Makam Odası

Makam Odası

Son dakika makam odası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan makam odası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını makam odası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Makam Odası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan makam odası gelişmeleri de dahil olmak üzere 264 makam odası haberi bulunmuştur. Tüm makam odası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sancaktepe Belediye binası önünde jakuzi açıklaması
Sancaktepe Belediye binası önünde jakuzi açıklaması İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun kampanya direktörü Necati Özkan'ın, Eski Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü'nün başkanlık katında jakuzi olduğunu iddia etmesi üzerine Sancaktepe AK Parti İlçe Başkanı Turgay Akpınar ve beraberindeki partililer, belediye binası önünde açıklama yaptı. Akpınar, "Ne öyle bir oda var, ne öyle bir jakuzi var" dedi.
7.04.2024 Gündem
Kadıköy Belediyesi Başkanının makam odasına haciz
Kadıköy Belediyesi Başkanının makam odasına haciz Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı'nın makam odasındaki eşyalar, 39 yıl önce yapılan kamulaştırma nedeniyle haczedildi.
3.11.2022 Gündem
Okulda esrarengiz intihar! Makam odasında bilekleri kesilmiş halde bulundu
Okulda esrarengiz intihar! Makam odasında bilekleri kesilmiş halde bulundu Zonguldak'ın Kilimli ilçesine bağlı Gelik beldesinde, iki gündür kayıp olarak aranan Ayiçi İlkokulu Müdürü Fazıl Etike (60) makam odasında bilekleri kesilmiş halde ölü bulundu.
13.12.2021 Yaşam
KOSGEB'den 47 bin liralık klozet açıklaması!
KOSGEB'den 47 bin liralık klozet açıklaması! KOSGEB, bir gazetede "KOSGEB binasına 47 bin liralık klozet" ve "Bürokrata masajlı duş ve akıllı klozet" başlıklarıyla yayımlanan haberlerin gerçeği yansıtmadığını bildirdi.
11.10.2021 Ekonomi
Makam odasını öğrencilere tahsis etti
Makam odasını öğrencilere tahsis etti Samsun'da barınma sorunu yaşayan 94 üniversite öğrencisi, tahsis edilen Bafra Öğretmenevi'ne yerleştirildi. Kentte yurt bulamayan 2 öğrenci daha açıkta kalınca öğretmenevi müdür yardımcısının, yatak ve diğer eşyalar konulan makam odası, öğrencilere verildi. İşlerini mesai arkadaşlarının odasından yürüten Bafra Öğretmenevi Müdür Yardımcısı Yavuz Vural, “2 öğrencimiz geldi ancak öğretmenevinde yer yoktu. ‘Ne yapabiliriz’ diye düşündük. Aklıma, kendi odama iki yatak serip çocukları dışarıda bırakmayalım, düşüncesi geldi. Bu düşünceyi hayata geçirdik, çok da güzel oldu" dedi.
7.10.2021 Yaşam
Milyonlarca memuru ilgilendiriyor! Hediye...
Milyonlarca memuru ilgilendiriyor! Hediye... Milyonlarca memur merak ediyordu. Memurların hediye almasıyla ilgili detaylar ortaya çıktı. Devlet memuru kanunlarına göre kamu görevlilerinin doğrudan doğruya veya aracı eliyle hediye istemeleri ve görevleri sırasında olmasa dahi menfaat sağlama amacı ile hediye kabul etmeleri veya iş sahiplerinden borç para istemeleri ve almaları yasak. İşte konuyla ilgili tüm detaylar...
18.01.2021 Memur
İzmir depreminin sembol ismi Ayda'ya sürpriz doğum günü kutlaması
İzmir depreminin sembol ismi Ayda'ya sürpriz doğum günü kutlaması İzmir'de, 30 Ekim'de meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki depremde 91 saat sonra Rıza Bey Apartmanı'nın enkazından çıkarılan Ayda Gezgin için 4. yaş gününde kutlama yapıldı.
