Masraf

Masraf

Son dakika masraf haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan masraf ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını masraf haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Masraf

haberleri sayfasında son dakika yaşanan masraf gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.509 masraf haberi bulunmuştur. Tüm masraf haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fahiş fiyatlara karşı yapılan boykot çağrısı Beyoğlu'nda karşılık bulmadı
Fahiş fiyatlara karşı yapılan boykot çağrısı Beyoğlu'nda karşılık bulmadı Restoran ve kafelerdeki fahiş fiyatlara tepki göstermek isteyen bazı vatandaşlar sosyal medyadan boykot çağrısında bulundu. Yapılan çağrının İstiklal Caddesi'nde karşılık bulmadığı görülürken, restoran girişlerindeki kalabalık dikkat çekti. İstiklal Caddesi'nde restoran işleten Sinan Güler, Bizim burada boykot yok, kalabalık ve herkes memnun. Fiyatlarımız orta düzeyde. Fiyat yüksekliği varsa önce buradaki mal sahiplerini boykot etmeleri lazım dedi. Fatma Genç adlı müşteri ise, Boykot çağrısı mantıklı bir çağrı. Fiyatlar gerçekten yüksek. Enflasyona göre de baya fark var, sadece enflasyonla açıklanabilecek bir şey değil bence ifadelerini kullandı.
20.04.2024 Gündem
700 bin TL araba aldı, hayatının şokunu yaşadı! '6 aydan beri ben tamirciden çıkamadım'
700 bin TL araba aldı, hayatının şokunu yaşadı! '6 aydan beri ben tamirciden çıkamadım' Sultangazi’de 112 Acil Sağlık Personeli görevli Emine Tunçel, 6 ay önce 700 bin liraya satın aldığı otomobili, arızalanınca tamirciye götürdü. Aracın ağır hasarlı olduğu ve yapılan ikinci ekspertizinde ise torpido bölümünde hava yastıklarının olmadığı, köpükle kapatıldığı ortaya çıktı.
6.03.2024 Gündem
Kredi, debit ve kredi kartı kullanan herkesi ilgilendiriyor! Bankalar her işlemde alıyor, işte yapılması gerekenler...
Kredi, debit ve kredi kartı kullanan herkesi ilgilendiriyor! Bankalar her işlemde alıyor, işte yapılması gerekenler... Kredi ve kredi kartı kullanan, bankada vadeli ya da vadesiz mevduat hesabı olan herkesi doğrudan ilgilendiriyor. Birçok kişi ATM'ler aracılığı ile işlem yapıyor. Para gönderme, para çekme, borç ödeme gibi işlemler yapılırken banka tüketiciden çeşitli komisyonlar alıyor. İşte en çok karşımıza çıkan 5 masraf ve yapmamız gerekenler şöyle...
27.02.2024 Ekonomi
Taşınırken sizin de başınıza gelebilir! Masraf katlanıyor, fotoğraf çekmek şart
Taşınırken sizin de başınıza gelebilir! Masraf katlanıyor, fotoğraf çekmek şart Taşınma planı yapanlar nakliye firması seçerken dikkat. Evini ya da işyerini değiştirmek isteyenlerin önemli gider kalemlerinden biri de nakliye ücretleri. Son yıllarda hızla artan satılık ve kiralık ev fiyatlarına paralel olarak nakliye için ödenen ücretler de arttı. Taşınma telaşında olanlar nakliye süresince yaşayacakları sorunlar ile ilgili ne yapmaları gerektiğini ise tam olarak bilmiyor. Taşınma sırasında eşyaların zarar görmesi durumunda, nakliye firması yaşanan zarardan sorumlu tutuluyor. Avukat Cansen Erdoğan, taşınma sürecinde yapılması gerekenleri açıkladı.
27.02.2024 Ekonomi
İstanbullular dikkat! 8+1 taksiler 4+1'e dönüşecek
İstanbullular dikkat! 8+1 taksiler 4+1'e dönüşecek UKOME, minibüsten taksiye dönüştürülen 8+1 bazı araçların 4+1 taksiye dönüştürülmesini kabul etti.
15.02.2024 Gündem
Ev sahibi-kiracı anlaşmazlığı ara bulucu ile 1 ayda çözüldü
Ev sahibi-kiracı anlaşmazlığı ara bulucu ile 1 ayda çözüldü Ankara'da ev sahibi Serkan Uğurelli (47), kirasını ödemeyen ve evden çıkmak istemeyen kiracısı ile yaşadığı sorunu, zorunlu ara buluculuk uygulaması ile 1 ayda çözüme kavuşturdu. Avukat Senem Yılmazel, en az 2 yıl sürecek yargılama sürecinin, ara bulucu ile 4 haftada çözüldüğünü belirterek, "Bu tür sıkıntılar yaşayan insanların yüzde 50'si zorunlu ara buluculuk şartıyla anlaşma sağlayabiliyor" dedi.
