Marvel

Marvel

Son dakika marvel haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan marvel ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını marvel haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Marvel

haberleri sayfasında son dakika yaşanan marvel gelişmeleri de dahil olmak üzere 160 marvel haberi bulunmuştur. Tüm marvel haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mcu Filmleri İzleme Sırası...mcu Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir?
Mcu Filmleri İzleme Sırası...mcu Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir? Seri olan filmlerin izlenmesi için sıralamasının bilinmesi önemlidir. Doğru sıralamaya uygun şekilde izlemek filmin konusunu anlamaya da yardımcı olmaktadır. Marvel filmleri tüm dünyayı saran ve heyecan dolu film serileri arasında yer almaktadır. Bu filmlerin kronolojik sırası ile beraber izlenmesi de serinin ana konusunun öğrenilmesi adına büyük önem taşımaktadır.
31.01.2024 Gündem
Marvel Film Filmleri İzleme Sırası...marvel Film Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir?
Marvel Film Filmleri İzleme Sırası...marvel Film Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir? 1944 yılından itibaren yayımlanmaya başlayan Marvel Filmleri serisi 2022 yılında da hız kesmeden devam etti. Oluşturduğu masal kahramanları ile gönülleri fethetmeyi başaran Marvel filmleri, tüm serisiyle merakla beklenen ve izlenen filmlerden olmayı başardı.
31.01.2024 Gündem
Dc Filmleri İzleme Sırası...dc Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir?
Dc Filmleri İzleme Sırası...dc Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir? Genişletilmiş evren filmleri 2013 yılında çelik adam adlı yapım ile başlamıştır. En büyük çizgi romanları arasındadır. Süper kahraman filmleri, zaman geçtikçe genişleyen kurgusal evrenin kapılarını meraklı seyircilere açmıştır. 
24.01.2024 Kültür Sanat
Disney'in skandal Atatürk dizisi kararı sonrası Türkiye ayağa kalktı! Sosyal medyada ‘abonelikler iptal’ boykotu
Disney'in skandal Atatürk dizisi kararı sonrası Türkiye ayağa kalktı! Sosyal medyada ‘abonelikler iptal’ boykotu Disney'in Atatürk dizisini yayınlamama kararı sonrası tepkiler peş peşe geldi. Devlet kurumlarıyla, siyasi partileriyle, vatandaşıyla tüm Türkiye ulu önder Atatürk’e sahip çıktı. Hürriyet’e konuşan RTÜK Başkanı Şahin, “Konuyla ilgili inceleme başlatıp Disney Plus’ın savunmasını istedik” dedi. Tüm siyasi partilerden tepki yağarken sosyal medyada da ‘abonelikler iptal’ kampanyası başladı...
3.08.2023 Gündem
Annie Wersching hayatını kaybetti!
Annie Wersching hayatını kaybetti! ‘The Last Of Us’ video oyununda Tess karakterini seslendiren 45 yaşındaki oyuncu Annie Wersching hayatını kaybetti.
30.01.2023 Magazin
Ünlü aktör Jeremy Renner kaza geçirdi! Hastaneden paylaştı
Ünlü aktör Jeremy Renner kaza geçirdi! Hastaneden paylaştı Ailesiyle tatile giden Hollywood yıldızı Jeremy Renner, geçtiğimiz gün kar küreme makinesinin yol açtığı bir kazada ağır yaralanmış ve helikopterle acil olarak hastaneye götürülmüştü. Şu anda tedavisinin yoğun bakımda devam ettiği ve ikinci kez ameliyat olması gerektiği öğrenilen ünlü isimin geçirdiği kazanın detayları ortaya çıktı. Geçirdiği ağır kaza sonucu tedavi altına alınan Renner, kendisini merak eden takipçilerine son durumunu gösterdi.
4.01.2023 Magazin
Ünlü aktör Jeremy Renner kaza geçirdi! Durumu kritik
Ünlü aktör Jeremy Renner kaza geçirdi! Durumu kritik ABD'de birçok şehri savaş alanına dönüştüren kar fırtınasında can kaybı 63'e çıkmıştı. Arama kurtarma ekipleri kar altındaki insanları kurtarmakta büyük güçlükler çekerken, kardan en çok etkilenen bölgelerden birinde ailesiyle tatil yapan Hollywood yıldızı Jeremy Renner korkunç bir kaza geçirdi.
2.01.2023 Magazin
Scarlett Johansson: Kışkırtıcı roller için eğitildim
