Michigan

Michigan

Son dakika michigan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan michigan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını michigan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Michigan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan michigan gelişmeleri de dahil olmak üzere 584 michigan haberi bulunmuştur. Tüm michigan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Uçuş gösterisinde facianın eşiğinden dönüldü
Uçuş gösterisinde facianın eşiğinden dönüldü ABD'nin Michigan eyaletinde düzenlenen uçuş gösterisine katılan bir uçak bölgedeki bir apartmanın otoparkına düştü. Paraşütle kendini fırlatmayı başaran pilotlar hafif yaralı olarak kurtuldu.
14.08.2023 Dünya
ABD'deki uçuş gösterisinde facianın eşiğinden dönüldü
ABD'deki uçuş gösterisinde facianın eşiğinden dönüldü ABD'nin Michigan eyaletinde düzenlenen uçuş gösterisine katılan bir uçak bölgedeki bir apartmanın otoparkına düştü. Paraşütle kendini fırlatmayı başaran pilotlar hafif yaralı olarak kurtuldu.
14.08.2023 Dünya
Uzaylıların varlığı gerçek mi? NASA'dan açıklama: 'İnsanların inanmadığı çok şaşırtıcı olaylar var'
Uzaylıların varlığı gerçek mi? NASA'dan açıklama: 'İnsanların inanmadığı çok şaşırtıcı olaylar var' ABD Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA) son günlerde UFO tartışmalarını yeniden alevlendirdi. Geçtiğimiz günlerde eski istihbarat ekiplerinin çıktıkları mahkemede UFO'ları gördüklerini iddia etmesi üzerine konu ABD kongresine taşındı. Harvard Üniversitesi'nden astrofizik profesörü Avi Loeb'da şaşartan bir açıklamada b ulunarak 28 gün sonra uzaylıların varlığı ile ilgili açıklama yapacaklarını söyledi.
6.08.2023 Dünya
Madonna öldü mü? Madonna kaç yaşında, sağlık durumu nasıl?
Madonna öldü mü? Madonna kaç yaşında, sağlık durumu nasıl? Dünyaca ünlü şarkıcı Madonna, ciddi bir bakteriyel enfeksiyon nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakıma alınan Madonna'nın önceden planlanmış dünya turu ise ertelendi. Peki, Madonna öldü mü? Madonna kaç yaşında, sağlık durumu nasıl?
29.06.2023 Dünya
13 yaşındaki öğrenci şoförü bayılan otobüsü durdurdu, 66 arkadaşını kurtardı
13 yaşındaki öğrenci şoförü bayılan otobüsü durdurdu, 66 arkadaşını kurtardı ABD’nin Michigan eyaletinde seyir halindeki okul otobüsünün şoförü, direksiyon başında bayılınca 13 yaşındaki öğrenci Dillon Reeves, müdahale ederek otobüsü güvenli bir yere çekip durdurdu. 66 öğrenciyi kurtaran Dillon’ın o anlarını, otobüsün güvenlik kamerası kaydetti.
29.04.2023 Dünya
138 yıl sonra aileye gelen kız bebek ülkede gündem oldu!
138 yıl sonra aileye gelen kız bebek ülkede gündem oldu! ABD’nin Michigan eyaletinde ailesinde en son 1885 yılında kız çocuğu doğan baba Andrew Clark’ın, geçen Mart ayında kız bebeği oldu. 138 yıl aradan sonra aileye gelen Audrey Marie adlı kız bebek ABD’de gündem oldu.
13.04.2023 Dünya
Dahi çocuğun trajik sonu! 15 yaşında icat ettiği nükleer reaktörle tüm mahalleyi radyasyona boğdu...
Dahi çocuğun trajik sonu! 15 yaşında icat ettiği nükleer reaktörle tüm mahalleyi radyasyona boğdu... ABD'nin dahi çocuğu henüz 15 yaşındayken annesinin arka bahçesinde nükleer reaktör icat eden izci çocuk tüm mahallesini radyasyona boğdu. David Charles Hahn'ın ilginç hikâyesi, trajik sona rağmen üzerinden yıllar geçse de merak konusu olmaya devam ediyor.
