Mihraç Ural

Mihraç Ural

Son dakika mihraç ural haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mihraç ural ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mihraç ural haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mihraç Ural

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mihraç ural gelişmeleri de dahil olmak üzere 70 mihraç ural haberi bulunmuştur. Tüm mihraç ural haberleri aşağıda listelenmiştir.
Terörist Mihraç Ural'ın patlamada yaralandığı iddia edildi
Terörist Mihraç Ural'ın patlamada yaralandığı iddia edildi Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde 2013 yılında 52 kişinin öldüğü bomba yüklü 2 araçla düzenlenen saldırının faili olan 'Acilciler' olarak bilinen örgütün elebaşlarından terörist Mihraç Ural'ın, bugün Lazkiye bölgesinde düzenlenen bombalı saldırıda ağır yaralandığı bildirildi.
6.07.2019 Dünya
Rejim, Türkmendağı'nı vuruyor
Rejim, Türkmendağı'nı vuruyor Esed rejimi ve İran destekli yabancı terörist gruplar, "İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi" sınırları içerisindeki Türkmendağı'na yoğun bombardıman gerçekleştiriyor.
13.03.2019 Dünya
MİT'in operasyonuyla Suriye'den getirilen terörist Nazik'in mahkeme ifadesi ortaya çıktı
MİT'in operasyonuyla Suriye'den getirilen terörist Nazik'in mahkeme ifadesi ortaya çıktı Milli İstihbarat Teşkilat (MİT) tarafından Suriye'de yakalanıp Türkiye'ye getirilen Reyhanlı saldırısının faillerinden terörist Yusuf Nazik'in mahkemede verdiği 11 sayfalık ifade ortaya çıktı. İfadesinde bombaları taşıdığını, saldırı için Nasır Eskiocak'a talimat verdiğini kabul eden Nazik, ancak saldırının Suriye'de ÖSO'ya karşı yapılacağını sandığını iddia ederek, "Oyuna getirildim, kendi milletimize, vatanımıza ihanet ettirdiler" dedi.
28.09.2018 Gündem
Reyhanlı saldırısının planlayıcısının gözaltı süresi uzatıldı
Reyhanlı saldırısının planlayıcısının gözaltı süresi uzatıldı Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanlığı tarafından Reyhanlı'daki bombalı saldırının planlayıcısı olarak yakalanarak, Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne teslim edilen Yusuf Nazik'in gözaltı süresi 4 gün uzatıldı.
15.09.2018 Gündem
Yusuf Nazik, Esad'ın 600 askerini kurtarmış
Yusuf Nazik, Esad'ın 600 askerini kurtarmış MİT’in Lazkiye’de paketleyip getirdiği Yusuf Nazik’in Suriye istihbaratıyla kritik bağlantıları bulunuyor. Reyhanlı katliamıyla ilgili davanın sanıklarından Yusuf Büyükkasım, ifadesinde Nazik’in, 500-600 civarındaki Suriye askerini muhaliflerden kurtardığı için Suriye’de itibar gördüğünü anlattı.
14.09.2018 Gündem
‘Oğulcan’ım gözün aydın...’
‘Oğulcan’ım gözün aydın...’ Reyhanlı’da 53 kişinin hayatını kaybettiği saldırının faillerinden Yusuf Nazik’in MİT operasyonuyla Suriye’de yakalanıp getirilmesi acılı ailelerin yüreğine su serpti
13.09.2018 Gündem
Reyhanlı şehitlerinin yakını: Bizim sabah 07.30'da haberimiz oldu
Reyhanlı şehitlerinin yakını: Bizim sabah 07.30'da haberimiz oldu Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde, 2013 yılındaki bombalı terör saldırısının faillerini yönlendiren, Suriye istihbaratıyla irtibatı sağlayan Yusuf Nazik'in MİT tarafından Suriye'nin Lazkiye kentinde yakalanarak, Türkiye'ye getirilmesi, hayatının kaybeden 53 kişinin yakınlarını mutlu etti. 11 Mayıs Reyhanlı Şehitler Derneği Başkanı Ahmet Tuna, diğer kaçak zanlıların da yakalanmasını istedi.