Scarlett Johansson: Kışkırtıcı roller için eğitildim Scarlet Johansson, güzelliğiyle, çekiciliğiyle ve oyunculuğuyla herkesin hayran olduğu bir isim. Genç yaşına rağmen uzun bir kariyer yolculuğu olan ve sayısız başarıya imza atarak büyük bir servete kavuşan güzel yıldız, yürüdüğü bu yolun nasıl zorluklarla dolu olduğunu samimi bir şekilde anlattı.
14.12.2022 Magazin
Arnold Schwarzenegger'in torunuyla ilk pozu!
Arnold Schwarzenegger'in torunuyla ilk pozu! 80’li ve 90’lı yıllara damga vuran Arnold Schwarzenegger, Terminatör filmiyle adını hafızalarımıza kazıdı. Sinema kariyerinin bitmesiyle birlikte siyasete atılarak herkesi şaşırtan efsane oyuncu şimdilerde geniş ailesiyle keyifli günler yaşıyor.
29.11.2022 Magazin
Disney Plus mail gelmiyor, neden? Disney Plus müşteri hizmetleri iletişim numarası nedir?
Disney Plus mail gelmiyor, neden? Disney Plus müşteri hizmetleri iletişim numarası nedir? Disney Plus neden mail gelmiyor, Disney Plus müşteri hizmetleri iletişim numarası nedir? Disney Plus Türkiye'de yayın hayatına başladı. İçeriklere ulaşmak isteyenler üye olmaya çalışırken, neden mail gelmiyor sorusuna da yanıt aramaya başladı. Peki, Disney Plus mail gelmiyor, neden?
14.06.2022 Televizyon
Disney Plus içerikleri ve dizileri neler? Disney Plus üyelik ücreti ne kadar, nasıl yapılır? Disney Plus üyelik paketleri!
Disney Plus içerikleri ve dizileri neler? Disney Plus üyelik ücreti ne kadar, nasıl yapılır? Disney Plus üyelik paketleri! Uzun süredir beklenen Disney’in dijital platformu Disney+ Türkiye‘de faaliyete geçiyor. Ücretli dijital yayın servislerinin arasına bir yenisi daha katıldı. Peki, Disney Plus içerikleri (dizileri) neler? Disney Plus üyelik ücreti ne kadar, nasıl yapılır? Disney Plus üyelik paketleri…
14.06.2022 Televizyon
Tobey Maguire'den şaşırtan 'Örümcek Adam' itirafı! 'Öpüşme sahnesinde...'
Tobey Maguire'den şaşırtan 'Örümcek Adam' itirafı! 'Öpüşme sahnesinde...' Marvel evreninin ikonik karakterlerinden biri olan Spider Man'i canlandıran Tobey Maguire, ilk Spider Man filmindeki o ünlü sahnenin kendisi için hiç de romantik olmadığını ve neredeyse boğulduğunu itiraf etti.
5.05.2022 Magazin
23 Nisan Migros indirimi! Migros 23 Nisan oyuncak indirimi ne zaman? Migros 23 Nisan indirimi başladı mı?
23 Nisan Migros indirimi! Migros 23 Nisan oyuncak indirimi ne zaman? Migros 23 Nisan indirimi başladı mı? Migros 23 Nisan indirimi ne zaman başlıyor, Migros 23 Nisan oyuncak indirimi başladı mı? Migros her yıl 23 Nisan’a özel oyuncak indirimi yapıyor. 2021 yılında da birçok üründe Migros indirime gitmişti. 23 Nisan’a az bir süre kala Migros’un bu yılkı kampanyası merak ediliyor. İşte 23 Nisan Migros indirimi ile ilgili merak edilenler…
18.04.2022 Ekonomi
Amber Heard-Johnny Depp davasında flaş gelişme!
Amber Heard-Johnny Depp davasında flaş gelişme! Olaylı bir boşanma süreci atlatan Hollywood’un gözde çifti Amber Heard ve Johnny Depp'in uzun süredir ertelenen davası gelecek ay başlayacak. Her iki oyuncunun da birbirlerini iftirayla suçladığı davada aralarında Elon Musk, James Franco gibi isimlerin olduğu ünlü tanıkların ifadesine başvurulacak.
21.03.2022 Magazin
Ünlü oyuncu William Hurt hayatını kaybetti!
Ünlü oyuncu William Hurt hayatını kaybetti! Örümcek Kadının Öpücüğü, Başka Tanrının Çocukları, Duman, Hulk, Broadcast News, Kara Dul'un da bulunduğu birçok filmde hafızalara kazınan performanslar sergileyen deneyimli oyuncu William Hurt, 71 yaşında hayatını kaybetti. Oscar ödüllü oyuncu Hurt, 1980'li yılların ünlü dram filmlerinden Marvel evreninin yapımlarına varan geniş bir kariyere sahipti. Hurt, 2018 yılında prostat kanserine yakalandığını açıklamıştı.
14.03.2022 Magazin
Otomobiller sanal gerçeklik platformuna dönüşüyor!
Otomobiller sanal gerçeklik platformuna dönüşüyor! Arka koltuk yolcuları sanal gerçeklik gözlüklerini (VR gözlükleri) takarak oyunlar, filmler ve etkileşimli içerik gibi çeşitli medya formatlarıyla vakit geçirebilecek.
