Mehmet Bekaroğlu

Mehmet Bekaroğlu

Son dakika mehmet bekaroğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mehmet bekaroğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mehmet bekaroğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mehmet Bekaroğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mehmet bekaroğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 295 mehmet bekaroğlu haberi bulunmuştur. Tüm mehmet bekaroğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
THY İstanbul Havalimanı'ndan uçuşlara başladı!
THY İstanbul Havalimanı'ndan uçuşlara başladı! Türk Hava Yolları (THY) İstanbul Havalimanı'ndan kademeli olarak kalkış uçuşlarına başladı. İstanbul Havalimanı'nda çalışmaları yerinde denetleyen THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, "Şu an New York uçağı indi ve New York uçağı kalktı. TK 01'i yolladık. Arkasından Miami, Houston'u kaldırdık. Peşinden Londra, Atlanta uçağı kalktı. Uçaklar sırayla geliyor ve gidiyor" diye konuştu.
25.01.2022 Gündem
CHP'li Mehmet Bekaroğlu özür diledi: Gerçekten utandım!
CHP'li Mehmet Bekaroğlu özür diledi: Gerçekten utandım! İstanbul'da hayatı felç eden kar yağışına karşı gerekli önlemleri almayan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun restorandaki görüntüsünü paylaşan AK Parti İstanbul Milletvekili Fatma Betül Sayan Kaya'ya CHP'li Mehmet Bekaroğlu, "Bir hanımefendi yalan konuşur mu, bu büyük yalanı söylerken biraz utanmaz mı?" ifadeleriyle tepki göstermişti. İmamoğlu'nun tepki çeken görüntülerini doğrulamasının ardından Twitter hesabından yeni bir paylaşım yapan Mehmet Bekaroğlu, Fatma Betül Sayan Kaya'dan özür dileyerek, "Gerçekten utandım. Ekrem Bey, saat 18.00-19.00 arası o restorandaymış." dedi.
25.01.2022 Gündem
BBP'li İspir'den CHP'li Bekaroğlu'na tepki
BBP'li İspir'den CHP'li Bekaroğlu'na tepki Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Bülent İspir, CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu'nun Genel Başkanları Mustafa Destici hakkındaki paylaşımına tepki gösterdi.
25.09.2021 Siyaset
‘Yeni parti’ ihtimaline ilk yorum: Millet inadına CHP diyecek
‘Yeni parti’ ihtimaline ilk yorum: Millet inadına CHP diyecek CHP yönetimi, yeni parti kuracağı iddia edilen Muharrem İnce için ‘bekle-gör’ politikası izleyecek. İnce açıklama yapmadan yanıt verilmeyecek.
5.08.2020 Siyaset
Kocasakal'ın CHP'den ihraç edilmesi tepki çekti
Kocasakal'ın CHP'den ihraç edilmesi tepki çekti Cumhuriyet Halk Partisi'nin televizyon programına çıkmasından dolayı Prof. Dr. Ümit Kocasakal'ın partiden ihraç etmesi tepki çekti.
3.04.2020 Siyaset
Fuat Oktay'dan Bekaroğlu'na tazminat davası
Fuat Oktay'dan Bekaroğlu'na tazminat davası Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, hakaret ve kişilik haklarına saldırı gerekçesiyle CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu hakkında 25 bin liralık manevi tazminat davası açtı.
1.08.2019 Siyaset
CHP'nin İstanbul formülü: Popüler adaylar
CHP'nin İstanbul formülü: Popüler adaylar CHP'de Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan İstanbul sunumunda, AK Parti'nin elindeki belediyelerin alınmasının formülü olarak popüler adaylar üzerinde duruldu.
14.11.2018 Siyaset
CHP'nin İstanbul adayları! Sarıgül ve Ercan Kesal...
CHP'nin İstanbul adayları! Sarıgül ve Ercan Kesal... 31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimler için adaylarını belirlemeye çalışan CHP’de İstanbul adayları belli oldu. Seçimin en merak edilen bölgesi İstanbul ve ilçelerinde aday listesini hazırlayan Kılıçdaroğlu’nu kara kara düşündüren 4 isim için çözüm arayışları devam ediyor.
7.11.2018 Siyaset
Doğu Karadeniz'i esir alan 'vampir' geri döndü
Doğu Karadeniz'i esir alan 'vampir' geri döndü Doğu Karadeniz'de 2007 yılında görülmeye başlanan, son birkaç yıldır çoğalan 'Ricania simulans' adlı kelebek türü böcek, yaz ayı ile birlikte yeniden ortaya çıktı.
20.06.2018 Yaşam
CHP'nin milletvekili adayları belli oldu!
CHP'nin milletvekili adayları belli oldu! CHP'nin, 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için hazırlanan aday listesi YSK'ye sunuldu. CHP'de listede olmadığı açıklanan Ali Şeker yeniden milletvekili aday listesine girdi.
21.05.2018 Siyaset
Son dakika: CHP'nin milletvekili adayları belli oldu! Çok sayıda vekil liste dışı kaldı!
Son dakika: CHP'nin milletvekili adayları belli oldu! Çok sayıda vekil liste dışı kaldı! Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında dün yapılan PM toplantısında, CHP'nin 24 Haziran'daki seçime ilişkin milletvekili aday listesi kesinleşti. Listeye göre, Kılıçdaroğlu İzmir 2. bölge 1. sıradan aday olurken, eski Genel Başkan Deniz Baykal Antalya 1. sırada gösterildi. İlhan Cihaner, barış Yarkadaş, Ali Şeker, Mustafa Balbay gibi 61 vekil liste dışı kaldı. Sürpriz isimler listelerde yer aldı.
