Mihrimah Sultan

Mihrimah Sultan

Son dakika Mihrimah Sultan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mihrimah Sultan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mihrimah Sultan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mihrimah Sultan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mihrimah sultan gelişmeleri de dahil olmak üzere 121 mihrimah sultan haberi bulunmuştur. Tüm mihrimah sultan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Depreme karşı Horasan harcı’yla güçlendirmeye başladı
Depreme karşı Horasan harcı’yla güçlendirmeye başladı Olası İstanbul depremine karşı afet planı hazırlayan Kültür ve Turizm Bakanlığı, tarihi eserleri Mimar Sinan’ın kullandığı ‘Horasan harcı’yla güçlendirmeye başladı. Horasan harcı geçtiğimiz yıllarda çalışmaları tamamlanan Galata Kulesi’nin güçlendirilmesinde de kullanılmıştı...
19.03.2023 Gündem
Barış Manço'nun 2023 yılı için söyledikleri gündem oldu!
Barış Manço'nun 2023 yılı için söyledikleri gündem oldu! Usta sanatçı Barış Manço, 1 Şubat 1999 tarihinde yaşamını yitirmişti. Barış Manço'nun seneler önce Osaka'da verdiği konserde Türkiye ve 2023 yılı için söylediği sözler sosyal medyada gündem oldu. 1995 yılında çekilen videoda Manço "Osaka'da tekrar bu şarkıyı çalmak istiyorum" cümlesiyle herkesi duygulandırdı.
8.01.2023 Magazin
Pelin Karahan'a büyük şok! Eşi acil ameliyata alınmıştı
Pelin Karahan'a büyük şok! Eşi acil ameliyata alınmıştı Oyuncu Pelin Karahan, eşi Bedri Güntay'ın sağlık sorunları yaşadığı haberleriyle gündeme gelmişti. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Karahan, eşinin akciğer embolisi sebebiyle ameliyata alındığını söyleyerek; iş insanının son durumunu paylaştı.
9.11.2022 Magazin
Bedri Güntay'dan eşi Pelin Karahan'a duygusal mesaj: Benim çiçeğim sen hep gül!
Bedri Güntay'dan eşi Pelin Karahan'a duygusal mesaj: Benim çiçeğim sen hep gül! Son olarak 'Bir Zamanlar Kıbrıs' dizisinde rol alan Pelin Karahan bugün 38 yaşına bastı. Bedri Güntay da eşinin doğum gününü sosyal medya hesabından yaptığı duygusal paylaşımla kutladı.
6.10.2022 Magazin
AKM yeniden ‘merhaba’ diyor! Bakan Ersoy yeni gelişmeyi duyurdu
AKM yeniden ‘merhaba’ diyor! Bakan Ersoy yeni gelişmeyi duyurdu Sanatseverlerin büyük bir özlemle beklediği İstanbul Atatürk Kültür Merkezi sanata yeniden “Merhaba” diyecek. Hasret, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı görkemli bir törenle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda son bulacak. AKM tanıtım toplantısında konuşan Bakan Ersoy, "Toplam maliyeti yaklaşık 2 milyar lira olan yeni Atatürk Kültür Merkezi için 'kapsamlı' ifadesi oldukça yetersiz kalıyor diye düşünüyorum. Biz teknoloji olarak en son teknolojiyi kullanıyoruz. Dünyanın sahne teknolojileri konusunda en ileri teknolojisini kullanan firma ile anlaştık. Dünyadaki emsalleriyle kıyaslanamayacak kadar uygun şartlarla mal etmeyi başardık" dedi.
28.10.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan sipariş etti! 85 yıl sonra bir ilk...
Cumhurbaşkanı Erdoğan sipariş etti! 85 yıl sonra bir ilk... İstanbul'un simgelerinden Atatürk Kültür Merkezi, 29 Ekim'de kapılarını sanatseverlere açmaya hazırlanıyor. Yeniden inşa edilen Atatürk Kültür Merkezi'nin açılışı Mimar Sinan Operası'yla olacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın siparişiyle bestelenen eser, 85 yıl aradan sonra bir ilk olma özelliği de taşıyor.
