Mehmet Aktaş

Mehmet Aktaş

Son dakika Mehmet Aktaş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mehmet Aktaş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mehmet Aktaş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mehmet Aktaş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mehmet aktaş gelişmeleri de dahil olmak üzere 837 mehmet aktaş haberi bulunmuştur. Tüm mehmet aktaş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Doğum gününde şehit olan  polis memuru Fırat Der son yolculuğuna uğurlandı
Doğum gününde şehit olan polis memuru Fırat Der son yolculuğuna uğurlandı Şırnak'ta görev sırasında geçirdiği trafik kazasında doğum gününde şehit olan polis memuru Fırat Der'in (34) cenazesi, memleketi Denizli'nin Sarayköy ilçesinde düzenlenen törenle toprağa verildi.
15.03.2024 Gündem
Şehit pilotlar, son yolculuklarına uğurlandı
Şehit pilotlar, son yolculuklarına uğurlandı Gaziantep'in Nurdağı ilçesindeki helikopter kazasında şehit olan Pilot Emniyet Amiri Cemil Gülen (33) ile Sözleşmeli Pilot Levent Öztürk'in (54) cenazesi, Ankara'da toprağa verildi.
5.02.2024 Gündem
Şehit Emre Taşkın, Malatya'da son yolculuğuna uğurladı
Şehit Emre Taşkın, Malatya'da son yolculuğuna uğurladı Irak'ın kuzeyinde PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Emre Taşkın (22), Malatya'da binlerce kişinin katıldığı törenin ardından toprağa verildi.
26.12.2023 Gündem
Kalyoncu ailesinin acı günü
Kalyoncu ailesinin acı günü İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede vefat eden Kalyon Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Kalyoncu'nun eniştesi Fahri Cengiz Kalyoncu son yolculuğuna uğurlandı.
21.12.2023 Gündem
Kayseri'de teröristlerin aracını gasbedip, öldürdüğü veteriner son yolculuğuna uğurlandı
Kayseri'de teröristlerin aracını gasbedip, öldürdüğü veteriner son yolculuğuna uğurlandı Kayseri'de, teröristler tarafından öldürülüp aracı gasbedilerek Ankara'daki bombalı eylemde kullanılan 1 çocuk babası veteriner Mikail Bozlağan (24), toprağa verildi.
2.10.2023 Gündem
Kaza şehidi polis memuru, son yolculuğuna uğurlandı
Kaza şehidi polis memuru, son yolculuğuna uğurlandı Şanlıurfa’da zırhlı aracın devrildiği kazada şehit olan polis memuru Ramazan Kütük'ün (31) cenazesi, Hatay'da toprağa verildi.
2.08.2023 Gündem
Emniyet Genel Müdürü olarak atanan Erol Ayyıldız göreve başladı
Emniyet Genel Müdürü olarak atanan Erol Ayyıldız göreve başladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Emniyet Genel Müdürü olarak atanan Erol Ayyıldız göreve başladı.
27.06.2023 Gündem
İçişleri Bakanlığı'nda yeni bakan yardımcıları göreve başladı
İçişleri Bakanlığı'nda yeni bakan yardımcıları göreve başladı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından atanan yeni bakan yardımcılarını tebrik etti.
22.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Bakan yardımcıları belli oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Bakan yardımcıları belli oldu Bakan yardımcılıklarına ilişkin atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı. Karara göre, Hazine ve Maliye Bakan yardımcılıklarına Abdullah Erdem Cantimur, İsmail İlhan Hatipoğlu, Osman Çelik ve Zekeriya Kaya atandı. Öte yandan diğer bakan yardımcılığı görevinde de atamalar yapıldı.
21.06.2023 Ekonomi
Bakan Yerlikaya: Mücadelemizde katettiğimiz yol terörü bitirme noktasına getirdi
Bakan Yerlikaya: Mücadelemizde katettiğimiz yol terörü bitirme noktasına getirdi Şırnak’ta ziyaret ettiği Çakırsögüt Jandarma Komando Tugay Komutanlığı’da konuşan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Özellikle son 10 yılda terörle mücadelemizde katettiğimiz yol, hamdolsun terörü bitirme noktasına getirdi. Bir tarafta semalarımızda kartal gibi süzülen SİHA’larımız, diğer tarafta siz kahramanlarımız. O eli kanlı hainlerin gölgelerini bile takip ediyor, onları gözünüzü kırpmadan etkisiz hale getiriyorsunuz” dedi.