3.02.2024 Gündem
Alman kadının, uğruna eşinden boşandığı sevgilisine açtığı dolandırıcılık davasında karar çıktı
Alman kadının, uğruna eşinden boşandığı sevgilisine açtığı dolandırıcılık davasında karar çıktı Antalya'da tatil yaparken tanıştığı M.A. (49) ile kiraladığı evde yeni yaşama başlayıp eşinden boşanan Alman uyruklu Simone Sobczynski (65) adlı kadın, evlenmeyi düşündüğü ve sonra kendisini terk eden eski sevgilisi için 20 bin euro masraf yaptığını söyleyip dolandırıldığı iddiasıyla mahkemeye başvurdu. Mahkeme, suçun yasal unsurları oluşmadığından M.A. hakkında beraat kararı verdi.
31.01.2024 Gündem
Diyarbakır ve İzmir'de dolandırıcılara 'Paydos' operasyonu: 12 gözaltı
Diyarbakır ve İzmir'de dolandırıcılara 'Paydos' operasyonu: 12 gözaltı Diyarbakır ve İzmir'de, sosyal medyada oluşturdukları kariyer platformlarından iş arayanları dolandıran ve paralarını alıp kamuda iş vaadinde bulunan 12 şüpheli, 'Paydos' adlı operasyonla yakalandı. Şüphelilerin aldıkları paraları, farklı hesaplara yatırıp 'türbülans' ismi verdikleri yöntemle izini kaybettirmeye çalıştığı ortaya çıktı.
20.01.2024 Gündem
Kış uykusuna yatamayan ayılar, indikleri köyde 50 arı kovanını parçaladı
Kış uykusuna yatamayan ayılar, indikleri köyde 50 arı kovanını parçaladı Kastamonu’nun Ağlı ilçesinde kış uykusuna yatamayan ayılar, indikleri köyde 50 arı kovanını parçaladı. Arıları da telef eden ayılarla büyük problem yaşadıklarını belirten vatandaş, “Ayı, köyümüzü her gün ziyaret ediyor, komşu gibi olduk” dedi.
25.12.2023 Gündem
Dijital Türkiye'nin kapısı e-Devlet 15 yaşında! Tasarruf sağlandı
Dijital Türkiye'nin kapısı e-Devlet 15 yaşında! Tasarruf sağlandı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 18 Aralık 2008'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı gerçekleştirilen e- Devlet Kapısı'nın 22 hizmetle başlayan yolculuğuna 15’inci yılda 7 bin 651 hizmetle devam ettiğini belirterek, “Yola çıktığımızda söylediğimiz gibi e-Devlet ile ülkemizde bürokrasi 'tuş' oldu. Artık vatandaşımız devletle olan işleri için saatlerini hatta günlerini harcamak yerine her yıl milyonlarca işlemi e-Devlet Kapısı üzerinden saniyeler içinde yapabiliyor. Türkiye.gov.tr, bugün 1.022 kuruma ait 7 bin 651 işleme ve 64 milyon 122 bin 503 kullanıcı sayısına ulaşmıştır. E-Devlet’e her ay yaklaşık 120 milyon giriş yapılmaktadır. E-Devlet kapısı sayesinde 15 yılda sadece basılı belge kullanımından kaynaklanan 587 milyon doların üzeninde tasarruf sağlandı” ifadelerine yer verdi.
18.12.2023 Ekonomi
Nihat Doğan'dan güzellik merkezi itirafı: Beni de tehdit ettiler
Nihat Doğan'dan güzellik merkezi itirafı: Beni de tehdit ettiler Nihat Doğan, 2021 yılında güzellik merkezi alarak farklı bir sektöre yatırım yapmıştı. Açılışına Bülent Ersoy, Cengiz Kurtoğlu gibi ünlü isimleri davet eden Doğan bir yıl sonra da dükkanı devretmişti.
