Metrobüs Durağı

Metrobüs Durağı

Son dakika metrobüs durağı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan metrobüs durağı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını metrobüs durağı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Metrobüs Durağı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan metrobüs durağı gelişmeleri de dahil olmak üzere 251 metrobüs durağı haberi bulunmuştur. Tüm metrobüs durağı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Seksenler dizisinin Zafer’i oyuncu Efe Deprem 'den acı haber!
Seksenler dizisinin Zafer’i oyuncu Efe Deprem 'den acı haber! Seksenler dizisinde 'Zafer' karakterini canlandıran tiyatro oyuncusu Efe Deprem Kağıthane D-100 Karayolu’nda motosikletiyle bariyerlere çarparak hayatını kaybetti.
6.03.2024 Magazin
Metrobüs durağındaki yürüyen merdiveni tamir edenişçi merdivenin çalışması sonucu sıkışarak hayatını kaybetti
Metrobüs durağındaki yürüyen merdiveni tamir edenişçi merdivenin çalışması sonucu sıkışarak hayatını kaybetti Şişli'de bulunan Zinzirlikuyu Metrobüs Durağı, Zorlu AVM alt geçidinde bulunan yürüyen merdivenleri tamir etmeye çalışan Buğrahan B.(31), yürüyen merdivenlerin bir anda çalışması sonucu yürüyen merdivende sıkıştı. İtfaiye ekipleri tarafından çıkarılarak hastaneye kaldırılan Buğrahan B. yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
16.02.2024 Gündem
Beşiktaş'taki İBB arsası ihaleyle satıldı: 'Maaş ödeyemiyorsanız ihalede ne işiniz var'
Beşiktaş'taki İBB arsası ihaleyle satıldı: 'Maaş ödeyemiyorsanız ihalede ne işiniz var' İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait 2 bin 882 metrekarelik, İSPARK açık otoparkının da aktif olarak hizmet verdiği Beşiktaş'ta bulunan arsa satıldı. Arsa İki isteklinin bulunduğu kapalı teklif usulüyle gerçekleştirilen ihalede 665 milyon liraya KİPTAŞ A.Ş ve İstanbul İmar A.Ş ortaklığına satıldı. Arsanın, 11 kat iznine sahip olduğu ve zemin altı otopark-turizm-ticari yapı inşa izni bulunduğu öğrenildi. Satış sırasında İBB Encümeni ile KİPTAŞ Genel Müdürü arasında gerçekleşen fiyat diyalogu ise dikkat çekti.
14.12.2023 Gündem
Metrobüs durağındaki yoğunluk eziyete dönüştü vatandaşlar isyan etti
Metrobüs durağındaki yoğunluk eziyete dönüştü vatandaşlar isyan etti Küçükçekmece Beşyol Metrobüs Durağı üstgeçidi merdivenlerinde yapılan yenileme çalışmaları nedeniyle yoğunluk yaşanıyor. Metrobüs üst geçidini kullanırken okula ve işe geç kaldıklarını belirtenler ise durumdan şikayetçi.
5.10.2023 Yaşam
Metrobüs arızası nedeniyle vatandaşlar yürümek zorunda kaldı
Metrobüs arızası nedeniyle vatandaşlar yürümek zorunda kaldı İstanbul'da sabah saatlerinde metrobüste yaşanan arıza nedeniyle vatandaşlar yürümek zorunda kaldı. O anlar ise cep telefonu ile görüntülendi.
20.02.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul Havalimanı Metrosu 1 ay ücretsiz hizmet verecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul Havalimanı Metrosu 1 ay ücretsiz hizmet verecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metrosu Açılış Töreni'nde konuştu. Gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Günde 800 bin yolcu kapasiteli bu metro hattı sayesinde Kağıthane'den İstanbul Havalimanı'na 24 dakikada ulaşılabilecek. Metro hattımız 1 ay süreyle ücretsiz hizmet verecek" dedi. Erdoğan, "Kanal İstanbul projesini inşallah hayata geçireceğiz" ifadelerini kullandı.