12.09.2018 Gündem
Son dakika: Reyhanlı saldırısının planlayıcısı Yusuf Nazik yakalandı
Son dakika: Reyhanlı saldırısının planlayıcısı Yusuf Nazik yakalandı Çok önemli son dakika haberi az önce geldi. MİT, 53 vatandaşın hayatını kaybettiği Reyhanlı saldırısının planlayıcısı Yusuf Nazik'i Suriye'nin Lazkiye kentinde paketleyip Türkiye'ye getirdi. Tüm aşamalarının MİT unsurlarınca gerçekleştirildiği operasyonla ele geçirilen Nazik, ön sorgusunda Reyhanlı saldırısını planladığını itiraf etti.Öte yandan operasyonla ilgili hükümet adına ilk açıklama Adalet Bakanı Abdülhamit Gül'den geldi. Gül, "Başarılı bir operasyon oldu." dedi.
12.09.2018 Gündem
Esad rejimi YPG/PKK ve yasa dışı sol örgütleri himaye ediyor
Esad rejimi YPG/PKK ve yasa dışı sol örgütleri himaye ediyor Esed rejiminin kontrolündeki Suriye'nin Lazkiye ilinde, YPG/PKK ile yasa dışı sol örgütlere ait eğitim kamplarındaki teröristler faaliyetlerini sürdürüyor.
7.09.2018 Dünya
Esad rejimi Türkmendağı'na saldırı başlattı
Esad rejimi Türkmendağı'na saldırı başlattı Suriye'de, ülkenin kuzeybatısındaki Lazkiye iline bağlı Türkmendağı’nın tamamını ele geçirmek isteyen Beşar Esad rejimi ve destekçileri, bölgeye yönelik yoğun saldırılar başlattı.
11.08.2018 Dünya
Esad rejiminden Türkmendağı'na saldırı hazırlığı
Esad rejiminden Türkmendağı'na saldırı hazırlığı Esad rejimi ve destekçileri Suriye'nin Lazkiye iline bağlı ve "gerginliği azaltma bölgesi" sınırları içindeki Türkmendağı'na saldırmaya hazırlanıyor.
25.07.2018 Dünya
Terör arananlar listesi güncellendi
Terör arananlar listesi güncellendi Güncellenen Terör Arananlar Listesi'nde, 5 ayrı kategoride aranan terörist sayısı 879'a yükseldi.
16.02.2018 Gündem
Son dakika: ABD'den kalleş Türkiye planı! Meğer hedef...
Son dakika: ABD'den kalleş Türkiye planı! Meğer hedef... Akdeniz’e açılacak terör koridoru planında ABD’nin, Fırat Kalkanı sonrası değişikliğe gittiğini belirten askeri bir kaynak, “O hat Lazkiye’den değil, İskenderun’dan geçecekti. Hendek benzeri bir provokasyonla içinde teröristler bulunan onbinlerce kişi Hatay’a yığılacaktı” dedi.
14.02.2018 Gündem
Müslim ve Ural kırmızı listede
Müslim ve Ural kırmızı listede Terör suçlarından arananların yer aldığı kırmızı listeye 44, mavi listeye 26, yeşil listeye 34, turuncu listeye 37, gri listeye 89 yeni isim eklendi. 4 milyon TL ödüllü kırmızı listeye eklenenler arasında terör örgütü PYD’nin eski lideri Salih Müslim ile ismi son olarak Soçi skandalıyla gündeme gelen Mihraç Ural da yer aldı.
12.02.2018 Gündem
Son dakika: Savaşın sonu geliyor! Suriye'de...
Son dakika: Savaşın sonu geliyor! Suriye'de... Suriye'de yaşanan "savaş"ı değerlendiren Marmara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cengiz Tomar, "Gözlerin Afrin’e döndüğü bir dönemde, kuzeyde İdlib’de, güneyde ise İsrail-Suriye sınırında önemli gelişmeler yaşanıyor. Bütün bunlar, Suriye savaşında sona yaklaşılırken, siyasi çözüm için pazarlıkların yapılacağı masa kurulmadan hemen önce, eldeki kozları mümkün olduğunca artırma çabası olarak yorumlanmalı." dedi.
7.02.2018 Gündem
Bakan Çavuşoğlu'dan önemli açıklamalar
Bakan Çavuşoğlu'dan önemli açıklamalar Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, bir televizyon kanalında katıldığı programda gündeme ilişkin soruları yanıtladı.
