Mehmet Erdem

Mehmet Erdem

Son dakika mehmet erdem haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mehmet erdem ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mehmet erdem haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mehmet Erdem

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mehmet erdem gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.766 mehmet erdem haberi bulunmuştur. Tüm mehmet erdem haberleri aşağıda listelenmiştir.
‘Gönüller Yapmaya Geldik’ dedi 'Her zaman gençlerimizin yanındayız' diye seslendi
‘Gönüller Yapmaya Geldik’ dedi 'Her zaman gençlerimizin yanındayız' diye seslendi Gençlik ve Spor Bakanlığınca Yunus Emre anısına hazırlanan ‘Gönüller Yapmaya Geldik’ adlı albümün gala gecesinde sahneye çıkan Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Yunus Emre'nin "Haktan Gelen Şerbeti" adlı şiirini canlı olarak seslendirdi.
27.09.2022 Diğer Sporlar
'Pardon' denilip cezaevinden tahliye edildi! İhmal 4 ay sonra fark edildi...
'Pardon' denilip cezaevinden tahliye edildi! İhmal 4 ay sonra fark edildi... Gaziantep’te tutuklu yargılandığı dosyadan ilk duruşmada beraat edip tahliyesine karar verilen Onur Can Kantar, görevli memurun kararı cezaevine göndermeyi unutması nedeniyle 4 ay fazladan tutuklu kaldı. Cezaevindeki yetkilileri beraat ettiğine inandıramayan Kantar memurun ihmalinin fark edilmesi üzerine tahliye edilirken, belgeyi göndermeyi unutan Mehmet Cahit A. hakkında 6 yıl hapis talebiyle iddianame hazırlandı.
9.05.2022 Yaşam
Geri dönüşüm fabrikalarında korkutan yangınlar!
Geri dönüşüm fabrikalarında korkutan yangınlar! Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde bir geri dönüşüm tesisinde yangın çıktı. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor.

İstanbul Pendik'te bulunan geri dönüşüm merkezinde yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Çevre iş yerlerinde çalışan 3 kişi dumandan etkilenirken, yangın ekipler tarafından kontrol altına alındı.
14.02.2022 Gündem
“Şarkılar Bizi Söyler” yine çok konuşulan bir bölümle ekrana geldi…
“Şarkılar Bizi Söyler” yine çok konuşulan bir bölümle ekrana geldi… Kanal D’nin, yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın, yürütücü yapımcılığını Hülya Sepken’in üstlendiği, müziğin iki büyük ismi Sibel Can ve Hakan Altun ile usta klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici’yi bir araya getiren müzik programı “Şarkılar Bizi Söyler” yeni bölümü ile ekrana geldi. Programın dün akşam yayınlanan bölümünde uzun yollara eşlik eden aşk ve hüzün dolu şarkılar söylendi. “Uzun Yol Şarkıları” konseptli programın açılışı “Yolcu Yolunda Gerek” şarkısıyla yapıldı.
19.12.2021 Televizyon
Vildan Atasever-Mehmet Erdem'den müjdeli haber
Vildan Atasever-Mehmet Erdem'den müjdeli haber Aşkları ilk kez Bodrum tatilinde ortaya çıkan Vildan Atasever ve Mehmet Erdem'den mutlu haber... İki ay önce dünyaevine giren güzel oyuncunun, dört haftalık hamile olduğu iddia edildi.
19.11.2021 Magazin
Vildan Atasever ile Mehmet Erdem evlendi!
Vildan Atasever ile Mehmet Erdem evlendi! Ünlü şarkıcı Mehmet Erdem ile oyuncu Vildan Atasever, İstanbul'da bir otelde gerçekleşen törenle dünyaevine girdi.
9.09.2021 Magazin
Mehmet Erdem ile Vildan Atasever evleniyor! Düğün tarihini açıkladı
Mehmet Erdem ile Vildan Atasever evleniyor! Düğün tarihini açıkladı Kuruçeşme'de verdiği konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Mehmet Erdem, "oyuncu Vildan Atasever'le evlenecekleri" yönünde çıkan haberlere açıklık getirdi.
