Milli Ağaçlandırma Günü

Milli Ağaçlandırma Günü

Son dakika Milli Ağaçlandırma Günü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Milli Ağaçlandırma Günü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Milli Ağaçlandırma Günü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Milli Ağaçlandırma Günü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan milli ağaçlandırma günü gelişmeleri de dahil olmak üzere 62 milli ağaçlandırma günü haberi bulunmuştur. Tüm milli ağaçlandırma günü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her ilimize 100. Yıl Cumhuriyet Ormanları kuruyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her ilimize 100. Yıl Cumhuriyet Ormanları kuruyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bugün ülkemizin 2023 farklı noktasında milyonlarca fidanı toprakla buluşturuyor, her ilimizde 100. Yıl Cumhuriyet Ormanları kuruyoruz" dedi.
11.11.2023 Gündem
Bodrum'da yanan orman alanları, 21 ay sonra yeşerdi
Bodrum'da yanan orman alanları, 21 ay sonra yeşerdi Muğla'nın Milas ilçesi Meşelik ile Bodrum'un Güvercinlik mahallelerinde çıkan, 80 hektar ormanın zarar gördüğü yangınların ardından ağaçlandırılan bölgeler, 21 ay sonra yeşermeye başladı. Gelinciklerin de açtığı bölgede, yeşillenen alan dron ile görüntülendi.
23.04.2023 Gündem
11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü nedir? Milli Ağaçlandırma Günü ne zaman ilan edildi?
11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü nedir? Milli Ağaçlandırma Günü ne zaman ilan edildi? Milli Ağaçlandırma Günü’nün bu yılki teması “Türkiye Yüzyılı’na Nefes” olarak belirlendi. Ankara’da ‘Millet Ormanı’ oluşturulacak. Peki, 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü nedir? Milli Ağaçlandırma Günü ne zaman ilan edildi?
11.11.2022 Gündem
OGM fidan bağışı! Geleceğe Nefes katılım belgesi nasıl alınır? 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü fidan bağış kampanyası ve fidan sahiplenme ekranı!
OGM fidan bağışı! Geleceğe Nefes katılım belgesi nasıl alınır? 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü fidan bağış kampanyası ve fidan sahiplenme ekranı! 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında Orman Genel Müdürlüğü (OGM) Türkiye Yüzyılına Nefes sloganıyla fidan kampanyası başlattı. OGM İnternetten fidan başığında bulunan katılımcıların adına Geleceğe Nefes katılım belgesi veriyor. Peki, Geleceğe Nefes katılım belgesi nasıl alınır? OGM fidan bağışı nasıl yapılır? İşte detaylar…
9.11.2022 Gündem
Dünya Bankası'ndan Emine Erdoğan'a 'İklim ve Kalkınma Liderlik Ödülü'
Dünya Bankası'ndan Emine Erdoğan'a 'İklim ve Kalkınma Liderlik Ödülü' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'a, Sıfır Atık Projesi ile iklim konusunda gösterdiği öncülük nedeniyle Dünya Bankası’nca 'İklim ve Kalkınma Liderlik Ödülü' verildi.
21.07.2022 Gündem
Destek kararı! Ödemeler aralık ayında yapılacak!
Destek kararı! Ödemeler aralık ayında yapılacak! Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli TBMM Genel Kurulu'nda 2022 bütçe görüşmelerinde yaptığı açıklamada, "Kuraklıkla ilgili hazırladığımız tedbir paketiyle üreticilere ödemeler Aralık ayının ikinci haftasında yapılacak" ifadelerini kullandı.
11.12.2021 Ekonomi
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Macron'a sert tepki: Açıklamaları skandaldır
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Macron'a sert tepki: Açıklamaları skandaldır AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MKYK toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Ömer Çelik, "Macron’un Türkiye’nin askerlerini çekmesi çağrısı skandaldır" diyerek sert tepki gösterdi.
15.11.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye, ağaçlandırma çalışmalarında Avrupa'da birinci sırada
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye, ağaçlandırma çalışmalarında Avrupa'da birinci sırada Milli Ağaçlandırma Günü Fidan Dikim Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “BM küresel orman kaynakları raporuna göre Türkiye, ağaçlandırma çalışmalarında Avrupa'da birinci, dünyada 4. sırada yer alıyor. Hedefimiz 2022 yılı sonuna kadar dikilen fidan sayısını 7 milyara ulaştırmaktır” dedi. Erdoğan, "81 ilimize 81 Millet Ormanı kurarak vatandaşlarımızın bu hizmetten faydalanmasını sağlayacağız” ifadelerini de kullandı.
