Mobese

Mobese

Son dakika mobese haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mobese ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mobese haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mobese

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mobese gelişmeleri de dahil olmak üzere 824 mobese haberi bulunmuştur. Tüm mobese haberleri aşağıda listelenmiştir.
İrem'i öldürdü, 'gözlerim görmüyor' dedi! Mahkeme inanamadı: Öldürüyorum, gömüyorum kimse bulamıyor
İrem'i öldürdü, 'gözlerim görmüyor' dedi! Mahkeme inanamadı: Öldürüyorum, gömüyorum kimse bulamıyor Kütahya'nın Emet ilçesinde 4 yıl önce kaybolan İrem Gül’ü (19) evinde öldürdüğü suçlamasıyla yargılanıp beraat eden eski erkek arkadaşı Murat Önver (38), karara itiraz süreci devam ederken başka suçtan gözaltına alındı. Polislere, "Ben sakinim, çok sakinim, sakin kalmadığım zaman adam öldürüyorum. Öldürüyorum, gömüyorum kimse bulamıyor" dedi. İtirazı inceleyen Bursa Bölge Mahkemesi, sanığın sözleri nedeniyle beraat kararını bozdu. Yeniden yapılan yargılamada sanık Önver, cesedi bulunamayan İrem Gül’ü öldürmekten müebbet hapis cezasına çarptırılıp, tutuklandı.
2.03.2024 Gündem
Okul müdürünün aşk zinciri başını yaktı! Soruşturma başlatıldı
Okul müdürünün aşk zinciri başını yaktı! Soruşturma başlatıldı Antalya'da 2016 yılında Aksu ilçesi Pınarlı Cumhuriyet Ortaokulu'nda müdür olan, aynı okuldaki bir kadın öğretmenle ilişki yaşadığı iddialarıyla açılan soruşturma neticesinde görevinden alınarak, başka bir okula öğretmen olarak gönderilen S.Ö., Korkuteli'de bir öğrencinin velisiyle aşk yaşadığı iddialarıyla gündeme geldi.
12.12.2023 Gündem
3 kurşunla öldürdüğü arkadaşının kestiği kafasını buzdolabında saklamıştı, ifadesi ortaya çıktı
3 kurşunla öldürdüğü arkadaşının kestiği kafasını buzdolabında saklamıştı, ifadesi ortaya çıktı İnsanı dehşete düşüren olay Bursa'da yaşandı. Eczacı kalfası Serdar Ergun (47) ile ev arkadaşı Murat Kutlu'yu (39) öldürdüğü gerekçesiyle hakkında iki ayrı dava açılan Ahmet Burak Demir (40), Kutlu’ya yönelik eylemi nedeniyle hakim karşısına çıktı. 3 kurşunla vurduğu Kutlu’nun kestiği başını buzdolabında saklayan Demir, kendisini cinayete berber arkadaşı Ersin K.’nin azmettirdiğini öne sürdü. Tabancayı kendisine Kutlu’nun arkadaşı Ersin K.’nin verdiğini söyleyen Demir, “Ersin bana ‘Silahı al, Murat’ı öldür’ dedi. Öldürdüm. Ersin K.’nin de benimle birlikte yargılanmasını istiyorum” dedi. Mahkeme heyeti, Ersin K. hakkında da Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunulmasına karar verdi.
20.11.2023 Gündem
Yargı’dan Cumhuriyet'in 100. yılında Atatürk’e büyük vefa
Yargı’dan Cumhuriyet'in 100. yılında Atatürk’e büyük vefa Kanal D’nin, yapımını Ay Yapım’ın üstlendiği, her bölümü ile çok izlenen dizisi Yargı’da dün gece nefesler tutuldu. Ilgaz ve Ceylin Mercan’ı bulurken; Cumhuriyetimizin 100.yılına özel hazırlanan sahne ile başlayan bölüm, gece boyu sosyal medyanın da gündemindeydi.
30.10.2023 Televizyon
Bursa'da kan donduran olay! Ev arkadaşını 3 kurşunla öldürdü, kafasını kesip buzdolabında sakladı...
Bursa'da kan donduran olay! Ev arkadaşını 3 kurşunla öldürdü, kafasını kesip buzdolabında sakladı... Dehşete düşüren olay Bursa'da gerçekleşti. Eczacı kalfası Serdar Ergun (47) ile ev arkadaşı Murat Kutlu'yu (39) tabancayla, Kutlu'nun köpeğini ise bıçak ve baltayla öldürdüğü suçlamasıyla tutuklanan Ahmet Burak Demir (40) hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı. İddianamede, Demir'in Kutlu'yu evinde 3 kurşunla öldürüp, başını vücudundan bıçakla ayırarak buzdolabına koyduğu, balkondaki köpeğini de bıçak ve balta darbeleriyle öldürdüğü belirtildi. Serdar Ergun'u da borcunu ödemek için çağırdığı otomobilinde öldürdüğü belirtilen Demir, 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis ile öldürdüğü köpek için 1200 TL para cezası istemiyle yargılanacak.
