Mehmet Güllüoğlu

Mehmet Güllüoğlu

Son dakika Mehmet Güllüoğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mehmet Güllüoğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mehmet Güllüoğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mehmet Güllüoğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mehmet güllüoğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 103 mehmet güllüoğlu haberi bulunmuştur. Tüm mehmet güllüoğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mehmet Güllüoğlu kimdir? Eski AFAD Başkanı Mehmet Güllüoğlu kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde bulundu?
Mehmet Güllüoğlu kimdir? Eski AFAD Başkanı Mehmet Güllüoğlu kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde bulundu? Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yakın zamanda yeni kabinenin duyurulması beklenirken, ismi konuşulanlar arasında Mehmet Güllüoğlu da girdi. Eski AFAD Başkanı Mehmet Güllüoğlu hakkında merak edilenler arttı. Peki, Mehmet Güllüoğlu kimdir? Eski AFAD Başkanı Mehmet Güllüoğlu kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde bulundu?
31.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, Anavatan Partisi Genel Başkanı Çelebi ile bir araya geldi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, Anavatan Partisi Genel Başkanı Çelebi ile bir araya geldi Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi ile Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığında (AFAD) bir araya geldi.
11.03.2023 Gündem
26 ülke büyükelçiliğine atama yapıldı
26 ülke büyükelçiliğine atama yapıldı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararnamesi ile büyükelçi atamaları Resmi Gazete'de yayımlandı. 4 uluslararası örgüt daimi temsilcisi ile 22 ülke büyükelçisi merkeze alındı. Merkeze çekilen uluslararası örgüt daimi temsilciliklerine ve 26 ülke büyükelçiliğine atama yapıldı.
13.02.2021 Gündem
Bakan Soylu İdlib'te! 'Yüzbinlerce insana hayat eli uzatılıyor'
Bakan Soylu İdlib'te! 'Yüzbinlerce insana hayat eli uzatılıyor' İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Suriye’nin İdlib kentinde AFAD koordinasyonunda yapılan briket evlerde incelemede bulundu. Soylu, ziyaretine ilişkin Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "AFAD, Kızılay ve STK’larla yüzbinlerce insana briket ev, milyonlarcasına gıda, hayat eli uzatılıyor. Bir kez daha sorumluluğumuzu gördüm. Milletimiz var olsun, Allahımıza hamd olsun" dedi.
1.01.2021 Gündem
Bakan Soylu yeni uygulamayı açıkladı! İsmi AFAD olacak, GSM operatörleri...
Bakan Soylu yeni uygulamayı açıkladı! İsmi AFAD olacak, GSM operatörleri... İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, afet ve acil durum anında haberleşme için kullanılacak bir uygulama üzerinde çalıştıklarını duyurdu. Soylu," İsmi AFAD olan bir aplikasyon yapma hususunda bir değerlendirme ortaya koyduk. Aslında biz bunu GSM operatörlerinden istemiştik, fakat onlarla da konuştuk, kendi kapasitemizle bunu yapabileceğimiz kanaatine vardık" dedi.
30.12.2020 Gündem
Darüsselam nerede? Tanzanya Darüsselam’ın haritadaki konumu…
Darüsselam nerede? Tanzanya Darüsselam’ın haritadaki konumu… AFAD Başkanı Mehmet Güllüoğlu'nun Tanzanya Darüsselam Büyükelçiliği görevine getirilmesinin ardından Darüsselam hakkında yapılan araştırmalar arttı. Darüsselam’ın nerede olduğu, haritadaki yeri merak konusu oldu. Darüsselam nerede?
8.12.2020 Gündem
Cihad Erginay kimdir? Kabil Büyükelçiliği görevine getiren Cihad Erginay kaç yaşında, nereli, hangi okuldan mezun?
Cihad Erginay kimdir? Kabil Büyükelçiliği görevine getiren Cihad Erginay kaç yaşında, nereli, hangi okuldan mezun? Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, bazı büyükelçilerin yeni büyükelçilik ve daimi temsilcilik görevlerini tebliğ etti. Diplomatik kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Türkiye'nin Washington Büyükelçiliği görevine, Tokyo Büyükelçisi Murat Mercan getirilirken, Türkiye'nin Kabil Büyükelçiliği görevine Cihad Erginay’a getirildi.
