Mehdi Eker

Mehdi Eker

Son dakika mehdi eker haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mehdi eker ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mehdi eker haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mehdi Eker

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mehdi eker gelişmeleri de dahil olmak üzere 993 mehdi eker haberi bulunmuştur. Tüm mehdi eker haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Yerlikaya açıkladı: Her ay 15-20 bin konut ve köy evini hak sahipleri ile buluşturacağız
Bakan Yerlikaya açıkladı: Her ay 15-20 bin konut ve köy evini hak sahipleri ile buluşturacağız İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Hedefimiz; 2 ay içinde deprem bölgesi genelinde 11 ilde 75 bin konutun teslimini yapmaktır. Ardından da inşallah her ay 15-20 bin konut ve köy evini hak sahipleri ile buluşturacağız. Yıl sonuna kadar 200 bin konutu ve köy evini hak sahiplerine teslim edene kadar durmadan, dinlenmeden çalışacağız" dedi.
20.02.2024 Gündem
Bakan Soylu, HDP'li Semra Güzel'in yakalandığı operasyonu anlattı: Kaçmak isterken sahte evraklarla yola çıkmış gereği yerine getirildi
Bakan Soylu, HDP'li Semra Güzel'in yakalandığı operasyonu anlattı: Kaçmak isterken sahte evraklarla yola çıkmış gereği yerine getirildi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, HDP'li Semra Güzel'in yakalanmasına ilişkin, "Uzun zamandan beridir iyi bir istihbari çalışma vardı. Kaçmak isterken sahte evraklarla yola çıkmış gereği yerine getirildi” dedi.
3.09.2022 Gündem
4 yıldır evlat nöbetinde olan aileler vatandaşa kepenk kapatan HDP’nin kepengini kapattı
4 yıldır evlat nöbetinde olan aileler vatandaşa kepenk kapatan HDP’nin kepengini kapattı Çocuklarının kandırılarak HDP’liler aracılığıyla dağa kaçırıldığını ileri süren ailelerin evlat nöbeti 4’üncü yılına girerken, bir zamanlar vatandaşa kepenk kapatan HDP İl Başkanlığı binasının kepengi kapatıldı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun yanı sıra Türkiye’nin dört bir yanından vatandaşlar da ailelerin yanında oldu.
3.09.2022 Gündem
Evlat Nöbeti Çalıştayı Sonuç Bildirgesi: Aileler kimlik üstü bir bağlama sahip
Evlat Nöbeti Çalıştayı Sonuç Bildirgesi: Aileler kimlik üstü bir bağlama sahip İstanbul’da dün düzenlenen ‘Evlat Nöbeti Çalıştayı’nın sonuç bildirgesi bugün Diyarbakır’da açıklandı. Sonuç bildirgesini açıklayan çalıştayın koordinatörü Doç. Dr. Adem Palabıyık, ‘Evlat Nöbeti Aileleri’nin kimlik üstü bir bağlama sahip olduğunu belirterek, "Evlat Nöbeti Aileleri planlanmış ve örgütlü bir hareket değil, doğal, kendi seyrinde devam eden ve spesifik olarak ortaya çıkarak, sonradan ulusallaşan bir harekettir. Evlat Nöbeti Aileleri kimlik üstü bir bağlama sahiptir. Hiçbir ailenin kendisini yalıtıcı bir kimlikle ifade etmediği, tam tersine bütünleştirici bir kimlik vurgusu yaptığı anlaşılmıştır” dedi.
18.08.2022 Gündem
Zam geliyor! Ödemeler yüzde 100 artıyor, müjdeli haber geldi
Zam geliyor! Ödemeler yüzde 100 artıyor, müjdeli haber geldi Destek ödemeleriyle ilgili son dakika kararı. Müjdeli haber geldi. Zam geliyor. Ödemeler yüzde 100 artacak. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, yaş kozayla ilgili desteklerin yüzde 100 artırılarak 160 liraya çıkarılacağının müjdesini duyurdu. İşte son dakika haberinin detayları...
10.06.2022 Ekonomi
PKK'nın yıktığı Surp Giragos Ermeni ve Mar Petyun kiliseleri restore edildi
PKK'nın yıktığı Surp Giragos Ermeni ve Mar Petyun kiliseleri restore edildi Diyarbakır’da 2015 terör olaylarında PKK’lılar tarafından tahrip edilen Surp Giragos Ermeni Kilisesi, devlet tarafından yapılan restorasyon çalışmasıyla 7 yıl sonra, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un katılımıyla düzenlenen törenle ibadete açıldı.
7.05.2022 Gündem
Ulu Cami'de, 2 yıl sonra mesafesiz ilk bayram namazı
Ulu Cami'de, 2 yıl sonra mesafesiz ilk bayram namazı Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki Ulu Cami'de, 2 yıl sonra cemaatle mesafesiz ilk bayram namazı kılındı.
