Marshmallow

Marshmallow

Son dakika marshmallow haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan marshmallow ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını marshmallow haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Marshmallow

haberleri sayfasında son dakika yaşanan marshmallow gelişmeleri de dahil olmak üzere 133 marshmallow haberi bulunmuştur. Tüm marshmallow haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yunan mitolojisinde tanrıları ölümsüzleştiren, ölümlülerin tüketmesine izin verilmeyen yiyecek; Ambrosia! Hazırlaması sadece 5 dakika
Yunan mitolojisinde tanrıları ölümsüzleştiren, ölümlülerin tüketmesine izin verilmeyen yiyecek; Ambrosia! Hazırlaması sadece 5 dakika Efsanevi ve mitolojik hikayelerle ilişkilendirilen birçok bitki var. Bu bitkilerin şifa dağıttığına dair inançlar ise günümüze kadar varlığını sürdürmüştür. Antik Yunan mitolojisine göre, tanrılar ve tanrıçalar ambrosia ile beslendikleri için ölümsüz ve güçlüydüler. Bu efsanevi yiyeceğin kaynağı ve içeriği hakkında net bilgiler olmasa da mitolojik anlatılarda, ambrosia'nın tanrılar arasında paylaşılan bir nimet olduğu ve ölümlülerin bunu tüketmelerine izin verilmediği belirtilir. O tarif deşifre oldu, işte Ambrosia tarifi…
29.11.2023 Gündem
Ara tatil etkinlikleri! Ara tatilde ne yapsak diyorsanız işte İBB’den ara tatil etkinlikleri!
Ara tatil etkinlikleri! Ara tatilde ne yapsak diyorsanız işte İBB’den ara tatil etkinlikleri! 18 milyon öğrenci ikinci yarıyıl ara tatiline başladı. Öğrenciler 11-15 Nisan'ı kapsayan ara tatilde hafta sonu ile birlikte 9 günlük tatil yapacak. İstanbul Büyükşehir Belediyesi de (İBB), ara tatilde birbirinden keyifli ve ücretsiz etkinlikleri çocuklarla buluşturuyor. Mini konser, havuz keyfi, kukla gösterimi ve daha çok fazlası İstanbul’daki tüm çocukları bekliyor. Peki, Ara tatilde hangi etkinlikler var? Ara tatil çocuk etkinlikleri nerede var? Ara tatilde ne yapsak diyorsanız işte İBB’den ara tatil etkinlikleri!
11.04.2022 Eğitim
Mürekkep balıklarının evrim geçirdiği tespit edildi
Mürekkep balıklarının evrim geçirdiği tespit edildi Yapılan bir araştırma sonucunda; insanlar, şempanzeler, papağanlar ve kargalar gibi mürekkep balıklarının da kendi kendini kontrol etmek için evrimleştiği sonucuna ulaşıldı.
8.03.2021 Bilim ve Teknoloji
İrem Derici'den yüzüklü paylaşım!
İrem Derici'den yüzüklü paylaşım! Popçu İrem Derici, konserlerde birlikte sahne aldığı dansçısı Ataberk Özdene ile aşk yaşamaya başlamıştı. İlişkileri olay olan çift aşklarını gizlemeden yaşıyor.
18.01.2019 Magazin
İşte dünyanın ilk termal kameralı telefonu
İşte dünyanın ilk termal kameralı telefonu Cat S60 dünyanın ilk entegre termal kameralı akıllı telefonu ve resmen ülkemiz pazarına da giriş yaptı. 5 metreye kadar suya dayanıklı, 1.8 metreden düşmeye mukavemetli olan telefonun kendisine has önemli özellikleri bulunuyor.
30.11.2018 Bilim ve Teknoloji
Birleştirilebilir depolama gecikmeli geldi!
Birleştirilebilir depolama gecikmeli geldi! Samsung, Android Pie güncellemesiyle birleştirilebilir depolama desteği vermeye başlayabilir.
15.11.2018 Bilim ve Teknoloji
Jelibonun jelatinini 25 ülkeye satıyor
Jelibonun jelatinini 25 ülkeye satıyor Türkiye’nin ilk helal sertifikalı sığır jelatini Seljel, 25 ülkeye ihracat yapıyor. Seljel, jelibon, marshmellow gibi şekerlerin üretiminde kullanılan jelatin üretimi için 50 milyon lira daha yatırım yapacak.
23.05.2018 Ekonomi
İstanbul’u boyamaya gelİyorlar!
İstanbul’u boyamaya gelİyorlar! Sahne şovuyla tüm dünyada bir fenomene dönüşen ve ismini ekibin bizzat yarattığı mavi karakterden alan Blue Man Gruop, Türkiye’yi renklerin büyüsüyle tanıştırmaya geliyor
3.02.2018 Magazin
Meizu M5 Note ve M5s artık Türkiye'de!
Meizu M5 Note ve M5s artık Türkiye'de! Meizu merakla beklenen Meizu M5 Note ve Meizu M5s artık Türkiye'de. Meizu modelleri resmen satılmaya başlandı.
