Mazıdağı

Mazıdağı

Son dakika mazıdağı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mazıdağı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mazıdağı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mazıdağı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mazıdağı gelişmeleri de dahil olmak üzere 254 mazıdağı haberi bulunmuştur. Tüm mazıdağı haberleri aşağıda listelenmiştir.
31 Mart 2024 Mardin yerel seçim sonuçları: Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı kim kazandı, hangi partiden? YSK Mardin belediye başkan adayları
31 Mart 2024 Mardin yerel seçim sonuçları: Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı kim kazandı, hangi partiden? YSK Mardin belediye başkan adayları Mardin yerel seçim sonuçları için geri sayım başladı. 31 Mart 2024 Pazar günü milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Hızlı ve güvenilir sonuçlar gazetevatan'da takip edilebilecek. Oy kullanma saatinin bitmesinin ardından belediye başkanları, meclis üyeleri, belediye meclis üyelerine ait veriler açıklanmaya başlanacak. İl il, ilçe ilçe seçim sonuçlarını haberimizden takip edin. Mardin iline ait seçim sonuçları da bu ekrandan aktarılacak. 11 ilçenin olduğu Mardin Büyükşehir Belediye Başkanlığının kazanan aday, partisi ve aldığı oy oranı haberimizde olacak. İşte Yüksek Seçim Kurulu Mardin aday listesi
31.03.2024 Gündem
Hesabına yanlışlıkla 12 bin TL geldi! 1 ay sonra sahibini buldu
Hesabına yanlışlıkla 12 bin TL geldi! 1 ay sonra sahibini buldu Diyarbakır’ın Çınar ilçesinde banka hesabına yanlışlıkla 12 bin TL gönderildiğini fark eden Mehmet Emin Çelik, sosyal medya üzerinden aynı ilçede ikamet ettiği paranın sahibini bularak iade etti.
17.03.2024 Gündem
Mardin'de vasiyet üzerine köye defnedilmek istenen cenazeye, husumetlileri engel oldu
Mardin'de vasiyet üzerine köye defnedilmek istenen cenazeye, husumetlileri engel oldu Mardin'de vasiyeti üzerine Abdullah Akak'ın cenazesini köye defnetmek isteyen yakınlarına, husumetlileri engel oldu. Cenaze, başka mezarlığa defnedildi.
13.03.2024 Gündem
Mazıdağı’na 52 MW’lik güneş enerji santrali
Mazıdağı’na 52 MW’lik güneş enerji santrali Özel bir şirket tarafından Mazıdağı’nda tamamlanan 52 MW’lik GES’in, yılın ikinci yarısında üretime başlaması öngörülüyor.
4.03.2024 Ekonomi
Mardin ve Şanlıurfa’da elektrik dağıtım şirketi personeline saldırı
Mardin ve Şanlıurfa’da elektrik dağıtım şirketi personeline saldırı Mardin’in Mazıdağı ilçesinde mahkeme kararıyla 6 abonenin borcunu tahsil etmeye giden Dicle Elektrik ekipleri saldırıya uğradı. Şüpheliler, jandarmaların da aralarında yer aldığı görevlilere aldırmadan tarlada yangın çıkardı.
2.08.2023 Gündem
Bakan Işıkhan: Bugünkü Türkiye'nin harcında hükümetin 21 yıllık alın teri ve emeği var
Bakan Işıkhan: Bugünkü Türkiye'nin harcında hükümetin 21 yıllık alın teri ve emeği var Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, “Hiç kuşkusuz bugünkü Türkiye’nin harcında hükümetimizin 21 yıllık alın teri ve emeği var. Milletimizin desteği, dünyada yüreği bizlerle atan milyonlarca insanın duaları var. Ülkemizi Türkiye Yüzyılı’na hazırlamak için daha çok çalışmalı, daha çok üretmeli, şehir şehir, ilçe ilçe büyümeliyiz. Türkiye Yüzyılı hedeflerimiz doğrultusunda bölgemizin bütün sorunlarını el birliğiyle çözeceğiz” dedi.
26.06.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröre asla müsamahamız yoktur
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröre asla müsamahamız yoktur Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mardin'de 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkı'nda vatandaşlara seslendi. Erdoğan, "Bu kadim coğrafyada tüm farklılıklarımızla inşallah kıyamete kadar birlikte yaşayacağız. Bizim teröre asla müsamahamız yoktur. Terörle bağı olanın milletimizle bağı olmaz." dedi.