12.04.2023 Dünya
Trump'ın iddianamesinde Woman-1 olarak adlandırıldı! İlk kez sessizliğini bozdu
Trump'ın iddianamesinde Woman-1 olarak adlandırıldı! İlk kez sessizliğini bozdu Çarşamba günü mahkemeye çıkarılan Donald Trump, yetişkin film yıldızı Stormy Daniels'a yapılan 130 bin dolar hakkında ifade vermişti. Mahkemede Trump'a ilişkisi olan Woman-1 kod adlı bir kadının daha varlığı ortaya çıkmıştı. Woman-1'in eski bir Playboy yıldızı olan Karen McDougal olduğu ortaya çıktı. Karen, davayla ilgili ilk kez sessizliğini bozdu.
6.04.2023 Dünya
Donald Trump'a Stormy Daniels'tan sonra bir şok daha! Playboy modeli Karen McDougal: 10 ay ilişki yaşadık...
Donald Trump'a Stormy Daniels'tan sonra bir şok daha! Playboy modeli Karen McDougal: 10 ay ilişki yaşadık... ABD eski başkanı Donald Trump hayatının en sıkıntılı günlerini yaşıyor. Yetişkin film yıldızı Daniels'a yapılan 130 bin dolarlık ödeme nedeniyle ABD tarihinde hakkında ceza davası açılan ilk başkan olan Trump'ın dosyasında, ikinci bir sürpriz var. Hakkındaki dava sürecini eleştiren ABD eski başkanı Donald Trump, yaşananları "Aşırı solcuların görülmemiş ölçekteki kitlesel seçim müdahalesi" olarak yorumladı. Hakkındaki davanın yaklaşan 2024 seçimlerine müdahale etmek için açıldığını iddia eden Trump, "Böyle bir şeyin Amerika’da olabileceğini asla düşünmezdim" ifadelerini kullandı.
5.04.2023 Dünya
Huron Gölü nerede, hangi ülkede? Huron Gölü neresi?
Huron Gölü nerede, hangi ülkede? Huron Gölü neresi?  ABD ordusu, Michigan eyaletinde yer alan Huron Gölü üzerinde "tanımlanamayan uçan bir cismi" daha hedef alarak, son 8 günde 4 cismi düşürdüğünü bildirdi. Peki, Huron Gölü nerede, hangi ülkede? Huron Gölü neresi? 
13.02.2023 Dünya
Ali Nihat Gökyiğit kimdir, öldü mü, neden? TEMA’nın kurucusu Ali Nihat Gökyiğit’in cenaze töreni ne zaman?
Ali Nihat Gökyiğit kimdir, öldü mü, neden? TEMA’nın kurucusu Ali Nihat Gökyiğit’in cenaze töreni ne zaman? Tekfen ve TEMA'nın kurucularından olan Ali Nihat Gökyiğit 97 yaşında hayata veda etti. Peki, Ali Nihat Gökyiğit kimdir, kaç yaşında, nereli, Ali Nihat Gökyiğit’in cenaze töreni ne zaman?
25.01.2023 Ekonomi
Tekfen'in kurucusu Ali Nihat Gökyiğit hayatını kaybetti
Tekfen'in kurucusu Ali Nihat Gökyiğit hayatını kaybetti Tekfen ve TEMA'nın kurucularından olan Ali Nihat Gökyiğit 97 yaşında hayata veda etti.
25.01.2023 Ekonomi
Hamile kadına 3 hafta dehşeti yaşattı! Polis uyardı: Bu adam bir canavar
Hamile kadına 3 hafta dehşeti yaşattı! Polis uyardı: Bu adam bir canavar Sokakta kalan çaresiz hamile kadını kaçırıp 3 hafta boyunca kilit altında tutan adam polisin düzenlediği baskın ile yakalandı. Polis olayın ayrıntılarını kamuoyu ile paylaşırken saldırganın fotoğrafları günün en çok konuşulan konuları arasına girdi.
