Mesut Barzani

Mesut Barzani

Son dakika mesut barzani haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mesut barzani ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mesut barzani haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mesut Barzani

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mesut barzani gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.363 mesut barzani haberi bulunmuştur. Tüm mesut barzani haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Neçirvan Barzani ve Mesut Barzani’yle görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Neçirvan Barzani ve Mesut Barzani’yle görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Neçirvan Barzani ile bir araya geldi. Erdoğan, Kürdistan Demokrat Partisi (KDP) Başkanı Mesut Barzani'yi kabul etti.
22.04.2024 Gündem
Irak’ın yeni cumhurbaşkanı Abdüllatif Reşit oldu
Irak’ın yeni cumhurbaşkanı Abdüllatif Reşit oldu Irak Meclisinde yapılan cumhurbaşkanlığı seçiminde kazanan Abdüllatif Reşit oldu.
13.10.2022 Dünya
Sınırda sıcak saatler! Metina Dağı'na konuşlandılar
Sınırda sıcak saatler! Metina Dağı'na konuşlandılar Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Peşmerge Bakanlığı Genelkurmay Başkanı Tuğgeneral Cemal Eminki, Peşmerge güçlerine ait bir birliğin Türkiye sınırındaki Metina Dağı'na konuşlandığını duyurdu.
8.07.2020 Dünya
Kuzey Irak'ta Neçirvan Barzani Başkan seçildi
Kuzey Irak'ta Neçirvan Barzani Başkan seçildi Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Meclisi, Kürdistan Demokrat Partisi (KDP) adayı Neçirvan Barzani'yi oy çokluğuyla yeni başkan olarak seçti.
28.05.2019 Dünya
Yasak kalktı, Süleymaniye'ye uçuşlar başladı!
Yasak kalktı, Süleymaniye'ye uçuşlar başladı! Türkiye’den Irak’ın Süleymaniye kentine ilk uçak seferinin gerçekleştirildiği duyuruldu.
26.01.2019 Gündem
Kerkük’te asılan IKBY bayrakları ortalığı gerdi
Kerkük’te asılan IKBY bayrakları ortalığı gerdi Irak'ın Kerkük kentinde, Kürdistan Yurtseverler Birliğinin binalarına IKBY bayraklarının asılmasının ardından başlayan gerginlik devam ediyor.
9.01.2019 Dünya
IKBY'de "KYB'siz hükümet başarısız olur" uyarısı
IKBY'de "KYB'siz hükümet başarısız olur" uyarısı Süleymaniye merkezli Kürdistan Yurtseverler Birliği'nin Başkanlık Konseyi Üyesi Ferit Esesert, partisinin muhalefette kalması durumunda IKBY'de kurulacak yeni hükümetin bölgede tam hakimiyet sağlayamayacağını söyledi
19.12.2018 Dünya
Flaş açıklama geldi! 'Kısa süre içinde Suriye'ye...'
Flaş açıklama geldi! 'Kısa süre içinde Suriye'ye...' Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'ndeki (IKBY) Suriyeli Peşmergelerin komutanlarından Bedel Bendi, güçlerinin kısa bir süre içerisinde Suriye'ye geçeceğini belirtti.
18.12.2018 Dünya
ABD'nin Suriyeli Peşmergeler ile PYD'lileri buluşturduğu iddiası
ABD'nin Suriyeli Peşmergeler ile PYD'lileri buluşturduğu iddiası Suriye Kürdistan Demokrat Partisi Üyesi Müslim Muhammed, IKBY'de eğitim alan Suriyeli Peşmerge komutanları ile terör örgütü YPG/PKK'lıların dün ABD’nin himayesinde Suriye'nin kuzeyinde gizli bir toplantı yaptığını iddia etti
17.12.2018 Dünya
ABD'den Fırat'ın doğusu için yeni hamle!
ABD'den Fırat'ın doğusu için yeni hamle! ABD'nin, Suriye'de Fırat nehrinin doğusunda bulunan terör örgütü YPG/PKK'lıların yerine Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nde (IKBY) eğitim alan Suriyeli Peşmergeleri konuşlandırmayı planladığı iddia edildi.
17.12.2018 Gündem
Son dakika... Neçirvan Barzani aday!
Son dakika... Neçirvan Barzani aday! Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başkanlığı'na mevcut başbakan Neçirvan Barzani aday gösterildi.
3.12.2018 Dünya
Barzani'den referandum sonrası ilk kez Bağdat'a ziyaret
Barzani'den referandum sonrası ilk kez Bağdat'a ziyaret Tarihi bir hezimet yaşayan IKBY eski lideri, başkent Bağdat'ta birçok görüşme gerçekleştirdi. Barzani, Necef'e giderek Mukteda es Sadr ile de bir araya gelecek.
22.11.2018 Dünya
