Melen Çayı

Melen Çayı

Son dakika Melen Çayı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Melen Çayı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Melen Çayı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Melen Çayı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan melen çayı gelişmeleri de dahil olmak üzere 98 melen çayı haberi bulunmuştur. Tüm melen çayı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Düzce'de depremde evleri hasar görenler, yeni güne çadırlarda uyandı
Düzce'de depremde evleri hasar görenler, yeni güne çadırlarda uyandı Düzce'nin Gölyaka ilçesinde meydana gelen 5.9 büyüklüğündeki depremde evleri hasarı gören ya da korku yaşayan vatandaşlar, güne kaldıkları çadırlarda uyandı. Kentin 10 farklı noktasında çadır kurulduğunu belirten Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan, "Gençlerde bir tedirginlik var. Özellikle 17 Ağustos ve 12 Kasım depremlerini görmeyen vatandaşlarımızda tedirginlik var. Ama herkes tedirginliğini attı" dedi.
24.11.2022 Yaşam
Annesini evde bulamadı, ekiplere haber verildi! Cansız bedeni bulundu
Annesini evde bulamadı, ekiplere haber verildi! Cansız bedeni bulundu Düzce'de, cuma akşamı oğlunun evinden kendi evine gitmek için çıkan ve bir daha haber alınamayan Alzheimer hastası Emine Dinçer'in (90) su kanalı kenarında cansız bedeni bulundu.
21.10.2021 Yaşam
İstanbul için beklenen haber! Hızla yükselecek!
İstanbul için beklenen haber! Hızla yükselecek! İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Meteoroloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Toros yaptığı son dakika açıklamasında ‘Meteorolojik tahminlere baktığımız zaman pazartesi-salı yeni bir sistem geliyor. Onun etkisi olacak. Daha sonra cuma günü yeni bir sistemin geldiğini görüyoruz. Ümit ediyorum ki 2021 yılı ocak ayında beklenen yağışı alırız. Beklenen yağışı aldığımız takdirde barajlardaki su seviyesi hızla yükselmeye başlayacak’ dedi.
3.01.2021 Gündem
İstanbul için kritik uyarı! Barajlarda su azaldı, Ağustos ve Eylül'e dikkat
İstanbul için kritik uyarı! Barajlarda su azaldı, Ağustos ve Eylül'e dikkat İstanbul'da barajların doluluk oranı yüzde 64 seviyelerine düştü. Geçen yılın aynı döneminde yüzde 85 seviyesinde dolu olan barajlardaki bu düşüş uzmanları tedirgin ediyor.
18.06.2020 Gündem
Düzce'den acı haber! 3 yaşındaki Kağan'ın cansız bedenine ulaşıldı
Düzce'den acı haber! 3 yaşındaki Kağan'ın cansız bedenine ulaşıldı Düzce'de selde kaybolan 3 yaşındaki Kağan Töngel'in cansız bedeni bulundu.
29.07.2019 Yaşam
Düzce’den acı haber! 7 yaşındaki İlayda'nın cansız bedeni bulundu
Düzce’den acı haber! 7 yaşındaki İlayda'nın cansız bedeni bulundu Düzce’de selde kaybolan 7 yaşındaki İlayda Sinem Kaplan'ın (7) cansız bedeni Uğurlu köyü çıkışındaki Kozluk kapısı yanında bulundu.
28.07.2019 Yaşam
Düzce afet bölgesi ilan edildi!
Düzce afet bölgesi ilan edildi! Düzce Valiliği meydana gelen su baskını ve toprak kayması nedeniyle kentin "afet bölgesi" ilan edildiğini açıkladı.
24.07.2019 Gündem
Düzce'den 2  acı haber daha geldi!
Düzce'den 2 acı haber daha geldi! Düzce'de selde kaybolan bir kadın ve bir çocuğun cansız bedenine ulaşıldı. Cenazelerin Nilgün Kaplan ile 9 yaşındaki kızı Funda Kaplan'a ait olduğu belirtildi.
23.07.2019 Gündem
Düzce'den acı haber!
Düzce'den acı haber! Düzce'deki sel felaketinde arananlardan Akçakoca ilçesine bağlı Uğurlu köyünde bir çocuk cesedi bulundu
22.07.2019 Gündem
Düzce'den bir acı haber daha!
Düzce'den bir acı haber daha! Düzce'nin Akçakoca ilçesine bağlı Uğurlu köyünün 200 metre yakınındaki bataklık bölgede bir kişinin cesedi bulundu.
21.07.2019 Yaşam
Düzce'de alarm! 4 bin kişi mahsur...
Düzce'de alarm! 4 bin kişi mahsur... Düzce'de etkili olan kuvvetli sağanak ve heyelan nedeniyle bazı köy yollarının kapanması sonucu 4 binden fazla kişinin mahsur kaldığı belirtildi. Mahsur kalan bazı vatandaşlar ekiplerin yoğun çalışması sonrası kurtarıldı. İçişleri Bakanlığı, yürütülmekte olan çalışmalar çerçevesinde 51 vatandaşımız kurtarılarak güvenli alana intikalleri sağlandı açıklaması yaptı. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay da sel felaketi ile ilgili yaptığı açıklamada "Can kaybı olmaması en büyük tesellimiz" ifadelerini kullandı.
