Mega Proje

Mega Proje

Son dakika Mega proje haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mega proje ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mega proje haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mega Proje

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mega proje gelişmeleri de dahil olmak üzere 339 mega proje haberi bulunmuştur. Tüm mega proje haberleri aşağıda listelenmiştir.
Murat Kurum, projelerini açıklayacağı tarihi duyurdu
Murat Kurum, projelerini açıklayacağı tarihi duyurdu İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, projelerini açıklayacağı tarihi duyurdu. Kurum, 25 Ocak Perşembe günü Haliç Kongre Merkezi’nde geniş katılımlı bir tanıtım toplantısıyla projelerini anlatacak. Murat Kurum “Perşembe günü saat 11.00’de büyük bir coşkuyla, İstanbullularla paylaşıyor olacağız. Ardından 3 lansmanımız daha olacak. Bizim gündemimiz İstanbul olacak, İstanbullular olacak ve İstanbul’un sorunları olacak. Bu motivasyonla da lansmanımızı 25’i itibariyle başlatıyor olacağız” dedi.
22.01.2024 Gündem
Bakan Karaismailoğlu: Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır
Bakan Karaismailoğlu: Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "14 Mayıs seçimlerine az kaldı. Bu istikrarın, bu huzurun devam etmesi için milletimize büyük işler düşüyor. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır” dedi.
30.04.2023 Gündem
Doğal gaz ile ilgili flaş açıklama geldi! 58 milyar metreküplük doğal gaz rezervi keşfedildi
Doğal gaz ile ilgili flaş açıklama geldi! 58 milyar metreküplük doğal gaz rezervi keşfedildi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün akşam Kabine Toplantısı sonrası yaptığı açıklamada "Fatih Sondaj Gemimiz, Çaycuma-1 sondajında denizin 3 bin 23 metre altında 58 milyar metreküplük doğal gaz rezervini keşfetti." diyerek yeni müjdeyi duyurdu. CNN TÜRK canlı yayınında Fulya Öztürk'ün konuğu olan Enerji Uzmanı İshak Turan "710 milyar metre küplük doğal gaz bize toplam tüketimimizi 12 yıl boyunca karşılayabilecek bir rakam. Türkiye önümüzdeki 50 yıl boyunca doğal gaz tüketimini buradaki tesisten sağlayabilecek" dedi.
27.12.2022 Ekonomi
Togg'un açılışı dünya medyasına damga vurdu! 'Çılgın Türkler geliyor'
Togg'un açılışı dünya medyasına damga vurdu! 'Çılgın Türkler geliyor' Togg ile Türkiye’nin 60 yıllık hayali gerçek oldu. Togg’un Bursa Gemlik’te bulunan ve birçok ilki barındıran fabrikası resmen açıldı. Görkemli açılış dünyaya damga vurdu. Çin ve Rus haber ajanslarının yanı sıra Amerikan yayın organı Bloomberg Türkiye'nin ilk yerli otomobilini sayfalarına taşıdı. Yunan medyası ise Togg'un yanı sıra Tayfun füzesini de öne çıkardı.
30.10.2022 Ekonomi
Yerli doğal gaz ile ilgili yeni gelişme! Bakan Dönmez duyurdu
Yerli doğal gaz ile ilgili yeni gelişme! Bakan Dönmez duyurdu Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, 2023 yılının ilk çeyreğinde Karadeniz Gaz Sahası'ndaki doğal gazı vatandaşlara ulaştıracaklarını belirterek, "Karadeniz Gaz Sahası'ndaki üretimi kontrol edecek olan kablo gemisi İstanbul Boğazı'na geldi. İnşallah birkaç gün sonra o kabloyu denizin tabanına yerleştirecek olan gemiyi Filyos'a göndereceğiz. Boruları nasıl çekmeye devam ediyorsak, kabloları da bitireceğiz. Adım adım ilerliyoruz" dedi.
30.09.2022 Ekonomi
Bakan Karaismailoğlu açıkladı! 4 ayda Avrasya Tüneli'ni kullanan motosiklet sürücüsü sayısı...
Bakan Karaismailoğlu açıkladı! 4 ayda Avrasya Tüneli'ni kullanan motosiklet sürücüsü sayısı... Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Motosiklet sürücüleri de Avrasya Tüneli'nden hızlı, konforlu ve güvenli bir şekilde geçmeyi sevdi. Mayıs - Ağustos döneminde yaklaşık 103 bin motosiklet geçişi gerçekleşti" dedi.
31.08.2022 Ekonomi
Arsa fiyatları yükseliyor! Yüzde 78 arttı, İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa...
