Melike

Melike

Son dakika melike haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan melike ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını melike haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Melike

haberleri sayfasında son dakika yaşanan melike gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.179 melike haberi bulunmuştur. Tüm melike haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yalan nefes kesen bir bölüm ile ekrana geliyor! Gerçekler ortaya çıkacak mı?
Yalan nefes kesen bir bölüm ile ekrana geliyor! Gerçekler ortaya çıkacak mı? Kanal D’nin yeni dizisi Yalan ikinci bölümüyle bu akşam ekrana geliyor. Melike’nin (Aslıhan Güner) kocasının katilinin peşine düştüğü ve olayların git gide karıştığı bölüm yine soluksuz izlenecek.
3.06.2024 Magazin
Böyle 'Yalan' görülmedi! Seyirciyi ekrana kilitledi
Böyle 'Yalan' görülmedi! Seyirciyi ekrana kilitledi Yıllarca kızının özlemiyle yanıp tutuşan, cezaevinde kaldığı 20 yıl boyunca en yakınları tarafından kandırılan bir anne! Tam kızına kavuştuğunu zannederken büyük bir yalanın içine düştüğünden halen habersiz olan masum bir kadın! Yalanlarla örülü bir dünyada gerçeğini arayan Melike’nin dram dolu hikayesinin ekrana geldiği Yalan, birinci bölümü ile yayın hayatına “merhaba” dedi.
28.05.2024 Magazin
'Yalan' ilk bölümüyle Türkiye’yi ağlattı! Melike tahliye olunca ortalık karıştı
'Yalan' ilk bölümüyle Türkiye’yi ağlattı! Melike tahliye olunca ortalık karıştı Kanal D’nin yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği yeni dizisi Yalan ilk bölümüyle ekranlara geldi. Melike tahliye olunca ortalık karıştı. Cengiz ve Hülya, Hazal'a gerçeği söylemek zorunda kaldı. Hazal kuzeninin başka bir aileyle lüks bir hayat yaşadığını öğrenince buna kendisi de sahip olmak istedi. Melike inandırıldığı yalanın peşinden sürüklenirken, Hazal ve Cengiz bir plan yaptı. Melike'nin kızının evlatlık verildiği Berrin'e şantaj yaparak çıkar sağlamaya çalışan ikili, istemeden anne ve kızını yıllar sonra yan yana getirdi.
28.05.2024 Magazin
Bu anne kız hikayesi tüm Türkiye’yi ağlatacak
Bu anne kız hikayesi tüm Türkiye’yi ağlatacak Kanal D’nin yeni dizisi “Yalan” bu akşam yayınlanacak olan ilk bölümüyle ekranlara geliyor. 20 yıldır cezaevinde kaldıktan sonra yalanlarla örülü bir dünyaya adım atacak olan Melike’nin hikayesi herkesi ağlatacak.
27.05.2024 Magazin
Vadi Açıkhava sahnesinde konserler başlıyor
Vadi Açıkhava sahnesinde konserler başlıyor Bu yaz yerli ve yabancı çok sayıda sanatçının sahne alacağı Vadi Açıkhava sahnesinde ilk olarak Melike Şahin 31 Mayıs’ta konser verecek.
22.05.2024 Vitrin
Yalan dizisi kimin hayatı? Metin Akpınar ve kızının hikayesi dizi mi oldu?
Yalan dizisi kimin hayatı? Metin Akpınar ve kızının hikayesi dizi mi oldu? İzleyici ile buluşmak için gün sayan Yalan dizisi ekrana gelmeden gündem oldu. Etkileyici hikayesi ile merak edilen dizinin yayınlanan iki tanıtımında da önemli bir detay izleyicilerin dikkatinden kaçmadı. Fragmanda Aslıhan Güner’in canlandırdığı Melike karakterinin cezaevine girdiği için kızı Duru’yu ablasına emanet ettiği ve ablası Hülya’nın da bebeği evlatlık olarak verdiği görüldü. Bu olay yeni bir tartışma konusunu da beraberinde getirdi; Dizinin hikayesi Metin Akpınar ve kızı Duygu Nebioğlu’nun hikayesi mi?
