Merve Oflaz

Merve Oflaz

Son dakika Merve Oflaz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Merve Oflaz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Merve Oflaz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Merve Oflaz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan merve oflaz gelişmeleri de dahil olmak üzere 167 merve oflaz haberi bulunmuştur. Tüm merve oflaz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Merve Oflaz videosuna gelen yoruma çok sinirlendi! "Nasıl annesin ya, terbiyesiz"
Merve Oflaz videosuna gelen yoruma çok sinirlendi! "Nasıl annesin ya, terbiyesiz" Ünlü oyuncu Merve Oflaz, 729 bin takipçisi bulunan sosyal medya hesabından haftalar önce paylaştığı bir dans videosuna gelen yorum karşısında çılgına döndü. Kendisine beddua eden sosyal medya kullanıcısına ateş püsküren Oflaz, ardından açıklama yaparak "Mutlu insan görmeye tahammülünüz kalmamış!" dedi.
20.10.2023 Magazin
Selin Yağcıoğlu küfürlü yorumlara isyan etti!
Selin Yağcıoğlu küfürlü yorumlara isyan etti! Oyuncu Berk Atan ile ilişkisini noktalayan Selin Yağcıoğlu, Allan Hakko ile yeni bir aşka yelken açtı. Sosyal medya fenomeni, aşk pozunu paylaşınca küfür yorumları yağdı. Selin Yağcıoğlu ise yorumlara isyan etti.
31.07.2023 Magazin
Merve Oflaz yeni aşkını ilan etti!
Merve Oflaz yeni aşkını ilan etti! Bir dönemin fenomen yarışması 'Var Mısın Yok Musun' ile adını duyuran daha sonra Survivor yarışmasının ilk kadın şampiyonu olan Merve Oflaz, yarışmanın ardından rol aldığı dizilerle milyonlarca kişi tarafından tanındı. Şimdilerde sosyal medya sayfasından paylaştığı gönderilerle gündeme gelen Merve Oflaz yeni aşkını ilan etti.
27.07.2023 Magazin
Merve Oflaz’dan ayrılıp Selin Yağcıoğlu ile yeni bir aşka yelken açtı! Allan Hakko aşk tatilinde
Merve Oflaz’dan ayrılıp Selin Yağcıoğlu ile yeni bir aşka yelken açtı! Allan Hakko aşk tatilinde Merve Oflaz ile ayrıldıktan sonra birçok kez çapkınlık gecelerinde görüntülenen Allan Hakko, geçtiğimiz aylarda sosyal medya fenomeni Selin Yağcıoğlu ile aşk yaşamaya başlamıştı. İlişkileri hız kesmeden devam eden ikiliden yeni kareler geldi.
15.07.2023 Magazin
Merve Oflaz yaz sezonunu açtı! Köpeğiyle denizde
Merve Oflaz yaz sezonunu açtı! Köpeğiyle denizde 2010 yılında katıldığı Survivor yarışmasında şampiyon olarak adını geniş kitlelere duyuran Merve Oflaz, yaz sezonun açtı. Oflaz, köpeğiyle denize girdi ve güneşin tadını çıkarttı.
16.06.2023 Magazin
Allan Hakko çapkınlık turuna çıktı arkadaşı 'Ben evliyim' diye bağırdı!
Allan Hakko çapkınlık turuna çıktı arkadaşı 'Ben evliyim' diye bağırdı! 2010 yılında katıldığı Survivor yarışmasını kazanan ve ünlenen Merve Oflaz ile yaklaşık iki yıl süren ilişkisini bitiren iş insanı Allan Hakko, geçtiğimiz gece gizemli kadınla görüntülendi. Gazetecileri görünce eli ayağı birbirine dolaştı. Hakko'nun arkadaşlarından biri, "Ben evliyim!" diye muhabirlere bağırarak; ortalığı karıştırdı.
15.05.2023 Magazin
Cadılar Bayramı kutlanıyor! Çılgın makyajlar ve kostümler dikkat çekti...
Cadılar Bayramı kutlanıyor! Çılgın makyajlar ve kostümler dikkat çekti... Ünlü isimler, önceki akşam Cadılar Bayramı’nı özel partilerle kutladı. Çılgın makyajlar ve kostümler dikkat çekti.