18.06.2023 Gündem
Bakan Soylu'dan polislere müjde: İki şark görevini bir şark görevine düşüreceğiz
Bakan Soylu'dan polislere müjde: İki şark görevini bir şark görevine düşüreceğiz İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, polislere müjde vererek, "2025 yılı sonu itibarıyla iki şark görevini bir şark görevine düşüreceğiz" dedi.
21.05.2023 Gündem
Şehit Polis Özgür Barçın, Ankara'da son yolculuğuna uğurlandı
Şehit Polis Özgür Barçın, Ankara'da son yolculuğuna uğurlandı SURİYE'nin Tel-Abyad bölgesinde bomba yüklü şüpheli aracın kontrolü sırasında meydana gelen patlamada şehit olan bomba imha uzmanı polis memuru Özgür Barçın (40) Ankara'da toprağa verildi.
1.05.2023 Gündem
İzmir'deki 'Kökünü Kurutma Operasyonu'nda 202 gözaltı
İzmir'deki 'Kökünü Kurutma Operasyonu'nda 202 gözaltı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye'de 36'ncısı, İzmir'de ilki gerçekleştirilen 'Kökünü Kurutma Operasyonu'nda 225 hedefin 202'sinin gözaltına alındığını söyledi. Türkiye'nin uyuşturucu ile mücadelesinin süreceğini belirten Soylu, "Kimse acıma beklemesin. Acırsan acınacak duruma düşersin. Uyuşturucuya karşı sert mücadelemiz devam edecek" dedi.
27.01.2023 Gündem
Bakan Soylu: Terörün maliyeti 3 trilyon 722 milyar lira
Bakan Soylu: Terörün maliyeti 3 trilyon 722 milyar lira İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "1984-2019 tarihleri arası cari fiyatlarla, terörün hesaplanabilir toplam maliyeti yaklaşık 3 trilyon 722 milyar lira olarak hesaplanmıştır. PKK'dan kaynaklı hesaplanabilir yaklaşık maliyeti ise 3 trilyon 423 milyar liradır" dedi.
23.01.2023 Yaşam
Yeni yılın ilk bebeğini Bakan Koca ziyaret etti
Yeni yılın ilk bebeğini Bakan Koca ziyaret etti Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesinde doğan yeni yılın ilk bebeği ve ailesini ziyaret etti.
31.12.2022 Yaşam
İçişleri Bakanlığı yılbaşı için alarma geçti
İçişleri Bakanlığı yılbaşı için alarma geçti İçişleri Bakanlığı, yılbaşı gecesinin huzur ve güven içinde geçirilmesi için yarın başlayacak denetimlerin 1 Ocak'ta sona ereceğini ve 3 gün boyunca toplam 490 bin 435 personelin görev yapacağını duyurdu.
30.12.2022 Gündem
İçişleri Bakanlığı Yılbaşı tedbirlerini açıkladı
İçişleri Bakanlığı Yılbaşı tedbirlerini açıkladı İçişleri Bakanlığı, vatandaşların yılbaşı gecesini huzur ve güven ortamında geçirebilmelerini sağlamak amacıyla 81 İl Valiliğine “Yılbaşı Tedbirleri” konulu genelge gönderdi.
29.12.2022 Gündem
Bursa'da Kökünü Kurutma Operasyonu! 95 gözaltı
Bursa'da Kökünü Kurutma Operasyonu! 95 gözaltı Bursa’da, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun yönetiminde ‘Kökünü Kurutma Operasyonu’ gerçekleştirildi. Bin 700 polisin katıldığı, 3 İHA ile 1 helikopterin destek verdiği narkotik operasyonunda, 70 adrese baskın düzenlendi. 