21.05.2018 Siyaset
CHP’nin milletvekili adayları belli oldu
CHP’nin milletvekili adayları belli oldu CHP Parti Meclisi (PM) toplantısında, 24 Haziran'da gerçekleştirilecek 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne ilişkin milletvekili aday listesi kesinleştirildi.
20.05.2018 Siyaset
Kılıçdaroğlu, Saadet Partisi Genel Başkanı ile görüştü
Kılıçdaroğlu, Saadet Partisi Genel Başkanı ile görüştü Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ile CHP Genel Merkezinde görüştü. Görüşmede Genel Başkan Yardımcıları Bülent Tezcan, Haluk Koç, Lale Karabıyık, TBMM CHP Grup Başkanvekili Engin Altay ve İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu da hazır bulundu.
23.04.2018 Siyaset
CHP - İYİ Parti buluşması!
CHP - İYİ Parti buluşması! CHP'nin 5 kişilik komisyonu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve kurmaylarıyla bu sabah bir araya geldi.
2.03.2018 Siyaset
CHP'li isim ağzından kaçırdı! 2019 seçimleri için bomba hamle
CHP'li isim ağzından kaçırdı! 2019 seçimleri için bomba hamle CHP PM Üyesi Zeki Kılıçaslan, CNN Türk yayınında, CHP-HDP-İP ve SP arasında yapılan toplantılardan kimsenin haberi olmadığını söyledi.
27.02.2018 Siyaset
Mehmet Bekaroğlu: Yüzde 20'den öteye gidemeyiz
Mehmet Bekaroğlu: Yüzde 20'den öteye gidemeyiz Delegeden oy alamayarak PM'ye giremeyen Bekaroğlu, CHP'den kimlik siyasetinin devam etmesi durumunda yüzde 20'lerin aşılamayacağını söyledi.
8.02.2018 Siyaset
CHP'de son üye kuraya kaldı
CHP'de son üye kuraya kaldı CHP'nin 60 kişilik Parti Meclisi'nin son üyesi kurayla belirlenecek. Her ikisi de 359 oy alan Ünal Çeviköz ve Eren Erdem arasında PM üyeliği için seçim yapılacak.
5.02.2018 Siyaset
Kılıçdaroğlu'nun belirlediği 10 kişi dışarda kaldı
Kılıçdaroğlu'nun belirlediği 10 kişi dışarda kaldı CHP'nin 36. Olağan Kurultayı'nda Parti Meclisi için yapılan oylama sonuçlandı. Resmi olmayan sonuçlara göre, Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun "anahtar listesi"nde bulunan 42 isim PM'ye seçilirken 10 isim ise seçilemedi
5.02.2018 Siyaset
OHAL 3 ay uzatıldı
OHAL 3 ay uzatıldı OHAL'in, 19 Nisan Çarşamba günü saat 01.00'den geçerli olmak üzere 3 ay süre ile uzatılmasına ilişkin Başbakanlık Tezkeresi, TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi
29.09.2021 Gündem
Bekaroğlu: Kıyamet kopartılacak bir durum yok
Bekaroğlu: Kıyamet kopartılacak bir durum yok CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, Rize'de Atatürk heykelinin yeni tören alanına taşınmasıyla ilgili, "Atatürk heykelinin yeni kaidesine konulmasında sakınca yoktur. Bir bardak suda kıyamet kopartılacak bir durum yoktur" dedi.
29.09.2021 Gündem
Mehmet Bekaroğlu: Yenikapı’ya gitmeyeceğim
Mehmet Bekaroğlu: Yenikapı’ya gitmeyeceğim CHP’li Mehmet Bekaroğlu, Yenikapı mitingine katılmayacağını belirterek "Gitmeyeceğim. Başka işlerim var. Kalabalık zaten herkes gidiyor. " dedi.
29.09.2021 Gündem
Bekaroğlu'ndan eleştirilere sert yanıt: Faşistler!
Bekaroğlu'ndan eleştirilere sert yanıt: Faşistler! CHP'li Mehmet Bekaroğlu'nun hazırlayıp genel başkana sunduğu rapor partiyi karıştırdı...
29.09.2021 Gündem
Kerem Kılıçdaroğlu: En etkili yöntem sokağa çıkmak değil, seçmene gitmek
Kerem Kılıçdaroğlu: En etkili yöntem sokağa çıkmak değil, seçmene gitmek CHP üzerine doktora yapan Kerem Kılıçdaroğlu, CHP’nin düşük gelirli yerlede ev ev çalışma yapması gerektiği görüşünde. Kılıçdaroğlu'na göre CHP'nin oylarını artıracak en etkili olabilecek yöntem, sokağa çıkmak değil seçmenin ayağına gitmek. Hazırladığı doktora tezi kapsamında 1 Kasım seçimlerinin ardından Esenler ve Kadıköy’de saha çalışması yapan Kerem Kılıçdaroğlu ile CHP'nin şu anki durumunu, oylarını artırması için yapması gerekenleri konuştuk.
29.09.2021 Gündem
CHP'de yeni kriz!
CHP'de yeni kriz! Dokunulmazlıkların kaldırılması oylamasında AK Parti, MHP, ya da HDP'nin değil en çok tartışılan CHP'nin tavrı oldu...
29.09.2021 Gündem
Kılıçdaroğlu, ''A Takımı''nı belirledi
Kılıçdaroğlu, ''A Takımı''nı belirledi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "A Takımı" olarak nitelendirilen başdanışmanlık görevine 12'si yeni olmak üzere 15 ismi görevlendirdi...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mehmet Bekaroğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mehmet bekaroğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.