8.12.2020 Gündem
Mehmet Güllüoğlu kimdir? Darüsselam Büyükelçiliği görevine getirilen Mehmet Güllüoğlu nereli, kaç yaşında?
Mehmet Güllüoğlu kimdir? Darüsselam Büyükelçiliği görevine getirilen Mehmet Güllüoğlu nereli, kaç yaşında? AFAD Başkanı Mehmet Güllüoğlu, Türkiye'nin Tanzanya'daki Darüsselam Büyükelçiliği görevine getirildi. Mehmet Güllüoğlu kimdir? Kaç yaşında ve nerelidir?
8.12.2020 Gündem
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, büyükelçilik görevlerini tebliğ etti
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, büyükelçilik görevlerini tebliğ etti Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, bazı büyükelçilerin yeni büyükelçilik ve daimi temsilcilik görevlerini tebliğ etti.
8.12.2020 Gündem
Ehliyet ve kimlikte yeni dönem! Resmen duyuruldu...
Ehliyet ve kimlikte yeni dönem! Resmen duyuruldu... Türkiye'de yaşayan herkesi çok yakından ilgilendiren karar. Ehliyet ve çipli kimlikler ile ilgili yeni dönem başlıyor. Resmen açıklandı. 1 Ocak'ta başlıyor. Sistemi dünyada bir ilk olarak tanıtan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu "Nüfus kayıtlarının elektronik ortama aktarılarak merkezi bir yapıda tutulmasını sağlayan MERNİS projesi, aynı zamanda dünyadaki ilk e-Devlet projelerinden birisidir ve bugün 1084 merkezden anlık güncelleme ve paylaşım sağlamaktadır. Sürücü belgelerindeki tüm bilgileri kimlik kartlarına yüklüyoruz. Bu projede şu ana kadar yükleme yapılan kimlik kartı sayısı 600 bini aştı" dedi.
1.12.2020 Ekonomi
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: Hiç lafı eğip bükmeye gerek yok! Aksi durum felakettir
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: Hiç lafı eğip bükmeye gerek yok! Aksi durum felakettir İçişleri Bakanı Süleyman Soylu "Sürekli bunu anlatıyoruz, depremin ilk 6 saati bizim için mühimdir. Depremin ilk 6 saati hem deprem ve afetlerle ilgili alacağımız aksiyon, hazırlıkların sahaya yansıtılması; en önemlisi vatandaşımızın bilinçlendirilmesi. Çök, kapan, tutun. Özellikle doğalgaz gibi elektrik şalterleri gibi, bir takım hem yangın hem zehirlenmelere teşkil edebilecek süreçlerden vatandaşımızın depremden hemen sonra tedbir alabilmesini sağlayabilmek. Ardından arabaların yola çıkmamasını sağlayabilmek, bununla birlikte yolların açık olması. İnşallah boş kalacak olduğunu değerlendirdiğimiz yollarda itfaiyelerin, ambulansların, arama kurtarma ekiplerinin araçlarının ilgili yerlere, enkaz alanlarına ulaşmalarını temin edebilmek. Aksi? Aksi felakettir. Bunu net söyleyeyim, hiç lafı eğip bükmeye gerek yok" dedi.
21.11.2020 Siyaset
Bakan Soylu açıkladı! AFAD kurulu 1 ay içinde İstanbul'da toplanacak
Bakan Soylu açıkladı! AFAD kurulu 1 ay içinde İstanbul'da toplanacak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "2021 yılını, 'Afet Eğitim Yılı' olarak ilan ettik. Milyonlarca insana afet eğitimi vereceğiz. 2021 yılından afet eğitiminden yorulmalıyız. Ancak yorulursak zihnimizde kalacak. 1 ay içinde İstanbul'da hem bilim insanlarımızdan hem ilgili bakanlıklardan bakan yardımcılarımızdan hem kendi kurumlarımızdan oluşan AFAD kurulunu toplayacağız. Bir İstanbul fotoğrafını hep birlikte çekeceğiz. Ardından İzmir'le ilgili bir fotoğraf çekeceğiz" dedi.
20.11.2020 Gündem
Bakan Kurum'dan İzmir depremi açıklaması! Evlerine girebilirler...