13.03.2022 Otomobil
2022 Ramazan ayında izlenecek diziler - En popüler ve izlemesi zevkli Ramazan'a özel en güzel 10 dizi…
2022 Ramazan ayında izlenecek diziler - En popüler ve izlemesi zevkli Ramazan'a özel en güzel 10 dizi… Ramazana özel olan pek çok popüler ve izlemesi zevkli olan diziler bulunmaktadır. İşte Ramazan'da izleyeceğiniz en popüler en güzel 10 dizi...
1.04.2022 Ramazan
Gaspard Ulliel öldü mü, neden öldü? Gaspard Ulliel kaç yaşında, kimdir?
Gaspard Ulliel öldü mü, neden öldü? Gaspard Ulliel kaç yaşında, kimdir? Gaspard Ulliel öldü mü, neden öldü? Ünlü Fransız oyuncu 37 yaşındaki Gaspard Ulliel, ülkenin güneyindeki bir kayak merkezinde, Montvalezan kasabası civarında dün kayak yaparken başka bir kayakçı ile çarpışarak ağır yaralandı ve bilincini kaybetti. İşte Gaspard Ulliel hakkında merak edilenler…
20.01.2022 Magazin
Venom 2 ne zaman sinemalarda? Venom 2 Türkiye vizyon tarihi!
Venom 2 ne zaman sinemalarda? Venom 2 Türkiye vizyon tarihi! Sony Pictures, "Venom: Zehirli Öfke 2"nin vizyon tarihini öne çekti. Tom Hardy'nin başrolünde yer aldığı film, 1 Ekim 2021'de izleyicilerle buluşacak. İşte Venom 2 Türkiye vizyon tarihi…
1.10.2021 Gündem
Spiderman No Way Home ne zaman çıkacak? Spiderman No Way Home (Eve Dönüş Yok) fragmanı yayınlandı!
Spiderman No Way Home ne zaman çıkacak? Spiderman No Way Home (Eve Dönüş Yok) fragmanı yayınlandı! Marvel, Spider-Man karakterinin üçüncü filmi olarak izleyicilerle buluşacak olan "Spider-Man: No Way Home" filminin ilk resmi fragmanını yayınladı. Filmin oyuncu kadrosunda Örümcek Adam karakterini canlandıran Tom Holland'ın yanı sıra Zendaya, Benedict Cumberbatch, Jon Favreau, Jacob Batalon ve May Hala rolüyle Marisa Tomei yer alıyor. Peki, Spiderman No Way Home ne zaman çıkacak?
24.08.2021 Gündem
MG Marvel R Türkiye’ye 2022’de gelecek!
MG Marvel R Türkiye’ye 2022’de gelecek! MG, Avrupa’da satışa sunacağı yeni elektrikli SUV modeli Marvel R Electric’i tanıttı.
13.08.2021 Otomobil
Arabada geri alım garantisi! Bugün başladı, avantajlı fiyat ve...
Arabada geri alım garantisi! Bugün başladı, avantajlı fiyat ve... Araba alacaklara güzel haber! Geri alım garantisi sunuluyor. Ön sipariş alımı bugün başladı. Türkiye'de ilk kez oluyor. Araba almayı planlayan vatandaşların tercihleri gelişen teknoloji ile birlikte değişiyor. Birçok kişi imkanın olması durumunda elektrikli otomobilleri tercih edeceğini söylüyor. Çinli SAIC bünyesinde faaliyet gösteren İngiliz otomobil üreticisi MG, Türkiye'de ilk modelini satışa sundu. Türkiye yollarına ilk çıkan otomobili yüzde yüz elektrikle çalışan bir SUV olan markanın, 12 Nisan'dan itibaren 'ZS EV' isimli modeli ön siparişe açtığı kaydedildi. Yapılan açıklamaya göre, lansmana özel 394 bin TL’den başlayan anahtar teslim satış fiyatı ile Türkiye'ye gelen ZS EV'de, 'MG Değer Koruma Programı' isimli bir geri alım garantisi sunuluyor. Doğan Trend Otomotiv CEO’su Kağan Dağtekin, "Kimi müşterilerin elektrikli otomobillere dair aklındaki tüm soru işaretlerini silmek için özel bir geri alım garantisi sunuyoruz. Bir elektrikli araçla hayata uyum sağlayamadığını hisseden müşterilerimize geri almayı garanti edeceğiz" dedi.
12.04.2021 Otomobil
Elektrik Station Wagon'lara da sıçradı!
Elektrik Station Wagon'lara da sıçradı! MG (Morris Garages), Avrupa pazarlarındaki planlarında önemli bir rol oynayacak %100 elektrikli premium SUV modeli Marvel R Electric’in ardından şimdi de MG5 isimli yeni modelini tanıttı.
26.03.2021 Otomobil
MG’nin yeni SUV'u "Marvel R Electric"
MG’nin yeni SUV'u "Marvel R Electric" İngiliz marka MG (Morris Garages) yeni elektrikli modelini tanıttı...
22.03.2021 Otomobil

Benzer Haber Etiketleri

Marvel ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki marvel haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.