Meral Kaplan

Meral Kaplan

Son dakika Meral Kaplan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Meral Kaplan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Meral Kaplan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Meral Kaplan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan meral kaplan gelişmeleri de dahil olmak üzere 151 meral kaplan haberi bulunmuştur. Tüm meral kaplan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Oyuncu Meral Kaplan ile annesi ölümden döndü! 'Sauna patladı ev harabeye döndü'
Oyuncu Meral Kaplan ile annesi ölümden döndü! 'Sauna patladı ev harabeye döndü' Oyuncu Meral Kaplan'ın keyfi kabusa dönüştü. Oyuncu Meral Kaplan'ın evindeki saunada patlama oldu. Elektrikle ilgili oluşan problem nedeniyle çıkan yangında Meral Kaplan'ın annesi ölüm tehlikesi atlattı. Saunaya girmeye hazırlandığı anda yaşanan patlamada Meral Kaplan'ın evi harabeye döndü.
2.02.2023 Magazin
Oyuncu Meral Kaplan mahkemede sinir krizi geçirdi
Oyuncu Meral Kaplan mahkemede sinir krizi geçirdi Kıbrıslı iş adamı Erhan Kiani ile karşılıklı boşanma davaları 3 yıldır süren dizi oyuncusu ve eski manken meral kaplan, aleyhinde tanıklık yapan iki muhabirin ifadeleri üzerine duruşma salonunda sinir krizleri geçirdi. Reddi hakim talebinde bulunan Kaplan, duruşma salonu önünde de uzun süre gözyaşı döktü.
24.09.2020 Magazin
Tatsız gece... Seçkin Piriler ve Meral Kaplan pişti oldu!
Tatsız gece... Seçkin Piriler ve Meral Kaplan pişti oldu! İki ünlü isim bir kozmetik markasının tanıtım gecesinde pişti oldu...
14.11.2019 Magazin
Boşanamadı, sıkıntıdan 4 kilo aldı!
Boşanamadı, sıkıntıdan 4 kilo aldı! Meral Kaplan, 2011'de evlendiği Erhan Kanioğlu'na 2011'de boşanma davası açmıştı, kızları Ela'nın dadısı tarafından darp edildiğini söylemişti.
25.09.2019 Magazin
Meral Kaplan: İlişkilerden ve erkeklerden nefret ediyorum
Meral Kaplan: İlişkilerden ve erkeklerden nefret ediyorum Meral Kaplan, 2.5 yıl sonra tekrar oyunculuğa ve sunuculuğa geri dönüyor.
3.08.2019 Magazin
Meral Kaplan'ın eşine 5 gün zorlama hapsi
Meral Kaplan'ın eşine 5 gün zorlama hapsi Dizi oyuncusu ve eski manken Meral Kaplan'ın aldırdığı uzaklaştırma ve koruma tedbiri kararını ihlal eden boşanma aşamasındaki eşi Erhan Kiani, 5 gün zorlama hapsine çarptırıldı. Meral Kaplan'ın avukatı Zeynep Hatemi, Kiani'nin cezasını çekmek üzere 29 Mart'ta Çorlu Cezaevi'ne girdiğini belirtti.
2.04.2019 Magazin
"Beni koruyun" dedi mahkemeye koştu...
"Beni koruyun" dedi mahkemeye koştu... Seçkin Piriler, 20 yıllık arkadaşı Meral Kaplan’dan korunmak için ikinci kez mahkemeye başvurdu.
9.03.2019 Magazin
Meral Kaplan yardım istedi: 'Eski eşim annemi darp etti, çocuğumu da kaçırmak üzere!'
Meral Kaplan yardım istedi: 'Eski eşim annemi darp etti, çocuğumu da kaçırmak üzere!' Dizi oyuncusu ve eski manken Meral Kaplan, sosyal medya hesabından "Şu anda Bodrum'dayım eski eşim çocuğumu kaçırmak üzere." diyerek polisten yardım istedi.