Bakan Kurum'dan İzmir depremi açıklaması! Evlerine girebilirler... Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum İzmir depremi sonrası açıklamalarda bulunuyor. Bakan Kurum, "Binası az hasarlı ve hasarsız olanlar evlerine girebilir" dedi.
6.11.2020 Gündem
AFAD Başkanı Güllüoğlu: Arama kurtarma ekipleri çalışmalarını tamamladı
AFAD Başkanı Güllüoğlu: Arama kurtarma ekipleri çalışmalarını tamamladı AFAD Başkanı Mehmet Güllüoğlu yaptığı son dakika açıklamasında, "Arama kurtarma ekipleri çalışmalarını tamamladı. Emeği geçen, ucundan tutan her bir çalışana, gönüllüye teşekkür ederiz. En kalbi şükranlarımızla. Diğer konularda ise yoğun bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz." dedi. Bakan Kurum ise, "Artık enkaz kaldırma çalışmalarına başladık, sadece bir alanda enkaz kaldı. Orada da hassas bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Enkaz altında kalan 114 canımızı kaybettik. 107 vatandaşımızı da enkazdan kurtardık. 17 bina enkazında ve etrafında riskli görülen binalarda yerinde uygulamalar yapacağız. Yeni yapacağımız konutlar zemin artı 5'i geçmeyecek. TOKİ en geç 1 ay içinde konutların inşasına başlayacak, 1 yıl içinde de konutları teslim edeceğiz." ifadelerini kullandı.
4.11.2020 Gündem
Ayda Gezgin bulundu mu? Rıza Bey Apartmanı enkazından Ayda bebek çıkarıldı mı?
Ayda Gezgin bulundu mu? Rıza Bey Apartmanı enkazından Ayda bebek çıkarıldı mı? İzmir'de deprem sonrası yıkılan Rıza Bey Apartmanı'nda 91. Saatte yeni bir mucize yaşandı. Arama kurtarma ekipleri bir bebeğe canlı ulaşıldı. Bebeğin kim olduğu merak edilirken, Rıza Bey Apartmanı enkazından Ayda bebek çıkarıldı mı, sorularına da yanıt aranıyor.
3.11.2020 Gündem
91. saatte büyük mucize! 3 yaşındaki Ayda enkazdan sağ kurtarıldı! Enkaz altında parmak oyunu...
91. saatte büyük mucize! 3 yaşındaki Ayda enkazdan sağ kurtarıldı! Enkaz altında parmak oyunu... İzmir'de gerçekleşen deprem sonrası yıkılan Rıza Bey Apartmanı'nda 91. saatte büyük bir mucize gerçekleşti. Ayda bebek enkazdan sağ olarak çıkarıldı. Enkazdan çıkarılan Ayda'nın ilk sözleri, "Babam nerede" oldu. Ayda'nın ekiplerden ilk istediği ise su ve ayran oldu. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, enkazdan 91 saat sonra çıkarılan kız çocuğunun sağlık durumunun iyi olduğunu, hastaneye sevk edildiğini bildirdi. Ayda'nın annesi ile ilgili acı haber geldi. Ayda'nın annesinin cansız bedenine ulaşıldı. 3 yaşındaki Ayda Gezgin ile onun kurtarılmasında görev yapan Tunceli İl Afet ve Acil Durum Müdürü Cem Erdoğan'ın, enkaz altındaki konuşmalarına ait görüntüleri ortaya çıktı. AFAD'dan yapılan açıklamaya göre, "SAKOM’dan alınan bilgilere göre 109 vatandaşımız hayatını kaybetmiştir. Yaralanan 1.036 vatandaşımızdan 898’i taburcu edilmiş olup 138 vatandaşımızın tedavisi devam etmektedir. İzmir’de arama ve kurtarma çalışmaları yürütülen 17 binadan 13’ünde çalışmalar tamamlanmış olup 3 noktada 4 binada çalışmalara devam edilmektedir." ifadeleri kullanıldı.
3.11.2020 Gündem
AFAD Başkanı Güllüoğlu'ndan depremzedelere çağrı
AFAD Başkanı Güllüoğlu'ndan depremzedelere çağrı İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Başkanı Mehmet Güllüoğlu, depremzedelere çağrıda bulunarak kalacak yeri olmayan bütün vatandaşların barınma alanlarındaki çadırlara yerleşebileceğini duyurdu.