Ve resmi görüşmeler başladı
Ve resmi görüşmeler başladı Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'ndeki (IKBY) milletvekili seçimlerinin galibi Kürdistan Demokrat Partisi (KDP), koalisyon hükümetinin kurulması için siyasi partilerle resmi görüşmelere başladı.
17.11.2018 Dünya
Irak’ta bakanlıklar belirlenmedi
Irak’ta bakanlıklar belirlenmedi Irak'ta ancak aylar sonra kurulabilen yeni hükümet, İçişleri ve Savunma gibi kritik bakanlıklar belirlenemeden göreve başladı.
30.10.2018 Dünya
IKBY'de nihai seçim sonuçları açıklandı
IKBY'de nihai seçim sonuçları açıklandı Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nde (IKBY) 30 Eylül'de yapılan milletvekili seçiminin nihai sonuçlarına göre, Mesut Barzani liderliğindeki Kürdistan Demokrat Partisi (KDP) birinci parti oldu.
20.10.2018 Dünya
IKBY'de yeni hükümet KDP öncülüğünde kurulacak
IKBY'de yeni hükümet KDP öncülüğünde kurulacak IKBY'deki milletvekili seçiminin galibi Kürdistan Demokrat Partisi, tek başına hükümet kurmaya ilk kez bu kadar yaklaştı.
5.10.2018 Dünya
Barzani: Türkiye zor durumlarda yanımızda durdu
Barzani: Türkiye zor durumlarda yanımızda durdu Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başbakanı Neçirvan Barzani, Türkiye’nin her zaman IKBY’ye destek verdiğini söyledi.
25.09.2018 Dünya
Trump'ın özel temsilcisi McGurk: Hükümet kurulacak
Trump'ın özel temsilcisi McGurk: Hükümet kurulacak ABD Başkanı Donald Trump'ın DEAŞ ile Mücadele Özel Temsilcisi Brett McGurk, "Iraklı kardeşlerimiz ve ortaklarımız bu kararı kendileri alacak ve anayasaya bağlı bir hükümet kurulacak." dedi.
18.09.2018 Dünya
Irak'ta cumhurbaşkanlığı için Berhem Salih'in adı geçiyor
Irak'ta cumhurbaşkanlığı için Berhem Salih'in adı geçiyor KYB Başkanlık Konseyi Üyesi Nasrullah Surçi, geçen yıl partiden ayrılan Berhem Salih ile Irak'ın yeni cumhurbaşkanı adaylığı için görüşüldüğünü söyledi.
17.09.2018 Dünya
Barzani'den yeni hükümet açıklaması!
Barzani'den yeni hükümet açıklaması! Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin (IKBY) eski başkanı ve Kürdistan Demokrat Partisi Genel Başkanı Mesut Barzani, ABD'nin Bağdat Büyükelçisi Douglas Silliman'ı Erbil'deki konutunda kabul etti.
15.08.2018 Dünya
Son dakika... 'Oylar yeniden elle sayılsın!'
Son dakika... 'Oylar yeniden elle sayılsın!' Geçtiğimiz günlerde, oyların tutulduğu depoda yangın çıkınca, Irak seçimlerine gölge düşmüştü. Anayasa Mahkemesi oyların yeniden elle sayılması gerektiğini söyledi.
21.06.2018 Dünya
İbadi'den teknokrat hükümet için Sadr ile uzlaşı açıklaması
İbadi'den teknokrat hükümet için Sadr ile uzlaşı açıklaması Irak Başbakanı Haydar el-İbadi, seçim birincisi Şii lider Mukteda es-Sadr ile teknokratlardan oluşacak hükümet kurulması konusunda uzlaşıya vardıklarını söyledi.
22.05.2018 Dünya
Kuzey Irak'ta PKK'dan dolayı 350 köy boşaltıldı
Kuzey Irak'ta PKK'dan dolayı 350 köy boşaltıldı Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Hükümet Sözcüsü Sefin Dizayi, terör örgütü PKK'nın Irak'ın sınır bölgelerindeki kampları nedeniyle bölgede 350'den fazla köyün boşaltıldığını belirterek, örgütün bölgeden çıkmasını istediklerini söyledi.
7.05.2018 Dünya
Irak ordusu da, teröristler de Sincar'da!
Irak ordusu da, teröristler de Sincar'da! Türkiye ile birlikte Kandil Dağı'na operasyon yapması beklenen Irak merkez hükümetine bağlı askerler, dün akşam ağır silahlarla Sincar'a geldi. Ancak gelen fotoğraflar, PKK'lıların henüz bölgeden atılmadığını gösteriyor.
26.03.2018 Gündem
Son dakika: PKK, Sincar'dan çekiliyor
Son dakika: PKK, Sincar'dan çekiliyor Yerel kaynaklardan alınan bilgiye göre PKK Sincar'dan çekilmeye başladı. Çekilmenin bu sabah başladığı dile getirildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Gerekirse Sincar'a gireriz." demişti.
23.03.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mesut Barzani ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mesut barzani haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.