17.12.2022 Dünya
Yamyam güneş fırtınası nedir, dünyayı ne zaman etkileyecek? Yamyam güneş fırtınasının etkileri nelerdir?
Yamyam güneş fırtınası nedir, dünyayı ne zaman etkileyecek? Yamyam güneş fırtınasının etkileri nelerdir?  ‘Yamyam’ olarak adlandırılan Güneş patlamaları Dünya’yı etkileyecek. Koronal kütle atımı (CME) olarak bilinen Güneş’ten gelen parçacıkların fırlaması ile Dünya’da GPS sistemlerinde sorun oluşabileceği aktarıldı. Peki, Yamyam güneş fırtınası nedir, neden yamyam deniliyor, dünyayı ne zaman etkileyecek? Yamyam güneş fırtınasının etkileri nelerdir?
18.08.2022 Bilim ve Teknoloji
ABD'de büyük felaket: Acil durum ilan edildi
ABD'de büyük felaket: Acil durum ilan edildi ABD'nin Michigan eyaletine bağlı Gaylord kentinde hortum meydana geldi. 1 kişinin hayatını kaybettiği, 44 kişinin yaralandığı Gaylord'da, acil durum ilan edildi.
21.05.2022 Dünya
Putin'in kaderini değiştiren hata! Yıllar sonra ortaya çıktı, Rusya'ya tam 20 milyar dolar...
Putin'in kaderini değiştiren hata! Yıllar sonra ortaya çıktı, Rusya'ya tam 20 milyar dolar... Rusya-Ukrayna savaşının 11'inci gününde bölgeden korkutan haberler gelmeye devam ediyor. Ukraynalı sığınmacıların sayısı 1.2 milyonu aşarken, ülkeye askeri ve insani yardımlar son sürat devam ediyor. Öte yandan Ukrayna'daki savaş akıllara 84 yıl önceki Südet Krizi'ni getirdi. Batılı siyasilerden gelen mesajlar 1938'deki hatadan ders çıkarıldığını gözler önüne seriyor. Peki Rusya'yı yaptırımlar ile 'dizginlemeye' çalışan Avrupa ve ABD başarılı olabilecek mi? Bu soruya Rusya eski maliye bakan yardımcısı Sergey Aleksashenko'dan yanıt geldi. İşte Ukrayna savaşının Moskova'ya maliyeti...
6.03.2022 Dünya
Üniversitede cinsel istismar iddiası! Akademik kadro ikiye bölündü
Üniversitede cinsel istismar iddiası! Akademik kadro ikiye bölündü Uluslararası akademik camiada tanınmış isimlerin kadın öğrencilerine yönelik cinsel tacizleriyle ilgili suçlamalar gündemden düşmüyor. Son olarak sadece ABD'nin değil dünyanın en iyi üniversiteleri arasında ilk sıralarda yer alan Harvard Üniversitesi, böyle bir olaya sahne oldu. Üç kadın öğrencinin dile getirdiği suçlamalar mahkemeye taşınırken, okulun akademik kadrosu da ikiye bölündü. İşte tüm ayrıntılar...
12.02.2022 Dünya
Türk Hava Yolları'nda görev değişimi! Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat oldu
Türk Hava Yolları'nda görev değişimi! Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat oldu Türk Hava Yolları(THY)'nda Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı görevinden istifa etti. Aycı'nın yerine şirkette Yatırım ve Teknolojiden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Bolat geldi. İlk açıklamasını yapan Bolat, "84 milyon vatandaşımızın ortak değeri olan Türk Hava Yolları'nın yeni başarı hikayelerini inşallah hep birlikte yazacağız" diye konuştu.  
27.01.2022 Ekonomi
Cinsiyet değiştirip erkek olmuştu! 7 yıl sonra yeniden kadın olmak istediğini açıkladı
Cinsiyet değiştirip erkek olmuştu! 7 yıl sonra yeniden kadın olmak istediğini açıkladı ABD'nin Michigan eyaletinde 19 yaşındayken cinsiyet değiştirerek trans erkek olduğunu duyuran Issa, 7 yıl sonra uzun süren hormon tedavilerinin ardından kararından vazgeçerek yeniden kadın olmak istediğini açıkladı.
