Mesut'

Mesut'

Son dakika Mesut' haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mesut' ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mesut' haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mesut'

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mesut' gelişmeleri de dahil olmak üzere 9.846 mesut' haberi bulunmuştur. Tüm mesut' haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Arka Sokaklar'dan bir müjde daha! 'Mekanın sahipleri geri geldi'
'Arka Sokaklar'dan bir müjde daha! 'Mekanın sahipleri geri geldi' Türk televizyon dünyasının en uzun soluklu dizisi 'Arka Sokaklar'da Şevket Çoruh’un ardından 'Selin Komiser' karakterine hayat veren Oya Okar’ın da geri döneceği haberi sevinçle karşılandı.
27.04.2024 Magazin
Lüks rezidansta kadını öldürdü! Ailesini arayıp 'intihar etti' dedi...
Lüks rezidansta kadını öldürdü! Ailesini arayıp 'intihar etti' dedi... İstanbul'un Kartal İlesinde lüks bir rezidansta müteahhit Ömer Öktem, estetisyen Selin Yalın'ı tabanca ile öldürdü. Öktem, kadının ailesini arayarak intihar ettiğini söyledi ardından cinayeti işlediğini itiraf etti.
25.04.2024 Gündem
Hudutsuz Sevda Ceylan diziden ayrılıyor mu? Esengül Aypek (Ceylan) öldü mü, Hudutsuz Sevda Esengül Aypek kimdir, kaç yaşında?
Hudutsuz Sevda Ceylan diziden ayrılıyor mu? Esengül Aypek (Ceylan) öldü mü, Hudutsuz Sevda Esengül Aypek kimdir, kaç yaşında? Hudutsuz Sevda Ceylan diziden ayrılıyor mu, öldü mü? NOW TV ekranlarının sevilen dizilerinden biri olan Hudutsuz Sevda dizisinde yeni bir ayrılık yaşanıyor. Dizide Ceylan karakterine hayat veren Esengül Aypek diziye deva ediyor. Peki, Hudutsuz Sevda Ceylan neden diziden ayrılıyor?
25.04.2024 Magazin
Efsane geri dönüyor: Şevket Çoruh Arka Sokaklar’da
Efsane geri dönüyor: Şevket Çoruh Arka Sokaklar’da Türk televizyon dünyasının en uzun soluklu projelerinden olan Arka Sokaklar’ın “Mesut Komiser”i Şevket Çoruh diziye geri dönüyor. Dizinin yeni bölümüne ilişkin yayınlanan ikinci fragmanda “Efsane geri dönüyor!” mesajı verildi.    
25.04.2024 Magazin
Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Sezon finali sürprizi: Mesut Komiser yeniden merkezde!
Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Sezon finali sürprizi: Mesut Komiser yeniden merkezde! Arka Sokaklar dizisinin efsanevi üyesi Mesut Komiser'in diziye dönüşü için görüşmeler başladı. Ünlü oyuncu Şevket Çoruh'un Arka Sokaklar'a dönüş haberi izleyiciyi de heyecanlandırdı. Peki haber doğru mu? Şevket Çoruh diziye ne zaman dönecek?
24.04.2024 Magazin
23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri || 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri
23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri || 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri 23 Nisan 1920 yılında Meclis’in açılışı Atatürk tarafından çocuklara armağan edildi. 23 Nisan kutlanırken 23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri için araştırmalar devam ediyor. Peki, 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri…
23.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Neçirvan Barzani ve Mesut Barzani’yle görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Neçirvan Barzani ve Mesut Barzani’yle görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Neçirvan Barzani ile bir araya geldi. Erdoğan, Kürdistan Demokrat Partisi (KDP) Başkanı Mesut Barzani'yi kabul etti.
22.04.2024 Gündem
TÜVTÜRK'te araç muayene istasyonları için yeni dönem! Artık zorunlu olmayacak, işte dikkat edilmesi gerekenler
TÜVTÜRK'te araç muayene istasyonları için yeni dönem! Artık zorunlu olmayacak, işte dikkat edilmesi gerekenler Araç muayene istasyonları için yeni dönem resmen başladı. Türkiye'nin 81 şehrinde faaliyet gösteren TÜVTÜRK araç muayene istasyonlarında yeni döneme girilirken, araç sahiplerinin muayene süreçlerini sorunsuz ve hızlı bir şekilde tamamlamaları için dikkat etmeleri gereken önemli adımlar tek tek açıklandı. Sektör uzmanı Mesut Karaca muayene işlemlerinin nasıl yapılacağıyla ilgili bilgi vererek vatandaşa uyarılarda bulundu.
19.04.2024 Ekonomi
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Şampiyon Oran”larla Misli’de daha fazla yaşayın! 
18.04.2024 İddaa
Teleferik faciasında tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün ifadesi ortaya çıktı