10.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıkladı! Aziz Sancar'ın adı verilecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıkladı! Aziz Sancar'ın adı verilecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Mardin Derik Ovası Sulaması", "Midyat-Nusaybin Yolu", "Ömerli ve Dargeçit Doğalgaz Verme" ile yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış töreninde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Mardin Havalimanı'nın adının Mardin Prof. Dr. Aziz Sancar Havalimanı olarak değiştirileceğini açıkladı. Erdoğan, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na verilen hapis cezasıyla ilgili ise, "Mahkeme kararının açıklanmasının ardından söylenenlere baktığımızda bir taraftan gülüyor, bir taraftan üzülüyoruz. Siyasi tartışma yok, bir şahsın YSK'ya hakareti var" dedi. Erdoğan buradaki konuşmasının ardından AK Parti Mardin İl Başkanlığı yeni binasının açılışını da gerçekleştirdi.
17.12.2022 Gündem
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Yerde bulduğu kelepçeyi koluna taktı, imdadına itfaiye ekipleri koştu
Yerde bulduğu kelepçeyi koluna taktı, imdadına itfaiye ekipleri koştu Mardin'in Mazıdağı ilçesinde yerde bulduğu kelepçeyi koluna takan gencin imdadına itfaiye ekipleri yetişti.
6.09.2022 Yaşam
Mardin’deki katliam gibi kazanın yeni görüntüleri ortaya çıktı
Mardin’deki katliam gibi kazanın yeni görüntüleri ortaya çıktı Mardin’in Derik ilçesinde meydana gelen ve 20 kişinin hayatını kaybettiği tır kazasının yeni görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde tırın önünden kaçan ticari aracın da vatandaşlara çarptığı ve vatandaşların can havliyle sağa sola kaçıştığı görüldü.
24.08.2022 Gündem
İçişleri Bakanı Soylu: Kimin ihmali varsa hesabını sorarız.
İçişleri Bakanı Soylu: Kimin ihmali varsa hesabını sorarız. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Gaziantep ve Mardin'deki kazalarla ilgili açıklamalarda bulundu. Soylu, "Soruşturma çok yönlü sürüyor. Can kıymetlidir. Bu soruşturma bütün taraflarıyla sürüyor. Bedelini ödettiririz. Kimin ihmali varsa hesabını sorarız" diye konuştu.
21.08.2022 Siyaset
Hangi illerde okullar tatil? 14 Mart Pazartesi okulları kar nedeniyle tatil edilen iller…
Hangi illerde okullar tatil? 14 Mart Pazartesi okulları kar nedeniyle tatil edilen iller… 14 Mart hangi illerde okullar tatil? 14 Mart 2022 Pazartesi günü 19  ilde eğitime kar engeli geldi. Yoğun kar yağışı don ve buzlanma nedeniyle 18 ilin tamamında veya bazı ilçelerinde 14 Mart Pazartesi günü eğitime ara verildi. Hangi illerde okullar tatil? 14 Mart Pazartesi okulları tatil edilen iller…
14.03.2022 Eğitim
Okullar tatil edildi! Yoğun kar yağışı sonrası son dakika kararı!
Okullar tatil edildi! Yoğun kar yağışı sonrası son dakika kararı! Okullarla ilgili son dakika kararı. Resmen duyuruldu. Birçok ilde okullar tatil edildi. Kar yağışı yurdun bir bölümünde etkisini göstermeye devam ediyor. Yağışların yoğun olduğu bazı şehirlerde okullar tatil edildi. İşte son dakika haberinin detayları...
13.03.2022 Gündem
Mardin’de sır olay! Çobanlar buldu görenler hayrete düştü
Mardin’de sır olay! Çobanlar buldu görenler hayrete düştü Kan donduran sır olay Mardin’de yaşandı. Bir mısır tarlasında çobanlar tarafından 16 haftalık olduğu değerlendirilen bir cenin bulundu.