11.11.2021 Siyaset
Adalet Bakanı Gül: Adalet teşkilatı olarak 111 bin fidanı toprakla buluşturacağız
Adalet Bakanı Gül: Adalet teşkilatı olarak 111 bin fidanı toprakla buluşturacağız Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, adalet teşkilatı olarak yanan ormanlık alanlar başta olmak üzere, ülke genelinde birçok bölgede 111 bin fidanı toprakla buluşturacaklarını bildirdi.
10.11.2021 Siyaset
Bakan Pakdemirli: Tunceli'de 83 bin fidan dikeceğiz
Bakan Pakdemirli: Tunceli'de 83 bin fidan dikeceğiz Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, "2021'in sonuna kadar Tunceli'de 83 bin, tüm Türkiye'de ise 252 milyon fidan dikeceğiz" dedi.
2.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu! Ekim ayında Meclis'e geliyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu! Ekim ayında Meclis'e geliyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dış siyasetteki mücadele alanlarından iç politikadaki sıcak tartışmalara, gündeme dair bütün gelişmeleri CNN TÜRK – Kanal D ortak yayınında değerlendirdi. Sel bölgesindeki vatandaşları uyaran Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Darda zorda kalmadıkça ulaşıma kapalı sayılabilecek karayollarını da tercih etmeyin, çünkü her an heyelan olabilir." çağrısında bulundu. Okullar açılacak mı? sorusuna yanıt veren Erdoğan şu ifadeleri kullandı: Müjdeyi yeni Milli Eğitim Bakanı'ndan alacaksınız. Pazartesi günü Kabine Toplantısı'nda bu konuyu ele alacağız. Yüz yüze eğitime geçebilmek temennimiz. Mahmut Bey; gerçekten 'okullarımızı açalım' diyorsa, Kabine olarak bu işe ikna olursak 'Hayırlı olsun' deriz.
12.08.2021 Gündem
Bakan Pakdemirli açıkladı: 150'ye çıkarmayı hedefliyoruz
Bakan Pakdemirli açıkladı: 150'ye çıkarmayı hedefliyoruz Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, kuraklığın önemine dikkati çekerek, "Bizim davamız bozkır ile yeşilin davası. Bu bozkırın yeşil olması gerekiyor. Biz her düşen yağmur damlasını ülkemiz topraklarında tutmak için projelerimize devam edeceğiz. Devlet Su İşleri (DSİ) ile ciddi bir plan yaptık, 2023 yılına kadar yer altı barajını 150'ye çıkarmayı hedefliyoruz" dedi.
17.06.2021 Ekonomi
Meclis harekete geçti! 5 partiden kuraklıkla ilgili ortak önerge
Meclis harekete geçti! 5 partiden kuraklıkla ilgili ortak önerge TBMM Genel Kurulunda, 5 parti grubunun ortak önergesiyle, küresel iklim değişikliğinin etkilerinin en aza indirilmesi, kuraklıkla mücadele ve su kaynaklarının verimli kullanılması için alınması gereken tedbirlerin belirlenmesi amacıyla Meclis Araştırma Komisyonu kuruldu.
25.02.2021 Gündem
Emine Erdoğan, Milli Ağaçlandırma Günü'nü kutladı
Emine Erdoğan, Milli Ağaçlandırma Günü'nü kutladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Milli Ağaçlandırma Günü'nü kutladı.
11.11.2020 Siyaset
Geleceğe Nefes ol kampanyası nedir? Geleceğe Nefes fidan dikme kampanyasına bağış nasıl yapılır?
Geleceğe Nefes ol kampanyası nedir? Geleceğe Nefes fidan dikme kampanyasına bağış nasıl yapılır? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Geleceğe Nefes, Dünyaya Nefes" programına yönelik önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan geçtiğimiz yıl yaklaşık 14 milyon fidan dikildiğini hatırlatarak, "Bizi haksızca eleştirenler, PKK'lı teröristlerin yaktığı ormanlardan hiç bahsetmiyorlar." dedi. Ağaçlandırma seferberliğinin tüm ülkelere yayıldığını da belirten Erdoğan, "2023'e kadar hedef 7 milyar fidan dikimi" ifadelerini kullandı. Geleceğe Nefes ol kampanyası nedir? Geleceğe Nefes fidan dikme kampanyasına bağış nasıl yapılır?
11.11.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında müjdeyi verdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında müjdeyi verdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Yerleşkesi’nde ‘Geleceğe Nefes, Dünyaya Nefes Fidan Dikim Programı’nda konuştu. Erdoğan, "İlk ve ortaokul çocuklarımıza yeni bir proje başlatıyoruz. Tohum ver fidana dönüşsün diyerek her yıl yaklaşık 12 milyon yavrumuza fidan kapları ve tohumları teslim ederek kendi fidanlarını kendilerinin yetiştirmesini sağlayacağız. Böylece çocuklarımız toplam 8’er fidanı yetiştirmiş olacak." dedi.
11.11.2020 Siyaset
30 ülkeden destek geldi! 81 ilde aynı anda gerçekleşecek...