19.09.2023 Gündem
73/c Trafik Cezası Kodu Nedir? 73/c Cezası Ne Kadar, Nasıl İtiraz Edilir?
73/c Trafik Cezası Kodu Nedir? 73/c Cezası Ne Kadar, Nasıl İtiraz Edilir? Trafikte güvenli seyahat, kamu yararı ve toplum güvenliği bakımından seyahat halindeki araç sürücülerinin yaptığı hatalara karşı ceza yazılmaktadır. Trafik cezası olarak adlandırılan cezalar ise çeşitli kodlarla daha kolay anlaşılır hale getirilmiştir. 73/C Trafik Ceza kodu bunlardan sadece bir tanesidir ve ilgili kanunun 73/C madde ceza miktarı ne kadardır? Pek çok kişi tarafından merak konusudur. Bu madde sürüş sırasında aynı anda cep telefonu ya da herhangi bir iletişim cihazı kullanmaya karşı güvenlik önlemi olarak konulmuştur. Hem sürücü hem çevresinde bulunanların güvenli seyahat edebilmesini sağlayabilmek amacıyla kanunun 73/C maddesi konulmuştur.
18.08.2023 Gündem
74/b Trafik Cezası Kodu Nedir? 74/b Cezası Ne Kadar, Nasıl İtiraz Edilir?
74/b Trafik Cezası Kodu Nedir? 74/b Cezası Ne Kadar, Nasıl İtiraz Edilir? Trafik cezaları trafiğe çıkan her sürücünün farklı nedenlerle karşılaşabileceği durumlar arasında yer alır. Günümüzde trafik cezaları ise, genellikle Mobese ve EDS gibi gelişmiş uygulamalarla kesiliyor. Kırmızı ışıkta durmayan ya da Hız limitine uymayan sürücüler bu uygulamalarda takip edilerek, plakaya gerekli cezai işlem yapılabiliyor. Sürücülere gelen cezalardan birisi de 74/b trafik cezası olabilir.
5.08.2023 Gündem
Korhan Berzeg'i aramalarda 13’üncü gün; teknik inceleme başlatıldı, yırtıcı kuşlar takibe alındı
Korhan Berzeg'i aramalarda 13’üncü gün; teknik inceleme başlatıldı, yırtıcı kuşlar takibe alındı Dünya Bankası'nda çalıştıktan sonra emekli olan ve tatil için geldiği Balıkesir’in Gönen ilçesinde 13 gün önce köpeğiyle birlikte yürüyüşe çıktıktan sonra kaybolan Korhan Berzeg’i (83) arama çalışmalarından henüz sonuç alınamadı. Ekipler fiziki arama alanını genişletirken, Berzeg’e ulaşmak için teknik arama da başlatıldı. Berzeg’in kaybolduğu iddia edilen bölgenin yol güzergahında araçların plakaları ile yakınlarının telefon görüşmeleri mercek altına alındı. Yırtıcı kuşları da takip eden ekipler, bir koyun ve karga leşiyle karşılaştı.
29.06.2023 Gündem
Yargı yine izleyicileri ekran başına kilitledi!
Yargı yine izleyicileri ekran başına kilitledi! Kanal D’nin Ay Yapım imzalı sevilen dizisi Yargı’nın dün gece yayınlanan 57’nci bölümü seyirciyi ekran başına kilitledi. Dizi gece boyu #Yargı etiketiyle sosyal medya listelerinde üst sıralarda yer alırken, diziye tekrar giriş yapan Yurdaer Okur ise sosyal medyadan övgü dolu mesajlar aldı.
20.03.2023 Televizyon
Pazar’ın galibi değişmedi! Yargı yine zirvede
Pazar’ın galibi değişmedi! Yargı yine zirvede Kanal D’nin Ay Yapım imzalı dizisi Yargı’nın dün gece yayınlanan 56’ncı bölümü heyecanlı ve duygusal anlarıyla seyirciyi ekrana kilitledi. Dizi, AB’de 6,30 reyting, 16,99 izlenme payı, 20+ABC1’de 7,20 reyting, 16,78 izlenme payı elde ederek AB ve 20+ABC1 kategorilerinde gecenin birincisi oldu.
