Metin Akdülger

Metin Akdülger

Son dakika metin akdülger haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan metin akdülger ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını metin akdülger haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Metin Akdülger

haberleri sayfasında son dakika yaşanan metin akdülger gelişmeleri de dahil olmak üzere 81 metin akdülger haberi bulunmuştur. Tüm metin akdülger haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sandık Kokusu Hülya kimdir, Feri Güler kaç yaşında ve nereli? İşte yaşam öyküsü
Sandık Kokusu Hülya kimdir, Feri Güler kaç yaşında ve nereli? İşte yaşam öyküsü Feri Güler "Sandık Kokusu" dizisi kadrosuna dahail oldu. Deneyimli oyuncu, "Hülya" rolüyle seyirci karşısına çıkacak. Peki, Sandık Kokusu dizisinin Hülya'sı Feri Güler kimdir, kaç yaşında ve nereli?
24.04.2024 Magazin
Sandık Kokusu dizisinin konusu nedir, Sandık Kokusu hikayesi gerçek mi yoksa uyarlama mı? İşte Özge Özpirinçci’nin yeni dizisi Sandık Kokusu dizinin detayları
Sandık Kokusu dizisinin konusu nedir, Sandık Kokusu hikayesi gerçek mi yoksa uyarlama mı? İşte Özge Özpirinçci’nin yeni dizisi Sandık Kokusu dizinin detayları Sandık Kokusu Show TV’de başladı. Çarşamba günleri ekranlara gelecek ve başrollerini Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger ve Necip Memili'nin paylaştığı diziye dair ayrıntılar merak ediliyor.
6.12.2023 Televizyon
Sandık Kokusu dizisi konusu nedir? Show Tv Sandık Kokusu oyuncuları kimler?
Sandık Kokusu dizisi konusu nedir? Show Tv Sandık Kokusu oyuncuları kimler? Sandık Kokusu dizisi yakında başlıyor. Show TV'de yeni dizi Sandık Kokusu için geri sayım sürüyor. Başrollerinde Demet Akbağ, Özge Özpirinçci, Metin Akdülger, Necip Memilli'nin yer aldığ dizi sezonun en çok merak edilen yapımlarının başında geliyor. Nezaket Coşkun'un yönetmenliğini yaptığı O3 Medya imzalı dizinin kadrosunda önemli isimler yer alıyor. Peki Sandık Kokusu konusu nedir? Sandık Kokusu oyuncuları kimler? İşte detaylar...
17.11.2023 Televizyon
Demet Özdemir’in partneri belli oldu!
Demet Özdemir’in partneri belli oldu! Demet Özdemir, Haftanur Sancaktutan ve Buğra Gülsoy'u buluşturan "Dünyayla Benim Aramda"nın Kenan'ı belli oldu. Rol için Metin Akdülder ile anlaşıldı.
20.03.2022 Magazin
Metin Akdülger'e Youtuber sevgili! Aşkını ilan etti
Metin Akdülger'e Youtuber sevgili! Aşkını ilan etti Metin Akdülger ünlü Youtuber ile aşk yaşıyor. İlan etti. İşte genç oyuncunun yeni sevgilisi...
23.06.2021 Magazin
Atiye dizisi ile ilgili flaş karar! Reddedildi
Atiye dizisi ile ilgili flaş karar! Reddedildi Yazar Yonca Eldener'in "Yedi Uyananlar" romanının dijital bir platformda yayınlanan "Atiye" dizisinde izinsiz olarak kullanıldığı iddiasıyla OG Prodüksiyon Medya Şirketi'ne açtığı 92 bin liralık tazminat davasında tedbir talebi reddedildi.
4.05.2021 Magazin
Atiye 3. sezon ne zaman? Atiye'nin 3. sezonu ne zaman başlayacak? İşte Atiye 3. sezon son durum!