4.09.2021 Magazin
Kuruçeşme aşk şarkılarıyla ışıldadı
Kuruçeşme aşk şarkılarıyla ışıldadı Poll Production organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri, önceki akşam Türk pop müziğinin sevilen isimleri Aşkın Nur Yengi ve Mehmet Erdem'i ağırladı.
3.09.2021 Magazin
Vildan Atasever ve Mehmet Erdem evlilik kararı aldı!
Vildan Atasever ve Mehmet Erdem evlilik kararı aldı! Uzun süredir aşk yaşayan oyuncu Vildan Atasever ile müzisyen Mehmet Erdem'in evlilik kararı aldığı ortaya çıktı.
16.08.2021 Magazin
Altay'da 4 ayrılık daha
Altay'da 4 ayrılık daha Süper Lig ekiplerinden Altay; Ziya Alkurt, sol bek Mehmet Erdem Uğurlu, Boşnak ön libero Jasmin Scuk ve gurbetçi stoper Berkay Sülüngöz ile yollarını ayırdı.
9.08.2021 Altay Spor
Altınordu - Altay: 0-1 (Altay, Süper Lig'e yükseldi)
Altınordu - Altay: 0-1 (Altay, Süper Lig'e yükseldi) Süper Lig'e son bileti alan takım belli oldu! TFF 1. Lig play-off finalinde iki İzmir temsilcisi Altınordu ile Altay, İstanbul'da karşı karşıya geldi. Altay, 89. dakikada Paixao'nun attığı golle galip geldi ve Süper Lig'e yükselen 3. ekip oldu.
26.05.2021 Futbol
Mehmet Erdem yolcu uçağını birbirine kattı!
Mehmet Erdem yolcu uçağını birbirine kattı! 'Hakim Bey' şarkısıyla tanınan Mehmet Erdem'in, Türkiye-ABD uçuşunda, istediği alkollü içecek geç gelince sinirlendiği, kabin memuruna da fiziki müdahalede bulunduğu ileri sürüldü.
12.04.2021 Magazin
Şarkılar Bizi Söyler 7. bölüm 2. fragmanı yayında!
Şarkılar Bizi Söyler 7. bölüm 2. fragmanı yayında! Şarkılar Bizi Söyler'de bu hafta Türkiye'nin ünlü sanatçısı Barış Manço'nun şarkıları söylenecek!
11.04.2021 Televizyon
Vildan Atasever gönlünü kime kaptırdı?
Vildan Atasever gönlünü kime kaptırdı? Oyuncu Vildan Atasever, geçtiğimiz aylarda nişanlısından ayrılmıştı. Atasever ve şarkıcı Mehmet Erdem'in aşk yaşadığı iddia edildi.
16.10.2020 Magazin
Beşiktaş sevdalıları Kanal D ekranında buluştu!
Beşiktaş sevdalıları Kanal D ekranında buluştu! Beşiktaş'ın “Bırakmam Seni” bağış kampanyasına destek gecesi 9 Ağustos Pazar akşamı Kanal D’de yayınlandı. Dört saat süren yayında 156 bin adet SMS ve 80 Milyon TL değerinde 385 bin adet Hatıra Tişört bağışı yapıldı.
10.08.2020 Futbol
Beşiktaş'a destek gecesinde 80 milyon TL'yi aşan bağış!
Beşiktaş'a destek gecesinde 80 milyon TL'yi aşan bağış! Beşiktaş’ta ‘Bırakmam Seni’ bağış kampanyasına destek gecesi düzenlendi. Vodafone Park’ta Beşiktaşlı ünlü sanatçı Yılmaz Erdoğan’ın sunuculuğunda gerçekleşen organizasyon Kanal D'de yayınlandı. Organizasyonda Beşiktaş için 80 milyon TL, 360 bin tişört ve 156 bin SMS destek toplandı.
10.08.2020 Futbol
Beşiktaş için 'Bırakmam Seni' kampanyası! Beşiktaş bağış kampanyasına nasıl destek olunur? SMS bilgileri ve telefon numarası!
