Merve Boluğur İnstagram

Merve Boluğur İnstagram

Son dakika Merve Boluğur instagram haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Merve Boluğur instagram ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Merve Boluğur instagram haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Merve Boluğur İnstagram

haberleri sayfasında son dakika yaşanan merve boluğur instagram gelişmeleri de dahil olmak üzere 104 merve boluğur instagram haberi bulunmuştur. Tüm merve boluğur instagram haberleri aşağıda listelenmiştir.
Merve Boluğur: Dişil enerjili erkeklerden nefret ediyorum
Merve Boluğur: Dişil enerjili erkeklerden nefret ediyorum Sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelen Merve Boluğur, Instagram hesabından takipçileriyle soru-cevap etkinliği yaptı. Bir takipçisinin, "Evleneceğin adamda seni mutlu edecek ne gibi bir özellik istersin?" sorusuna kayıtsız kalamayan oyuncu, verdiği cevapla gündem oldu.
16.05.2023 Magazin
Merve Boluğur'dan hayranlarına müjdeli haber!
Merve Boluğur'dan hayranlarına müjdeli haber! Bir süredir ekranlardan uzak olan ve ilişkileriyle gündeme gelen Merve Boluğur, Instagram sayfasından takipçisine verdiği bir cevap ile tekrar ekranlara döneceğini açıkladı.
22.04.2023 Magazin
Merve Boluğur'dan şaşırtan itiraf: Anne olmak istiyorum
Merve Boluğur'dan şaşırtan itiraf: Anne olmak istiyorum İki kere evlenip aradığı mutluluğu bulamayan oyuncu Merve Boluğur, Instagram sayfasında takipçileriyle soru-cevap etkinliği yaptı. Bir hayranının "3'üncü kez evlilik var mı?" sorusuna kayıtsız kalamayan 35 yaşındaki Boluğur, verdiği cevapla dikkat çekti.
7.04.2023 Magazin
Merve Boluğur'un 'Mutlu ilişki var mıdır?' sorusuna yanıt!
Merve Boluğur'un 'Mutlu ilişki var mıdır?' sorusuna yanıt! DJ Mert Aydın ile 44 günlük evliliğini sonlandıran ünlü oyuncu Merve Boluğur, Instagram hesabından takipçileriyle soru-cevap etkinliği yaptı. Bir takipçisinin, "Mutlu ilişki var mıdır? Varsa bunun formülü nedir?" sorusunu yanıtsız bırakmayan Boluğur, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
28.11.2022 Magazin
Merve Boluğur ekranlara dönmeye hazırlanıyor!
Merve Boluğur ekranlara dönmeye hazırlanıyor! Geçtiğimiz ay DJ Mert Aydın ile dünyaevine giren Merve Boluğur, kısa süre sonra anlaşamadıklarını ve boşanacaklarını açıklamıştı. Bir AVM'de objektiflere yansıyan genç oyuncu, ekrana dönmeye hazırlandığını belirtti.
19.11.2022 Magazin
Merve Boluğur takipçilerinin sorularını yanıtladı! 'Bir şarkı daha seslendireceğim'
Merve Boluğur takipçilerinin sorularını yanıtladı! 'Bir şarkı daha seslendireceğim' 'Acemi Cadı', 'Küçük Sırlar' ve 'Kuzey Güney' gibi pek çok dizide rol alan Merve Boluğur, oyunculuğu bırakıp şarkıcılığa yönelmişti. Geçtiğimiz haftalarda da DJ Mert Aydın ile dünyaevine giren Boluğur, Instagram hesabından takipçilerinin sorularını yanıtladı. Üç soru alacağını ifade eden ünlü isim, 'Eşinizle ortak bir müzik çalışması var mı?' diye merak eden takipçisine cevap verdi.
20.10.2022 Magazin
Merve Boluğur son paylaşımıyla kafa karıştırdı!
Merve Boluğur son paylaşımıyla kafa karıştırdı! Sosyal medyayı aktif kullanan ve paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettirmeyi başaran oyuncu Merve Boluğur, Instagram hesabından yayınladığı son video ve yazdığı notla gündeme geldi.
