Minik

Minik

Son dakika minik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan minik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını minik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Minik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan minik gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.785 minik haberi bulunmuştur. Tüm minik haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gonca Vuslateri ilk bebeğini kucağına aldı! Kızına verdiği isim dikkat çekti
Gonca Vuslateri ilk bebeğini kucağına aldı! Kızına verdiği isim dikkat çekti Geçtiğimiz Ekim ayında hamile olduğunu duyuran Gonca Vuslateri, erken doğum yaparak ilk bebeğini kucağına aldı. Güzel haberi Başak Sayan duyururken; Vuslateri'nin minik kızına verdiği isim de ortaya çıktı.
27.04.2024 Magazin
Sabiha Gökçen Havalimanı’nda 23 Nisan Konseri
Sabiha Gökçen Havalimanı’nda 23 Nisan Konseri Adalar Çocuk ve Gençlik Orkestrası, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla terminalde konser verdi.
23.04.2024 Gündem
Zeydan Karalar makamını minik Ata Ergül’e teslim etti! Eğlence kompleksi istedi
Zeydan Karalar makamını minik Ata Ergül’e teslim etti! Eğlence kompleksi istedi Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, törenin ardından belediye binasında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makamını Cebesoy İlköğretim Okulu 4. Sınıf öğrencisi Ata Kemal Ergül’e teslim etti.
23.04.2024 Adana
Çukurova Belediyesi 23 Nisan kutlamalarına bu yıl erken başladı! İzleyenler büyülendi
Çukurova Belediyesi 23 Nisan kutlamalarına bu yıl erken başladı! İzleyenler büyülendi Çukurova Belediyesi 23 Nisan kutlamalarına bu yıl erken başladı. Belediyenin kreşlerinde eğitim gören minik öğrenciler, düzenlenen görkemli etkinliklerle Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bir kez daha ölümsüzleştirdi.
22.04.2024 Adana
Galatasaray'da Dries Mertens ayrılık nedenini açıkladı
Galatasaray'da Dries Mertens ayrılık nedenini açıkladı Sarı-Kırmızılılar'ın Belçikalı yıldız geçtiğimiz günlerde Napoli idmanını izlemişti. Dries Mertens, efsanesi olduğu eski takımından neden ayrıldığını ilk kez açıkladı.
20.04.2024 Galatasaray
Köpek sahipleri dikkat! Uzmanlar uyardı: Ağızlıksız dışarı çıkmasın...
Köpek sahipleri dikkat! Uzmanlar uyardı: Ağızlıksız dışarı çıkmasın... Adana’da son 5 günde yaşanan 2 köpek saldırısı nedeniyle uzmanlar köpek sahiplerini uyararak, ağızlık takmadan dışarı çıkartmamalarını önerdi.
20.04.2024 Adana
'Kızıma mezar yeri aldım' demişti! Sinan Özen’den duygusal açıklamalar
'Kızıma mezar yeri aldım' demişti! Sinan Özen’den duygusal açıklamalar Şarkıcı Sinan Özen'in minik kızı Neva, bağırsak rahatsızlığından dolayı yedi kez ameliyat masasına yatmıştı. Özen, son ameliyatı başarılı geçen ve iyileşme sürecinde olan kızından bahsederek, duygusal açıklamalar yaptı.
12.04.2024 Magazin
Yasemin Şefkatli oğlu İbrahim Ayel'in sağlık durumu ile ilgili konuştu
Yasemin Şefkatli oğlu İbrahim Ayel'in sağlık durumu ile ilgili konuştu Sosyal medyada takipçilerinin sorularını yanıtlayan Yasemin Şefkatli, ocak ayında dünyaya gelen ikiz bebeklerinden İbrahim Ayel’in sağlık durumu hakkında bilgi verdi.
9.04.2024 Magazin
Küçük Ressam Berra Karen'den 1. Kişisel Resim Sergisi
Küçük Ressam Berra Karen'den 1. Kişisel Resim Sergisi Adana'nın Seyhan İlçesine bağlı Hayriye Kemal Kusun İlkokulu 2-A Sınıfı'nın 8 yaşındaki öğrencisi Berra Karen Aktepe, 30 eserden oluşan 1. Kişisel Resim Sergisi'ni eğitim gördüğü okulunda açtı.