Beşiktaş için 'Bırakmam Seni' kampanyası! Beşiktaş bağış kampanyasına nasıl destek olunur? SMS bilgileri ve telefon numarası! Sunuculuğunu Yılmaz Erdoğan'ın yapacağı Beşiktaş'ın "Bırakmam Seni" Bağış Kampanya Gecesi Vodafone Park'ta gerçekleşecek. Beşiktaş bağış kampanyası Kanal D'den canlı yayınlanacak. Peki, Beşiktaş bağış kampanyasına nasıl destek olunur? Beşiktaş Bırakmam Seni Kampanya hatıra tişörtü nasıl alınır? Beşiktaş bağış kampanyası SMS bilgileri ve telefon numarası!
9.08.2020 Gündem
Beşiktaş’a Destek Gecesi bu akşam Kanal D’de!
Beşiktaş’a Destek Gecesi bu akşam Kanal D’de! Türkiye’nin ilk spor kulübü Beşiktaş JK’nın “Bırakmam Seni” bağış kampanyasına destek gecesi bu akşam Kanal D’de yayınlanacak. Beşiktaşlı sanatçı Yılmaz Erdoğan’ın sunacağı gece “Ödül Senin” adıyla saat 22:00’de başlayacak.
9.08.2020 Futbol
Beşiktaş yardım kampanyası ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş 'Bırakmam Seni' kampanyası!
Beşiktaş yardım kampanyası ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş 'Bırakmam Seni' kampanyası! Yılmaz Erdoğan'ın sunuculuğunu yapacağı Beşiktaş'ın "Bırakmam Seni" Bağış Kampanya Gecesi Vodafone Park'ta gerçekleşecek. Peki, Beşiktaş yardım kampanyası ne zaman, saat kaçta hangi kanalda? Beşiktaş 'Bırakmam Seni' kampanyası ile ilgili detaylar...
9.08.2020 Gündem
Beşiktaş’a Destek Gecesi “Ödül Senin”
Beşiktaş’a Destek Gecesi “Ödül Senin” Beşiktaş JK’nın “Bırakmam Seni” bağış kampanyasına destek gecesi 9 Ağustos Pazar akşamı Kanal D’de yapılacak.
7.08.2020 Televizyon
Çağatay Ulusoy setlere döndü
Çağatay Ulusoy setlere döndü Ulusoy'u 5 yıl aradan sonra beyaz perdede izleyiciyle buluşturacak ‘Mücadele Çıkmazı’ adlı filmin çekimleri başladı. Ersin Arıcı, Turgay Tanülkü ve Selen Öztürk’ün de rol aldığı filmin çekimleri 5 hafta sürecek.
6.08.2020 Televizyon
Süper lig'e veda eden son 2 takım belli oldu
Süper lig'e veda eden son 2 takım belli oldu Süper Lig'de MKE Ankaragücü'nün ardından küme düşen takımlar Hes Kablo Kayserispor ve BtcTurk Yeni Malatyaspor oldu.
25.07.2020 Süper Lig
Çağatay Ulusoy'dan bir ilk!
Çağatay Ulusoy'dan bir ilk! Bir süredir ekranlardan uzak kalan Çağatay Ulusoy, yakında bir sinema filminin başrolü olarak kamera karşısına geçecek. 29 yaşındaki oyuncu, son dizisinin yapım şirketiyle de yapım ortağı olacak.
11.07.2020 Magazin
Konya'da art arda feci kazalar! 10 kişi öldü, çok sayıda yaralı var
Konya'da art arda feci kazalar! 10 kişi öldü, çok sayıda yaralı var Konya'nın Yunak ilçesinde, tarım işçilerinin taşındığı minibüs ile TIR'ın çarpışması sonucu aynı aileden 3'ü çocuk 7 kişi hayatını kaybetti, 11 kişi yaralandı. Öte yandan Akşehir ilçesinde öğle saatlerinde sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobilin takla atması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.
26.06.2020 Gündem
Türkiye TRT'de bayramlaşacak!
Türkiye TRT'de bayramlaşacak! TRT 1’de canlı yapılacak Bayram Özel programları ile bayram dopdolu geçecek.
23.05.2020 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Mehmet Erdem ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mehmet erdem haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.