16.12.2020 Yaşam
'Makam odasında Abdülhamid tablosu'
'Makam odasında Abdülhamid tablosu' Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Eldemir'in makam odasına astığı II. Abdülhamid tablosu tartışma konusu oldu.
10.02.2020 Gündem
Tekirdağ'da bir okul müdürü ve memura "bağış" gözaltısı
Tekirdağ'da bir okul müdürü ve memura "bağış" gözaltısı Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde bağış adı altında velilerden para topladığı iddiasıyla bir okul müdürü ve memur gözaltına alındı.
11.09.2019 Eğitim
Mehmet Dişli'ye 141 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası
Mehmet Dişli'ye 141 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası Sözde "yurtta sulh konseyi" üyesi eski tümgeneral Mehmet Dişli, 141 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
20.06.2019 Gündem
Şule Çet'in ölümüyle ilgili bilirkişi raporunda 'ayakkabı' ayrıntısı!
Şule Çet'in ölümüyle ilgili bilirkişi raporunda 'ayakkabı' ayrıntısı! Ankara'da, plazanın 20'nci katından düşen üniversiteli Şule Çet'in (23) ölümüyle ilgili hazırlanan bilirkişi raporunda,Çet'in sol ayakkabısının sağ kolunun altında, sağ ayakkabısının ise sol ayağının 155 santimetre ilerisinde bulunduğu belirtildi. Raporda, "Düşme pozisyonunda yerle temas ile sol ayaktan fırlayan ayakkabının sağ dirsek altında kalma olasılığı bulunmadığından Şule Çet'in ayakkabısının vücudundan önce yere düştüğü açıktır. Bu durum olağan bir intihar davranış örüntüsüne ve sürecin olağan akışına aykırıdır" denildi.
16.05.2019 Gündem
Ekrem İmamoğlu görevi devraldı!
Ekrem İmamoğlu görevi devraldı! 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu, İstanbul İl Seçim Kurulu'ndan mazbatasını aldı. İmamoğlu daha sonra devir teslim töreni için İBB'nin Saraçhane'deki binasına gitti. Burada bir konuşma yapan İmamoğlu, görevi Mevlüt Uysal'dan devraldı.
18.04.2019 Siyaset
Bütün kamu kurumlarına gönderildi: 100 metrekareyi geçmeyecek
Bütün kamu kurumlarına gönderildi: 100 metrekareyi geçmeyecek Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bütün kamu kurumlarına makam odaları ve ofislerle ilgili standartların olduğu rehber gönderdi. Buna göre makam odaları 100 metrekareyi geçmeyecek.
28.02.2019 Gündem
Kaşıkçı cinayetinin 11 dakikalık ses kaydının içeriği ortaya çıktı!
Kaşıkçı cinayetinin 11 dakikalık ses kaydının içeriği ortaya çıktı! Dünya kamuoyu, salı günü ABD Başkanı Donald Trump’a Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı’nın katledilmesine yönelik hazırlanan istihbarat raporunun sunulmasını bekliyor. Zira Suudi Arabistan’ın derin müttefiki ABD’nin bu raporu, Suudi yetkililerin sadece kendi iç meseleleri olarak lanse etmeye çalıştığı, bizatihi devlet eliyle işlenmiş cinayetin akıbetini belirleyecek. Kaşıkçı'nın 11 dakikalık ses kaydının içeriği de ortaya çıktı.
19.11.2018 Gündem
BBP'de yangının izleri siliniyor
BBP'de yangının izleri siliniyor Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Merkezinde dün çıkan yangının izleri silinmeye çalışılırken, Genel Başkan Mustafa Destici'nin makam odası yangın nedeniyle kullanılamaz hale geldi.
4.01.2018 Siyaset
Başkan ve bakanlarının yeri artık burası olacak
Başkan ve bakanlarının yeri artık burası olacak Yeni sistemde başkan ve bakanları, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dün oturduğu locada oturabilecek. Bakanlar Meclis çalışmalarını izlemek istediklerinde bürokratlar gibi locaya çıkacaklar.
