Melodi Elbirliler

Melodi Elbirliler

Son dakika melodi elbirliler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan melodi elbirliler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını melodi elbirliler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Melodi Elbirliler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan melodi elbirliler gelişmeleri de dahil olmak üzere 10 melodi elbirliler haberi bulunmuştur. Tüm melodi elbirliler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Arda Türkmen'in eşi Melodi Elbirliler trafikte saldırı! Arabasından indirmeye kalktı
Arda Türkmen'in eşi Melodi Elbirliler trafikte saldırı! Arabasından indirmeye kalktı Şef Arda Türkmen ile nikah masasına oturan sosyal medya fenomeni Melodi Elbirliler, minik kızı Ada Siena da yanındayken trafikte saldıra uğradı. Trafikte sıkıştığı bir anda birinin arabasına vurduğunu ve kapılarını zorladığını anlatan Elbirliler, takipçileriyle korku dolu anı paylaşırken onları dikkatli olmaları konusunda uyardı.
1.11.2023 Magazin
Arda Türkmen’den evlilik yıldönümü paylaşımı! "İki yıl önce bugün"
Arda Türkmen’den evlilik yıldönümü paylaşımı! "İki yıl önce bugün" Arda Türkmen ile sosyal medya fenomeni Melodi Elbirliler, 2021 yılında dünyaevine girmiş, 2022 tarihinin Kasım ayında kızları Ada Siena kucaklarına almıştı. Ünlü şef ve eşi, evlilik yıl dönümünde paylaşım yaparak birbirlerine romantik sözler söyledi.
24.09.2023 Magazin
Arda Türkmen ile Melodi Elbirliler'in bebeği doğdu! "Biz bugün 3 olduk.."
Arda Türkmen ile Melodi Elbirliler'in bebeği doğdu! "Biz bugün 3 olduk.." Ünlü şef Arda Türkmen ve sosyal medya fenomeni eşi Melodi Elbirliler'den güzel haber geldi. 2021 yılında nikah masasına oturan çift kızlarına kavuştu.
16.11.2022 Magazin
Arda Türkmen eşi Melodi Elbirliler'i paylaştı!
Arda Türkmen eşi Melodi Elbirliler'i paylaştı! Şef Arda Türkmen ile sosyal medya fenomeni Melodi Elbirliler ile geçtiğimiz sene evlenmişti. İkiliden Elbirliler, birkaç ay önce hamile olduğunu ilan etmişti. Anne-baba olmaya hazırlanan ünlü çift, güzel haberi tatil pozlarıyla duyurmuştu. Şimdilerde hamileliğin tadını çıkaran Elbirliler, geçtiğimiz haftalarda baby shower partisi düzenlemiş ve bebeğinin cinsiyetini açıklamıştı. Heyecanları günden güne artan ikiliden Türkmen, eşiyle yeni pozunu paylaştı.
16.10.2022 Magazin
Takipçileri Melodi Elbirliler'i kızdırdı! "Utanmıyorum"
Takipçileri Melodi Elbirliler'i kızdırdı! "Utanmıyorum" Şef Arda Türkmen'in Eylül 2021’de hayatını birleştirdiği Melodi Elbirliler geçenlerde Hawai adasındaydı.
21.04.2022 Magazin
Arda Türkmen ile evlenen Melodi Elbirliler hamile mi?
Arda Türkmen ile evlenen Melodi Elbirliler hamile mi? Melodi Elbirliler ve ünlü şef Arda Türkmen geçtiğimiz eylül ayında evlenmişti. İddialara göre fenomen hamile.
19.11.2021 Magazin
Arda Türkmen, fenomen sevgilisi ile evleniyor
Arda Türkmen, fenomen sevgilisi ile evleniyor Şef Arda Türkmen, uzun süredir birlikte olduğu fenomen Melodi Elbirliler evleniyor. Evlilik hazırlıklarını tamamlayan çift, ser verip sır vermiyor.
9.08.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Melodi Elbirliler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki melodi elbirliler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.