6.02.2018 Gündem
Terörist Mihraç Ural hakkında kırmızı bülten
Terörist Mihraç Ural hakkında kırmızı bülten Hatay'da hakkındaki 3 dava kapsamında, THKP-C Acilciler terör örgütü elebaşısı ve 2013'te Reyhanlı'da 52 kişinin ölümüne yol açan terör saldırısının firari sanığı da olan terörist Mihraç Ural'ın yakalanması için kırmızı bülten çıkarıldı
2.02.2018 Gündem
O konuyla bizzat Putin ilgileniyor
O konuyla bizzat Putin ilgileniyor Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, terörist Mihraç Ural’ın Soçi Kongresi katılımcıları arasında bulunması konusuyla ilgili “Bize verilen listelerde bu teröristin ismi yoktu. Rahatsızlığımızı Rusya’ya ilettik. İade istedik. Bizzat Putin de ilgileniyor” dedi.
1.02.2018 Gündem
Son dakika... Rusya'dan açıklama!
Son dakika... Rusya'dan açıklama! Rusya'dan Mihraç Ural açıklaması geldi. Dışişleri kaynakları, Rusya'nın 'biz de bilmiyorduk' dediğini aktardı.
1.02.2018 Dünya
Bakan'dan rest: Kimse bize ders veremez!
Bakan'dan rest: Kimse bize ders veremez! Rusya'dan o teröristin iadesini istedik! Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu Soçi'deki Suriye zirvesine katılan Mihraç Ural için, "Rusya'nın bize verdiği listede bu teröristin ismi yoktu. Tepkimizi ortaya koyduk. Rusya'dan tutuklanmasını ve iadesini istedik" dedi. Afrin Operasyonu'yla ilgili eleştirilere cevap veren Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, "Biz Fransa değiliz, gidip Afrika ülkelerini işgal edelim. Fransa bu konuda bize ders veremez" dedi.
1.02.2018 Dünya
Barış masasında katil Mihraç’ın ne işi var?
Barış masasında katil Mihraç’ın ne işi var? 2013’teki Reyhanlı saldırısında 52 kişinin ölümünden sorumlu ‘Acilciler’ örgütünün lideri terörist Mihraç Ural, Soçi’deki Suriye konferansında ortaya çıktı. Ankara olaya sert tepki gösterdi. Rusya, ‘İvedilikle inceleyip, bilgi vereceğiz’ dedi
30.01.2018 Gündem
Dışişleri Bakanlığı, Rusya'dan izahat istedi
Dışişleri Bakanlığı, Rusya'dan izahat istedi Dışişleri Bakanlığı, terörist Mihraç Ural'ın Soçi Kongresi katılımcıları arasında görülmesi üzerine Rusya Dışişleri ve Savunma Bakanlıklarından izahat talep etti
30.01.2018 Gündem
TSK'nın Afrin için yol haritası belli oldu
TSK'nın Afrin için yol haritası belli oldu Olası Afrin operasyonu öncesi, Güneydoğu’daki ‘çukur’ operasyonlarında da kullanılan iş makineleri sınıra taşındı. Asker için çadırlar kuruldu, cephe gerisi hazırlıklar tamamlandı. Plana göre; operasyonun 3 ay sürecek ilk aşamasında, 17 kilometrelik kırsal alan temizlenecek. İleri harekat koordinasyon noktaları kurulacak. Ardından Afrin merkezine geçilecek.
20.01.2018 Gündem
ABD bunu da yaptı! Türkiye'nin hazırlanması...
ABD bunu da yaptı! Türkiye'nin hazırlanması... Türkiye’nin Afrin operasyonu hazırlıkları ABD’yi panikletti. Rakka çevresinin DEAŞ’tan PKK’ya devir teslim töreninin bitmesi sonrası buradaki teröristler ‘Afrin’e’ yönlendiriliyor.
12.08.2017 Dünya
Ormanı PKK yakıyor
Ormanı PKK yakıyor Türkiye’nin Afrin’e askeri harekat noktasındaki kararlığı teröristleri endişeye sevk etti. Hatay’a daha önce top mermileri atan PKK'lılar, şimdi de Amanos Dağları’ndaki ormanlık alanları ateşe vermeye başladı. 15 gün içerisinde 3 kez ormanların yakıldığı Amanos’larda yüzlerce hektarlık alan küle döndü.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mihraç Ural ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mihraç ural haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.