2.11.2022 Magazin
Merve Oflaz ve Allan Hakko ayrıldı! Aşk acısına çözüm buldu
Merve Oflaz ve Allan Hakko ayrıldı! Aşk acısına çözüm buldu 2008 yılında katıldığı Survivor yarışmasında şampiyon olup adını duyuran Merve Oflaz, daha sonra Kanal D ekranlarında yayınlanan ‘Arka Sokaklar’ dizisinde Bahar komiser karakteriyle sevenleriyle buluşmuştu. Arka Sokaklar'dan da ayrılan ve uzun süredir ekranlardan uzak olan Merve Oflaz, 2 yıldır aşk yaşadığı Allan Hakko'dan ayrıldı.Ünlü ismin acısına çözümü ise tatil oldu.
16.10.2022 Magazin
Merve Oflaz ile Allan Hakko'dan romantik tatil! Aşka geldiler...
Merve Oflaz ile Allan Hakko'dan romantik tatil! Aşka geldiler... Son olarak Kanal D'nin fenomen dizisi 'Arka Sokaklar'da rol alan ve sonrasında ekranlara ara veren Merve Oflaz, iş insanı sevgilisi Allan Hakko ile aşklarının tadını çıkarıyor. İkili, önceki gün Çeşme'de görüntülendi. El ele tutuşarak denize girdiler, plajda da aşk dolu dakikalar yaşadılar.
3.08.2022 Magazin
Survivor'un ilk kadın şampiyonu Merve Oflaz, bikinili pozlarıyla takipçilerini mest etti
Survivor'un ilk kadın şampiyonu Merve Oflaz, bikinili pozlarıyla takipçilerini mest etti Survivor'ın ilk kadın şampiyonu olan Merve Oflaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla takipçilerini büyülemeye devam ediyor. Bikinili pozlarını paylaşan 34 yaşındaki Oflaz, fit haliyle dikkat çekti. Oflaz'ın bu paylaşımlarına çok sayıda beğeni geldi.
21.07.2022 Magazin
Merve Oflaz'dan bikinili tekne pozları!
Merve Oflaz'dan bikinili tekne pozları! Eski Survivor yarışmacısı ve Survivor şampiyonu Merve Oflaz, sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Uzun süredir Allan Hakko ile aşk yaşayan güzel isim, son olarak bikinisiyle tekne pozlarıyla adından söz ettirdi.
5.07.2022 Magazin
Merve Oflaz ile Allan Hakko tatil sezonunu açtı! Sörf keyfi...
Merve Oflaz ile Allan Hakko tatil sezonunu açtı! Sörf keyfi... İki yıldır sevgili olan oyuncu Merve Oflaz ile iş insanı sevgilisi Allan Hakko, Bodrum'da tatil yapıyor. Çift, önceki gün Cennet Koyu'nda objektiflere takıldı
4.07.2022 Magazin
Nagihan isyan etti! "Sahada kazandığımızı masada kaybettik!"
Nagihan isyan etti! "Sahada kazandığımızı masada kaybettik!" Survivor All Star'da 2010 yılında Merve Oflaz'dan sonra ikinci kadın şampiyon Nisa Bölükbaşı oldu. Nisa'nın şampiyonluğu yarışmacıları isyana sürüklemeye başladı. Yarı finalde elenen Batuhan Karacakaya'nın ardından şimdi de Nagihan Karadere, Nisa'nın şampiyonluğunun haksızlık olduğunu ima eden bir paylaşımda bulundu. Nagihan'ın "Daha da artık parkur koyulmasın ki kimse kolunu bacağını parkurda bırakmasın" sözleri sosyal medyada tartışma yarattı.
3.07.2022 Magazin
Arka Sokaklar'ın komiser Bahar'ı Merve Oflaz mavi leoparlı bikinisiyle şov yaptı!
Arka Sokaklar'ın komiser Bahar'ı Merve Oflaz mavi leoparlı bikinisiyle şov yaptı! Arka Sokaklar dizisinde Bahar komiser karakterine hayat veren oyuncu Merve Oflaz, bikinili pozlarıyla sosyal medyayı salladı.
26.06.2022 Magazin
Merve Oflaz: Kötü kadın rolü oynamak isterim
Merve Oflaz: Kötü kadın rolü oynamak isterim 2011'de dönemin en çok konuşulan dizisi 'Muhteşem Yüzyıl'da 'Ayşe Hatun' rolünü canlandırdı, ardından 'Kalbim 4 Mevsim', 'Not Defteri', 'Güzel Köylü', 'Eve Dönüş' ve 'Rengarenk' dizilerinde rol alan Merve Oflaz, 'Arka Sokaklar'da 2017-2021 yılları arasında 'Bahar Komiser' karakterine hayat verdi. Ünlü oyuncu, izleyicilere ters köşe yapmak istiyor.
