Gazete Vatan Logo

‘Onu kızım sandım koşup tuttum’

7’nci kattan düşen minik Ecrin’i tutup kurtaran temizlik işçisi Şükrü Deniz, “Onu bir an kızım Selvinur sandım, tereddüt etmeden koştum” dedi

Eskişehir’in Gökmeydan Mahallesi Cumhuriyet Bulvarı’ndaki 7 katlı Şahin Sitesi’nde geçen cuma günü akşam saatlerinde meydana gelen olayda, temizlik işçisi Şükrü Deniz, önce ayakkabıları, sonra da kendisi düşen 4 yaşındaki Ecrin Esen’i havadayken tutarak ölümden kurtardı. Odunpazarı Belediyesi’nin temizlik işini ihaleyle verdiği taşeron şirkette aylık 1150 lira ücretle çalışan evli 3 çocuk babası Şükrü Deniz, kurtardığı Ecrin Esen’in sağlık durumunun iyiye gitmesine çok sevindiğini söyledi.

Gidip sarılacağım

Ecrin’in yoğun bakımdan çıkartılıp ortopedi servisine alındığını öğrendiğini belirten Şükrü Deniz, “Onun iyi olması her şeyden daha önemli. Belediye Başkanı Kazım Kurt ile birlikte yakında Ecrin’i hastanede ziyarete gideceğiz. Onu bir an önce hastanede ziyaret edip sarılmak istiyorum” dedi.

Ödülü çeyrek altın oldu

Çalıştığı şirketin kendisine bir aylık ikramiye, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Belediye Meclisi üyelerinin de plaket ve çeyrek altın verdiğini söyleyen Şükrü Deniz, “Verilen hediyeler benim için bir şey ifade etmiyor. Benim için çocuğun hayatının kurtulması önemli” diye konuştu. Odunpazarı Kaymakamı Selim Parlar da makamında kabul ettiği Şükrü Deniz’i tebrik etti ve çeyrek altınla ödüllendirdi.

Haberin Devamı