2.11.2020 Gündem
Kira yardımı yapılacak! Bakan Kurum duyurdu
Kira yardımı yapılacak! Bakan Kurum duyurdu Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İzmir'deki depreme ilişkin, "Bir hafta 10 gün içerisinde hasar tespit çalışmalarımızı tamamlayacağız. Öncelikli alanlardan başlayacağız, öncelikli alanlarımız enkaz bölgeleri ve enkaz bölgelerinin etrafındaki yapılar" derken, yıkık binalara ilişkin taşınma yardımı, kira yardımı verileceğini duyurdu.
2.11.2020 Gündem
İzmir'deki depremin 58. saatinde bir mucize!
İzmir'deki depremin 58. saatinde bir mucize! İzmir'deki Emrah Apartmanı enkazından yaklaşık 58 saat sonra 14 yaşındaki İdil Şirin yaralı çıkarıldı. Öte yandan 14 yaşındaki İdil Şirin’in kardeşi İpek Şirin’in cansız bedenine ulaşıldı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Depremden 58 saat sonra enkaz altından sağ salim çıkarılan İdil ile sevindik, kardeşi İpek'i kaybettiğimizi öğrenince yıkıldık. Dualarımız yeni mucizeler için. Kurtarma ekiplerimize güç kuvvet diliyorum. Güzel haberler bekliyoruz." ifadelerini kullandı.
2.11.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: En kısa zamanda başlayacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: En kısa zamanda başlayacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, depremin etkilediği İzmir'e geldi. Erdoğan, İzmir AFAD Koordinasyon Merkezi'nde yetkililerden deprem sonrası yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi aldıktan sonra açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, depremde evi zarar görenlere kira yardımı yapılacağını belirterek, "En kısa zamanda da inşaat çalışmalarıyla birlikte, evleri yıkılan vatandaşlarımız için bu evler yapılıp buralara taşınmasını sağlamış olacağız. Ola ki vatandaşlarımız içerisinden kiralık bulan arkadaşlarımıza biz bizzat kira bedellerini ödemek kaydıyla oralara yerleşmesini sağlayacağız" dedi.
31.10.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İzmir'de gerekli çalışmalara başlamak için harekete geçtik
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İzmir'de gerekli çalışmalara başlamak için harekete geçtik Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: İzmir’de meydana gelen depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun. Devletimizin tüm imkanlarıyla depremden etkilenen vatandaşlarımızın yanındayız. İlgili tüm kurumlarımızla, bakanlarımızla bölgede gerekli çalışmalara başlamak için harekete geçtik.
30.10.2020 Siyaset
Bakan Soylu: 3 Kasım'da İstanbul'da bir tahliye plan tatbikatımız var
Bakan Soylu: 3 Kasım'da İstanbul'da bir tahliye plan tatbikatımız var İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, afete hazırlık konusunda tatbikatların devam ettiğini, ülke genelinde 18 bin 642 acil durum toplanma alanının olduğunu belirterek, "3 Kasım Salı günü İstanbul'da toplanma alanlarına ilişkin bir tahliye plan tatbikatımız var. Bunu Kağıthane ilçesinde yapacağız." bilgisini verdi.
23.10.2020 Gündem
Bakan Varank'tan okullara 'TÜBİTAK kütüphanesi' müjdesi
Bakan Varank'tan okullara 'TÜBİTAK kütüphanesi' müjdesi Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, ülkedeki her okula istisnasız, birer TÜBİTAK kütüphanesi kazandırıldığını söyledi.
24.09.2020 Gündem
Marmara depremi sonrası AFAD'dan kritik uyarı!
Marmara depremi sonrası AFAD'dan kritik uyarı! Marmara Denizi'nde meydana gelen deprem sonrası AFAD'dan önemli bir uyarı geldi.
24.09.2020 Gündem
Radyo D Ailesi İdlib'teydi
Radyo D Ailesi İdlib'teydi Radyo D, İdlib’teki çocuklar için kışlık kıyafet kampanyası düzenledi.
16.09.2020 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Mehmet Güllüoğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mehmet güllüoğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.