7.11.2022 Gündem
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu deprem bölgesinde
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu deprem bölgesinde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ardahan'ın Göle ilçesinde depremden etkilenen köylerde incelemede bulunarak depremzedeleri ziyaret etti. Bakan Soylu, “Ağır ve diğer hasarlı olanlara 3 bin lirası Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından, 5 bin lirası AFAD'dan toplanan 8 bin lira ilk etapta yardım yaptık” dedi.
2.10.2022 Siyaset
Bakan Soylu: 29 Ekim 2023'te kırsalda bir tek terörist kalmayacak
Bakan Soylu: 29 Ekim 2023'te kırsalda bir tek terörist kalmayacak  İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, geldiği Şırnak’ta 'Eren Abluka Sonbahar Kış Operasyonları'nın ilkinin başladığını duyurdu. Bakan Soylu, dün sabah başlayan Eren Abluka Sonbahar Kış Şehit Jandarma Teğmen İsmail Can Akdeniz Operasyonu'nda 2 teröristin sarı torbaya girdiğini belirterek, “Bu 2 teröristle birlikte 1 makineli tüfek, 3 keskin nişancı tüfeği, 2 piyade tüfeği, 4 el bombası, 7 el yapımı patlayıcı, 3 dürbün ve 8 sığınak ve 3 bin 500 mühimmat ele geçirilmiştir. 29 Ekim 2023‘te bu ülke sınırları içerisinde, sınırlarımızın içerisindeki kırsalda bir tek terörist kalmayacak. Tabii Meclis’teki teröristleri saymıyoruz” dedi.
2.10.2022 Gündem
Polisevi saldırısında şehit olan polis memuru Sedat Gezer için tören düzenlendi
Polisevi saldırısında şehit olan polis memuru Sedat Gezer için tören düzenlendi Mersin'in Mezitli ilçesinde PKKlı teröristlerin Tece Polisevine düzenlediği saldırıda şehit olan polis memuru Sedat Gezer (48) için İl Emniyet Müdürlüğü'nde tören düzenlendi.
27.09.2022 Gündem
Bakan Soylu'dan trafik kazalarına ilişkin açıklama
Bakan Soylu'dan trafik kazalarına ilişkin açıklama Trafik Kazalarında Olay Yeri Yönetimi Çalıştayı’nda konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu “Trafik teröründe de dünyada son on yılda, ‘can kayıplarını yüzde elli azaltma hedefini tutturan’ iki ülkeden biriyiz” dedi.
21.09.2022 Siyaset
Bakan Soylu canlı yayında kritik operasyonun detaylarını anlattı
Bakan Soylu canlı yayında kritik operasyonun detaylarını anlattı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Bursa'da düzenlenen uyuşturucu operasyonuna ilişkin açıklamalarda bulundu. 2 bin 22 personelin katılımıyla düzenlenen operasyonda 132 kişi gözaltına alındı.
20.09.2022 Siyaset
Av sezonu başladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ilk mesaj: Vira Bismillah’ deyip inşallah yeni sezonu başlatalım
Av sezonu başladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ilk mesaj: Vira Bismillah’ deyip inşallah yeni sezonu başlatalım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Su Ürünleri Av Sezonu Açılış Töreni’ne telefonla bağlanarak, “Vira Bismillah’ deyip inşallah yeni sezonu başlatalım” dedi. Öte yandan Sarıyer-Kireçburnu Balıkçı Barınağı'ndaki 2022-2023 Su Ürünleri Av Sezonu Açılış Töreni, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci'nin katılımıyla gerçekleştirildi. Açılışta, bakanlık tarafından üretilen kalkan, levrek ve mersin balığı yavruları denize bırakıldı, törene katılanlara balık dağıtıldı.
31.08.2022 Gündem
Mardin'deki kazada şehit olan polisi memuru Yahya Ergin, memleketine uğurlandı
Mardin'deki kazada şehit olan polisi memuru Yahya Ergin, memleketine uğurlandı Mardin'in Derik ilçesinde, 2 TIR’ın neden olduğu ve 20 kişinin öldüğü, 26 kişinin de yaralandığı kazada şehit olan polis memuru Yahya Ergin’in (33) cenazesi, düzenlenen törenin ardından toprağa verilmek üzere memleketi Çanakkale’ye gönderildi. 
21.08.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mehmet Aktaş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mehmet aktaş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.