1.03.2019 Magazin
Canlı yayında hüngür hüngür ağladı
Canlı yayında hüngür hüngür ağladı Oyuncu Meral Kaplan, yardımcısını ve annesini darp ettiği iddialarını Kanal D'de yayınlanan '2. Sayfa' programında yanıtladı. "Psikolojim bozuktu kimseye vurmuyorum, itiyorum" dedi. Programa katılan abla Yıldız Kaplan da kardeşinden şiddet görmediğini söyleyerek, görüntüler üzerinden yardımcıyı suçladı.
6.12.2018 Magazin
20 yıllık arkadaşı için koruma kararı
20 yıllık arkadaşı için koruma kararı Seçkin Piriler kendisini tehdit eden Kaplan’dan korunmak için mahkemeye başvurdu. Kaplan’ın 2 ay tehdit içeren sözler söylememesine karar verildi.
3.12.2018 Magazin
Demet Akalın, Meral Kaplan'ın Seçkin Piriler'e olan borcunu ödedi
Demet Akalın, Meral Kaplan'ın Seçkin Piriler'e olan borcunu ödedi 20 yıllık arkadaşı olan Seçkin Piriler'in Meral Kaplan'a gönderdiği haciz olayından sonra Kaplan'a Demet Akalın'dan destek geldi. Demet Akalın'ın Meral Kaplan'ın borcunu ödediği ortaya çıktı.
30.11.2018 Magazin
Seçkin Piriler'den Meral Kaplan'a şok!
Seçkin Piriler'den Meral Kaplan'a şok! Eski manken Seçkin Piriler, 20 yıllık yakın arkadaşı Meral Kaplan’a icra gönderdi.
29.11.2018 Magazin
Seçkin Piriler yayına bağlandı olay oldu!
Seçkin Piriler yayına bağlandı olay oldu! Eski manken Seçkin Piriler, Kanal D'de yayınlanan '2. Sayfa' programına konuk oldu.
23.11.2018 Magazin
Dayağı affetmedi!
Dayağı affetmedi! Seçkin Piriler, en yakın arkadaşı Meral Kaplan'la geçen haftalarda kavga etmişti
19.09.2018 Magazin
Rüzgara şortlu önlem
Rüzgara şortlu önlem GEÇEN hafta yakın arkadaşı Meral Kaplan tarafından darp edilen Seçkin Piriler, önceki akşam Teoman’ın Harbiye Açıkhava’daki konserinde boy gösterdi.
11.08.2018 Magazin
Görüşmeye ara verdik
Görüşmeye ara verdik Yakın arkadaşı Seçkin Piriler’i darp ettiği ortaya çıkan Meral Kaplan, olay sonrası Bebek’te objektiflere takıldı.
5.08.2018 Magazin
Çatalla saldırdı
Çatalla saldırdı Seçkin Piriler-Meral Kaplan kavgasında darp fotoğrafları ortaya çıktı. Kaplan çatalla üzerine yürüdüğü arkadaşını tırmalamış.
3.08.2018 Magazin
Bodrum'da saç saça baş başa kavga ettiler!
Bodrum'da saç saça baş başa kavga ettiler! Duman grubunun solisti Kaan Tangöze'nin eski eşi Seçkin Piriler, Bodrum Gündoğan’daki evinde misafir ettiği yakın arkadaşı Meral Kaplan'la kavga etti.
2.08.2018 Magazin
Ayrılmaz  ikili
Ayrılmaz ikili Seçkin Piriler yakın arkadaşı Meral Kaplan ile Zorlu AVM’de boy gösterdi.
2.07.2018 Magazin
"Bakıcı kafamda vazo kırdı, eşim izledi"
"Bakıcı kafamda vazo kırdı, eşim izledi" Ünlü oyuncu Meral Kaplan, 60 yaşındaki yabancı uyruklu çocuk bakıcısından dayak yediği için suç duyurusunda bulundu. Kaplan, ifadesinde bakıcının kafasında vazo kırdığını söyledi.
18.06.2018 Magazin
Ayrılmaz ikili
Ayrılmaz ikili Kaan Tangöze ile evliliğini iki yıl önce bitiren Seçkin Piriler, boşanma aşamasında olan arkadaşı Meral Kaplan ile önceki gün İstinyePark AVM’de buluştu.
12.04.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Meral Kaplan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki meral kaplan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.