23.04.2017 Siyaset
15 Temmuz gecesi 2. Ordu'da yaşananlar güvenlik kamerasında
15 Temmuz gecesi 2. Ordu'da yaşananlar güvenlik kamerasında FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında Malatya'daki 2. Ordu Komutanlığı karargahında yaşananlara ilişkin güvenlik kamerası kayıtlarında, polislerle girdiği çatışmada öldürülen ve üzerinde, "Vali, Emniyet Müdürü gözaltına, gerekirse öldürülsün" yazılı not bulunan Kurmay Binbaşı Fatih Kılıç'ın vurulma anı görülüyor. Görüntülerde ayrıca, eski 2. Ordu Komutanı Orgeneral Adem Huduti'nin korumalarıyla karargahtaki makamına girdiği yer alıyor
29.09.2021 Gündem
15 Temmuz'un 17 saati kamerada
15 Temmuz'un 17 saati kamerada FETÖ’cü darbe girişiminin ikinci ayağı olan 2’nci Ordu’daki kalkışmanın 17 saat 22 dakikalık görüntüsü iddianameye girdi.
29.09.2021 Gündem
Saffet Sancaklı: Patlayıcı da koyabilirler
Saffet Sancaklı: Patlayıcı da koyabilirler MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı'nın TBMM'deki makam odasına gizli kamera konulduğu iddiasıyla polis ekipleri, Sancaklı'nın odasında inceleme yaptı...
29.09.2021 Gündem
Cebine ‘Sen Şia’sın’ yazan not konulmuş!
Cebine ‘Sen Şia’sın’ yazan not konulmuş! İtirafçı “Fırtına”, Beşir Atalay’ın İçişleri Bakanı iken cebine not bıraktıklarını, Cumhurbaşkanı ve MGK’nın dinlendiğini, Abdullah Gül’ü ‘Diken’, Tayyip Erdoğan’ı ‘Ozan’ diye andıklarını anlattı.
29.09.2021 Gündem
Gizli tanıktan dinleme itirafları! MGK toplantısını da dinlemişler
Gizli tanıktan dinleme itirafları! MGK toplantısını da dinlemişler ANKARA Cumhuriyet Başsavcılığının, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) iddiasıyla ilgili hazırladığı ve mahkemece kabul edilen 'Çatı İddianamesi'nde yer alan gizli tanığın itirafları yapılan yasa dışı dinlemeleri ortaya koyuyor.
29.09.2021 Gündem
Bucak Belediye Başkanı ve eşi FETÖ'den gözaltında
Bucak Belediye Başkanı ve eşi FETÖ'den gözaltında Burdur'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu ve eşi gözaltına alındı...
29.09.2021 Gündem
FETÖ'cü polisten inanılmaz itiraflar: MGK'yı da dinledik, bakanın cebine not koyduk
FETÖ'cü polisten inanılmaz itiraflar: MGK'yı da dinledik, bakanın cebine not koyduk Ankara İstihbarat Şube Müdürlüğü bürosunda görevli FETÖ'cü polis F., devletin kılcal damarlarına sızan örgütün usulsüz dinleme ve fiziki takiplerini tek tek anlattı.
29.09.2021 Gündem
FETÖ’nün Altunizade’deki FEM binası görüntülendi
FETÖ’nün Altunizade’deki FEM binası görüntülendi FETÖ’nün Altunizade’deki FEM binası, eğitim kurumundan çok, gizli geçitleri ve şifreli asansörleriyle casusluk tesisini andırıyor... Gülen’in her türlü lükse sahip gizli odası, yıllarca ihanet planlarının yapıldığı toplantılara sahne olmuş
29.09.2021 Gündem
Son dakika haberi: Van'da hain saldırı! 1 polis şehit oldu, 2 sivil yaşamını yitirdi, 73 yaralı var
Son dakika haberi: Van'da hain saldırı! 1 polis şehit oldu, 2 sivil yaşamını yitirdi, 73 yaralı var Van'ın merkez İpekyolu ilçesindeki polis merkezine terör örgütü mensuplarınca patlayıcı yüklü araçla saldırı düzenlendi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Makam Odası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki makam odası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.