27.01.2022 Dünya
Ahmet Bolat kimdir? THY Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat mı oldu, Bolat'ın özgeçmişi?
Ahmet Bolat kimdir? THY Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat mı oldu, Bolat'ın özgeçmişi? Türk Hava Yolları'nda istifa eden İlker Aycı'nın yerine yönetim kurulu başkanlığına Ahmet Bolat'ın getirildiği iddia edildi. Peki, Ahmet Bolat kimdir? THY Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat mı oldu? İşte özgeçmişi…
27.01.2022 Gündem
Afgan bebekle ilgili flaş gelişme! ABD askerlerine teslim edilmişti...
Afgan bebekle ilgili flaş gelişme! ABD askerlerine teslim edilmişti... Taliban'ın Afganistan'ın başkenti Kabil'de kontrolü ele geçirmesinin ardından ezilme tehlikesi ile karşı karşıya kalan ve bu sırada ABD askerlerine teslim edilen Afgan bebeğin akıbeti belli oldu. Akıllara o an çekilen kare ile kazınan Afgan bebek sonunda ailesine kavuştu.
9.01.2022 Dünya
TikTok, ABD'yi karıştırdı! Tüm kurumlar harekete geçti, Beyaz Saray devreye girdi
TikTok, ABD'yi karıştırdı! Tüm kurumlar harekete geçti, Beyaz Saray devreye girdi Sosyal medya uygulaması ‘TikTok’ ABD’yi karıştırdı. Şiddet olaylarına ilişkin uyarı ülke çapında alarma yol açtı. Okullar kapatıldı, çocuklara kısıtlama getirildi. Beyaz Saray'ın bile devreye girdiği tehditle ilgili yapılan inceleme sonrası hiçbir şey bulunamadı.
18.12.2021 Dünya
Sapık doktor Larry Nassar'a rekor ceza! 330'dan fazla kadını taciz etmişti...
Sapık doktor Larry Nassar'a rekor ceza! 330'dan fazla kadını taciz etmişti... 330'dan fazla kadını taciz eden ABD Milli Jimnastik Takımı'nın eski doktoru Larry Nassar'ın cezası belli oldu. Larry Nassar'ın cinsel istismarına maruz kalan 330'dan fazla kadın, ABD'nin jimnastik federasyonu konumundaki USA Gymnastics ile 380 milyon dolarlık tazminat için uzlaştı. Uzlaşma, tüm dünyanın dikkatini çeken taciz skandalının ifşa olmasının ardından başlayan beş yıllık hukuki mücadele sonucunda geldi. Nassar 2018'de Cinsel Istismar suçlarından 300 yıldan fazla hüküm giymişti.
14.12.2021 Dünya
ABD'de okula silahlı saldırı! Çok sayıda ölü ve yaralı var
ABD'de okula silahlı saldırı! Çok sayıda ölü ve yaralı var ABD'nin Michigan eyaletindeki bir lisede gerçekleştirilen silahlı saldırı sonucu 3 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi de yaralandı.
30.11.2021 Dünya
Aşı karşıtı doktordan TikTok'ta akılalmaz reçete! 'Bunu sakın yapmayın'
Aşı karşıtı doktordan TikTok'ta akılalmaz reçete! 'Bunu sakın yapmayın' Kovid-19 aşıları hali hazırda salgına karşı elimizdeki en büyük silah olmaya devam ediyor. Ancak buna rağmen dünyanın birçok yerinde yükselen bir aşı karşılığı da mevcut. Çeşitli platformlarda örgütlenen aşı karşıtları insanlara vücutlarında aşıyı atmak için 'detox' reçeteleri verirken doktorlar bu konuda kritik uyarılarda bulunuyor.
14.11.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Michigan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki michigan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.