2.05.2022 Yaşam
Kurtulmuş: 2024’de yerel seçimlerde de milletin iradesiyle güçlü bir şekilde çıkacağız
Kurtulmuş: 2024’de yerel seçimlerde de milletin iradesiyle güçlü bir şekilde çıkacağız AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş ve beraberindeki heyet, Batman’daki programlarının ardından Diyarbakır’a gelerek Bağlar Belediyesi’ni ziyaret etti. Davul zurna eşliğinde Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu tarafından karşılanan Kurtulmuş, burada basına kapalı toplantı gerçekleştirdi. Ardından Kayapınar ilçesinde bir otelde partililerle ‘Kuruluşundan bugüne vefa buluşması’ konulu toplantıya katıldı. Kurtulmuş’a toplantıda Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gülşen Orhan, AK Parti Diyarbakır milletvekilleri Mehdi Eker, Ebubekir Bal ve eski milletvekili Mine Lök Beyaz ile AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Şerif Aydın da eşlik etti.
31.03.2022 Siyaset
Bakan Gül: Herkes mahkemelerde meramını istediği şekilde anlatabiliyor
Bakan Gül: Herkes mahkemelerde meramını istediği şekilde anlatabiliyor Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, "Konuşulan dile ipotek koyulduğunu gördük. Mahkemelerde kendi dilinde, evinde, çarşıda konuştuğu dilde savunma yapmanın engellendiğini gördük. Bu yaklaşım maalesef adalete güvenin de yara almasına yol açtı. Bu topraklarda yaşayan 84 milyon vatandaşımız özbeöz bu ülkenin birinci sınıf vatandaşıdır. Bugün herkes mahkemelerde meramını istediği şekilde anlatabilmektedir" dedi.
12.11.2021 Siyaset
Evlat nöbeti 3'üncü yılında: Yürüyüşe Bakan Yanık da katıldı, teröre lanet sloganları atıldı
Evlat nöbeti 3'üncü yılında: Yürüyüşe Bakan Yanık da katıldı, teröre lanet sloganları atıldı Diyarbakır'da terör örgütü PKK tarafından kaçırılan çocuklarının bulunmasını isteyen 233 ailenin HDP il binası önündeki eylemi 3'üncü yılına girdi. Aileler tarafından 'Türkiye 3 Eylül'de nöbette' sloganıyla yapılan yürüyüşe Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık da katıldı. Yürüyüşle teröre lanet sloganları atıldı.
3.09.2021 Gündem
Bakan Varank: Diyarbakır’da artık gündem yatırım ve istihdam
Bakan Varank: Diyarbakır’da artık gündem yatırım ve istihdam Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi’nde 250 milyon TL yatırım maliyetli yem fabrikasının temel atma törenine katılan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, “Diyarbakır'a ve bölgeye katma değer sağlayacak büyük bir yatırımın temelini atıyoruz. Türkiye'nin en büyük yatırımı olacak. Toplam bedeli 250 milyon lirayı bulan bu yatırım tamamlandığında doğrudan ve dolaylı olarak yaklaşık 1000 kişilik ilave istihdam oluşturacağız. Diyarbakır’da artık gündem yatırım ve istihdam” dedi.
2.09.2021 Ekonomi
Cumhuriyet tarihinin rekoru! Bakan Pakdemirli rakamları açıkladı
Cumhuriyet tarihinin rekoru! Bakan Pakdemirli rakamları açıkladı Tarım ve Orman Bakanı, Diyarbakır'da katıldığı Mezopotamya Tarım ve Hayvancılık Fuarı'nın açılışından yaptığı konuşmada, 2020'de, Türkiye'deki tarımsal hasılanın 333,3 milyar lirayla cumhuriyet tarihinin rekorunu kırdığını ifade ederek, "2020 yılında yüzde 4,8 büyüyen tarım, son 3 yıldaki en yüksek büyüme rakamına ulaştı. Tarımsal hasılamız ise bir önceki yıla göre yüzde 20 artarak 333,3 milyar liraya yükseldi ve cumhuriyet tarihinin rekorunu kırdı. Tarım ve gıda ürünleri ihracatımız, 2020 yılında bir önceki yıla göre yüzde 5 artışla 20,7 milyar dolara ulaştı. Dış ticaret fazlası ise yüzde 9 artışla 5,5 milyar dolar olarak gerçekleşti" dedi.
30.03.2021 Ekonomi
Bakan Pakdemirli'den evlat nöbetindeki ailelere ziyaret
Bakan Pakdemirli'den evlat nöbetindeki ailelere ziyaret Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, terör örgütü PKK tarafından kaçırılan çocuklarının bulunmasını isteyerek, Diyarbakır'daki HDP binası önünde oturma eylemi yapan aileleri ziyaret etti. Pakdemirli, "Dünyada bu terör örgütün ne olduğunu hala anlamayan, anlamak istemeyenler var. Ailelerimiz, bunların ne olduğunu, ne yapmaya çalıştığını duyurmuş oldu" dedi.