Arsa fiyatları yükseliyor! Yüzde 78 arttı, İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa... Arsa fiyatları artıyor. Yükselen konut fiyatları ve pandemi karşısında arsa yatırımına olan talep artışı devam ederken, arsa fiyatları da hızlı yükseliyor. İmarlı arsada bir yıllık değer artışı yüzde 78 oldu. Öte yandan İstanbul’da Başakşehir, Kayaşehir, Arnavutköy, Çekmeköy, Beykoz-Riva; Ankara’da Çankaya, Etimesgut, Mamak, Sincan; İzmir’de Çiğli, Bornova, Menemen ve Bursa’da Osmangazi, Nilüfer, Yıldırım ve Mudanya ilçeleri arsa yatırımına açık bölgeler olarak gösteriliyor.
6.08.2022 Ekonomi
Türkiye’den dünyanın lojistik dengesini bozan dev hamle! Çin, Azerbaycan, İngiltere...
Türkiye’den dünyanın lojistik dengesini bozan dev hamle! Çin, Azerbaycan, İngiltere... Türkiye'nin stratejik adımları dünyanın lojistik dengesini bozdu. Türkiye son dönemde ihracat yönlü büyüme stratejisi doğrultusunda adımlar atıyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Bakü-Tiflis-Kars (BTK) Demir Yolu Hattı ve Demir İpek Yolu olarak bilinen Orta Koridor’un önemine dikkat çekerek, “Bu koridor, Bakü-Tiflis-Kars hattının yapılması, Marmaray’ın yapılması hakikaten dünyadaki lojistik hareketleri ve lojistik dengeleri bozdu” dedi.
5.11.2021 Ekonomi
Kanal İstanbul projesinde imzalar atıldı
Kanal İstanbul projesinde imzalar atıldı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, "Kanal İstanbul, sadece bugünün değil yarının da projesidir. Kanal İstanbul, İstanbul Boğazı’nı kazalardan kurtaracak projedir. 2011'den bu yana yaptığımız bu titiz çalışmaların sonucunda toplamda 52 kurumun olumlu görüşünü aldık" açıklamasında bulundu. Kanal İstanbul Projesi ile ilgili çalışmaların son aşamaya geldiğini belirten Bakan Turhan, güzergahta, mevcut ve planlanan diğer kurumlara ait projelerle ilgili görevlerin belirlenmesi ve yerine getirilmesi için Bakanlıklar ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) arasında da iş birliği protokolü imzalandığını sözlerine ekledi.
8.12.2019 Ekonomi
Bakan Pakdemirli, Türkiye'nin en yüksek barajı için tarih verdi
Bakan Pakdemirli, Türkiye'nin en yüksek barajı için tarih verdi Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Yusufeli Barajı'nın Haziran 2021 yılında devreye gireceğini söyledi.
30.07.2019 Ekonomi
"Gerçek anket 31 Mart'ta sandıktan çıkacak!"
"Gerçek anket 31 Mart'ta sandıktan çıkacak!" İstanbul'daki gençlerin önemine vurgu yapan AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, "Gerçek anket 31 Mart'ta sandıktan çıkacak. İnşallah İstanbul için çok güzel bir sonuç alacağız" dedi.
16.03.2019 Siyaset
Son dakika... Bakan müjdeyi verdi: 2019'da başlamayı planlıyoruz
Son dakika... Bakan müjdeyi verdi: 2019'da başlamayı planlıyoruz Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, 'Dünyanın en büyüğü olan İstanbul Havalimanı ile şehrimizi, Türkiye'mizi taçlandırdık. İnşallah diğer mega projemiz Kanal İstanbul'a ise 2019'da başlamayı planlıyoruz. İstanbul Boğazı'nı yer altından geçecek 3 katlı tünelin proje çalışmalarında da sona gelindi. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ve önderliğinde milletimizin güçlenmesi, ülkemizin kalkınması için hep birlikte, el birliğiyle, güç birliğiyle yolumuza kararlılıkla devam edeceğiz.' dedi.
16.11.2018 Ekonomi
29 Ekim'i bekliyorlar: Fiyatlar yüzde 30 artacak
29 Ekim'i bekliyorlar: Fiyatlar yüzde 30 artacak İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılışına 3 gün kala havalimanına yakın 8 mahallede de heyecan tavan yaptı. Satışların son bir kaç aydır bıçak gibi kesildiği bölgelerde arazi sahiplerinin havalimanın açılışını beklediği, bugün 700 TL olan m2 birim fiyatlarının ise açılışın ardından yüzde 30 artışla bin TL'ye kadar çıkabileceği ifade ediliyor.
26.10.2018 Ekonomi
Çin'den Türkiye'ye: Güçlerimizi birleştirelim
Çin'den Türkiye'ye: Güçlerimizi birleştirelim Türkiye ile ABD arasında kriz yaşanırken Çin'den Türkiye'ye ''güçleri birleştirelim'' çağrısı geldi.
14.08.2018 Ekonomi
Dünyada ilk olacak!