29.12.2017 Bilim ve Teknoloji
İşte Note 7'nin yeni fiyatı!
İşte Note 7'nin yeni fiyatı! Galaxy Note 7'nin yenilenmiş modeli Galaxy Note 7 FE'nin fiyatı belli oldu.
1.06.2017 Bilim ve Teknoloji
Android O ile emojiler güncelleniyor!
Android O ile emojiler güncelleniyor! Google, Android O ile birlikte, bazı kullanıcıların uzun zamandır şikayetçi olduğu bu "sorunu" da çözecek!
22.05.2017 Bilim ve Teknoloji
Xiaomi sahipleri için müjde!
Xiaomi sahipleri için müjde! Xiaomi, Android Nougat için kolları sıvadı. Xiaomi, MIUI 9 güncellemesi ile birçok yenilik sunacak.
8.05.2017 Bilim ve Teknoloji
Galaxy S8'e Android müjdesi!
Galaxy S8'e Android müjdesi! Kutusundan Android 7.0 ile birlikte çıkacak olan Galaxy S8, ilk güncellemesini beklenenden de erken alabilir!
12.04.2017 Bilim ve Teknoloji
Samsung, Focus uygulamasını duyurdu!
Samsung, Focus uygulamasını duyurdu! Samsung Focus’un özellikleri, aynı anda pek çok iletişim aracına hızla erişim imkanı verirken kullanıcıların üretkenliği artırıyor.
30.01.2017 Bilim ve Teknoloji
Android Nougat onlara da geliyor!
Android Nougat onlara da geliyor! Samsung, Android 7.0 Nougat güncellemesinin bu telefonlarına da geleceğini, en sonunda doğruladı!
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
İşte LG V20'nin Türkiye'ye geleceği tarih!
İşte LG V20'nin Türkiye'ye geleceği tarih! LG Electronics Mobil İletişim Bölümü Başkanı ve CEO’su Juno Cho, LG V20 modelinin, 2016 yılı Aralık ayı itibariyle Türkiye'de satışa sunulacağını açıkladı.
28.11.2016 Bilim ve Teknoloji
Bu telefon heyecan yaratıyor!
Bu telefon heyecan yaratıyor! 20 MP ön kamerasıyla merak uyandıran Vivo V5 tanıtıldı.
18.11.2016 Bilim ve Teknoloji
Samsung, Galaxy S7 üzerinde Nougat'ı test ediyor!
Samsung, Galaxy S7 üzerinde Nougat'ı test ediyor! Samsung'un Galaxy S7 ve S7 Edge üzerinde Android'in en son sürümünü test ettiği "doğrulandı"!
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Samsung'dan şaşırtan Android 6.0 kararı!
Samsung'dan şaşırtan Android 6.0 kararı! Eğer siz de bu Samsung Galaxy modeline sahipseniz ve Android 6.0'ı bekliyorsanız, büyük hayal kırıklığına kendinizi hazırlayın!
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Galaxy Note 7'ye geçmek için 7 neden!
Galaxy Note 7'ye geçmek için 7 neden! Galaxy Note 7'ye geçmek için neden mi arıyorsanız? İşte sizin için 7 önemli neden...
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
İşte Samsung'un yeni akıllı telefonu
İşte Samsung'un yeni akıllı telefonu Neredeyse her gün yeni bir ürün piyasaya süren teknoloji devi Samsung, orta segment sayılabilecek yeni akıllı telefonu Galaxy Wide'ı duyurdu...
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Night Shift, tüm Apple cihazlarına gelebilir!
Night Shift, tüm Apple cihazlarına gelebilir! Apple'ın uykusuz kalmanızı engellemeyi amaçlayan Night Shift işlevi, iPhone'dan çıkıp diğer Apple cihazlarına da gelebilir!
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Samsung Galaxy Note 6 (veya Note 7) Android N ile çalışmayacak!
Samsung Galaxy Note 6 (veya Note 7) Android N ile çalışmayacak! Samsung Galaxy Note 6 (veya Note 7) son android sürümü Android N ile çalışmayacak.
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Google'dan Nexus cihazlara OTA desteği!
Google'dan Nexus cihazlara OTA desteği! En yeni Android sürümlerine en kısa zamanda ulaşmak isteyen Nexus sahiplerine müjde geldi!
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Turkcell T70 ve Turkcell Tablet görücüye çıktı
Turkcell T70 ve Turkcell Tablet görücüye çıktı Turkcell 2010 yılında geliştirmeye başladığı T serisi akıllı cihaz ailesini, 4...
13.05.2016 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Marshmallow ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki marshmallow haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.