Mevlüt Uysal

Mevlüt Uysal

Son dakika Mevlüt Uysal haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mevlüt Uysal ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mevlüt Uysal haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mevlüt Uysal

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mevlüt uysal gelişmeleri de dahil olmak üzere 304 mevlüt uysal haberi bulunmuştur. Tüm mevlüt uysal haberleri aşağıda listelenmiştir.
AK Parti Başakşehir Belediye Başkan Adayı Yasin Kartoğlu kimdir?
AK Parti Başakşehir Belediye Başkan Adayı Yasin Kartoğlu kimdir? AK Parti'nin İstanbul ilçe belediye başkan adaylarından biri de Yasin Kartoğlu oldu. Yasin Kartoğlu, yeniden Başakşehir'den aday gösterildi. Peki, AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Yasin Kartoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli?
20.01.2024 Gündem
Okullar ne zaman açılacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş açıklama...
Okullar ne zaman açılacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş açıklama... Milyonlar bekliyordu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan normalleşme takvimi ile ilgili konuştu. Erdoğan, "17 Mayıs sonrası yeni normalleşme takvimimizi önümüzdeki günlerde açıklayacağız. Bu takvim içinde okulların açılışı ile ilgili süreç de yer alacak. Normale kısa sürede döneceğimize inanıyorum" dedi. Erdoğan "Artık gençlerimiz transkript belgelerini istedikleri yerden, çift dilli olarak, herhangi bir ücret ödemeden ve hızlı bir şekilde alabilecekler." dedi
8.05.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan Süryani Kilisesi temel atma töreninde konuştu
Cumhurbaşkanı Erdoğan Süryani Kilisesi temel atma töreninde konuştu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul Yeşilköy’de düzenlenen İstanbul Süryani Kadim Vakfı Mor Efrem Süryani Kadim Ortodoks Kilisesi Temel Atma Töreni’nde konuştu. Erdoğan, Mor Efrem Süryani Kadim Kilisesi'nin inşaatının iki yıl içinde tamamlanacağını bildirdi.
3.08.2019 Gündem
Ekrem İmamoğlu görevi devraldı!
Ekrem İmamoğlu görevi devraldı! 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu, İstanbul İl Seçim Kurulu'ndan mazbatasını aldı. İmamoğlu daha sonra devir teslim töreni için İBB'nin Saraçhane'deki binasına gitti. Burada bir konuşma yapan İmamoğlu, görevi Mevlüt Uysal'dan devraldı.
18.04.2019 Siyaset
55. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu başladı
55. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu başladı 55. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu (TUR 2019), İstanbul'da başladı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Yılın düğünü
Yılın düğünü Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören’in kızı Yelda Demirören ile merhum iş insanı Hasan Kalyoncu’nun oğlu Haluk Kalyoncu, Çırağan Sarayı’nda görkemli bir törenle dünyaevine girdi. Çiftin şahitliğini ise Cumhurbaşkanı Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan yaptı.
14.04.2019 Gündem
Hayati Yazıcı'nın acı günü
Hayati Yazıcı'nın acı günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı'nın 93 yaşında vefat eden babası Mustafa Yazıcı'nın cenaze törenine katıldı.
13.04.2019 Gündem
Numan Kurtulmuş'tan önemli açıklamalar
Numan Kurtulmuş'tan önemli açıklamalar AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, imam hatip meselesinin, bir milletin yeniden kökleriyle bütünleşmesi, bağlarını kuvvetlendirmesi meselesi olduğunu belirterek, "Bizim gibi büyük milletlerin iddiası ve iradesi olmadan, bu iddia ve iradeyi de bir toplumsal bütünleşme haline getirmeden yol alabilmesi mümkün değildir." dedi.
