Market Büyük İndirim

Market Büyük İndirim

Son dakika market büyük indirim haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan market büyük indirim ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını market büyük indirim haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Market Büyük İndirim

haberleri sayfasında son dakika yaşanan market büyük indirim gelişmeleri de dahil olmak üzere 125 market büyük indirim haberi bulunmuştur. Tüm market büyük indirim haberleri aşağıda listelenmiştir.
Market fiyatları katlandı! ‘Etiket mesaisi’ hızlandı, bir günde 80 TL fark oluştu
Market fiyatları katlandı! ‘Etiket mesaisi’ hızlandı, bir günde 80 TL fark oluştu Aralık ayı itibarıyla marketlerde etiket değişimleri hızlandı. Bazı temel gıda ve ihtiyaç ürünlerinde fiyat artışları dikkat çekiyor. Marketlerde 220 TL’ye satılan bir ürünün fiyatı 300 liraya çıktı. Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu, ‘İhbar alır almaz yazar kasalarda fiyatları değiştiriyorlar’ diyerek stokçuları ortaya çıkaracak formülü açıkladı.
14.02.2024 Ekonomi
Büyük indirim bugün başlıyor! Yüzlerce ürünün fiyatı yarı yarıya düşüyor
Büyük indirim bugün başlıyor! Yüzlerce ürünün fiyatı yarı yarıya düşüyor Market fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken kampanya! Zincir marketlerde 1000 üründe yüzde 50 indirim yapılıyor. Ayrıca Tarım Kredi Kooperatif marketleri de yüzde 50'ye varan indirime gidiyor. İndirim kampanyası bugün başlıyor.
16.10.2023 Ekonomi
İndirim furyası başladı! Yüzde 50 fiyat avantajı sağlanıyor
İndirim furyası başladı! Yüzde 50 fiyat avantajı sağlanıyor Market fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken kampanya! Zincir marketlerde 1000 üründe yüzde 50 indirim yapılıyor. Peki bu kararın ardından diğer zincir marketlerde harekete geçer mi? Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu tek tek anlattı.
12.10.2023 Ekonomi
İndirim furyası başladı! 1000 üründe yüzde 50 fiyat avantajı sağlanıyor
İndirim furyası başladı! 1000 üründe yüzde 50 fiyat avantajı sağlanıyor Market fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken kampanya! Zincir marketlerde 1000 üründe yüzde 50 indirim yapılıyor. Peki bu kararın ardından diğer zincir marketlerde harekete geçer mi? Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu tek tek anlattı.
10.10.2023 Ekonomi
Market fiyatlarında büyük indirim kampanyası! 1000 üründe yüzde 50 indirim!
Market fiyatlarında büyük indirim kampanyası! 1000 üründe yüzde 50 indirim! Market fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken kampanya! Zincir marketlerde 1000 üründe yüzde 50 indirim yapılıyor. Peki bu kararın ardından diğer zincir marketlerde harekete geçer mi? Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu tek tek anlattı.
5.10.2023 Ekonomi
Bizim Toptan yılın ilk 9 ayında cirosunu yüzde 68 artırdı
Bizim Toptan yılın ilk 9 ayında cirosunu yüzde 68 artırdı Bizim Toptan, yılın ilk 9 ayında cirosunun bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 68 oranında artarak 15,7 milyar TL'ye ulaştığını duyurdu.
8.11.2023 Finans
Marketlerde binlerce üründe büyük indirim! Yıl sonuna kadar devam edecek
Marketlerde binlerce üründe büyük indirim! Yıl sonuna kadar devam edecek Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve Ticaret Bakanı Ömer Bolat’ın enflasyonla mücadele kapsamında yaptığı indirim çağrılarına katılım sürüyor. Bu kapsamda Türkiye’nin önde gelen perakende grupları binlerce üründe indirime giderken, odalar da bu duruma kayıtsız kalmadı ve esnafa indirim yapma çağrısında bulundu.
15.10.2023 Ekonomi
Rekabet Kurumu Başkanı Birol Küle açıkladı! 10,4 milyar TL ceza kesildi
Rekabet Kurumu Başkanı Birol Küle açıkladı! 10,4 milyar TL ceza kesildi Rekabet Kurumu Başkanı Birol Küle son dönemdeki çalışmalara ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
11.10.2023 Ekonomi
Ankara-Sivas arası 12 saatten 2 saate iniyor! Bakan Karaismailoğlu açıkladı
Ankara-Sivas arası 12 saatten 2 saate iniyor! Bakan Karaismailoğlu açıkladı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 2023 yılında eksikliklerinin tamamlanacağı müjdesini verdiği Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren Hattı’nda incelemelerde bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, “Tamamlandığında Ankara-Sivas arasındaki mesafeyi 603 kilometreden 405 kilometreye düşürecek. Ankara-Sivas arasında 12 saat olan seyahat süresi de 2 saate, Ankara-Yozgat arası ise 1 saate inecek. Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattımız aynı zamanda Edirne’den Kars’a uzanan Doğu-Batı Hızlı Demir Yolu Koridorunun da önemli bir parçası olacak” dedi.