17.11.2021 Magazin
Merve Boluğur'dan göbek dansı!
Merve Boluğur'dan göbek dansı! Merve Boluğur Instagram'dan yaptığı dans paylaşımıyla dikkat çekti.
21.01.2022 Magazin
Merve Boluğur'dan duygusal mesaj!
Merve Boluğur'dan duygusal mesaj! İki ay önce ölen köpeği 'Çiko'nun acısını hala yaşayan oyuncu Merve Boluğur, sosyal medya hesabından köpeği için duygusal satırlar kaleme aldı.
5.05.2021 Magazin
Merve Boluğur yeni sevgilisiyle sarmaş dolaş!
Merve Boluğur yeni sevgilisiyle sarmaş dolaş! Yaptığı açıklamalar ve paylaştığı pozlarla gündemden düşmeyen Merve Boluğur yeni bir aşka yelken açtı. Instagram'dan yeni sevgilisiyle sarmaş dolaş pozunu paylaştı.
22.03.2021 Magazin
Merve Boluğur'un paylaşımına beğeni yağdı!
Merve Boluğur'un paylaşımına beğeni yağdı! Oyuncu Merve Boluğur, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Siyah elbisesiyle göz kamaştıran Boluğur'un paylaşımına takipçilerinden beğeni yağdı.
27.11.2020 Magazin
Ünlü oyuncu Merve Boluğur: Henüz o kadar sıyırmadım
Ünlü oyuncu Merve Boluğur: Henüz o kadar sıyırmadım Ünlü oyuncu Merve Boluğur "Evde gelen çiçeklerime bakarak zaman geçiriyorum. Kendim go¨ndermiyorum. O¨yle bir şey okudum. Hiç alakası yok. Daha o kadar sıyırmadım. Kendime niye çiçek göndereyim? Kendime çiçek 'alırım', o ayrı" dedi.
29.05.2020 Magazin
'Güçlü olun, çok yakında!'
'Güçlü olun, çok yakında!' Yeni sezonda ekranlardan uzak kalan Merve Boluğur, önceki gün hayranlarını heyecanlandırdı.
22.02.2018 Magazin
Merve Boluğur sessizliğini bozdu: Sabahtan beri...
Merve Boluğur sessizliğini bozdu: Sabahtan beri... Güzel oyuncu Merve Boluğur, basında kendisi hakkında çıkan haberlere açıklık getirdi. İşte Merve'nin o açıklamaları...
21.12.2017 Magazin
Merve Boluğur darmadağın oldu!
Merve Boluğur darmadağın oldu! Boşanma öncesi ve sonrasında 3 ayda 8 kilo veren Merve Boluğur’a doktorundan set yasağı geldiği iddia edildi. 43 kiloya düşen güzel oyuncunun, bünyesi yoğun dizi temposunu kaldıramayacağı için bir süre sadece modellik yapacağı öne sürüldü.
28.10.2017 Magazin
Merve Boluğur'u görenler şok oldu! Resmen eridi...
Merve Boluğur'u görenler şok oldu! Resmen eridi... Murat Dalkılıç'la evliliği sona eren Merve Boluğur, 3 ayda 8 kilo birden verdi. Evlendiğinde 51 kilo olan güzel oyuncu, şimdi ise 43 kilo.
14.10.2017 Magazin
Merve Boluğur tektaşını vermek istedi; ama...
Merve Boluğur tektaşını vermek istedi; ama... Merve Boluğur ayrıldığı eski eşi Murat Dalkılıç'a tektaşını iade etmek istedi.
24.09.2017 Magazin
Merve Boluğur'un paylaşımı yürekleri dağladı!
Merve Boluğur'un paylaşımı yürekleri dağladı! Murat Dalkılıç ile boşanacakları ortaya çıkan Merve Boluğur'un son paylaşımı yürekleri dağladı. İşte Merve Boluğur'un o paylaşımı...
23.08.2017 Magazin
Merve Boluğur'dan radikal değişiklik!
Merve Boluğur'dan radikal değişiklik! Kocasıyla arası bozulan Merve Boluğur, boşanma haberlerinin ardından saçlarını yine değiştirdi. Boluğur siyah saçlarını kızıla boyadı.
16.08.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Merve Boluğur İnstagram ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki merve boluğur instagram haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.