27.10.2021 Gündem
Bakan Ersoy: İstanbul'u uluslararası etkinliklerin merkezi haline getirmeye başlıyoruz
Bakan Ersoy: İstanbul'u uluslararası etkinliklerin merkezi haline getirmeye başlıyoruz Fotoğraf sanatçısı İzzet Keribar'ın 'Miras: İstanbul'da Osmanlı Mimarisi ve Çini Sanatı' konulu sergisinin açılışında konuşan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "29 Ekim itibariyle İstanbul'dan başlayarak çok yoğun bir şekilde kültür sanat etkinliklerini hayata geçirmeye başlıyoruz. 15 Ekim'de de bunun lansmanını yapmaya başlayacağız. İstanbul'u uluslararası etkinliklerin merkezi haline getirmeye başlıyoruz" dedi.
2.10.2021 Kültür Sanat
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: Camilerimiz kadın erkek ayrımı  olmaksızın herkese açıktır
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: Camilerimiz kadın erkek ayrımı olmaksızın herkese açıktır Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, İstanbul'daki Mihrimah Sultan Camisi'nde namaz kılmak isteyen kadınlara yönelik bir kişinin tavrına ilişkin, "Camilerimiz kadın erkek ayrımı olmaksızın herkese açıktır. 90 bin camimizi mümkün olduğunca bütün milletimize hizmet eder hale getirmenin gayreti içerisindeyken, marjinal, bir yerde olan bir olayı böyle büyütmek doğrusu bizi üzmüştür." ifadesini kullandı.
5.05.2021 Gündem
Kanuni Sultan Süleyman'ın portresi rekor fiyata satıldı
Kanuni Sultan Süleyman'ın portresi rekor fiyata satıldı İngiltere'de müzayede evi Sotheby's'in yaptığı açık artırmada 16. yüzyıla ait, Osmanlı Padişahı Kanuni Sultan Süleyman'ın portresi, 350 bin sterline (4 milyon TL) satıldı.
31.03.2021 Gündem
Görüntüler büyük tepki toplamıştı! Kaldırıldı
Görüntüler büyük tepki toplamıştı! Kaldırıldı Kanuni Sultan Süleyman’ın kızı Mihrimah Sultan adına Mimar Sinan tarafından 1548 yılında inşa edilen Üsküdar’daki Mihrimah Sultan Camii’nin külliyesinin bacalarına monte edilen klimalar büyük tepki topladı. İstanbul İl Kültür ve Turizm Müdürü Coşkun Yılmaz tarafından önce tarihi yapıya monte edilen klimaların kaldırılacağı açıklaması yapıldı. Ardından Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla klimaların kaldırıldığını açıkladı.
10.08.2020 Gündem
Türkiye'de bugüne kadar meydana gelen büyük depremler...
Türkiye'de bugüne kadar meydana gelen büyük depremler... İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi Başkanlığı'nın verilerine göre, Türkiye'de meydana gelen depremlerde büyük kayıplar yaşandı
25.01.2020 Gündem
Bıçaklı saldırı sonucu öldürülen genç milli futbolcu son yolculuğuna uğurlandı
Bıçaklı saldırı sonucu öldürülen genç milli futbolcu son yolculuğuna uğurlandı Fatih'te yabancı uyruklu 8 kişinin bıçaklı saldırısında kalbinden ve göğüs boşluğundan bıçakla ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede günlerdir verdiği yaşam mücadelesine yenik düşen İsmail Mert Bayar (16), Karagümrük'teki cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı. U-19 Milli Takım formasını da giyen genç futbolcunun cenaze törenine İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ve Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan da katıldı.
23.10.2019 Gündem
Başkentin üçüncü büyük camisinin resmi açılışı yapıldı
Başkentin üçüncü büyük camisinin resmi açılışı yapıldı Temeli 6 yıl önce atılan ve 15 bin kişinin aynı anda ibadet edebileceği "Kuzey Ankara Merkez Camisi ve Külliyesi"nin resmi açılışı, cuma namazının ardından törenle yapıldı.
10.05.2019 Gündem
Üsküdar'da 3'üncü İz Bırakan Kadınlar Zirvesi
Üsküdar'da 3'üncü İz Bırakan Kadınlar Zirvesi Üsküdar Belediyesi tarafından Nevmekan Sahil'de "3'üncü İz Bırakan Kadınlar Zirvesi" düzenlendi.
6.03.2019 Gündem
8 bin 801 cami, itikafa hazır mütekif veya akif bekliyor!
