Malkara

Malkara

Son dakika malkara haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan malkara ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını malkara haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Malkara

haberleri sayfasında son dakika yaşanan malkara gelişmeleri de dahil olmak üzere 458 malkara haberi bulunmuştur. Tüm malkara haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Uraloğlu rakamlarla açıkladı: 11.2 milyon araç geçti
Bakan Uraloğlu rakamlarla açıkladı: 11.2 milyon araç geçti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ramazan Bayramı tatili boyunca otoyolları 11,2 milyonun üzerinde aracın kullandığını belirterek, “Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nü ise 2 milyon 94 bin 924 araç, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nü de 1 milyon 772 bin 112 araç kullandı” dedi. Uraloğlu, 9 gün süren bayram tatili süresince 3 milyon 284 bin kişinin otobüslerle yolculuğu tercih ettiğini, demiryolları ile seyahat eden kişi sayısının ise 820 bini bulduğunu bildirdi.
15.04.2024 Gündem
13 yaşındaki sürücününü kullandıpı motosiklete çarpan otomobil köprüden uçtu
13 yaşındaki sürücününü kullandıpı motosiklete çarpan otomobil köprüden uçtu Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde 13 yaşındaki çocuğun kullandığı otomobille çarpıştıktan sonra savrulan otomobil yaklaşık 8 metre yükseklikteki köprüden uçtu. Kazada 3’ü çocuk 7 kişi yaralandı.
4.04.2024 Gündem
Tekirdağ yerel seçim sonuçları 2024: Tekirdağ'de kim önde? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Tekirdağ'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Tekirdağ yerel seçim sonuçları 2024: Tekirdağ'de kim önde? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Tekirdağ'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Tekirdağ geldi. Tekirdağ yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Tekirdağ'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Tekirdağ yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? 31 Mart 2024 Tekirdağ yerel seçim sonuçları: İlçelerde hangi partiler kazandı? YSK Tekirdağ aday listesi
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? 31 Mart 2024 Tekirdağ yerel seçim sonuçları: İlçelerde hangi partiler kazandı? YSK Tekirdağ aday listesi Tekirdağ yerel seçim sonuçları için geri sayım başladı. 31 Mart 2024 Pazar günü milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Hızlı ve güvenilir sonuçlar gazetevatan'da takip edilebilecek. Oy kullanma saatinin bitmesinin ardından belediye başkanları, meclis üyeleri, belediye meclis üyelerine ait veriler açıklanmaya başlanacak. İl il, ilçe ilçe seçim sonuçlarını haberimizden takip edin. Tekirdağ iline ait seçim sonuçları da bu ekrandan aktarılacak. 11 ilçenin olduğu Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığının kazanan aday, partisi ve aldığı oy oranı haberimizde olacak. İşte Yüksek Seçim Kurulu Tekirdağ aday listesi
24.03.2024 Gündem
Bakanlık açıkladı! 508 milyon liralık kaçak eşya ve araç ele geçirildi
Bakanlık açıkladı! 508 milyon liralık kaçak eşya ve araç ele geçirildi Ticaret Bakanlığı, Gümrük Muhafaza ekiplerince yaklaşık 508 milyon lira değerinde çeşitli ürün, eşya ve araç ele geçirildiğini açıkladı.
24.02.2024 Gündem
Tekirdağ, Çorlu 10 Ocak okullar tatil mi? Trakya kara teslim oldu, okullar tatil edildi! 10 Ocak hangi il, ilçelerde okullar tatil?
Tekirdağ, Çorlu 10 Ocak okullar tatil mi? Trakya kara teslim oldu, okullar tatil edildi! 10 Ocak hangi il, ilçelerde okullar tatil? Tekirdağ ve ilçelerinde kar yağışının etkisi saatler ilerledikçe artıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve AKOM'un son verilerine göre yarın (10 Ocak Çarşamba) soğuk hava dalgasının şiddetini artıracağı yönünde oldu. Öğrenci, öğretmen ve velilerin "10 Ocak Tekirdağ, Çorlu okullar tatil mi?" sorusu da gündeme geldi. Tekirdağ Valiliği konuyla ilgili açıklama yaptı. Peki 10 Ocak Tekirdağ kar tatili ilan edildi mi? Yarın Çorlu, Malkara, Muratlı, Süleymanpaşa'da okullar tatil mi? İşte detaylar...
9.01.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu olası İstanbul depremi için tahliye planı hakkında bilgi verdi
Bakan Uraloğlu olası İstanbul depremi için tahliye planı hakkında bilgi verdi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, olası büyük İstanbul depremi sonrasındaki tahliye planıyla ilgili açıklamalarda bulundu.
