e-Devlet Çalışma Hayatım hizmeti nedir? Çalışma Hayatım hizmeti ne işe yarar?
e-Devlet Çalışma Hayatım hizmeti nedir? Çalışma Hayatım hizmeti ne işe yarar? e-Devlet'te "Çalışma Hayatım" hizmeti devreye alındı. e-Devlet Kapısı'nda hizmete alınan 'Çalışma Hayatım' hizmetiyle vatandaşlar iş arama, çalışmaya başlama, sigorta, emeklilik, mesleki yeterlilik gibi çalışma hayatını oluşturan tüm iş ve işlemlere tek bir adreste ulaşabilecek. Çalışma Hayatım hizmetinde ayrıca vatandaşlarsağlık modülünden, sağlık güvencesi hak sahipliğini sorgulanabilecek, tedavi bilgileri, reçete bilgileri, ilaç kullanım süreleri de görülebilecek. Aynı zamanda, optik cam/çerçeve, diş protez hakkı ve medikal malzeme bilgilerine erişip istirahat raporları da görülebilecek. İşte e-Devlet Çalışma Hayatım hizmeti hakkında merak edilenler...
2.10.2021 Çalışma Hayatı
Bakan Selçuk duyurdu! 1 milyon hedefi aşıldı
Bakan Selçuk duyurdu! 1 milyon hedefi aşıldı Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, "Mesleki yeterlilik belgesine sahip iş gücünde 2023 hedefimizi 1 milyon olarak belirlemiştik. Bu hedefi bu yıl içerisinde aştık. 2023 hedefimizi 2 milyon belgeli çalışan olarak güncelledik." dedi.
27.12.2020 Ekonomi
“Gençlere gayrimenkul sektöründe iş imkanı doğdu”
“Gençlere gayrimenkul sektöründe iş imkanı doğdu” Türkiye’de 60 bini kayıtlı yüz binin üzerinde emlakçıyı ilgilendiren düzenleme 14 Ekim’de yürürlüğe girdi. Artık lise mezunu olmayan, 100 saat eğitim ve yetki belgesi almadan gayrimenkul danışmanlığı faaliyeti yapılamayacak. 18 yas¸ını doldurmus¸ gençlerin ise gayrimenkul danışmanlığı ile ilgili mesleki yeterlilik egˆitimleri alması halinde emlak sektöründe çalışabileceği belirtildi.
27.10.2020 Ekonomi
AKP'li eski vekil: Kapatın o kurumu!
AKP'li eski vekil: Kapatın o kurumu! 'Aktaş, makam arabasına biniyor ama bize yanıt vermiyor'
21.11.2012 Siyaset