Teleferik faciasında tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün ifadesi ortaya çıktı Antalya'da 1 kişinin ölümü 17 kişinin yaralanmasına neden olan teleferik kazasıyla ilgili soruşturmada tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün ifadesi ortaya çıktı.
15.04.2024 Gündem
Adana’da son 95 yılın en sıcak Mart ayı yaşandı, uzmanı meteorolojik afetlere karşı uyardı
Adana’da son 95 yılın en sıcak Mart ayı yaşandı, uzmanı meteorolojik afetlere karşı uyardı Türkiye’nin en sıcak illerinden Adana’da son 95 yılın en sıcak Mart ayı yaşanırken Çukurova Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mesut Başıbüyük, meteorolojik afetlerin kapıda olduğuna değinip, “Meteorolojik afetlerde hayatlarını kaybeden insanların sayısı, depremde hayatını kaybedenlerin sayısına göre 100 kat daha fazla. Hepimizin bu iklim krizi durumuna alışması lazım” diyerek uyarıda bulundu.
16.04.2024 Adana
Antalya'daki teleferik faciasında 5 tutuklama! Aralarında Kepez Belediye Başkanı Kocagöz de var
Antalya'daki teleferik faciasında 5 tutuklama! Aralarında Kepez Belediye Başkanı Kocagöz de var Antalya'daki teleferik kazasıyla ilgili gözaltına alınan aralarında Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün de bulunduğu 5 kişi tutuklanırken, 7 kişi serbest bırakıldı.
14.04.2024 Gündem
O köpekler sahipli çıktı! Oğlunu korumak isterken çenesi kırılmıştı
O köpekler sahipli çıktı! Oğlunu korumak isterken çenesi kırılmıştı Bursa’da, 10 yaşındaki oğlu Y.E.K.’yi korumak isteyen Mesut Karagözoğlu’na (46) saldırarak, elleri ve kulağını parçalayan, yere düşerek çenesinin kırılmasına neden olan 4 köpeğin, sahipli ancak çipsiz olduğu ortaya çıktı. 1’i bir çiftliğe, 3’ü ise fabrikalara ait 4 köpeğin de aralarında olduğu, bölgedeki 16 köpek, Nilüfer Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından toplatılarak, Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi’nde müşahede altına alındı. Çipleri takılarak kayıt altına alınan köpekler, rehabilitasyon süreçlerinin tamamlanmasının ardından sahiplendirilecek.
8.04.2024 Gündem
Oğlu için kendini feda etti ölümden döndü! O anlar kameralara yansıdı
Oğlu için kendini feda etti ölümden döndü! O anlar kameralara yansıdı Bursa’da iftar vakti çok sayıda başıboş sokak köpeğinin saldırısına uğrayan adam ölümden döndü. Çenesi kırılan, kulağına 30 dikiş atılan, elleri parçalanan 46 yaşındaki 2 çocuk babası plastik cerrahide ameliyata alınacak, 1,5 ay pipet ile beslenecek. 10 yaşındaki çocuğu son anda kaçıp kurtulurken, köpeklerin saldırısı ve yere yatırdıkları adama öldüresiye saldırması kameraya yansıdı. Onu gören bir arkadaşı ise otomobille sürekli klakson çalarak Mesut Karagözoğlu'nu ölümden kurtardı.
7.04.2024 Gündem
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti!
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Bakan Koca sosyal medyadan acı haberi duyurdu.
2.04.2024 Magazin
Bayramiç Barajı'nın su seviyesi dikkat çekti
Bayramiç Barajı'nın su seviyesi dikkat çekti Çanakkale'nin Bayramiç Barajı'nın doluluk oranının yüzde 100'e ulaştığını söyleyen Bayramiç Ziraat Odası Başkanı Mesut Şen, Kaz Dağları'ndan beslenen 96,5 milyon metreküp su kapasitesine sahip Bayramiç Barajı hakkında konuştu.
1.04.2024 Gündem
31 Mart Keçiören ilçe seçim sonuçları 2024: Keçiören ilçesinde kim kazandı? 2024 Keçiören belediyesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı?
31 Mart Keçiören ilçe seçim sonuçları 2024: Keçiören ilçesinde kim kazandı? 2024 Keçiören belediyesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapılıyor. Milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını kaldırmasının ardından sayılan oylar canlı olarak aktarılmaya başlanacak. İstanbul'un 39 ilçesinde seçim sonuçları da merakla takip edilecek. Özellikle Keçiören ilçe seçim sonuçları seçmenlerin takibinde olacak. Keçiören belediye başkan adayları önümüzdeki 5 yıl boyunca başkanlık için yarışacak. Oy verme işleminin bitmesinin ardından sandık kurulları oy sayma işlemine geçecek. Büyükşehir belediye başkanlığı, il genel meclisi, ilçe belediye başkanı ve muhtar adayları için pusulular zarfa konacak. Peki Keçiören ilçe seçim sonuçları belli oldu mu? Keçiören ilçesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı? İşte 31 Mart Keçiören ilçe seçim sonuçları...
1.04.2024 Gündem