30.11.2023 Magazin
Gürültü tartışmasında 5 kişiyi öldüren koşunun ifadesi şok etti
Gürültü tartışmasında 5 kişiyi öldüren koşunun ifadesi şok etti Ankara'da çocukları gürültü yaptığı için tartıştığı üst kat komşusu ailenin 5 üyesini av tüfeği ile vurarak öldüren Tahsin Ünsür (72), olay sırasında çocukların balkona kaçtığını söyleyerek, "Balkona gidip çocuklara ateş edip etmediğimi bilemiyorum. Çocukların ölümü de muhtemelen benim eylemim sonucu gerçekleşmiştir. Çünkü eve geliş sebebim çocukların çıkarmış oldukları gürültü nedeniyleydi. Eşimin ölümünden seslere tahammül edemez hale geldim" dedi.
27.11.2023 Gündem
Araba sahiplerine uzmanlarda kritik  uyarı: Kış aylarında 300 TL'den kaçarken, 80 bin TL masraf çıkabilir
Araba sahiplerine uzmanlarda kritik uyarı: Kış aylarında 300 TL'den kaçarken, 80 bin TL masraf çıkabilir Kışın gelmesiyle birlikte soğuk havaların etkisiyle araçların motor kısmındaki donmaların önlenmesi için 300 liralık antifrizi almaktan kaçınan sürücülere sanayi ustalarından, “80 bin liralık fatura ile karşılaşabilirsiniz” diye uyarı geldi.
27.11.2023 Gündem
Arabası olanlara uyarı üstüne uyarı geldi! Büyük masraftan kurtarıyor
Arabası olanlara uyarı üstüne uyarı geldi! Büyük masraftan kurtarıyor Arabanızı kışa hazırlamak, aracın kullanım ömrü ve sürüş güvenliği için oldukça önemli. Kötü hava koşulları motoru zorlar, performans kaybına neden olur, yakıt tüketimini artırır ve önlem alınmazsa ek maliyetleri de beraberinde getirir. Bu yüzden uzmanlar özellikle kış bakımının yapılmasını tavsiye ediyor. Akü, buji, fren, cam silecekleri, filtreler, klima, aydınlatma... İşte 10 adımda kışlık hazırlık rehberi...
10.11.2023 Ekonomi
İstanbul-Ankara arası karadan uçak hızında geçilecek: 80 dakikaya düşüyor! Merakla beklenen tarih belli oldu
İstanbul-Ankara arası karadan uçak hızında geçilecek: 80 dakikaya düşüyor! Merakla beklenen tarih belli oldu Uçakla ortalama 1 saatle geçilen İstanbul-Ankara arası Süper Hızlı Tren ile 1 saat 20 dakikada geçilebilecek. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu dev projeler için tarih verdi. Uraloğlu, "Ankara İzmir Yüksek Hızlı Trenin açıldığını göreceğiz. Mersin-Adana-Osmaniye-Gaziantep Hızlı Trenin açıldığını göreceğiz. Ankara-İstanbul Süper Hızlı Trenine başlamış olacağız. 12 ilimiz YHT'den yararlanabiliyor. Süper Hızlı Tren ile Ankara'dan İstanbul'a 80 dakikada gelinecek" dedi.
22.10.2023 Gündem
Araba sahiplerine kritik uyarı geldi! Büyük masraf çıkarıyor
Araba sahiplerine kritik uyarı geldi! Büyük masraf çıkarıyor Malatya’da havaların soğumaya başlaması ile birlikte araç sürücüleri sanayinin yolunu tutmaya başladı. Araçların kışlık bakımlarının ihmal edilmemesi gerektiğini belirten tamirciler, küçük bakımların ihmali ile büyük masrafların ortaya çıkabileceği uyarısında bulundu.
22.10.2023 Gündem
Adıyaman’da traktör devrildi: 1 ölü
Adıyaman’da traktör devrildi: 1 ölü Adıyaman’ın Besni ilçesinde traktör devrilmesi nedeniyle meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.
21.10.2023 Yaşam
İhmal edilen periyodik bakım on binlerce liraya patladı! Uyarı geldi
İhmal edilen periyodik bakım on binlerce liraya patladı! Uyarı geldi Samsun’da bir vatandaş aracının periyodik bakımını zamanında yaptırmayınca sıfırdan motor yaptırmak zorunda kaldı. 3 bin TL’lik masraftan kaçıp, 80 bin TL’ye motor yaptıran vatandaş, bakım yaptırmadığı için pişman olduğunu söyledi.