13.03.2023 Televizyon
Yabancı sürücü ve plakalara cezalarda yüzde 171 artış
Yabancı sürücü ve plakalara cezalarda yüzde 171 artış Antalya'da, 2022'de yabancı sürücüler veya yabancı araç plakalarına yönelik cezalar, ciddi oranda arttı. Yabancılara önceki yıla göre, yüzde 171 artışla 22 bin 799 cezai işlem uygulandı.
2.02.2023 Ekonomi
Site ve apartmanda oturan herkesi ilgilendiriyor! 'Yasaklanamaz'
Site ve apartmanda oturan herkesi ilgilendiriyor! 'Yasaklanamaz' Site ve 7/24 kamera ile izlenen apartmanlarda oturanların tercihlerini belirleyen en önemli etken güvenlik oluyor. Özellikle çocuklar site ve apartman bahçelerinde serbestçe oyun oynayabiliyor. Ancak kimi aileler çocuklarının izlenmesinden rahatsız olabiliyor. Peki site yöneticilerinin kameradan site sakinlerini ve çocuklarını izleme yetkisi var mı? Blok girişinde çocuklar oturup cips yedikleri ve etrafı kirlettikleri için suçlu gibi başlarını eğdirerek fotoğraflarını çekebilir mi? Bu fotoğrafları da ekleyip ailelerine uyarı yazısı gönderebilir mi? Ceza hukukçusu Prof. Dr. Devrim Güngör, “Yöneticinin insanları hizaya getirme yetkisi yoktur. Güvenlik kamera kayıtlarını kendi telefonu veya bilgisayarı üzerinden anlık olarak takip etmesi, kişilerin özel hayatının gizliliğini ihlal etmektir ve suçtur” uyarısında bulundu.
9.01.2023 Ekonomi
Ceylin, Parla'yı kaçırıyor! Yargı'da büyük yüzleşme
Ceylin, Parla'yı kaçırıyor! Yargı'da büyük yüzleşme Pazar akşamlarına damga vuran Kanal D'nin popüler dizisi Yargı, yine soluksuz izlendi. Son bölümde Parla'nın katil olduğunu öğrenen Ceylin, Parla'yı kaçırmaya kalktı. Peki şimdi ne olacak? Yargı 48. bölümde yaşananlar tüm detaylarıyla haberimizde.
19.12.2022 Magazin
5 vatandaşını öldürüp, ülkesine kaçan Afgan için kırmızı bülten
5 vatandaşını öldürüp, ülkesine kaçan Afgan için kırmızı bülten Ankara'da, 5 Afganistan uyruklunun öldürülmesiyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında, cinayetleri işlediği ve ülkesine kaçtığı belirlenen M.O.Y. hakkında kırmızı bülten çıkarıldı. 
1.12.2022 Gündem
Karısıyla ilişkisi olduğunu öğrendi, öldürüp gömdü! 'Keşke yanına gitmeseydim'
Karısıyla ilişkisi olduğunu öğrendi, öldürüp gömdü! 'Keşke yanına gitmeseydim' Konya'da eşiyle ilişkisi olduğunu öğrendiği Hekim Bingöl'ü (49), boğazını kesip öldürdükten sonra Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde molozlar arasına sakladı. Ali Şentürk (42), haksız tahrik ve iyi hal indirimiyle, 12 yıl hapse mahkum edildi. Sanık Şentürk, son savunmasında, "İşimde gücümde olan birisiydim. Bunları hak etmedim" dedi.
21.10.2022 Yaşam
Darbe girişiminin Ankara emniyetine zararı 54 milyon TL
Darbe girişiminin Ankara emniyetine zararı 54 milyon TL Emniyet Genel Müdürlüğü'nün, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Ankara emniyetine verdiği maddi zararın tazmini için Ankara 15’inci Asliye Hukuk Mahkemesi'ne açtığı dava kapsamında bilirkişi raporu hazırlandı. Raporda, darbecilerin sadece o gece Ankara emniyetine verdiği zararın 54 milyon lira olarak hesaplandığı bilgisi yer aldı.
27.09.2022 Yaşam
Türkiye’de 8 ayda 1469 kişi, trafik kazalarında öldü
Türkiye’de 8 ayda 1469 kişi, trafik kazalarında öldü Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Başkanlığı verilerine göre, ağustos ayında meydana gelen 44 bin 179 trafik kazasında 29 bin 840 kişi yaralandı, 289 kişi de hayatını kaybetti. Yılın ilk 8 ayında ise kazalarda ölenlerin sayısı, 1469 oldu.