18.05.2024 Magazin
Ekranda ‘Yalan’ rüzgârı! Bir annenin gücü tüm engelleri aşar mı?
Ekranda ‘Yalan’ rüzgârı! Bir annenin gücü tüm engelleri aşar mı? Kanal D’nin, yeni dizisi “Yalan” 27 Mayıs Pazartesi günü yayın hayatına “merhaba” diyor. Ekrana gelen ilk tanıtımı ile dikkatleri üzerine çeken diziden ikinci bir fragman daha yayınlandı. Büyük bir yalan üzerine kurulu hayatların gerçeklerle birer birer sınanacağı dizi şimdiden merak uyandırdı.
16.05.2024 Magazin
Yalan’ın başrol oyuncularından samimi açıklamalar: Annelerin umudu bitmez
Yalan’ın başrol oyuncularından samimi açıklamalar: Annelerin umudu bitmez Yeni dizi “Yalan” ekrana gelmek için gün sayıyor. Dizinin yayınlanan tanıtım filminde bebeğini ablasına emanet ederek cezaevine giren bir annenin dramı izleyici derinden etkilediği gibi; Anneler Günü’nün önemine bir kez daha dikkat çekti.
12.05.2024 Magazin
Divriği Ulu Cami 9 yıllık restorasyonun ardından ibadete açıldı!
Divriği Ulu Cami 9 yıllık restorasyonun ardından ibadete açıldı! United Nations Educational Scientific and Cultural Organization (UNESCO) Dünya Kültür Miras Listesi'ndeki Divriği Ulu Cami ve Darüşşifası, 9 yıl süren restorasyonun ardından, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın video konferansla katıldığı törenle yeniden ibadete açıldı.
6.05.2024 Gündem
Yalan dizisi ne zaman başayacak, Kanal D Yalan dizisinin yayın tarihini açıkladı mı? İşte Yalan dizisi konusu ve oyuncuları
Yalan dizisi ne zaman başayacak, Kanal D Yalan dizisinin yayın tarihini açıkladı mı? İşte Yalan dizisi konusu ve oyuncuları KANAL D ekranlarında yaz sezonunda yayınlanacak olan Yalan dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu sorgulanıyor. Peki, Yalan dizisi ne zaman yayınlanacak, uyarlama mı, gerçek hayat hikayesi mi?
1.05.2024 Magazin
Merakla beklenen Yalan’ın ilk tanıtımı yayınlandı! En korkunç yalan, anneye söylenen yalandır
Merakla beklenen Yalan’ın ilk tanıtımı yayınlandı! En korkunç yalan, anneye söylenen yalandır İnci Taneleri ve Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu gibi kaliteli yapımları izleyici ile buluşturan Kanal D, projelerine bir yenisini daha ekledi. Yakında seyirci ile buluşmaya hazırlanan yeni dizi Yalan’ın ilk tanıtım filmi izleyici ile buluştu.
26.04.2024 Magazin
BBP Genel Başkanı Destici'den CHP'ye 'iş birliği' tepkisi
BBP Genel Başkanı Destici'den CHP'ye 'iş birliği' tepkisi Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, CNN TÜRK'e yaptığı açıklamada, "Kim terör ve şiddetten besleniyorsa, kim terör ve şiddetin sözcülüğünü yapıyorsa, iltisaklıysa onun uzantısı da ve kim de onlarla iş birliği yaparak seçim kazanma yoluna gidiyorsa biz bunu doğru bulmuyoruz. Şimdi bunlar İstanbul'da iş birliği yapıyor. Kent uzlaştığı altında Mersin'de, Adana'da işbirliği yapıyor. Aynen Meclis kürsünde yaşananlar korkarım ki yarın İBB meclisinde, Adana meclisinde, Mersin meclisinde yaşanacak ve oradan bir güç devşirecekler, bir meşruiyet kazanmaya çalışacaklar. Onun için bu çok yanlış ve kim yapıyorsa yapsın ki şu anda CHP yapıyor gözüküyor" diye konuştu.