13.04.2019 Gündem
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten önemli açıklamalar
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten önemli açıklamalar AK Parti Parti Sözcüsü Ömer Çelik "ABD'den yapılan açıklamalar sürekli devam ediyor. Çoğu kez de adını vermek istemeyen bir yetkili diyerek açıklama geliyor. Bize göre konuşulması gereken esas mesele S-400 değildir. Aslında esas olarak tartışılması gereken mesela bir NATO müttefikinin ulusal güvenliğini tehdit eden terör örgütüne karşı TIR'larla bu unsurları desteklemesi. Esas mesele budur" dedi.
13.04.2019 Siyaset
‘İnsanı rencide eden bir süreç yaşatıyorlar’
‘İnsanı rencide eden bir süreç yaşatıyorlar’ Millet İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, dün gazetecilerle Sarıyer’in Garipçe Mahallesi’nde buluştu.
11.04.2019 Siyaset
‘4 bin 459 kayıt güncellendi’
‘4 bin 459 kayıt güncellendi’ Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün 31 Mart yerel seçimlerinde Büyükçekmece’de usulsüzlük yapıldığı iddialarına ilişkin basın toplantısı düzenledi.
11.04.2019 Gündem
İBB Başkanı Mevlüt Uysal'dan flaş açıklamalar!
İBB Başkanı Mevlüt Uysal'dan flaş açıklamalar! İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Büyükçekmece'deki sahte seçmen iddialarıyla ilgili konuştu. Uysal, "Biz seçmen listeleri askıya çıktığında üyelerimiz yer almadığını gördüğümüzde bazı yerlerde boş arsa ve inşaatlarda seçmen olduğunu gördük." dedi.
10.04.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: İstanbul'daki seçimlerin neredeyse tamamı usulsüz!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: İstanbul'daki seçimlerin neredeyse tamamı usulsüz! Rusya ziyareti öncesi havalimanında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İstanbul'da seçimlerin neredeyse tamamı usulsüz. Örgütlü bazı eylemler yapıldığını tespit ettik" diye konuştu. İsrail Başbakanı Netanyahu'ya da sert tepki gösteren Erdoğan, "Yaptığı her iş uluslararası hukuka aykırıdır" dedi.
8.04.2019 Siyaset
HAVAİST'in hizmet vereceği hat ve duraklar belli oldu
HAVAİST'in hizmet vereceği hat ve duraklar belli oldu İstanbul Havalimanı'na lüks taşımacılık hizmeti veren İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki Otobüs AŞ'ye bağlı HAVAİST,6 Nisan'dan itibaren 7/24 hizmete başlayacak. HAVAİST İstanbul genelinde 20 ayrı hat ve 65 durakta 150 otobüsle hizmet verecek
4.04.2019 Gündem
İstanbul Havalimanı'na gidecek yolculara 15 gün ulaşım ücretsiz
İstanbul Havalimanı'na gidecek yolculara 15 gün ulaşım ücretsiz İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, İETT tarafından Atatürk Havalimanı'ndan İstanbul Havalimanı'na 15 gün süreyle ücretsiz taşıma hizmeti sunulacağını bildirdi.
3.04.2019 Gündem
Mevlüt Uysal: Dosyayı nereden nereye kaçıracaksın imzalar dijital.
Mevlüt Uysal: Dosyayı nereden nereye kaçıracaksın imzalar dijital. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, CNN TÜRK'te canlı yayında dosya iddialarına yanıt verdi.
2.04.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Böyle bir olayın olmaması gerekirdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Böyle bir olayın olmaması gerekirdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan oyunu Üsküdar Saffet Çebi Ortaokulu'nda kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Malatya Pütürge'deki olay gerçekten bizleri üzdü. Böyle bir durumunun olmaması gerekirdi." dedi.