17.01.2023 Ekonomi
THY 2022'de toplam 71.8 milyon yolcu taşıdı
THY 2022'de toplam 71.8 milyon yolcu taşıdı Türk Hava Yolları(THY), 2022 yılında yüzde 80.6 doluluk oranıyla toplam 71.8 milyon yolcu taşıdı. THY Genel Müdürü Bilal Ekşi "2022 yılını başarıyla bitirdik. 71.8 Milyon yolcumuz oldu. 1.7 Milyon ton kargo taşıdık. 394 uçak ile yılı bitirdik. 2023 yılında daha büyük başarılara imza atacağız" dedi.
6.01.2023 Ekonomi
Ayçiçek yağından yumurtaya büyük indirim! Tarım Kredi Kooperatif Market indirimli ürünler listesi belli oldu
Ayçiçek yağından yumurtaya büyük indirim! Tarım Kredi Kooperatif Market indirimli ürünler listesi belli oldu Ayçiçek yağı, yumurta, peynir, tuvalet kağıdı, kağıt havlu fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Yeni yıla girilmesiyle Tarım Kredi Kooperatif Market indirimli ürünler listesi araştırmaları hız kazandı. Tarım Kredi Marketlerde bu hafta; temel ihtiyaç ve gıda ürünleri ön plana çıktı. İşte alışveriş takipçileri için 8 Ocak tarihine kadar devam eden Tarım Kredi Market'te büyük indirim kataloğu...
6.01.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere destek müjdesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere destek müjdesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da Haliç Kongre Merkezi'nde Ziraat Bankası Tarım Ekosistemi Buluşması'nda konuştu. Erdoğan çiftçilere yeni destek paketini açıklayarak "Çiftçi destek kredisini uygulamaya geçireceğimizin müjdesiyle başlıyoruz. Çiftçilerimiz hasat döneminde kadar her türlü harcama için kullanabilecekltir. Kişi başına 250 bin liraya kadar verilecek kredinin yıllık faiz oranı 9,75'tir ve 36 ay vadeli olacaktır." dedi.
6.01.2023 Gündem
Gıda ve temizlik ürünlerindeki fahiş fiyata karşı flaş uyarı! 'Kâr sınırı' önerisi...
Gıda ve temizlik ürünlerindeki fahiş fiyata karşı flaş uyarı! 'Kâr sınırı' önerisi... Temel gıda ve temizlik ürünlerinde fahiş fiyat uyguladığı ve stokçuluk yaptığı belirlenen zincir marketler ile işletmelere uygulanan para cezaları çözüm getirmeyince, farklı tedbirler gündeme gelmeye başladı. Tüketici Hakları Derneği Genel Başkanı Turhan Çakar, çözümün, para, hapis cezası ya da kapatma cezası ile olmayacağını, yasal düzenleme ile olabileceğini söyledi. Çakar, "Yasal düzenleme ile maliyet fiyatı üzerine en fazla yüzde 10 kar sınırı getirilmeli" dedi.
23.11.2022 Ekonomi
Ucuz ürünler bakkallar aracılığı ile satılacak! Kasımda başlıyor
Ucuz ürünler bakkallar aracılığı ile satılacak! Kasımda başlıyor Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri bakkallarla yeni bir işbirliğine hazırlanıyor. Tarım Kredi Market bünyesinde gerçekleşecek işbirliğiyle, küçük esnafa sermaye desteği sağlanması ve satış noktalarının arttırılması hedefleniyor. Tarım Kredi Holding çatısı altında yer alan şirketlerin de özellikle gübre, yem, yağ ve ilaç alanında yeni yatırımları hayata geçireceği belirtiliyor.
14.10.2022 Ekonomi
Altın dalgalı seyir sonrası yön değiştirdi! Dikkat çeken rakam
Altın dalgalı seyir sonrası yön değiştirdi! Dikkat çeken rakam Geçtiğimiz haftayı yükselişle kapatan altın, yeni haftaya düşüşle başladı. Piyasa uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk altın piyasası ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulunarak, 'altın fiyatları düşecek mi?', 'bu fiyattan altın alınır mı?' sorularına yanıt verdi.
