Evli çiftleri ilgilendiren gelişme! ‘Mehir senedi’ delil sayıldı
Evli çiftleri ilgilendiren gelişme! ‘Mehir senedi’ delil sayıldı Evli milyonları ilgilendiren son dakika gelişmesi! 1 yıllık evli çiftin çekişmeli boşanma davasına ‘mehir senedi' damga vurdu. Davalı erkek, boşanmak istediği eski eşine mehir ücretini vermeyi reddetti. Davalı tarafın ‘mehir senedi’ hamlesi ise davanın seyrini değiştirdi.
1.02.2023 Gündem
Boşanma davasının seyrini "mehir senedi" değiştirdi
Boşanma davasının seyrini "mehir senedi" değiştirdi 1 yıllık evli çiftin çekişmeli boşanma davasına "mehir senedi" damga vurdu. Davalı erkek, boşanmak istediği eski eşine mehir ücretini vermeyi reddetti. Davalı taraf ise "mehir senedini" boşanma davasında delil olarak sundu. O senet davanın seyrini değiştirdi. CNN TÜRK Muhabiri Merve Tokaz ile Kameraman Sercan Sever'in özel haberi.
1.02.2023 Haber
Evli milyonlarca insanı ilgilendiren gelişme! Dikkat çeken 'mehir' kararı
Evli milyonlarca insanı ilgilendiren gelişme! Dikkat çeken 'mehir' kararı Yargıtay, 'damat adayının, düğün öncesi gelin adayına ödemeyi vadettiği mal ya da para' olarak bilinen 'mehir'le alakalı emsal teşkil edecek bir karar verdi. Yüksek mahkeme; resmi nikah akdi yapılmadığı takdirde mehir senedinin geçerli bir belge olmayacağına hükmetti.
4.01.2023 Çalışma Hayatı
Diyarbakır'ın geleneksel lezzeti 'meftune'
Diyarbakır'ın geleneksel lezzeti 'meftune' Diyarbakır'ın yöresel lezzetleri arasında bulunan ve kışın kabak, ilkbaharda kenger, yaz aylarında da patlıcan ile yapılan meftune, ramazan ayında da sofraları süslüyor.
10.05.2021 Ramazan