30 ülkeden destek geldi! 81 ilde aynı anda gerçekleşecek... Son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın himayesinde Tarım ve Orman Bakanlığı koordinasyonunda başlatılan ‘Geleceğe Nefes’ kampanyası bu yıl da 11 Kasım saat 11.11’de 81 il ve
10.11.2020 Ekonomi
Geleceğe nefes ol kampanyası ücretli mi? Geleceğe nefes başvurusu nasıl yapılır?
Geleceğe nefes ol kampanyası ücretli mi? Geleceğe nefes başvurusu nasıl yapılır? Türkiye, Geleceğe Nefes Projesi ile Milli Ağaçlandırma Günü ilan edilen 11 Kasım'da yeni bir rekora hazırlanıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçen sene startını verdiği fidan dikim etkinliğinde Batıkent Çakırlar mevkiine dikilen 150 bin fidanın yüzde 90’ı tutarken, bu sene yine tüm illerde eş zamanlı başlatılacak etkinliğin hazırlıklarında son aşamaya gelindi. Geleceğe nefes ol kampanyası ücretli mi? Geleceğe nefes başvurusu nasıl yapılır?
9.11.2020 Gündem
Bakan Pakdemirli açıkladı! Yanan alanların tamamı yeniden ağaçlandırılacak
Bakan Pakdemirli açıkladı! Yanan alanların tamamı yeniden ağaçlandırılacak Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, yanan orman alanlarının yeniden ağaçlandırılacağını belirterek, "Tüm vatandaşlarımızı sadece Hatay'da değil, kendi illerinde de 11.11.2020 tarihinde 'Geleceğe Nefes' kampanyasında fidan dikmeye davet ediyorum" dedi.
13.10.2020 Gündem
Bakan Pakdemirli: Sertifikalı tohumluk miktarının yüzde 96'sı yerli
Bakan Pakdemirli: Sertifikalı tohumluk miktarının yüzde 96'sı yerli Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, "Yerli tohumculukta büyük mesafeler kat ettik. Yurt içinde kullanılan sertifikalı tohumluk miktarının yüzde 96'sı yerli. Türkiye'de tohumculukla ilgili firmaların yüzde 94'ü yerli firmalar" dedi.
14.09.2020 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu: Meclis'e geliyor!
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu: Meclis'e geliyor! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 2019 yılı değerlendirme toplantısında önemli açıklamalarda bulunuyor. Erdoğan, canlı yayında öğrencilere müjdeyi vererek, "Bu yılın ilk yarısında 13 bin 750 yatak kapasiteli 21 adet yurdu daha hizmete açıyoruz." dedi. Erdoğan ayrıca infaz düzenlemesiyle ilgili konuşarak, "İnfaz düzenlemesini de içeren ikinci yargı paketinin hazırlıklarını tamamladık, birkaç hafta içinde Meclis gündemine getiriyoruz." ifadelerini kullandı.
16.01.2020 Gündem
Dünya rekoru belgesi Cumhurbaşkanı Erdoğan'a verildi
Dünya rekoru belgesi Cumhurbaşkanı Erdoğan'a verildi Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, 'Milli Ağaçlandırma Günü' kapsamında Çorum'a dikilen 303 bin 150 fidan ile kazanılan '1 saatte en fazla fidan dikme' dünya rekorunun tescil belgesini, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a verdi.
24.11.2019 Gündem
Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli canlı yayında açıkladı
Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli canlı yayında açıkladı Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, Hakan Çelik ile Hafta Sonu programına konuk oldu. Bakan Pakdemirli, "Çiftçilerimize verilen destek ödemelerinde önemli artışlar gerçekleştirdik. 2020'de çiftçiye 22 milyar lira destek vereceğiz" dedi.
23.11.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeleri art arda sıraladı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeleri art arda sıraladı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Tarım ve Orman Şurası'nda konuştu. Ziraat Bankası ile görüştüğünü söyleyen Erdoğan, çiftçilere alışmışın dışında bir kredi sağlanacağının müjdesini verdi. Erdoğan ayrıca "Son 1,5 yılda zorunlu olmadıkça et ithalatı yaptırmadık. Besilik hayvan için kasım ayıyla beraber yeni ithalat müracaatı almıyoruz. Buna 2020'de de devam ediyoruz." ifadelerini kullandı.
21.11.2019 Siyaset
Batman’da şoke eden olay! Fidan dikimi sırasında mezar bulundu
Batman’da şoke eden olay! Fidan dikimi sırasında mezar bulundu Batman’da Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında fidan dikme sırasında Batman Üniversitesi Batı Raman kampüsündeki alanda, oda şeklinde mezar ve 4 iskelet bulundu.
12.11.2019 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Milli Ağaçlandırma Günü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki milli ağaçlandırma günü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.