30.03.2021 Gündem
Bakan Pekcan Diyarbakır annelerini ziyaret etti
Bakan Pekcan Diyarbakır annelerini ziyaret etti Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Diyarbakır Valiliği ziyaretinin ardından terör örgütü PKK tarafından kaçırılan çocukları için 521 gündür HDP İl Başkanlığı binası önünde evlat nöbetinde olan ailelerle bir araya geldi.
4.02.2021 Gündem
Herkes bunu konuşuyor! Gündem: '21.21.21'
Herkes bunu konuşuyor! Gündem: '21.21.21' Bugün 21'inci yüzyılın 21'inci yılı. Saatler 21.21'i gösterdiğinde sosyal medyada '21. 21. 21' en çok konuşulan konu oldu. Birçok ünlü sanatçı, siyasetçi saat 21.21'i gösterdiğinde paylaşımda bulundu
21.01.2021 Gündem
Bakan Soylu'dan HDP önünde evlat nöbetindeki ailelere ziyaret
Bakan Soylu'dan HDP önünde evlat nöbetindeki ailelere ziyaret Diyarbakır Anneleri'ni ziyaret eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu açıklamalarda bulundu. "Sizi duymayanlara, vicdanlarını size kapatanlara, Ankara'da Meclis'te afilli afilli cümleler edip de buradaki anneleri hissetmeyenlere buradan tekrar sesleniyorum" diyen Soylu, "Her şeyi bir kenara bırakın, Allah için ana yüreğinize, Allah için baba yüreğinize danışın da buradaki insanların karşı karşıya kaldığı zulmü bir kez hissedin. Lanet olsun sizin siyasetinize, lanet olsun siyaset anlayışınıza, lanet olsun efendilerinizin size vermiş olduğu talimatlardan ayrılmamak için ortaya koyduğunuz o bağlılığa. Bağlılığınız anneler, evlatları olsun, bu millete olsun." diye konuştu.
7.01.2021 Gündem
Bakan Varank: Diyarbakır'ın gündemi terör değil, istihdamdır, üretimdir, eğitimdir
Bakan Varank: Diyarbakır'ın gündemi terör değil, istihdamdır, üretimdir, eğitimdir Diyarbakır'da, Cazibe Merkezleri ve Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı'nda konuşan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Diyarbakır'ın gündemi terör değil istihdamdır, üretimdir, eğitimdir. Bunu tersine çevirmek isteyenlere bir an dahi göz açtırmayacağız" dedi.
25.09.2020 Gündem
Bakan Karaismailoğlu duyurdu! Diyarbakır'a müjde...
Bakan Karaismailoğlu duyurdu! Diyarbakır'a müjde... Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Diyarbakır'ın merkezindeki Karayolları Bölge Müdürlüğü'nün de bulunduğu 45 bin metrekarelik alanı Millet Bahçesi'ne ilave etme kararı aldık. Diyarbakır halkına hediye ediyoruz" açıklamasında bulundu.
10.09.2020 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Diyarbakır annelerine 8 Mart mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Diyarbakır annelerine 8 Mart mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde evlat nöbetindeki annelerle telefonla yaptığı görüşmesinde "Bu onurlu duruşunuzu devam ettiriniz. İnşallah en kısa zamanda yavrularınıza kavuşursunuz. Allah yar ve yardımcınız olsun" mesajını verdi.
8.03.2020 Siyaset
"Erdoğan’ın davası niye sonuçlanmıyor"
"Erdoğan’ın davası niye sonuçlanmıyor" FETÖ’nün en büyük siyasi kumpaslarından biri olan Selam-Tevhid soruşturmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın telefonları yasadışı bir şekilde dinlenmişti. FETÖ'cüler davanın uzaması için ellerinden geleni yapmaya devam ediyor.
17.02.2020 Gündem
Terör örgütü PKK’ya  üst düzey darbe
Terör örgütü PKK’ya üst düzey darbe İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Diyarbakır kırsalında 19 Temmuz'da etkisiz hale getirilen beş teröristten 2'sinin birçok terör eyleminin talimatını veren teröristler olduğu ve kırmızı listede yer aldığını bildirdi.
7.11.2019 Gündem
Binali Yıldırım Fatih'te vatandaşlarla buluştu
Binali Yıldırım Fatih'te vatandaşlarla buluştu AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Fatih Çarşamba Pazarı'nda vatandaşlarla buluştu.
29.05.2019 Siyaset
Hayati Yazıcı'nın acı günü
Hayati Yazıcı'nın acı günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı'nın 93 yaşında vefat eden babası Mustafa Yazıcı'nın cenaze törenine katıldı.
13.04.2019 Gündem
AK Parti eski bakanları sahaya sürecek
AK Parti eski bakanları sahaya sürecek İktidar partisi, aday belirleme çalışmalarında sona yaklaşırken, büyük illerde aday gösterilecek isimler de ortaya çıkmaya başladı.
22.11.2018 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın müjde verdiği ilçe doğal gaza kavuştu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın müjde verdiği ilçe doğal gaza kavuştu Diyarbakır'ın Bismil ilçesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçen yıl müjdesini verdiği doğal gaza kavuştu.
26.10.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mehdi Eker ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mehdi eker haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.