19.07.2019 Gündem
Düzce'de su baskını ve toprak kayması! Mahsur kalanlar kurtarıldı
Düzce'de su baskını ve toprak kayması! Mahsur kalanlar kurtarıldı Düzce'nin Cumayeri ilçesinde etkili olan kuvvetli sağanak ve heyelan nedeniyle bazı köy yollarının kapanması sonucu 8 kişi bir rafting tesisinde mahsur kaldı. Vatandaşlar yoğun çalışma sonrası kurtarıldı.
18.07.2019 Gündem
Oy kullanmaya giden vatandaşlar fark etti!
Oy kullanmaya giden vatandaşlar fark etti! İzmir'in Konak ilçesindeki oy kullanmaya giden vatandaşlar, Melen Çayı'nda erkek cesedini görüp polise haber verdi. Gelen polis ekipleri, cesedin kime ait olduğunun belirlenmesi için çalışma başlatıldı.
31.03.2019 Yaşam
Şehirde adrenalin yüklü adresler
Şehirde adrenalin yüklü adresler Bayram tatilini adrenalin dolu geçirmek isteyenler için şehirde birçok aktivite mevcut. Bu etkinlikler her yaş çocuğa ve elbette onlara eşlik eden yetişkinlere de uygun.
17.08.2018 Arşiv
Melen Barajı'nda sona yaklaşıldı
Melen Barajı'nda sona yaklaşıldı Türkiye'nin en büyük içme suyu temin projesi olan, İstanbul'un 2071 yılına kadar su ihtiyacını karşılayacak Melen Barajı'nın yüzde 95'i tamamlandı.
23.04.2018 Ekonomi
İstanbul'daki barajların doluluk oranı yüzde 79.88’e ulaştı
İstanbul'daki barajların doluluk oranı yüzde 79.88’e ulaştı İSKİ verilerine göre İstanbul’daki 10 barajın doluluk oranı dün itibarıyla yüzde 79.88’e ulaştı. 15 gün önce yüzde 75.35 olan doluluk oranında yüzde 4.53 artış var.
23.02.2018 Gündem
9 aylık suyumuz var
9 aylık suyumuz var İSKİ Genel Müdürü Fatih Turan, İstanbul barajlarında 650 milyon metreküplük su bulunduğunu belirterek “İstanbul’a 200 kilometre uzaktan bile su getiriyoruz, su sıkıntımız yok” dedi
8.02.2018 Yaşam
İstanbul barajlarındaki son durum...
İstanbul barajlarındaki son durum... İSTANBUL'da kış geçtiğimiz yıllara oranla kurak geçiyor. Kente kar yağışı beklenen seviyede değil. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 2018 Ocak ayında sıcaklığın ortalamaların üzerinde olduğunu açıkladı. İstanbul barajlarında doluluk oranı geçen yıl bu günlerde yüzde 85.75'di. Bugün ise yüzde 75.35 ölçüldü.
8.02.2018 Gündem
Bu yolların hepsi adrenaline çıkıyor
Bu yolların hepsi adrenaline çıkıyor İstanbul’un dört bir yanında adrenalin tutkunları için alanlar mevcut. İsterseniz rafting macerası yaşayıp, dilerseniz ok atıp paintball oynayabilirsiniz.
6.10.2017 Arşiv
Yüzmek için çaya giren gencin cesedi bulundu
Yüzmek için çaya giren gencin cesedi bulundu Sakarya’nın Kocaali ilçesinde bulunan Melen Çayına giren gencin cesedi yapılan arama çalışmaları sonucunda bulundu.
28.08.2017 Yaşam
Arkadaşlarıyla eğlenirken bir anda gözden kayboldu
Arkadaşlarıyla eğlenirken bir anda gözden kayboldu Mardin'den fındık toplamak için Sakarya'ya gelen ve serinlemek için girdiği Melen Çayı'nda kaybolan 17 yaşındaki genç için arama çalışması başlatıldı
27.08.2017 Yaşam
Melen Çayı’nda ceset bulundu
Melen Çayı’nda ceset bulundu Düzce’de Melen Çayı’nda bir erkek cesedi bulundu
16.04.2017 Yaşam
‘Bir iktidar teröre yataklık yapamaz’
‘Bir iktidar teröre yataklık yapamaz’ CHP lideri Kılıçdaroğlu, hükümeti suçladı: “İl başkanlarımız gerekli suç duyurusunu yapacak. Meşru bir iktidar, gayri meşru bir terör örgütüne yardım ve yataklık yapamaz”
29.09.2021 Gündem
Yüzmek için girdi ama...
Yüzmek için girdi ama... DÜZCE’nin Cumayeri İlçesi’nde 16 yaşındaki Kadir Parlak yüzmek için girdiği Melen Çayı’nda boğuldu...
15.06.2015 Yaşam
İstanbul'a kötü haber!İlk kez bu seviyede
İstanbul'a kötü haber!İlk kez bu seviyede İstanbul’da yaşanan su sıkıntısı barajlardaki doluluk oranının yüzde 20’in altına inmesiyle yeni bir boyut kazandı...
24.07.2014 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Melen Çayı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki melen çayı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.