25.03.2024 Adana
Bebek arabasından firar etti, emniyeti peşine takarak pazarı karıştırdı
Bebek arabasından firar etti, emniyeti peşine takarak pazarı karıştırdı Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde 2 yaşındaki afacan, annesi semt pazarında alışveriş yaptığı sırada bebek arabasından çıkarak kayıplara karıştı. Her yerde aranan, hatta camiden kayıp anonsu verilen bebek, kendisini bulan polisleri de peşinden koşturdu. Kızına kavuşan anne ise mutluluk gözyaşı döktü.
20.03.2024 Gündem
İbrahim Tatlıses'in gelini Yasemin Tatlıses, Ayel ve Emir’in odasını ilk kez gezdirdi!
İbrahim Tatlıses'in gelini Yasemin Tatlıses, Ayel ve Emir’in odasını ilk kez gezdirdi! 2021 yılında görkemli bir düğünle nikâh masasına oturan İdo Tatlıses-Yasemin Şefkatli çiftinin ikiz bebekleri, geçtiğimiz ay dünyaya geldi. Şimdilerde anne-baba olmanın tadını çıkaran çiftten Şefkatli, İbrahim Ayel ve Sinan Emir'in odasını gezdirdi.
17.03.2024 Magazin
Kadınlar, 8 Mart'ta yeteneklerini gösterdi: ZMO ve ÇYDD'den anlamlı sergi
Kadınlar, 8 Mart'ta yeteneklerini gösterdi: ZMO ve ÇYDD'den anlamlı sergi 8 Mart Emekçi Kadınlar Günü'nde TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Adana Şubesi, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Çukurova Şubesi ve Minecan Okulları’nın birlikte düzenlediği sergide 20 sanatçının 100’e yakın eseri sanat severlerden tam not aldı.
11.03.2024 Adana
Özel hastanede yanlış sünnet bebeğin hayatını kararttı! "Hastane doktoru işten çıkardı"
Özel hastanede yanlış sünnet bebeğin hayatını kararttı! "Hastane doktoru işten çıkardı" Adana'da yanlış sünnet edildiği için ameliyat edilen ve yine hatalı ameliyat yapılan minik çocuğun hayatı karardı. İki kez yanlış ameliyat yapan doktorun ise aileye, "Ben elimden geleni yaptım" savunmasında bulunduğu iddia edildi.
5.03.2024 Adana
Emine Erdoğan: Dünya liderleri hangi gerekçe ile sessiz kalabiliyor?
Emine Erdoğan: Dünya liderleri hangi gerekçe ile sessiz kalabiliyor? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Antalya Diplomasi Forumu'nda yaptığı konuşmada, “Buradan sormak istiyorum, 25 kişi öldürüldüğünde Paris'te kol kola yürüyüş düzenleyen dünya liderleri, bugün ekseriyeti kadın ve çocuk olan 30 bin insan vahşice katledilirken hangi gerekçe ile sessiz kalabiliyor" dedi.
2.03.2024 Gündem
Bedir bebekten güzel haber! Yaşam savaşını kazandı
Bedir bebekten güzel haber! Yaşam savaşını kazandı Hatay’da 27 haftalıkken 1 kilo olarak dünyaya gelen Bedir bebek, 8 ay boyunca kaldığı kuvözde hayata tutunup sonunda ailesine kavuştu. Evladını 8 ay sonra kucaklayan anne, "Ümidimizi kesmedik, bugün ilk defa kucağımıza aldık" dedi.
28.02.2024 Adana
Cesedi tandırda bulunan Eymen'in katili: Görüntüler ne benim telefonumdan çekildi ne de yayıldı
Cesedi tandırda bulunan Eymen'in katili: Görüntüler ne benim telefonumdan çekildi ne de yayıldı İzmir'in Bornova ilçesinde cesedi tandırda bulunan Eymen Sadık Durak'ın (5) istismara uğrayıp, öldürülmesine ilişkin davada ağırlaştırılmış müebbet ile 38 yıl hapis cezasına çarptırılan Serkan Elçetin (40), 'müstehcen yayınların üretiminde çocukları kullanmak' suçundan yargılandığı davanın duruşmasında savunma yaptı. Elçetin, telefonunun incelenmesini isteyip, "Eymen Sadık Durak'a cinsel istismarda bulunmadım. Davaya konu olan görüntüler ne benim telefonumdan çekildi ne de yayıldı" dedi.
