geldi! Hepsini korku sardı, inceleme başlatıldı
Şulemsi, Tayyargiller'den sonra sıra Nevra Bilem'e geldi! Hepsini korku sardı, inceleme başlatıldı Güzellik merkezi sahibi fenomenler Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin gözaltına alınmasının ardından panikte. Ne yapacağını şaşıran fenomenler sosyal medya hesaplarında büyük bir temizliğe başladı. Ama vergi müfettişleri onları peşine düştü bile. İşte o fenomenlerden Nevra Bilem ile ilgili de bir gerçek ortaya çıktı. Onlarca kişi, 'Nevra Bilem bizi dolandırdı' diye suç duyurusunda bulundu.
11.11.2023 Gündem
ŞOK 1-7 Kasım aktüel katalog 2023 yayınlandı! Kışlık mont, yağmurluk ŞOK'ta ucuzun da ucuzu!
ŞOK 1-7 Kasım aktüel katalog 2023 yayınlandı! Kışlık mont, yağmurluk ŞOK'ta ucuzun da ucuzu! ŞOK 1-7 Kasım aktüek katalog 2023 yayınlandı. ŞOK kışlık mont, yağmurluk indirimleriyle Kasım ayına girdi. Raflarda yerini alan indirimli ürünler arasında mutfak malzemeleri, tencere ve tava da yer aldı. Mobilya çeşitleinde dev indirimlerin yapıldığı güncel katalog müşterileri heyecanlandırdı. İşte 1-7 Kasım ŞOK aktüel katalog 2023....
31.10.2023 Ekonomi
Cumhuriyet'in 100. yılında bayrak satışları patladı! Üreticiler siparişlere yetişemiyor
Cumhuriyet'in 100. yılında bayrak satışları patladı! Üreticiler siparişlere yetişemiyor Bursa'da, kumaş, eşarp gibi ürünlerin yanı sıra Türk Bayrağı üretimi yapan fabrika, Cumhuriyetin 100'üncü yılı dolayısıyla bayrak siparişlerine yetişemiyor. Son dönemde taleplerin yaklaşık yüzde 350 arttığını belirten işletme sahibi Ahmet Yalçın, "Geçtiğimiz yıllarda aylık 3 milyon metre bayrak üretimi yaparken şu an aylık 10 milyon metre üretim yapmaya başladık" dedi.
26.10.2023 Gündem
Hepsiburada alışveriş kredisi - Taksit avantajlarıyla bütçenizi zorlamadan alışveriş yapın
Hepsiburada alışveriş kredisi - Taksit avantajlarıyla bütçenizi zorlamadan alışveriş yapın Teknolojinin hızla ilerlemesiyle birlikte, online alışveriş alışkanlıklarımızı kökten değiştirdi! Bu dijital dönüşümün en önemli avantajlarından biri de, alışveriş yaparken bütçenizi zorlamadan istediğiniz ürünlere sahip olabilme fırsatı sunmasıdır. Hepsiburada Alışveriş Kredisi'nin taksit avantajlarıyla öne çıktığını söylemek mümkün. Hayallerinizdeki ürünlere ulaşmak artık çok daha kolay ve esnek bir hale geliyor. Hepsiburada'nın sunmuş olduğu alışveriş kredisi seçenekleri, ihtiyaçlarınızı karşılamak için ideal bir çözüm sunarken, ödemelerinizi taksitlere bölebilme imkanıyla da finansal konforunuzu gözetiyor. Ani bütçe darboğazları yaşamadan, istediğiniz ürünlere sahip olmanın keyfini sürmek artık elinizde. Hem geniş ürün yelpazesi hem de esnek ödeme seçenekleri ile Hepsiburada, online alışveriş deneyiminizi hem daha keyifli hem de daha ekonomik hale getiriyor.
4.10.2023 Advertorial
İstanbul'da sel iki can aldı! Birçok ev ve iş yerini su bastı, yollar dereye döndü
İstanbul'da sel iki can aldı! Birçok ev ve iş yerini su bastı, yollar dereye döndü Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün İstanbul için yaptığı sağanak yağış uyarısının ardından özellikle İstanbul'un kuzey kesimlerinde sağanak yağmur sele dönüştü. Arnavutköy, Başakşehir ve Küçükçekmece'de etkili olan yağış nedeniyle birçok ev ve iş yerini su bastı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, selde iki kişinin hayatını kaybettiğini açıklarken Sağlık Bakanı Koca ise yağıştan 12 kişinin etkilendiğini duyurdu. İstanbul Valisi Davut Gül, CNN Türk'e yaptığı açıklamada, "Milletimizin başı sağolsun. Çok büyük geçmiş olsun. Metrekareye 125 kilogram yağış düştü" dedi. Öte yandan Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı sel felaketiyle ilgili 3 savcının görevlendirildiğini açıkladı.
6.09.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mobilya ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mobilya haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.