İstiklal Caddesi'ndeki patlamada hayatını kaybeden Ecrin ile babası Yusuf Meydan'a acı veda!
İstiklal Caddesi'ndeki patlamada hayatını kaybeden Ecrin ile babası Yusuf Meydan'a acı veda! İstiklal Caddesi'ndeki bombalı terör saldırısında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nda görevli Yusuf Meydan ve 9 yaşındaki kızı Ecrin yaşamını yitirdi. Ecrin ile babası Yusuf Meydan'ın cenazeleri hava yolu ile Adana'ya getirildi. Saldırıdan yaralı olarak kurtulan Mevlüdiye Meydan, kızı ve eşinin fotoğraflarını öperek, “Üzerimde kocamla kızımın kanı var" diyerek gözyaşı döktü. Saldırıda hayatını kaybeden anne kız Arzu Özsoy ve Yağmur Uçar da son yolculuğuna uğurlandı. Eski karısının ve kızının tabutuna sarılan oyuncu Nurettin Uçar gözyaşlarını boğuldu.
14.11.2022 Gündem
Minik Ecrin'in annesinden şok iddia: Kaçırılmış olabilir
Minik Ecrin'in annesinden şok iddia: Kaçırılmış olabilir Samsun'un Vezirköprü ilçesinde bir hafta önce kaybolan 1,5 yaşındaki Ecrin Kurnaz'ı arama çalışmalarına ara verildi. Bölgenin tamamını tarayan ekipler, değerlendirme sonrası arama çalışmalarının nasıl yürütüleceğini belirleyecek. Bu arada anne Sevcan Kurnaz'ın çocuğunun kaçırıldığı yönündeki ifadeleri üzerine çok yönlü genişletilen soruşturmada aile içi bazı ilişkiler mercek altına alındı. Jandarma ekipleri, aile bireylerinin cep telefonu kayıtlarını geriye dönük incelemeye aldı.
13.05.2019 Gündem
‘Onu kızım sandım koşup tuttum’
‘Onu kızım sandım koşup tuttum’ 7’nci kattan düşen minik Ecrin’i tutup kurtaran temizlik işçisi Şükrü Deniz, “Onu bir an kızım Selvinur sandım, tereddüt etmeden koştum” dedi
2.12.2014 Yaşam