22.01.2023 Gündem
Korkunç olay! Kafası metrobüs tekerinin altına sıkıştı, feci şekilde can verdi
Korkunç olay! Kafası metrobüs tekerinin altına sıkıştı, feci şekilde can verdi Küçükçekmece Sefaköy Metrobüs Durağı'nda bir yolcu, durağa yanaşan metrobüsün altında kalarak hayatını kaybetti. Durak ile metrobüs arasında sıkışan kişi, itfaiye ekiplerinin çalışması ile çıkarıldı. 
16.01.2023 Yaşam
Metrobüste kadınları taciz eden şüpheli tutuklandı
Metrobüste kadınları taciz eden şüpheli tutuklandı  Avcılar'da metrobüste iki kadına cinsel tacizde bulunduğu iddia edilen Arif Ş. (52), sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklandı. 
12.11.2022 Gündem
Metrobüste taciz iddiasına linç girişimi
Metrobüste taciz iddiasına linç girişimi Avcılar'da metrobüste iki kadına cinsel tacizde bulunduğu öne sürülen Arif Ş. (52) linç edilmek istendi. Dövülen Arif Ş. polise teslim edildi.
12.11.2022 Yaşam
Avcılar’daki metrobüs kazasında yaralanan yolcu dehşet anlarını anlattı
Avcılar’daki metrobüs kazasında yaralanan yolcu dehşet anlarını anlattı Avcılar’da 99 kişinin yaralandığı metrobüs kazasında yaralanan Hüdür Akyıl, yaşadıkları dehşet anlarını anlattı.
10.09.2022 Gündem
Avcılar metrobüs kazası nasıl oldu, hangi durakta? Metrobüs kazasında yaralıların son durumu ne?
Avcılar metrobüs kazası nasıl oldu, hangi durakta? Metrobüs kazasında yaralıların son durumu ne? İstanbul Avcılar'da metrobüsler çarpıştı. Kazada 99 kişi yaralanırken, olayla ilgili Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Söz konusu kaza sonrası “Avcılar metrobüs kazası nasıl oldu, hangi durakta? Metrobüs kazasında yaralıların son durumu ne?” sorularına yanıt aranmaya başlandı.
10.09.2022 Yaşam
4 metrobüsün çarpıştığı kazada 99 kişi yaralandı! Olayla ilgili soruşturma başlatıldı
4 metrobüsün çarpıştığı kazada 99 kişi yaralandı! Olayla ilgili soruşturma başlatıldı Avcılar Şükrübey Metrobüs Durağı yakınlarında metrobüsler çarpıştı. 99 kişinin yaralandığı kazayla ilgili Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı adli soruşturma başlattı. Ayrıca metrobüs seferlerinin de normale döndüğü açıklandı.
9.09.2022 Gündem
Beylikdüzü'nde metrobüs kazası! Araç kuyrukları oluştu
Beylikdüzü'nde metrobüs kazası! Araç kuyrukları oluştu Beylikdüzü metrobüs hattında arıza yapan bir metrobüs nedeniyle metrobüs yolunda uzun kuyruklar oluştu. Aksayan seferlerden dolayı ise duraklar yolcularla doldu taştı.
9.06.2022 Yaşam
Metrobüste kadına şok eden sözler
Metrobüste kadına şok eden sözler Beylikdüzü'nde, erkek yolcu metrobüs için yer verme nedeni ile tartıştığı kadına, "Benim senin gibi eşim olsa kafasını koparırım" diyerek tehditler savurdu. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
25.04.2022 Yaşam
Kader Gökçe son yolculuğuna uğurlandı!
Kader Gökçe son yolculuğuna uğurlandı! İstanbul Esenyurt'ta Alpaslan Çay tarafından öldürülen Kader Gökçe (23) son yolculuğuna uğurlandı.
4.04.2022 Yaşam
İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Kadını öldürüp aynı silahla intihar etmeye çalıştı
İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Kadını öldürüp aynı silahla intihar etmeye çalıştı Esenyurt'ta Alpaslan Ç., metrobüsten inen Kader G.'yi ara sokağa zorla götürüp boynuna ateş ettikten sonra aynı silahla intihar girişiminde bulundu. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan ikiliden Kader G. hayatını kaybederken Alpaslan Ç.'nin tedavisi sürüyor. Kader G.'nin ara sokağa zorla götürüldüğü anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
3.04.2022 Yaşam
Metrobüsteki bıçaklı dehşet!