27.10.2021 Gündem
Siirt'te Musa Orhan'ın duruşmasına girerken yakalanan sahte avukatın 16 suç kaydı olduğu ortaya çıktı
Siirt'te Musa Orhan'ın duruşmasına girerken yakalanan sahte avukatın 16 suç kaydı olduğu ortaya çıktı Son dakika haberine göre; Siirt'te duruşma salonuna avukat cübbesiyle girmeye çalışırken gözaltına alınan ve "dolandırıcılık" yaptığı gerekçesiyle tutuklanan kişinin 16 suç kaydı olduğu belirlendi.
19.09.2021 Gündem
Takla atan otomobildeki 2 asker hayatını kaybetti!
Takla atan otomobildeki 2 asker hayatını kaybetti! Mardin'in Mazıdağı ilçesinde takla atan otomobildeki 2 asker yaşamını yitirdi.
22.07.2021 Gündem
Terörist Murat Karayılan’ın koruması Hasan Mahmudi öldürüldü
Terörist Murat Karayılan’ın koruması Hasan Mahmudi öldürüldü Mardin'de etkisiz hale getirilen 6 teröristten birinin "kırmızı" kategoride aranan PKK'nın sözde Mardin sorumlusu Hasan Mahmudi olduğu belirlendi. Teröristin daha önce Murat Karayılan’ın korumalığını yaptığı belirlendi.
30.03.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu: Kaybolan bir şey yok! Hepsi Merkez Bankası rezervinde...
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu: Kaybolan bir şey yok! Hepsi Merkez Bankası rezervinde... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti grup toplantısında konuştu. Erdoğan, "Son haftalarda bir şey benim dikkatimi çok çekiyor. CHP zihniyeti mensupları bir yoğun tweet yarışındalar. Yatıyorlar kalkıyorlar damat da damat. Damat kadar taş düşsün başınıza. Tutturmuşlar şu kadar para nerede? O kadar paranın hepsi Merkez Bankası'nda. Kaybolan bir şey yok. Ve şu anda da hamdolsun döviz rezervimiz kendini toparlamaya başladı" dedi. TBMM’de '100. Yılında İstiklal Marşı Sergisi'nde konuşma yapan Erdoğan, 'Nasıl 100 yıl önce Sevr’i yırtıp atmışsak; bugün de FETÖ, DEAŞ, PKK gibi taşeronlar aracılığıyla ülkemize dayatılmaya çalışılan modern Sevrleri yırtıp atıyoruz' dedi.
10.03.2021 Siyaset
Mardin'de terör örgütü PKK'ya yönelik operasyon!
Mardin'de terör örgütü PKK'ya yönelik operasyon! Mardin'in Mazıdağı, Derik ve Kızıltepe ilçesindeki 18 kırsal mahalle ve bağlı mezralarda terör örgütü PKK'ya yönelik operasyon başlatıldığı bildirildi.
22.02.2021 Gündem
Bakan Soylu, darbedilen mevsimlik tarım işçilerini ziyaret  etti
Bakan Soylu, darbedilen mevsimlik tarım işçilerini ziyaret etti İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sakarya'nın Kocaali ilçesinde darbedilen işçileri Mardin'deki köylerinde ziyaret etti.
11.10.2020 Gündem
Mardin’de corona virüs nedeniyle karantina kararı!
Mardin’de corona virüs nedeniyle karantina kararı! Mardin’in Mazıdağı ilçesinde 2 mahalle ile 2 mezra, karantinaya alındı.
6.09.2020 Gündem
Çobanlık yapan lise öğrencisi atık malzemelerden enerji üretti
Çobanlık yapan lise öğrencisi atık malzemelerden enerji üretti Mardin’in Mazıdağı ilçesinde yaşayan ve yaz aylarında çobanlık yapan 11'inci sınıf öğrencisi Mehmet Emin Kaya, kendisi gibi hayvanları otlatanların enerji ihtiyacını gidermek için yöntem geliştirdi. Kaya, çevresinde bulduğu atık malzemeleri kullanarak rüzgar enerjisinden elektrik üretmeyi başardı.
20.08.2020 Bilim ve Teknoloji
Mardin kırsalında 2 terörist etkisiz hale getirildi
Mardin kırsalında 2 terörist etkisiz hale getirildi Mardin'in Mazıdağı ve Derik ilçeleri kırsalında dün gece ilan edilen sokağa çıkma yasağının ardından, terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonda 2 terörist etkisiz hale getirildi.
9.08.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mazıdağı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mazıdağı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.