30.03.2024 Gündem
Sosyal medya fenomeni beyaz hayal etti, siyah giydi!
Sosyal medya fenomeni beyaz hayal etti, siyah giydi! Depremzede sosyal medya fenomeni Melike Ağır, Hatay'ın Belen İlçesinde polis memuru Muhammet Ali Göksoy ile evlendi. Herkes gibi beyaz gelinlik giymeyi hayal ettiğini belirten Ağır,siyah gelinlikle evlendi.
8.03.2024 Gündem
CHP ile İYİ Parti arasında Balıkesir krizi büyüyor! Özgür Özel: Benim tanıdığım Meral Hanım gereğini yapar
CHP ile İYİ Parti arasında Balıkesir krizi büyüyor! Özgür Özel: Benim tanıdığım Meral Hanım gereğini yapar CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e dikkat çeken bir çağrı yaptı. Katıldığı televizyon programında konuşan Özel, İYİ Parti'nin Balıkesir Belediye Başkan Adayı Turhan Çömez'i adaylıktan çekmesini istedi ve "Benim tanıdığım Meral Hanım Balıkesir için gereğini yapar" ifadelerini kullandı. Özgür Özel, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e yönelik borç ödeme çıkışı tartışma yarattı. CNN TÜRK'ün sorularını yanıtlayan İYİ Parti kurmayları o çağrıya kapıları kapattı. Detayları CNN TÜRK Muhabiri Melike Görür aktardı.
22.02.2024 Gündem
CHP'de Hatay krizi! Lütfü Savaş adaylıktan çekilmek istemedi
CHP'de Hatay krizi! Lütfü Savaş adaylıktan çekilmek istemedi CHP'de Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş çıkmazı sürüyor. Hatay adayı değişecek mi değişmeyecek mi merak konusu olurken Özgür Özel’den açıklama geldi ve Lütfü Savaş ile önemli bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede, Lütfü Savaş'ın adaylıktan çekilmek istemediğini Özgür Özel'e ilettiği öğrenildi. Öte yandan Lütfü Savaş'tan ilk açıklama geldi. CNN TÜRK Muhabiri Melike Görür, CHP'deki sıcak gelişmeleri anlattı.
19.02.2024 Gündem
Murat Kurum, projelerini açıklayacağı tarihi duyurdu
Murat Kurum, projelerini açıklayacağı tarihi duyurdu İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, projelerini açıklayacağı tarihi duyurdu. Kurum, 25 Ocak Perşembe günü Haliç Kongre Merkezi’nde geniş katılımlı bir tanıtım toplantısıyla projelerini anlatacak. Murat Kurum “Perşembe günü saat 11.00’de büyük bir coşkuyla, İstanbullularla paylaşıyor olacağız. Ardından 3 lansmanımız daha olacak. Bizim gündemimiz İstanbul olacak, İstanbullular olacak ve İstanbul’un sorunları olacak. Bu motivasyonla da lansmanımızı 25’i itibariyle başlatıyor olacağız” dedi.
22.01.2024 Gündem
Melike'yi öldüren sevgilisi intihar etti; Melike'nin babası da 2'si eşi 3 kadını öldürmüş
Melike'yi öldüren sevgilisi intihar etti; Melike'nin babası da 2'si eşi 3 kadını öldürmüş Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde, tartıştığı sevgilisi Zübeyir Yıldız (28) tarafından otomobilinde tabancayla başından vurulan Melike Akpınar (24), ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede öldü. Olayın ardından otomobiliyle kaçan Yıldız ise bir süre sonra aynı tabancayı kalbine dayayıp, intihar etti. Öldürülen Melike Akpınar'ın babası Necati Akpınar'ın 2'si nikahlı eşi 3 kadını öldürdüğü ve cezaevinde olduğu öğrenildi.