11.05.2022 Magazin
Merve Oflaz- Allan Hakko aşkı tam gaz sürüyor!
Merve Oflaz- Allan Hakko aşkı tam gaz sürüyor! Oyuncu Merve Oflaz ile Allan Hakko, 2020 yazında aşk yaşamaya başlamıştı. Ünlü çift, Bebek'te bir mekandan çıkarken görüntülendi.
18.04.2022 Magazin
Survivor'da 'Anlat Bakalım Özel'e Mustafa Topaloğlu ile Yasin damga vurdu!
Survivor'da 'Anlat Bakalım Özel'e Mustafa Topaloğlu ile Yasin damga vurdu! Survivor All Star formatıyla ekranlara gelen yarışmada birleşme partisi öncesi, 'anlat bakalım özel' oyunu oynandı. Eski yarışmacılarla yapılan bağlantılarda en çok kelimeyi bilen kişi, takımıyla birlikte ödül kazandı. Sonrasında da Acun Medya ile Survivor All Star takımları arasında kıyasıya futbol maçı mücadelesi düzenlendi. İşte Survivor All Star'ın son bölümünde yaşananlar...
28.03.2022 Magazin
Merve Oflaz: Sakın yanlış bir şey yazmayın!
Merve Oflaz: Sakın yanlış bir şey yazmayın! Oyuncu Merve Oflaz ile Allan Hakko, 2020 yazında aşk yaşamaya başlamıştı. Geçtiğimiz çarşamba akşamı Allan Hakko'yu gece gezmesinde yanında sevgilisi olmadan görenler, bu ilişkinin bittiğini iddia etmişti.
1.01.2022 Magazin
Allan Hakko basını görünce şaşırdı! Mikrofonu görmeden yanıt...
Allan Hakko basını görünce şaşırdı! Mikrofonu görmeden yanıt... Yaklaşık bir yıldır Merve Oflaz ile aşk yaşayan cemiyet hayatının ünlü ismi Allan Hakko, önceki gece Etiler'de görüntülendi. Yanında bir erkek ve iki kadın olan Hakko'nun basın mensuplarını görünce şaşırması dikkatlerden kaçmadı.
31.12.2021 Magazin
Merve Oflaz makyajsız yakalandı! Yüzünü sakladı ama...
Merve Oflaz makyajsız yakalandı! Yüzünü sakladı ama... Oyuncu Merve Oflaz, Etiler’de köpeğini gezdirirken görüntülendi. Objektifleri görünce yüzünü eğdi. Makyaj yapmadığı görülen Oflaz, "Ya beni bu halimle çekmeseydiniz" dedi.
26.11.2021 Magazin
Fikrini değiştirdi! Arka Sokaklar dizisine geri dönüyor
Fikrini değiştirdi! Arka Sokaklar dizisine geri dönüyor Kanal D’nin sevilen dizisi Arka Sokaklar'da yaprak dökümü yaşanmıştı. Peş peşe gelen ayrılık haberleri, dizinin hayranlarını çok üzmüştü. Yakın zamanda yeni sezon için sete çıkmaya hazırlanan Arka Sokaklar dizisi bu sefer bir ayrılık haberiyle değil diziye geri dönen bir oyuncuyla gündemde.
12.08.2021 Magazin
Merve Oflaz ve Allan Hakko aşka geldi! Defalarca sarıldılar
Merve Oflaz ve Allan Hakko aşka geldi! Defalarca sarıldılar Kanal D'de yayınlanan ‘Arka Sokaklar’ dizisinde yer alan Merve Oflaz, sevgilisi Allen Hakko’yla tatil sezonunu Bodrum’da açtı. Oflaz ve Hakko’nun birbirlerine defalarca sarılması ise dikkatlerden kaçmadı.
19.06.2021 Magazin
Merve Oflaz: Kalıcı bir rahatsızlık olmadı
Merve Oflaz: Kalıcı bir rahatsızlık olmadı Geçtiğimiz haftalarda koronavirüsü atlatan oyuncu Merve Oflaz, önceki gün köpeğiyle birlikte Bebek sahilinde yürüyüş yaparken objektiflere takıldı.
28.04.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Merve Oflaz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki merve oflaz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.