31.03.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ayasofya’yı asli künyesine sokmamız lazım
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ayasofya’yı asli künyesine sokmamız lazım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TRT ortak yayınında soruları yanıtladı. AK Parti İstanbul Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ile İstanbul'da 39 ilçenin belediye başkan adayları da programda Cumhurbaşkanı Erdoğan'a eşlik etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, broşür dağıtan Yusuf'a tepki gösteren kişiyle ilgili "Yusuf’un yaptığı, o provokatör kadına ve onun temsil ettiği zihniyete verilen bir ahlak dersidir. Tam bir ahlak dersi verdi." dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ayasofya camii hakkında ise, "Ayasofya müze midir? Cami midir? Önce bunu çözmemiz lazım. Müze statüsünü Ayasofya yeni kazanmıştır. Önce bir defa Ayasofya’yı o asli künyesine sokmamız lazım. Nedir? Camidir. Bunu bir defa halletmemiz lazım." dedi.
29.03.2019 Siyaset
Bakan Kurum, işçilerle buluştu
Bakan Kurum, işçilerle buluştu Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Büyükçekmece'de fabrika işçileri ile buluştu.
25.03.2019 Siyaset
Bakan Kurum açıkladı! Yeni bina yapılacak
Bakan Kurum açıkladı! Yeni bina yapılacak Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, “Kartal'da 21 kişinin hayatını kaybettiği binanın yerine yeni bina yapılıyor” dedi.
25.03.2019 Ekonomi
Binali Yıldırım 'müjde veriyorum' dedi  gençlere bu çağrıyı yaptı
Binali Yıldırım 'müjde veriyorum' dedi gençlere bu çağrıyı yaptı Cumhur İttifakı'nın İstanbul mitingi bugün gerçekleşiyor. Tarihi mitingde AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Binali Yıldırım halka hitap etti. Yıldırım, "Müjde veriyorum ey İstanbul, ey gençler; gelin İstanbulla birlikte bu şehri akıllı şehir yapalım, bu uğurda birlikte çalışmaya benim kankam olmaya var mısınız gençler? Hanımefendiler birlikte yürümeye hazır mısınız? Beyefendiler omuz omuza daha güzel İstanbul için var mısınız?" diye konuştu.
24.03.2019 Siyaset
Türkiye'nin ilk yerden beslemeli tramvay hattının test sürüşüne başlandı
Türkiye'nin ilk yerden beslemeli tramvay hattının test sürüşüne başlandı Türkiye'nin ilk yerden enerji beslemeli Eminönü-Alibeyköy tramvay hattının test sürüşleri başladı.Programda konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, "Bu hattımızın özelliği Türkiye'de ilk defa enerji beslemesi havadan değil, yerden beslemeli bir hat. Yani bu hattımızda tarihi alanlardan geçerken görüntü kirliliği oluşturmama adına hiçbir direk yok.İlk defa Türkiye'de böyle bir hat var" dedi.
19.03.2019 Gündem
Patrik Mutafyan son yolculuğuna uğurlandı
Patrik Mutafyan son yolculuğuna uğurlandı Türkiye Ermenileri Patriği II. Mesrob Mutafyan için Kumkapı Meryem Ana Patriklik Kilisesi'nde uğurlama töreni düzenlendi.
17.03.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan müjdeyi Çatalca'da verdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan müjdeyi Çatalca'da verdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Çatalca'da Kuzey Marmara Otoyolu açılış töreninde halka hitap etti. Törendeki konuşmasında İstanbullulara müjdeyi veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Çatalca'dan trafiğin yoğun olduğu vakitlerde 2-3 saati bulan Kurtköy yolculuğu 50 dakikada tamamlanmış olacak." dedi.
16.03.2019 Siyaset
Çalışma Bakanı Selçuk istihdam destek paketlerini açıkladı
Çalışma Bakanı Selçuk istihdam destek paketlerini açıkladı Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan istihdam seferberliği ile ilgili iş insanlarına sunulan teşvik programlarını açıkladı. Selçuk, "2004 yılından bu yana işverenlerimize 149 milyar liralık destek sağladığımızı da ifade etmek isterim. Biz devlet olarak hep yanınızda olmak istiyoruz. Yeter ki siz ülkemizin kalkınması ve refahı için çalışmaya devam edin" dedi.
15.03.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mevlüt Uysal ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mevlüt uysal haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.