20.02.2024 Gündem
Öğrencilerin fuar heyecanı: Öğretmenlerden örnek girişim
Öğrencilerin fuar heyecanı: Öğretmenlerden örnek girişim Sürdürebilirlik Fuarını gezen Adanalı öğretmen ve öğrenciler “sürdürebilirlik, atık yönetimi, akıllı atık bertaraf etme ve geri dönüşüm stratejileri ile döngücellikler” konusunda uzmanlardan bilgiler aldılar.
19.02.2024 Adana
Sıcak sahneye soğuk duş! Saunada ortaya çıkan çıplak gerçekler…
Sıcak sahneye soğuk duş! Saunada ortaya çıkan çıplak gerçekler… Başrollerini Alp Navruz, Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya’nın paylaştığı Kanal D’nin yeni dizisi Senden Önce’nin senaryosu tartışma konusu oldu.
19.02.2024 Magazin
Minik yüreklerden Türkiye’nin Çocuk İyilik Merkezi’ne destek
Minik yüreklerden Türkiye’nin Çocuk İyilik Merkezi’ne destek Özel bir okulun öğrencileri; düzenledikleri kermesten elde ettikleri geliri, 6 Şubat depremlerinde uzuvlarını kaybeden çocuklara ücretsiz protez ve sağlık desteği sunan Çocuk İyilik Merkezi’ne bağışladı.
16.02.2024 Adana
Senden Önce ilk bölümüyle seyirci ile buluştu! Sosyal medya Merve, Hakan ve Sahra'yı konuştu
Senden Önce ilk bölümüyle seyirci ile buluştu! Sosyal medya Merve, Hakan ve Sahra'yı konuştu Kanal D'nin yeni dizisi Senden Önce ilk bölümüyle izleyenleri şoka uğrattı. Entrika ve ihanetin gölgesinde şekillenen heyecan dolu bir hikayeyi konu alan dizi daha ilk bölümünde izleyicileri şaşkına çevirmeyi başardı. Hakan ile aşk kaçamağı yaşayan Sahra meğer Merve ile anlaşmalıymış. İşte merak edilen detaylar...
14.02.2024 Magazin
Hazal Kaya kızı Leyla Süreyya'nın yüzünü ilk kez 1. yaş gününde gösterdi
Hazal Kaya kızı Leyla Süreyya'nın yüzünü ilk kez 1. yaş gününde gösterdi Ünlü oyuncu Hazal Kaya'nın hayranları minik kızının yüzünü ilk kez gördü.
13.02.2024 Magazin
1 kasesi göbek yağını su gibi eritiyor: Yağ yaktırıyor çünkü doğada en çok antosiyanin bu meyvede!
1 kasesi göbek yağını su gibi eritiyor: Yağ yaktırıyor çünkü doğada en çok antosiyanin bu meyvede! Hedefinizdeki kiloya ulaşmanıza yardımcı olacak en etkili yiyeceği Dr. Neal Barnard açıkladı. Tabi aklınıza süper sebzeler gelmiş olabilir. Ancak yağ yakmak için minik bir tatlı yetiyor.
8.02.2024 Yaşam
Kerem Aktürkoğlu maç sonu dayanamadı: Sen de mi beni sevmeyenlerdensin?
Kerem Aktürkoğlu maç sonu dayanamadı: Sen de mi beni sevmeyenlerdensin? Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu karşılaşmasında Trendyol 1. Lig ekibi Bandırmaspor'u 4-2 ile geçti. Karşılaşmanın ardından kaptanlardan Kerem Aktürkoğlu'nun maçın ardından minik bir taraftara söylediği söz dikkatlerden kaçmadı.
7.02.2024 Galatasaray
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul’da tek bir riskli yapı bırakmayacağız
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul’da tek bir riskli yapı bırakmayacağız AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, "İstanbul'da tek bir riskli yapı bırakmayana kadar bu aziz milletle gece gündüz çalışacağız" dedi.
6.02.2024 Gündem
Mezarlıklarda herkes göz yaşlarına boğuldu
Mezarlıklarda herkes göz yaşlarına boğuldu Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatlarını kaybedenlerin yakınları mezarlıklara akın ederken mezarlıklarda gözyaşları sel oldu.
6.02.2024 Adana

Benzer Haber Etiketleri

Minik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki minik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.