10.10.2023 Ekonomi
Tapu da var, sözleşme de! 30 yıllık inşaat bilmecesi, satış iptal edildi
Tapu da var, sözleşme de! 30 yıllık inşaat bilmecesi, satış iptal edildi Sultangazi'de iddiaya göre, Nuri S. isimli müteahhit 30 yıl önce toprak sahibi İslam Altın ile kat karşılığı anlaşarak başladığı apartman inşaatının bir kısmını yarım bıraktı, tamamladığı daireleri ise 29 yıl önce 7 kişiye satarak ortadan kayboldu. Dairelerini müteahhit Nuri S.'den alanlar binada oturmaya başladı. Ancak müteahhit iddiaya göre İslam Altın'a söz verdiği daireleri yapmadı. Bu sırada toprak sahibi İslam Altın ölünce çocukları müteahhite dava açtı. Dava 2008 yılında kesinleşince; 29 yıl önce satılan arsa ve daire tapuları toprak sahibi olan İslam Altın'ın çocuklarına geri verildi. İslam Altın'ın çocukları ise, bina ve arsayı başka bir müteahhite sattı. Yeni müteahhit ise, deprem riski olduğu gerekçesiyle binadan karot alınmasını sağladı. Binanın 6306 sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Kanunu kapsamında incelenmesiyle yıkımına karar verildi. 
28.09.2023 Gündem
Yemek pişirmek için yakılan ateş her şeyini yaktı!
Yemek pişirmek için yakılan ateş her şeyini yaktı! Burdur'da, bahçede yemek pişirmek için yakılan ateşten çıkan yangında ev ile bitişiğindeki samanlık ve ahır tamamen yandı.
19.09.2023 Yaşam
BEDAŞ’tan Şişli’deki elektrik kesintisine ilişkin açıklama
BEDAŞ’tan Şişli’deki elektrik kesintisine ilişkin açıklama Şişli Fulya Mahallesi'nde Cuma akşam saatlerinde yeraltı elektrik kablolarında yaşanan elektrik arızası nedeniyle 7 binaya 4 gündür elektrik verilemediği yönündeki iddialar üzerine BEDAŞ’tan yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada, arızanın gerçekleştiği alanda inşaat çalışmasına ait konteynerler bulunduğundan arızaya müdahalenin mümkün olmadığı belirtildi.
19.09.2023 Gündem
'Hamsinin fiyatının yükselmesi için denize açılmadılar' iddiası hali karıştırdı! Masraf kurtarmıyor dediler
'Hamsinin fiyatının yükselmesi için denize açılmadılar' iddiası hali karıştırdı! Masraf kurtarmıyor dediler İstanbul Gürpınar Balık Hali'nde gece balıkçılar ve hale balık almaya gelen esnaf arasında hamside fiyat gerginliği yaşandı. Tekneciler, pazarcıların fazla kar marjıyla balıkları pahalıya sattıkları gerekçesiyle denize açılmayınca, hale de balık gelmedi. Balık almak için hale gelenler ise hamsi bulamadı. Esnaf, teknecileri halka pahalı balık satılmasını istedikleriyle suçlarken, tekneciler ise masrafların kurtarmadığından dert yandı.
19.09.2023 Yaşam
Emre Kınay: 1 yumurtayı tavaya kırar, 3 kişi yerdik
Emre Kınay: 1 yumurtayı tavaya kırar, 3 kişi yerdik Oyuncular Emre Kınay ve Dost Elver, önceki akşam bir mekanda karşılaştı. Emre Kınay, 'Çok zor zamanlar geçirdik.' diyerek samimi açıklamalarda bulundu
5.09.2023 Magazin
'Çocuk boşa masraf' diyen İrem Derici'nin 'annelik' cevabı gündem oldu
'Çocuk boşa masraf' diyen İrem Derici'nin 'annelik' cevabı gündem oldu İrem Derici önceki akşam Silifke’de verdiği konser öncesi muhabirlerle sohbet etti. "Çocuk boşa masraf" sözleriyle gündem olan Derici "Anne olmak istiyor musunuz?" sorusuna da cevap verdi.
5.09.2023 Magazin
Ev sahibi sokakta kaldı! Kiracısının kapısının önüne koyduğu koltukta yatıyor
Ev sahibi sokakta kaldı! Kiracısının kapısının önüne koyduğu koltukta yatıyor Türkiye’de son aylarda bir çok kiracı ev sahibinin baskısı sonucu sokakta kalırken, Karabük’te ise tam tersi oldu. Eşinden ayrılan bir kişi 6 ay önce ihtar çektiği kiracısı evinden çıkmayınca sokakta kaldı. Apartman içine koyduğu koltukta kalan şahsın gözü, kiracısının kapısında.
20.08.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Masraf ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki masraf haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.