11.10.2022 Ekonomi
Market fiyatlarında büyük indirim! Tek tek yeni fiyatları açıklandı
Market fiyatlarında büyük indirim! Tek tek yeni fiyatları açıklandı Ayçiçek yağı, et, yumurta, peynir, un, süt, bebek bezi fiyatlarında sürpriz gelişme! Ayçiçek yağı, şeker, süt, yumurta, un ve daha birçok ürün fiyatlarında büyük indirim gerçekleşti. Yeni market fiyatları tek tek açıklandı. Tarım Kredi Kooperatif Marketleri indirimli ürünler listesi yayımlandı. İşte Tarım Kredi Kooperatif Marketlerinde indirime giren ürünler...
10.10.2022 Ekonomi
Market fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Fiyatlar arası uçurum var
Market fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Fiyatlar arası uçurum var Market fiyatlarıyla ilgili son flaş gelişme. Market fiyatları ve üretici fiyatları arasındaki uçurum göze çarptı. Market ile üretici arasındaki fiyat farkları tek tek açıklandı. Öte yandan Ayçiçek yağı, şeker, süt, yumurta, un, fiyatları ile ilgili son dakika gelişmesi. yaşandı. Ayçiçek yağı, şeker, süt, yumurta, un ve daha bir çok ürün fiyatlarında büyük indirim gerçekleşti. Yeni market fiyatları tek tek açıklandı. Vatandaşlar ise "Tarım ve Kredi Kooperatif marketleri indirimli ürünler listesinde neler var?" ve "30 Ağustos yumurta, ayçiçek yağı, zeytinyağı, un, şeker ve süt fiyatları ne kadar, kaç TL?" sorularına yanıt arıyor. İşte Tarım Kredi Kooperatif Marketleri indirimli ürünler...
2.09.2022 Ekonomi
Ayçiçek yağı, şeker, un, yumurta, sebze, meyve fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Tek tek açıklandı, yeni fiyatlar belli oldu
Ayçiçek yağı, şeker, un, yumurta, sebze, meyve fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Tek tek açıklandı, yeni fiyatlar belli oldu Ayçiçek yağı, şeker, un, sebze ve meyve fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Market fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken detaylar ortaya çıktı. Ayçiçek yağı, un, şeker, meyve ve sebze fiyatlarıyla fark belirtildi. Üretici ile market fiyatları arasında büyük fark göze çarptı. Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Temmuz ayında üretici ile market arasındaki fiyat farklılıklarını ve girdi fiyatlarını yaptığı görüntülü basın açıklamasında değerlendirdi. Ağustos ayında üretici ile market arasında en fazla fiyat farkının elmada görüldüğünü kaydeden Bayraktar, “Ağustos ayında üretici ile market arasındaki fiyat farkı en fazla yüzde 719,5 ile elmada görüldü” dedi. Öte yandan Ayçiçek yağı, şeker, süt, yumurta, un, fiyatları ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Ayçiçek yağı, şeker, süt, yumurta, un ve daha bir çok ürün fiyatlarında büyük indirim gerçekleşti. İşte market fiyatlarıyla ilgili son dakika tüm gelişmeler...
1.09.2022 Ekonomi
Ay çiçeği üretimi yüzde 400 arttı! Yağ fiyatlarının düşmesi için çiftçi devreye girdi
Ay çiçeği üretimi yüzde 400 arttı! Yağ fiyatlarının düşmesi için çiftçi devreye girdi Sivas Ziraat Odası Başkanı Hacı Çetindağ, Sivas’ta ayçiçeği ekiminde geçmiş yıllara göre yüzde 400 artışın olduğunu söyledi. Sivas’ta geçmiş yıllarda yaklaşık 20 bin dönüm alana ekilen ayçiçeği 2022 yılında kapasitesini artırarak 134 bin 500 dönüm alana ekildi. Çiftçilerin yağlık ve çerezlik ayçiçeğine yönelmesiyle 134 bin 500 dönüm alanda ekili olan ayçiçeğinden 45 bin ton ve üzeri rekolte bekleniyor. Başkan Çetindağ, devlet tarafından desteklerin ve fiyatların yüksek tutulması halinde gelecek yıllarda üreticilerin kapasitelerini daha da arttıracağını söyledi. Öte yandan Çetindağ, rekolte artışının markette ki yağ fiyatlarının da düşmesini sağlayacağını ifade etti.
