Mazda

Mazda

Son dakika mazda haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mazda ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mazda haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mazda

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mazda gelişmeleri de dahil olmak üzere 207 mazda haberi bulunmuştur. Tüm mazda haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mazda Türkiye'den çekiliyor mu? Mazda Türkiye pazarından çekildi mi, Mazda Türkiye'de araç satışını durdurdu mu?
Mazda Türkiye'den çekiliyor mu? Mazda Türkiye pazarından çekildi mi, Mazda Türkiye'de araç satışını durdurdu mu? Japon otomotiv devi Mazda Motor Türkiye, satış operasyonlarını belirsiz bir süre için durdurma kararı aldı.
9.11.2023 Otomobil
Japonya otomobil devi Türkiye'den çekildi
Japonya otomobil devi Türkiye'den çekildi Japon otomobil firması Mazda, Türkiye'den çekildi. Yedek parça tedariği ise devam edecek
9.11.2023 Otomobil
Otomotiv yan sanayi 14 milyar dolarlık ihracat peşinde!
Otomotiv yan sanayi 14 milyar dolarlık ihracat peşinde! İlk 6 ayda yaklaşık 6.5 milyar dolar ihracat yapan Türk otomotiv yan sanayi 2022’yi 14 milyar dolarla kapatmayı hedefliyor.
31.07.2022 Otomobil
Mazda’dan düşük emisyonlu dizel motor!
Mazda’dan düşük emisyonlu dizel motor! Geçtiğimiz günlerde emisyonları düşürme ve elektrikleşme hedeflerinin detaylarını paylaşan Japon üretici Mazda, yeni geliştirdiği dizel motorunu tanıttı.
31.07.2022 Otomobil
Halil Falyalı soruşturması tamamlandı
Halil Falyalı soruşturması tamamlandı KKTC'de silahlı saldırı sonucu Halil Falyalı ve şoförü Murat Demirtaş'ın öldürülmesine ilişkin soruşturma tamamlandı. İddianamede, Mehmet Faysal Söylemez ve Mustafa Söylemez kardeşlerin "Tasarlayarak öldürme" ve "Suç işlemek amacıyla örgüt kurma ve yönetme" suçlarından iki kez ağırlaştırılmış müebbet hapsi ve 12'şer yıla kadar hapisleri istendi. Diğer 4 şüphelinin ise "Tasarlayarak öldürmeye yardım" ve "Suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olma" suçlarından ise 32 yıl 6 aydan 46 yıla kadar hapisleri talep edildi. İddianamede, Halil Falyalı'nın öldürülmesinin eylülde planlandığı ancak Falyalı cezaevinde olduğu için 6 ay sonra gerçekleştirildiği belirtildi. İddianamede, son derece planlı ve profesyonel bir şekilde işlendiği de kaydedildi.
4.07.2022 Yaşam
Skoda’dan 2 kapılı ve elektrikli otomobil!
Skoda’dan 2 kapılı ve elektrikli otomobil! Skoda, elektrikli ürün gamına bir yenisini daha ekledi.
4.02.2022 Otomobil
Opel bu modelleri  sadece elektrikli üretecek!
Opel bu modelleri sadece elektrikli üretecek! Marka 2022’den itibaren Combo Life, Vivaro Combi ve Zafira Life modellerini sadece elektrikli olarak sunmaya başlayacak.
4.02.2022 Otomobil
Oto ekspertizde MR dönemi!
Oto ekspertizde MR dönemi! Otomobillerde MR cihazıyla ekspertiz ve check-up hizmeti sunmaya başlanıyor
4.02.2022 Otomobil
Mazda 10 yeni modelin örtüsünü kaldıracak
Mazda 10 yeni modelin örtüsünü kaldıracak Japon marka yeni dönemde birçok önemli yeniliğe sahne olmaya hazırlanıyor.
31.01.2022 Otomobil
Mazda MX-5 artık daha yeni!
Mazda MX-5 artık daha yeni! Mazda, MX-5 modelini, yeni yılda bir dizi yenilikle tazeleyecek.
22.12.2021 Otomobil
Mazda'dan hibrit atağı
Mazda'dan hibrit atağı Mazda ürün gamına ilk kez kendini şarj edebilen tam hibrit bir model dahil oldu.
13.12.2021 Otomobil
Mazda üretimini esnekleştiriyor
Mazda üretimini esnekleştiriyor Mazda, Japonya’daki tesislerindeki seri üretim hattında farklı modelde otomobiller ve motor tiplerini üretebilecek. 2022’de bir dizi yeni SUV modeli pazara çıkacak.
7.12.2021 Otomobil
Mazda'dan flaş karar! Resmen duyuruldu
Mazda'dan flaş karar! Resmen duyuruldu Japon otomobil üreticisi Mazda Motor, yarı iletken çip tedarik sıkıntısı sebebiyle 2 fabrikasında üretimi durduracak.
6.10.2021 Otomobil
2025'e kadar 13 model tanıtacak!
2025'e kadar 13 model tanıtacak! Japon otomobil üreticisi Mazda, dünya çapında elektriklileşme sürecini hızlandıracak yeni hedeflerini paylaştı.
15.09.2021 Otomobil
Japon markalar "teknoloji" için birleşti!
Japon markalar "teknoloji" için birleşti! Suzuki, Subaru, Daihatsu, Toyota ve Mazda markaları yeni nesil araç iletişim cihazlarına ait çözümleri ortak geliştirmek üzere anlaştı.