Metrobüsteki bıçaklı dehşet! Metrobüste yolcular arasında çıkan kavgada yolcu, diğer iki yolcuyu bıçakla yaraladı. Bir çocukla, kadın saldırgana engel olmaya çalışırken, o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
3.02.2022 Gündem
Güngören D-100 Karayolu'nda yürüyen yayaya otomobil çarptı
Güngören D-100 Karayolu'nda yürüyen yayaya otomobil çarptı Göngören Merter D-100 üzerinde yürüyen yayaya otomobil çarptı. Yaralıya ilk müdahale yol üzerinde yapılırken Beylikdüzü istikametinde trafik yoğunluğu oluştu.
31.12.2021 Yaşam
Metrobüsün motor kısmında yangın çıktı
Metrobüsün motor kısmında yangın çıktı Bahçelievler İncirli Metrobüs Durağında, metrobüsün motor kısmında yangın çıktı. Yangın, büyümeden kısa sürede söndürüldü.
29.12.2021 Yaşam
Beylikdüzü-Avcılar metrobüs hattında kaza! Trafik kilitlendi, sürücü ağır yaralı
Beylikdüzü-Avcılar metrobüs hattında kaza! Trafik kilitlendi, sürücü ağır yaralı Beylikdüzü Güzelyurt mevkiinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği hafriyat kamyonu metrobüs üst geçidinin ayağına çarparak durabildi. İtfaiye ekipleri saatler süren çalışmanın ardından sürücüyü sıkıştığı yerden çıkararak ağır yaralı şekilde sağlık ekiplerine teslim etti. 
18.12.2021 Yaşam
Metrobüste skandal! Kameraya yakalandı
Metrobüste skandal! Kameraya yakalandı İstanbul'da metrobüs duraklarında yankesicilik yaptıkları tespit edilen 3 kadın suçüstü yakaladı. Sevk edildikleri adliyede tutuklanan şüphelilerin hırsızlık anları da güvenlik kamerasına yansıdı.
26.08.2021 Yaşam
Metrobüs yolunda şaşırtan görüntü! Asfalt eridi
Metrobüs yolunda şaşırtan görüntü! Asfalt eridi İstanbul’da her gün yüzlerce kişinin kullandığı Haramidere Metrobüs Durağı'nda sıcaklığın artmasıyla metrobüs yolunda asfaltta bölüm bölüm erimeler meydana geldi.
21.07.2021 Yaşam
Avcılar'da aracın üzerine demirler düştü
Avcılar'da aracın üzerine demirler düştü D-100 karayolu Avcılar mevkiinde yolcu midibüsünün üzerine üst geçide bağlı olan kablo ve demirler düştü. Yan yol trafiğe kapanırken yolcu midibüsleri ve İETT otobüsleri uzun kuyruk oluşturdu.
19.06.2021 Yaşam
İstanbul için büyük tehlike! 125 kara nokta belirlendi
İstanbul için büyük tehlike! 125 kara nokta belirlendi İstanbul'da yaşayan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Ölüme yol açıyor. 125 nokta belirlendi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İstanbul'da karayolu ulaşım ağındaki kaza riski oluşturan noktalara çalışmalar başlattı. İlk olarak ölümlü kazaların çok sık yaşandığı Bakırköy'deki Adnan Kahveci Bulvarı'nda yol genişletme çalışması yapıldı. İstanbul'da birçok noktada bu çalışmaların devam edeceğini söyleyen İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Utku Cihan, "Avrupa yakasında 125, Anadolu yakasında ise 25 kaza kara noktası var. 2040 yılına kadar merkezi alanlarda ölümlü kazaların sıfırlanmasını istiyoruz" dedi.
14.05.2021 Gündem
İstanbul'da en çok kazanın yaşandığı 10 kara nokta!
İstanbul'da en çok kazanın yaşandığı 10 kara nokta! Geçen yıl polis sorumluluk bölgesinde meydana gelen 14 bin 913 trafik kazasında 91 kişinin yaşamını yitirdiği, 19 bin 338 kişinin de yaralandığı kentte polis ekipleri, en çok kazanın yaşandığı 10 kara noktayı incelemeye aldı.
13.05.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Metrobüs Durağı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki metrobüs durağı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.