31.08.2022 Ekonomi
Ayçiçek yağı, yumurta, süt, şeker fiyatlarında büyük indirim! Tek tek yeni fiyatları açıklandı
Ayçiçek yağı, yumurta, süt, şeker fiyatlarında büyük indirim! Tek tek yeni fiyatları açıklandı Ayçiçek yağı, şeker, süt, yumurta, un, fiyatları ile ilgili son dakika gelişmesi. Ayçiçek yağı, şeker, süt, yumurta, un ve daha bir çok ürün fiyatlarında büyük indirim gerçekleşti. Yeni market fiyatları tek tek açıklandı. Tarım Kredi Kooperatif Marketleri indirimli ürünler listesi merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın müjdelediği 15 Ağustos Pazartesi tarihinde başlayan indirimlerin ardından vatandaşlar "Tarım ve Kredi Kooperatif marketleri indirimli ürünler listesinde neler var?" ve "30 Ağustos yumurta, ayçiçek yağı, zeytinyağı, un, şeker ve süt fiyatları ne kadar, kaç TL?" sorularına yanıt arıyor. İşte Tarım Kredi Kooperatif Marketleri indirimli ürünler...
30.08.2022 Ekonomi
Lviv'deki tarihi üçlü zirvede Erdoğan'dan 'Zaporijya' vurgusu! Zelenski'nin isteğini açıkladı
Lviv'deki tarihi üçlü zirvede Erdoğan'dan 'Zaporijya' vurgusu! Zelenski'nin isteğini açıkladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ukrayna ziyareti dönüşünde gazetecilerle söyleşi gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Zaporijya konusu gerçekten rastgele bir konu değil. Ama birinci derecede Uluslararası Atom Enerjisi Kurumu’nun bu işin yakın takibinde olması ve neler yapılması gerektiği hususunda belli bir yükü üstlenmesi lazım. Zelenski bizden şunu özellikle istedi; Rusya’nın buradaki bütün mayın ve benzeri döşemeleri söküp alması ve bu hususun süratle ürkütücü olmaktan çıkması. Çünkü bir tehdit unsuru. ‘Çernobil’i yaşamak istemiyoruz’ derken biraz da onu kastettim" ifadelerini kullandı.
19.08.2022 Siyaset
Zincir marketlerin yürütmenin durdurulması istemine ikinci ret
Zincir marketlerin yürütmenin durdurulması istemine ikinci ret Rekabet Kurumu'nun zincir marketlere yönelik 'rekabet ihlali' soruşturmasında 2,7 milyar lira cezası kesilen 5 zincir market ve 1 tedarikçi, kararı mahkemeye taşırken, yürütmenin durdurulması talebiyle açılan dava reddedilmişti. Ret kararını üst mahkemeye götüren zincir marketlerden 4'ünün itirazı, Ankara Bölge İdare Mahkemesi 8'inci İdari Dava Dairesi tarafından da reddedildi.
16.08.2022 Ekonomi
Tarım Kredi market açılış saati kaç? Tarım Kredi Kooperatifi kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? İşte çalışma saatleri!
Tarım Kredi market açılış saati kaç? Tarım Kredi Kooperatifi kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? İşte çalışma saatleri! Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde indirim başladı. Vatandaşın nefes almasını sağlamak, marketlerin fahiş fiyat uygulaması karşı alım gücünü arttırmak amacıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla başlatılan Tarım Kredi Kooperatifi indirimleri büyük ilgi görüyor. Pek çok kişi indirimlerden yararlanmak için sabahın erken saatlerinden itibaren bulundukları illerdeki market şubelerine akın ediyor. Peki, Tarım Kredi market açılış saati kaç? Tarım Kredi Kooperatifi kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? İşte çalışma saatleri!
15.08.2022 Ekonomi
Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde indirim başladı mı? Hangi ürünler indirimde olacak?
Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde indirim başladı mı? Hangi ürünler indirimde olacak? Tarım Kredi Kooperatif marketlerinde indirim başladı! 30’dan fazla üründe başlayan indirim temel ihtiyaç malzemelerini kapsıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla başlatılan indirim kampanyasının zincir marketlere de yansıması bekleniyor. Peki, Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde hangi ürünlerde indirim olacak? Tarım Kredi Market indirim kataloğu 2022 yayınlandı mı? Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde ürün fiyatları ne kadar oldu? İşte detaylar…
15.08.2022 Ekonomi
Market fiyatlarında büyük indirim! Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde başladı!
Market fiyatlarında büyük indirim! Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde başladı! Market fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde bulunan 30'un üzerinde üründe bugünden geçerli olmak üzere indirimler başladı. Et ve Süt Kurumu da ilerleyen günlerde et fiyatlarındaki indirimli ürünleri piyasaya sürecek. Makarna, un, salça, pirinç, bulgur, mercimek, nohut, şeker, tavuk ürünler, tam yağlı süt, bal, zeytin çay, kuru soğan, karpuz, kavun, çamaşır suyu, sıvı sabun, peçete, rulo havlu gibi ürünlerde indirim geçerli olacak.
15.08.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Market Büyük İndirim ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki market büyük indirim haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.