10.05.2021 Otomobil
ÖTV düzenlemesi sonrası araba fiyatları ne kadar oldu? İşte markaların en ucuz araba fiyatları...
ÖTV düzenlemesi sonrası araba fiyatları ne kadar oldu? İşte markaların en ucuz araba fiyatları... Otomobil alım-satım işlemlerinde geçerli olacak ÖTV oranlarında değişikliğe gidildi. Değişikliği içeren Cumhurbaşkanlığı Kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. ÖTV'de yapılan değişiklikle beraber markalar da araba fiyatlarını güncellemek zorunda kaldı. Peki, ÖTV düzenlemesi sonrası araba fiyatları ne kadar oldu? İşte markaların en ucuz araba fiyatları...
3.09.2020 Ekonomi
Otomotiv devinden flaş karar! Binlerce aracı geri çağırıyor
Otomotiv devinden flaş karar! Binlerce aracı geri çağırıyor Alman otomotiv devi Volkswagen, Japon üretici Takata'nın hava yastıklarındaki üretim hatası nedeniyle, söz konusu parçanın bulunduğu 107 bin Audi marka otomobili geri çağırma kararı aldı.
7.02.2020 Otomobil
Arabası olanları çok yakından ilgilendiriyor! 10 milyon hava yastığı geri çağrıldı
Arabası olanları çok yakından ilgilendiriyor! 10 milyon hava yastığı geri çağrıldı Araçlar için güvenlik ekipmanları üreten Japon Takata, Audi, BMW, Honda, Daimler Vans, Fiat Chrysler, Ferrari, Ford, General Motors, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Subaru, Toyota ve Volkswagen gibi markaları da içeren hava yastığı geri çağırmasında bulundu.
9.01.2020 Otomobil
Annenin yaptığı şoke etti! İki çocuğunu cehennem sıcağında otomobilde bırakınca...
Annenin yaptığı şoke etti! İki çocuğunu cehennem sıcağında otomobilde bırakınca... İki çocuğunu güneşin alnındaki otomobilinde bırakıp giden anne, cinayetten yargılanıyor.
25.11.2019 Dünya
Mazda Jinba Ittai Cup 2019 "3.Ayak Engel Atlama Yarışmaları Tamamlandı"
Mazda Jinba Ittai Cup 2019 "3.Ayak Engel Atlama Yarışmaları Tamamlandı" Kemer Country Atlı Spor Kulübü tesislerinde düzenlenen Mazda Jinba Ittai Cup 2019 Engel Atlama Binicilik Yarışmaları, binicililerin gösterdiği yoğun ilgiyle bu hafta sonu 3.ayağını tamamladı.
25.03.2019 Yaşam
Mazda Jinba Ittai Cup 2019 Engel Atlama Binicilik Yarışmaları bu hafta sonu başlıyor
Mazda Jinba Ittai Cup 2019 Engel Atlama Binicilik Yarışmaları bu hafta sonu başlıyor Kemer Country Atlı Spor Kulübü tesislerinde düzenlenen Mazda Jinba Ittai Cup 2019 Engel Atlama Binicilik Yarışmaları, binicililerin gösterdiği yoğun ilgiyle bu hafta sonu başlıyor.
20.02.2019 Ekonomi
Mazda Jinba Ittai Cup, rekor katılımla Kemer Country Atlı Spor Kulübü’nde başladı
Mazda Jinba Ittai Cup, rekor katılımla Kemer Country Atlı Spor Kulübü’nde başladı Kemer Country Atlı Spor Kulübü tesislerinde düzenlenen Mazda Jinba Ittai Cup 2019 Engel Atlama Binicilik Yarışmaları, binicililerin gösterdiği yoğun ilgiyle Türkiye kapalı manej katılım rekoru ile başladı.
14.01.2019 Gündem
“Mazda Jinba İttai 2019 Binicilik Kupası” başlıyor!
“Mazda Jinba İttai 2019 Binicilik Kupası” başlıyor! Mazda Türkiye ve Kemer Country Binicilik Kulübü işbirliği ile düzenlenen “Mazda Jinba İttai 2019 Binicilik Kupası” ile 12 Ocak 2019 Cumartesi günü start alıyor. Bu yıl yeni içeriği ve kurallarından oluşan kupa altışar kişiden oluşan takımların rekabeti yanında bireysel sporcuların da yer alacakları üç ayak ve final hafta sonu ile dört ayda tamamlanacak.
9.01.2019 Ekonomi
Mazda3, yenilenen tasarımıyla görücüye çıktı
Mazda3, yenilenen tasarımıyla görücüye çıktı Mazda’nın 2019 model Mazda3’ü yeni ve çekici bir görünüme kavuşurken, aracın donanımı ve performansı da bir üst seviyeye geçmiş durumda.
28.11.2018 Otomobil
Yeni Toyota Corolla tanıtıldı
Yeni Toyota Corolla tanıtıldı Toyota’nın sevilen aracı Corolla, Çin’de düzenlenen Guangzhou Uluslararası Otomobil Fuarı'nda tanıtıldı. Yeni görünüme kavuşan araç, şimdiye dek üretilmiş en sportif Corolla olma özelliğine sahip. Yeni Toyota Corolla, artık daha güçlü ve yakıt cimrisi. Peki, Toyota Corolla ne zaman satışa çıkacak? Motor seçenekleri neler? Yeni Toyota Corolla hakkında her şey haberimizde.
16.11.2018 Otomobil

Benzer Haber Etiketleri

Mazda ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mazda haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.