Atiye 3. sezon ne zaman? Atiye'nin 3. sezonu ne zaman başlayacak? İşte Atiye 3. sezon son durum! Atiye 3. sezonu için bekleyiş devam ediyor. Beren Saat, Mehmet Günsür, Metin Akdülger, ve Melisa Şenolsun'un kadrosunda yer aldığı Atiye dizisinin üçüncü sezonu için nefesler tutuldu. Peki, Atiye 3. sezon ne zaman? Atiye'nin 3. sezonu ne zaman başlayacak? İşte Atiye 3. sezon son durum!
19.10.2020 Gündem
Dilan Çiçek Deniz ile Metin Akdülger birlikte mi?
Dilan Çiçek Deniz ile Metin Akdülger birlikte mi? Geçtiğimiz nisan ayında Birkan Sokullu ile ilişkisi sonlandıran Dilan Çiçek Deniz, aşkı yine bir oyuncuda buldu.
12.01.2020 Magazin
Atiye 2. Sezon ne zaman? | Atiye 2. Sezon olacak mı?
Atiye 2. Sezon ne zaman? | Atiye 2. Sezon olacak mı? Atiye 2. Sezon ne zaman? Atiye dizisi 2. sezon ne zaman başlayacak? sorusu, dizi severler tarafından merakla takip araştırılıyor. Geçtiğimiz haftalarda Netflix’te izleyici ile buluşan ve dizi severlerden tam not alan Atiye dizisinin 2. Sezon araştırmaları şimdiden başladı. Peki, Atiye 2. Sezon ne zaman? İşte Atiye dizisi hakkında merak edilen detaylar…
2.01.2020 Gündem
Atiye dizisi kaç bölüm olacak? | Atiye 2 sezon ne zaman?
Atiye dizisi kaç bölüm olacak? | Atiye 2 sezon ne zaman? Atiye dizisi kaç bölüm olacak? Atiye yeni bölüm ne zaman? Atiye 2 sezon ne zaman? sorusu, dizi severler tarafından merakla takip ediliyor. Geçtiğimiz hafta Netflix’te izleyici ile buluşan ve çok beğenilen Atiye dizisinin 2. Sezon araştırmaları şimdiden başladı. İşte Atiye dizisi hakkında merak edilen detaylar…
30.12.2019 Gündem
Atiye dizisinin konusu nedir? Atiye dizisi oyuncuları kimlerdir? Beren'in sahneleri çok konuşulacak!
Atiye dizisinin konusu nedir? Atiye dizisi oyuncuları kimlerdir? Beren'in sahneleri çok konuşulacak! Şengül Boybaş’ın ‘Dünyanın Uyanışı’ isimli romanından uyarlanan, başrollerini Beren Saat ve Mehmet Günsür’ün paylaştığı Atiye dizisi yarın görücüye çıkıyor. İzleyiciler tarafından merakla beklenen Atiye dizisi hakkında çok fazla soru soruluyor. Peki, Netflix’in yeni dizisi Atiye’nin konusu nedir? Atiye dizisi oyuncuları kimdir? İşte Atiye dizisiyle ilgili en çok merak edilenlerin yanıtları…
27.12.2019 Gündem
Atiye hangi kanalda yayınlanacak? Atiye dizisinin konusu nedir?
Atiye hangi kanalda yayınlanacak? Atiye dizisinin konusu nedir? Şengül Boybaş’ın ‘Dünyanın Uyanışı’ isimli romanından uyarlanan, başrollerini Beren Saat ve Mehmet Günsür’ün paylaştığı Atiye dizisinin ilk bölüm özel gösterimi yapıldı. Özel gösterimin ardından, Atiye dizisinin kanalı, yayın tarihi, konusu ve oyuncuları merak konusu oldu. İşte Atiye dizisiyle ilgili en çok merak edilenlerin yanıtları…
18.12.2019 Gündem
Beren Saat'in oynadığı Netflix'in Atiye dizisinden ilk kareler
Beren Saat'in oynadığı Netflix'in Atiye dizisinden ilk kareler Başrolünü Beren Saat ve Mehmet Günsür’un paylaştığı ‘Atiye’ dizisinden ilk fotoğraflar paylaşıldı.