8 bin 801 cami, itikafa hazır mütekif veya akif bekliyor! Diyanet İşleri Başkanlığı, Ramazan’ın son 10 gününü ibadetle geçirmek ve Kadir Gecesi’ni tam olarak idrak etmek isteyenler için Türkiye genelinde 8 bin 801 camiyi itikafa hazırladı. İtikafa girenler sadece ibadet ve dua ediyor, cep telefonunu bile kapıyor...
17.05.2018 Ramazan
İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden şehit ve gazi ailelerine iftar
İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden şehit ve gazi ailelerine iftar İstanbul Emniyet Müdürlüğü, şehit ve gazi ailelerine iftar yemeği verdi.
29.09.2021 Gündem
İstanbul'da destek verdi! 1 saat sürdü
İstanbul'da destek verdi! 1 saat sürdü Sultan Ahmet Camisi, Ayasofya, Topkapı Sarayı ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nün de aralarında olduğu yapılar 20.30'da ışıklarını kapattı
29.09.2021 Gündem
Alperen Ocakları'ndan "izdivaç programı" karşıtı kampanya
Alperen Ocakları'ndan "izdivaç programı" karşıtı kampanya Alperen Ocakları, izdivaç programlarının yayından kaldırılması için Üsküdar'daki Mihrimah Sultan Cami önünde stant açarak imza kampanyası başlattı.
19.02.2017 Yaşam
İETT'den ramazana özel hatlar!
İETT'den ramazana özel hatlar! İETT'nin İstanbullulara kolay ve rahat ulaşım imkanı sağlamak amacıyla ramazana özel devreye aldığı hatlar, 24 saat kesintisiz çalışacak...
5.06.2016 Yaşam
İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatılacak
İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatılacak İstanbul'da yarın düzenlenecek 57...
29.09.2021 Gündem
Pelin Karahan ilk kez oğlu ile kamera kaşısında!
Pelin Karahan ilk kez oğlu ile kamera kaşısında! Ünlü oyuncu Pelin Karahan oğlu Ali Demir ile birlikte mama reklamı için kamera karşısına geçti. Pelin Karahan ve oğlu Ali Demir'in sevimli hallleri objektiflere yansıdı. Pelin Karahan ve oğlu Ali Demir'in reklam görüntülerine ilişkin detaylar haberimizde...
29.09.2021 Gündem
Pelin Karahan yeni dizisinden 650 bin TL aldı
Pelin Karahan yeni dizisinden 650 bin TL aldı Yeni Yüzyıl’dan Deniz Altuntaş'ın haberine göre; Kavak Yelleri’ dizisinde ‘Aslı’ karakteriyle milyonları kendine hayran bırakan, ‘Muhteşem Yüzyıl’da ise bu kez ‘Mihrimah Sultan’ karakteriyle oyunculuğunu konuşturan Pelin Karahan, Bedri Güntay ile evlenip Ali Demir isimli bir erkek çocuk sahibi olduktan sonra dizi ve film tekliflerini ince eleyip sık dokur oldu...
5.01.2016 Magazin
Abdullah Gül'den Bayram mesajı
Abdullah Gül'den Bayram mesajı 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, bayram namazı sonrası açıklamalarda bulundu. Gül, "Hepimiz biliyoruz ki sıkıntılı bir dönemde kurban bayramının idrak ediyoruz. Maalesef terör nedeniyle bir çok şehitlerimiz var. Askerler, polisler, sivil vatandaşlarımız hepsi için bu ilk acılı bayram oluyor. Hepsinin acısını bir kez daha paylaşıyoruz. Bayramın esas anlamı, kardeşliğin, dostluğun, sevginin yayılması olmuş olmasıdır. Bunu gerçekleştirirken hepimiz büyük bir özveri içinde olmalıyız
29.09.2021 Gündem
Pelin Karahan Kösem Sultan’da oynayacak mı?
Pelin Karahan Kösem Sultan’da oynayacak mı? Oyuncu Pelin Karahan, oğlu Ali Demir ile market alışverişi yaptı...
14.09.2015 Televizyon
Mukabele zamanı!
Mukabele zamanı! Türkiye’de 49 bin 242 camide mukabele okunuyor...
17.05.2018 Ramazan

Benzer Haber Etiketleri

Mihrimah Sultan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mihrimah sultan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.