Dünyada ilk olacak! 100 günlük eylem planında yer alan 3 katlı Boğaz Tüneli’nin detayları ortaya çıktı. Tünel Avrupa yakasında Arnavutköy’den girecek, Anadolu’da Küçüksu’dan çıkacak.
7.08.2018 Ekonomi
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı'ndan flaş 'Kanal İstanbul' açıklaması
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı'ndan flaş 'Kanal İstanbul' açıklaması Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından kamuoyuna açıklanan 100 Günlük İcraat Programı'ndaki Türkiye'nin gurur projeleri için çalışmaları hızlandırdık. Programın en önemli projeleri arasında yer alan Türkiye'nin prestij projesi Kanal İstanbul etüt proje işinin tamamlanması ve yapım ihale ilanına çıkılması için hem Karayolları hem de Altyapı Yatırımları genel müdürlüklerimizin çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor" diye konuştu.
7.08.2018 Ekonomi
Mega projede teslim rekoru
Mega projede teslim rekoru Siemens, Mısır’da 14 bin 400 megavat kapasiteli kombine çevrim santralini 27.5 ayda tamamlayarak rekor kırdı. Santral tam kapasiteye ulaştığında 40 milyon kişinin elektrik ihtiyacını karşılayacak.
26.07.2018 Ekonomi
Mega proje rekor sürede tamamlandı
Mega proje rekor sürede tamamlandı Siemens'in, Mısır'da 40 milyon kişinin elektrik talebini karşılayabilecek, toplam 14 bin 400 megavat kapasiteli kombine çevrim santralini 27,5 ayda tamamlayarak dünya rekoru kırdığı bildirildi.
26.07.2018 Ekonomi
Son dakika! Erdoğan'ın açıklayacağı pakette neler var detaylar belli oldu
Son dakika! Erdoğan'ın açıklayacağı pakette neler var detaylar belli oldu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ekonomiyi canlandırmak ve faizleri düşürmek için 15 gün içinde açıklayacağı söylenen yeni paketin içerisinde nelerin olduğu yavaş yavaş netleşmeye başladı. Paketin Beştepe tarafından hazırlandığı söyleniyor. İşte son dakika haberin ayrıntıları...
5.04.2018 Ekonomi
Şehirlerin yarışı
Şehirlerin yarışı Fransa’da düzenlenen gayrimenkul fuarı MIPIM’de şehirler yarışıyor. Balıkesir, Beyoğlu, Bursa Osmangazi, Gaziantep, Hatay, İstanbul ve Sivas dev projeleriyle fuarda yer alıyor. Bakan Özhaseki, “Dünyada şehirler yarışıyor. Şehirler tanıtımlarına önem vermeli” dedi.
13.03.2018 Ekonomi
Kanal bereketi
Kanal bereketi Kanal İstanbul’un resmi güzergahının açıklanmasıyla Başakşehir, Küçükçekmece ve Ispartakule’de konut piyasası hareketlendi. Hafta sonu satış ofislerinde ziyaretçi sayısı ikiye katlandı. Yalnızca Emlak Konut projelerinde 75 ev için ön satış yapıldı
23.01.2018 Ekonomi
Türkiye'de inşası süren mega proje dünyanın takibinde
Türkiye'de inşası süren mega proje dünyanın takibinde Ana terminal binası ve pistleri büyük oranda tamamlanan üçüncü havalimanındaki çalışmalarda sona yaklaşılıyor. İkinci zorlu süreç Atatürk Havalimanı’nın yeni havalimanına taşınması olacak. İstanbul Valiliği taşınma görevini AKOM’a verdi
29.09.2021 Gündem
Başbakan: Dize getiremeyenler bugünlerde başka film çeviriyor
Başbakan: Dize getiremeyenler bugünlerde başka film çeviriyor Başbakan Binali Yıldırım, "Türkiye'yi 15 Temmuz'da dize getiremeyenler, bugünlerde başka bir film çeviriyor. Ekonomiyle, baskılarla, kriz senaryoları ile bu milleti dize getireceklerini zannediyorlar" açıklamasında bulundu
29.09.2021 Gündem
Büyüme çift haneli olursa şaşırmayın
Büyüme çift haneli olursa şaşırmayın Başbakan Binali Yıldırım, “Büyüme 3’üncü çeyrekte çift haneli yıl sonunda da yüzde 7 olursa sakın şaşırmayın” dedi. Yıldırım Türkiye’nin dünyada büyüme rekoru kırabileceğini söyledi
25.10.2017 Ekonomi
Barzani'nin kararına Türkiye'den ilk tepki
Barzani'nin kararına Türkiye'den ilk tepki Barzani'nin referandumu askıya alma kararı ile ilgili konuşan Başbakan Binali Yıldırım, "Barzani az önce "Referandum öncesi şartlara dönüyoruz" açıklaması yaptı. Şimdi soruyoruz. Peki buraya gelecektin niye yanlışta ısrar ettin?"dedi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mega Proje ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mega proje haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.