28.11.2019 Magazin
Şahsiyet dizisi konusu nedir? Şahsiyet oyuncuları kimlerdir, hangi kanalda?
Şahsiyet dizisi konusu nedir? Şahsiyet oyuncuları kimlerdir, hangi kanalda? 47. Emmy Ödülleri’nde Şahsiyet dizisi ile ‘’En İyi Erkek Oyuncu’’ seçilen Haluk Bilginer’in ardından dizi hakkında merak edilenler de arttı. 2018 yapımı olan dizi, hangi kanalda? Şahsiyet dizisinin konusu nedir? Şahsiyet oyuncuları kimlerdir? İşte Şahsiyet dizisi hakkında merak edilenler…
26.11.2019 Yaşam
Beren Saat'ten Atiye paylaşımı geldi
Beren Saat'ten Atiye paylaşımı geldi Son günlerde Kenan Doğulu'ya yazdığı doğum günü mesajı ile gündeme gelen Beren Saat'ten yeni dizisi Atiye ile ilgili bir paylaşım geldi. Saat çekimi biten dizinin setinden fotoğraflar paylaştı.
6.06.2019 Magazin
Atiye'de şoke eden ölüm
Atiye'de şoke eden ölüm Netflix dizisi ‘Atiye’nin çekimlerinde şoke eden bir ölüm yaşandı. Günlük ücretli olarak işe başlayan boyacı hayatını kaybetti
11.04.2019 Magazin
'Setten dışarı adım atmadı'
'Setten dışarı adım atmadı' Oyuncu Beren Saat’in başrolünü oynadığı ‘Atiye’ dizisinin çekimleri Nişantaşı’ndaki bir apartmanda başladı.
28.03.2019 Magazin
"Çapkınlık böyle mi yapılır?"
"Çapkınlık böyle mi yapılır?" MED Yapım’ın patronu Fatih Aksoy ile oyuncu Cansu Dere önceki akşam Kuruçeşme’deki Hotel Les Ottomans’ta baş başa yemek yedi.
7.06.2018 Magazin
Baş başa akşam yemeği
Baş başa akşam yemeği CANSU Dere önceki akşam başrolünde oynadığı Anne dizisinin yapımcısı Fatih Aksoy ile görüntülendi.
6.06.2018 Magazin
Metin Cannes’da kırmızı halıda
Metin Cannes’da kırmızı halıda Gaya Jiji’nin yönettiği ‘My Favorite Fabric’ filmi 71. Cannes Film Festivali’nin Belirli Bir Bakış bölümüne seçildi. Filmin başrollerinden oyuncu Metin Akdülger de bu yıl kırmızı halıda yürüyen ilk Türk oldu
12.05.2018 Magazin
'Şahsiyet'in dev kadrosu buluştu!
'Şahsiyet'in dev kadrosu buluştu! Ay Yapım’ın yeni dizisi Şahsiyet’in kadrosu özel bir çekimde bir araya geldi.
2.03.2018 Magazin
Müjde Ar o dizi ile ekranlara geri dönüyor!
Müjde Ar o dizi ile ekranlara geri dönüyor! Yeşilçam'ın efsane isimlerinden Müjde Ar, internet televizyonu puhutv'de yayınlanacak Şahsiyet dizisinde sıra dışı bir rolle izleyici karşısına çıkacak.
17.02.2018 Magazin
Şahsiyet’li kadro
Şahsiyet’li kadro İnternet televizyonu puhutv’de ekrana gelecek ‘Şahsiyet’ dizisinin oyuncu kadrosu belli oldu.
12.02.2018 Magazin
'Şahsiyet'in kadrosuna usta oyuncu da dahil oldu!
'Şahsiyet'in kadrosuna usta oyuncu da dahil oldu! Ay Yapım’ın Puhutv için çektiği “Şahsiyet” dizisinin çekimleri tam gaz sürüyor.
12.02.2018 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Metin Akdülger ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki metin akdülger haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.