25.08.2023 Gündem
Bakan Yerlikaya, orman yangınlarının nedenlerini açıkladı
Bakan Yerlikaya, orman yangınlarının nedenlerini açıkladı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Yaşanan küresel iklim değişiklikleri mevsim normallerinin üzerindeki sıcaklıklar ve bunlara eklenen beşeri dikkatsizlikler, orman yangınlarına ne yazık ki davetiye çıkartıyor. Bakanlık olarak dünkü yangınların her birinin sebeplerini ortaya çıkarmak üzere titiz bir şekilde çalışıyoruz. Şu ana kadar dünkü yangınlardan 5'inin sebebini arkadaşlarımız ortaya çıkardılar. Birisi trafo patlamasından, ikisinin doğal nedenlerden olduğu yine ikisinin de kazaen meydana geldiği değerlendirilmektedir" diyek
17.07.2023 Gündem
Bakan Uraloğlu duyurdu! Bayramda 35 milyon kişi seyahat etti
Bakan Uraloğlu duyurdu! Bayramda 35 milyon kişi seyahat etti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu kritik sayıyı açıkladı. Uraloğlu "Kurban Bayramı'nda kara, hava ve demir yolunu kullanarak seyahat edenlerin sayısı yaklaşık 35 milyonun üzerinde gerçekleşti" dedi.
16.07.2023 Ekonomi
Bakan Uraloğlu: Rekorların kırıldığı bayram oldu
Bakan Uraloğlu: Rekorların kırıldığı bayram oldu Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu "Bayramda 35 milyon kişi seyahat etti. Fahiş fiyatları bilet satışına geçit verdik, yatırımlarımızla özlemleri giderdik" dedi.
4.07.2023 Ekonomi
Bakan Uraloğlu direksiyon başına geçti! Yapımı süren otoyolu bizzat test etti
Bakan Uraloğlu direksiyon başına geçti! Yapımı süren otoyolu bizzat test etti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Aydın-Denizli Otoyol çalışmalarını yerinde inceledi, bilgi aldı. Ardından direksiyon başına geçti, yapımı devam eden otoyolun ilk kontrolünü bizzat kendisi yaptı.
25.06.2023 Gündem
Cip, yayaya çarpıp takla attı; 1 ölü, 1 yaralı
Cip, yayaya çarpıp takla attı; 1 ölü, 1 yaralı Tekirdağ'da sürücüsünün kontrolünü kaybettiği cip, yol kenarında araç bekleyen Reşat Kuru’ya (72) çarpıp, tatla attı. Kuru’nun yaşamını yitirdiği, cip sürüsünün yaralandığı kaza, güvenlik kamerasına yansıdı.
18.05.2023 Gündem
Gelibolu Eceabat kaç km? Gelibolu Eceabat arası kaç saat olacak?
Gelibolu Eceabat kaç km? Gelibolu Eceabat arası kaç saat olacak? Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Türk milletinin destansı bir destan yazdığı Çanakkale'de Gelibolu-Eceabat yolunun açılacağını duyurdu. Yolun bölünmüş yol standardına yükseltilmesi ile Çanakkale Savaşları'ndan kalma Gelibolu Tarihi Alanı'na hızlı, güvenli ve konforlu bağlantı sağlanacağını, seyahat süresinin 20 dakika kısalacağını belirtti.
18.03.2023 Gündem
Gelibolu-Eceabat arası 25 dakikaya düşecek! Cumhurbaşkanı Erdoğan açılışını yapacak
Gelibolu-Eceabat arası 25 dakikaya düşecek! Cumhurbaşkanı Erdoğan açılışını yapacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılacak olan Çanakkale'de Gelibolu-Eceabat yoluyla seyahat süresinin 25 dakikaya düşeceğini ifade etti.
17.03.2023 Ekonomi
Depremden kaçtı, İstanbul'da kolonları çatlamış evine sığındı
Depremden kaçtı, İstanbul'da kolonları çatlamış evine sığındı DEPREMİ Gaziantep'teki ziyarete gittiği ailesinin evinde yaşayan 2 çocuk annesi Gülhan Doğan, duvarlarında ve kolonlarında çatlaklar olan Bahçelievler'deki evine sığınmak zorunda kaldı. Doğan, "Depremi yaşadım, o korku hala içimde. Çocuklarıma ve bana bir şey olacak diye korkuyorum. Sabahlara kadar uyuyamıyorum. Evimdeki çatlaklar beni çok korkutuyor" dedi.