20.09.2022 Yaşam
Genç kızı evinde öldürüp cesedini parçaladı! 'O boğuk çığlık sesini unutamıyorum'
Genç kızı evinde öldürüp cesedini parçaladı! 'O boğuk çığlık sesini unutamıyorum' Eskişehir'de Iraklı Sally Ali Challab Al-Abbood'u (20) evinde öldürüp cesedini parçalayarak, çöp konteynerlerine attığı iddiasıyla tutuklanan ve hakkında ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istenen Amjed Mohsin Mohammed'in (28) yargılanmasına devam edildi. Duruşmada tanık olarak dinlenen Gülten K., "Birden bir çığlık sesi duydum. Boğuk bir çığlık sesiydi. O sesi unutamıyorum" dedi.
16.09.2022 Yaşam
FETÖ yalanıyla dolandırıcılık iddiasına 2 tutuklama
FETÖ yalanıyla dolandırıcılık iddiasına 2 tutuklama Karaman'da telefonda kendilerini savcı olarak tanıtıp, ‘kimlik ve hesap bilgilerin FETÖ’nün eline geçti’ yalanıyla esnaf V.B.'nin altın ve parasını dolandıran 2 şüpheli, Konya'da yakalanıp tutuklandı.
5.09.2022 Yaşam
Özel harekat devreye girdi! Hırsızlık çetesine operasyon
Özel harekat devreye girdi! Hırsızlık çetesine operasyon Osmaniye'de, hırsızlık olaylarına karışan şüphelilerin yakalanmasına yönelik özel hareket polislerinin de katıldığı operasyonda 9 kişi yakalandı. Adliyeye sevk edilen 6'sı, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklanırken, 3ü adli kontrolle serbest kaldı.
15.08.2022 Gündem
Kartal Cemevi Başkanı Selami Sarıtaş'a saldırı! Vali Yerlikaya: Cezasız kalmayacak
Kartal Cemevi Başkanı Selami Sarıtaş'a saldırı! Vali Yerlikaya: Cezasız kalmayacak Alevi Vakıfları Federasyonu İkinci Başkanı ve Kartal Cemevi Başkanı Selami Sarıtaş, evinin önünde saldırıya uğradı. Sarıtaş'ı ziyaret eden İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, "Selami Sarıtaş Dede'ye yapılan çirkin saldırıyı lanetliyorum. Muharrem Ayı'nda birliğimize, dirliğimize, kardeşliğimize kastedenler hukuk önünde asla cezasız kalmayacak" ifadelerini kullandı. Alevi Vakıfları Federasyonu Başkanı Haydar Baki Doğan ise, "Biz bunun arkasında bir oyun, provokasyon olduğunu düşünüyoruz" dedi. Polis saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.
6.08.2022 Gündem
Bodrum'da 1 aydır kayıp üniversite öğrencisi aranıyor
Bodrum'da 1 aydır kayıp üniversite öğrencisi aranıyor Muğla'nın Bodrum ilçesinde, üniversite öğrencisi Vedat Altun (26) bir ay önce kayboldu. Ailesinin kayıp ihbarının ardından yapılan aramalar sonuç vermeyince, asayiş, trafik, istihbarat ve JASAT tarafından dron, kadavra köpeği ve helikopter destekli geniş çaplı çalışma başlatıldı. Altun'u bulmak için yaklaşık 50 kişilik ekip kuruldu.
5.08.2022 Yaşam
Ablasına şiddet uyguladığı iddiasıyla eniştesini öldürmüştü; tutuklandı
Ablasına şiddet uyguladığı iddiasıyla eniştesini öldürmüştü; tutuklandı Bursa'da, kız kardeşine şiddet uyguladığı gerekçesiyle eniştesi Hasan Çetin’i (45), sığındığı mobilya atölyesinde tabancayla vurarak öldüren Mahsun Köylü (40) tutuklanırken, 3 kardeşi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
31.07.2022 Yaşam
Cinsel istismarda bulunup öldürülen sevgililerin cesetlerine ulaşıldı
Cinsel istismarda bulunup öldürülen sevgililerin cesetlerine ulaşıldı Kırşehir'de sevgilisi Şeyma Demir (18) ile birlikte öldürülüp Kızılırmak Nehri'ne atılan Hasan Aydoğan'ın (21), 77 gün sonra cesedine ulaşıldı.
9.06.2022 Yaşam
Yolcu minibüsünde can pazarı! Çok sayıda yaralı var
Yolcu minibüsünde can pazarı! Çok sayıda yaralı var Ankara'da otomobil ile minibüsün çarpışması sonucu meydana gelen kazada 20 kişi yaralandı. Can pazarının yaşandığı kaza anı mobese kamerasına yansıdı. 
30.05.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Mobese ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mobese haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.