Hangi ünlü isim belediye başkanı oldu? İşte 31 Mart'ın galibi olan ünlüler
Hangi ünlü isim belediye başkanı oldu? İşte 31 Mart'ın galibi olan ünlüler 31 Mart 2024 yerel seçimleri geride kaldı. Birçok ünlü isim de belediye başkanı olmak için yarıştı. Erdal Beşikçioğlu, Hakan Peker, Lal Denizli, Mesut Yar, Nasuh Mahruki, İrfan Değirmenci, Gökhan Zan ve Davut Güloğlu gibi isimler yerel yönetici olmak için halktan oy istedi. İşte belediye başkanı olan ünlü isimler...
1.04.2024 Magazin
Erdal Beşikçioğlu, Mesut Yar, Hakan Peker... Ünlülerin seçim yarışı, hüsrana uğradı
Erdal Beşikçioğlu, Mesut Yar, Hakan Peker... Ünlülerin seçim yarışı, hüsrana uğradı Yüksek Seçim Kurulu, mahalli seçimlere ilişkin yayın yasağını kaldırdı ve sandıklardan sonuçlar gelmeye başladı. Şehirlerdeki ve ilçelerdeki genel sandık sonuçlarıyla birlikte sunucu Mesut Yar şarkıcı Hakan Peker ve oyuncu Erdal Beşikçioğlu’nun aldıkları oy oranı merak konusu oldu.
1.04.2024 Magazin
TKP'nin adayı Fatih Mehmet Maçoğlu kaç oy aldı? Kadıköy'deki seçimde son durum?
TKP'nin adayı Fatih Mehmet Maçoğlu kaç oy aldı? Kadıköy'deki seçimde son durum? Tunceli Belediye eski Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, Türkiye Komünist Partisi'nin (TKP) Kadıköy adayı olmuştu. Kadıköy'de sandıkların yüzde 30.95'i açıldı. Peki Kadıköy'deki seçimde son durum ne? İşte yanıtı...
31.03.2024 Gündem
Giresun yerel seçim sonuçları 2024: Giresun belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Giresun'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Giresun yerel seçim sonuçları 2024: Giresun belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Giresun'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Giresun geldi. Giresun yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Giresun Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Giresun'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Giresun yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Sivas yerel seçim sonuçları 2024: Sivas belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Sivas'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Sivas yerel seçim sonuçları 2024: Sivas belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Sivas'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Sivas geldi. Sivas yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Sivas Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Sivas'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Sivas yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
2024 Çatalca yerel seçim sonuçları! (31 Mart Çatalca seçim sonuçları BURADA) İstanbul Çatalca belediyesini hangi parti kazandı?
2024 Çatalca yerel seçim sonuçları! (31 Mart Çatalca seçim sonuçları BURADA) İstanbul Çatalca belediyesini hangi parti kazandı? Her 5 yılda bir yapılan Türkiye Yerel Seçimleri 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşti. Milyonlarca kişi sandık başına gitti. Büyükşehir, il, ilçe ve beldelerde yeni belediye başkanları, köy ve mahallelerde yeni muhtarlar belirlendi. Çatalca’da 2024 yerel seçim sonuçları merak ediliyor. Peki, Çatalca belediyesini hangi parti kazandı? Son durumu öğrenmek için 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi İstanbul Çatalca seçim sonuçları ekranına göz atabilirsiniz. İşte 31 Mart 2024 Çatalca seçim sonuçları…
31.03.2024 Gündem
Çalıştığı markette eşini kalbinden bıçaklayıp öldüren sanığın mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı
Çalıştığı markette eşini kalbinden bıçaklayıp öldüren sanığın mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı Antalya'da boşanma aşamasındaki eşi Sümeyye Yavlak'ı (28), çalıştığı markette kalbinden bıçaklayıp, öldüren Mehmet Yavlak (33), "Olay esnasında uyuşturucunun etkisindeydim. Affınıza sığınıyorum" dedi.
28.03.2024 Gündem
Deniz suyu sıcaklığının artması hortum ve meteorolojik olayları etkiliyor
Deniz suyu sıcaklığının artması hortum ve meteorolojik olayları etkiliyor Çukurova Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mesut Başıbüyük, deniz suyu sıcaklıklarının artmasının hortumları ve meteorolojik olayları daha da artırdığını ifade etti.
27.03.2024 Adana

Benzer Haber Etiketleri

Mesut' ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mesut' haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.