20.02.2023 Gündem
Süt üreticilerine müjde: 40 litre süt bedeli olan aidat 20 litre süt bedeline düşürülecek
Süt üreticilerine müjde: 40 litre süt bedeli olan aidat 20 litre süt bedeline düşürülecek Tekirdağ Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği (DSYB) Başkanı Ergin Durgun, geçmiş yıllarda 40 litre süt bedeli olan aidatı 20 litre süt bedeline düşüreceklerini belirtti.
28.12.2022 Ekonomi
Meteoroloji'den 'kuvvetli yağış' uyarısı
Meteoroloji'den 'kuvvetli yağış' uyarısı Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Trakya ve İzmir için kuvvetli yağış uyarısı yaptı. Yağışın, yarın sabah saatlerinden sonra etkili olmasının beklendiği belirtildi.
30.11.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 50 dakikalık yol 5 dakikaya düşüyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 50 dakikalık yol 5 dakikaya düşüyor Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çanakkale Ayvacık-Küçükkuyu Yolu Assos ve Troya Tünelleri Açılış Töreni'nde konuştu. Erdoğan, ''Bölgede bölünmüş yol olmayan ana yol kalmadı'' açıklamasında bulundu.
11.10.2022 Siyaset
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Tekirdağ'da çıkan orman yangını söndürüldü
Tekirdağ'da çıkan orman yangını söndürüldü Tekirdağ'ın Malkara ile Şarköy ilçesi arasında çıkan orman yangını, havadan ve karadan müdahaleyle kontrol altına alındı.
1.10.2022 Yaşam
1915 Çanakkale Köprüsü'nün ortakları dünyanın en iyileri arasına girdi!
1915 Çanakkale Köprüsü'nün ortakları dünyanın en iyileri arasına girdi! 1915 Çanakkale Köprüsü ve Malkara-Çanakkale Otoyolu projesinin inşaatını, kurdukları ortak girişim ile kısa sürede tamamlayan ve işletmesini üstlenen DL E&C, Limak, SK ecoplant ve Yapı Merkezi, inşaat sektörünün dünyadaki referans dergisi Engineering News Record (ENR) tarafından hazırlanan 'Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi' listesinde üst sıralarda yer aldı. Liste, müteahhit firmaların bir önceki yılda ülkeleri dışındaki faaliyetleri esas alınarak hazırlanıyor.
29.08.2022 Gündem
Bakan Karaismailoğlu: 1915 Çanakkale Köprüsü'nden 2 milyondan fazla araç geçti
Bakan Karaismailoğlu: 1915 Çanakkale Köprüsü'nden 2 milyondan fazla araç geçti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 18 Mart'ta hizmete açılan 1915 Çanakkale Köprüsü'nden şimdiye kadar 2 milyondan fazla aracın geçiş yaptığını belirterek, "Malkara- Çanakkale Otoyolu ve 1915 Çanakkale Köprüsü ile yoldan 27,8 milyon kilometre, zamandan 3,6 milyon saat tasarruf sağladık" dedi.
29.08.2022 Siyaset
Bakan Karaismailoğlu: 1915 Çanakkale Köprüsü'nden 2 milyondan fazla araç geçti
Bakan Karaismailoğlu: 1915 Çanakkale Köprüsü'nden 2 milyondan fazla araç geçti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 18 Mart'ta hizmete açılan 1915 Çanakkale Köprüsü'nden şimdiye kadar 2 milyondan fazla aracın geçiş yaptığını belirterek, "Malkara- Çanakkale Otoyolu ve 1915 Çanakkale Köprüsü ile yoldan 27,8 milyon kilometre, zamandan 3,6 milyon saat tasarruf sağladık" dedi.
29.08.2022 Ekonomi
AFAD ve Meteoroloji peş peşe uyardı!  Prof. Dr. Orhan Şen 'Umarım gerçekleşmez' diyerek saat verdi...
AFAD ve Meteoroloji peş peşe uyardı! Prof. Dr. Orhan Şen 'Umarım gerçekleşmez' diyerek saat verdi... Meteoroloji son dakika duyurdu. İstanbul dahil çok sayıda kent için art arda uyarılar yapıldı. Çok kuvvetli geliyor. İller tek tek açıklandı. Çok kuvvetli olacak. AFAD ve Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden bugün başlaması beklenen kuvvetli yağışla ilgili 11 il için uyarı geldi. CNN Türk Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen de, tatil bölgelerindeki vatandaşları uyararak yağışların beklendiği saatleri paylaştı. İstanbul'da ise yüksek nem nedeniyle hissedilen sıcaklığın 41-42 derece olacağını söyleyen Prof. Dr. Şen, İstanbul'da kuvvetli yağışın yarın öğlen beklendiğini söyledi. AFAD ayrıca Tekirdağ’da yaşayanları kısa mesajla uyardı.
24.08.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Malkara ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki malkara haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.