20.01.2024 Gündem
59 bin TL'ye kiralık diploma! Talep arttı, ustalık belgesi ve lise diplomasına kadar indi
59 bin TL'ye kiralık diploma! Talep arttı, ustalık belgesi ve lise diplomasına kadar indi Diplomayı kiralayarak gelir elde etmek birçok meslek grubunda görülüyor. Özellikle işyeri açmak için diplomaya veya usta belgesine sahip olma zorunluluğu olan sektörlerde ‘kiralık diplomalar’ fırsat haline geldi. Önceden üniversite için görülen bu durum artık liselere kadar indi. Verilen ilanlarda kiralık diploma fiyatları 800 lira ila 57 bin lira arasında değişiyor. Meslek odaları, “Diploma kiralama son dönemde arttı” uyarısında bulundu.
16.01.2024 Gündem
Metrobüsteki skandal görüntülerden sonra polis harekete geçti!
Metrobüsteki skandal görüntülerden sonra polis harekete geçti! İstanbul’da iddiaya göre metrobüste uyuşturucu madde hazırladıkları videoyu sosyal medyada paylaşan 3 kişi gözaltına alındı. Şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
18.12.2023 Gündem
İYİ Parti'den Ekrem İmamoğlu çıkışı: Seni başkan seçtirmeyeceğiz
İYİ Parti'den Ekrem İmamoğlu çıkışı: Seni başkan seçtirmeyeceğiz İYİ Parti'de 81 ilde kendi adaylarıyla seçime girme kararının ardından önemli gelişmeler yaşanıyor.
14.12.2023 Gündem
İYİ Partili Ümit Dikbayır partisinden ihraç edildi
İYİ Partili Ümit Dikbayır partisinden ihraç edildi Sakarya milletvekili Ümit Dikbayır hakkındaki iddiaları inceleyen İYİ Parti Disiplin Kurulu, Dikbayır’ın partiden ihracına karar verdi.
5.12.2023 Gündem
Melike Şahin’den konser açıklaması! 'Utanç verici bir akşam'
Melike Şahin’den konser açıklaması! 'Utanç verici bir akşam' Şarkıcı Melike Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Öğretmenler Günü'ne özel konsere rüzgar nedeniyle çıkmamasına yönelik eleştirilere yanıt verdi. "Böyle bir skandalla anıldığım için çok kötü hissediyorum" diyen Şahin, hedef tahtasına oturtulduğunu ifade etti, öğretmenlerden özür diledi.
5.12.2023 Magazin
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar 49’uncusu düzenlenen “Pantene Altın Kelebek Ödülleri” sahiplerini buldu. Ödül töreni bu yıl ilk kez simultane işaret dili ve sesli betimleme ile ekrana geldi.
4.12.2023 Magazin
CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu? CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu? Yeni CHP Parti Meclisi Üyeleri…
CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu? CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu? Yeni CHP Parti Meclisi Üyeleri… CHP Parti Meclisi listesi ve Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri belli oldu mu? CHP Parti Meclisi listesi ve Yüksek Disiplik Kurulu üyeleri merak ediliyor. Cumhuriyet Halk Partisi’nde 38. Olağan Kurultay süreci ardından CHP Parti Meclisi adayları netlik kazanmaya başladı. Hafta sonu genel başkanlık seçimlerini tamamlandı. CHP’te yeni genel başkan Özgür Özel oldu. CHP'de Özgür Özel'in genel başkanlığa seçildiği kurultayda, Parti Meclisi (PM) ve Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) seçiminde oy kullanma işlemi de sabaha karşı bitti. Peki, CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu, CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu?
6.11.2023 Gündem
Cumhuriyetin 100. yıl coşkusu Maltepe Etkinlik Alanı'nda başladı
Cumhuriyetin 100. yıl coşkusu Maltepe Etkinlik Alanı'nda başladı  İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Maltepe Etkinlik Alanı'nda 2 gün boyunca devam edecek 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 100. yıl kutlama etkinlikleri başladı.  
28.10.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Melike ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki melike haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.