Mahrem

Mahrem

Son dakika mahrem haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mahrem ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mahrem haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mahrem

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mahrem gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.888 mahrem haberi bulunmuştur. Tüm mahrem haberleri aşağıda listelenmiştir.
30 ilde FETÖ operasyonu: 91 gözaltı
30 ilde FETÖ operasyonu: 91 gözaltı 30 ilde 5 gündür devam eden FETÖ’ye düzenlenen “KISKAÇ-10” operasyonlarında 91 şüpheli yakalandı.
9.03.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya duyurdu! 23 ilde FETÖ operasyonu: 61 gözaltı
Bakan Yerlikaya duyurdu! 23 ilde FETÖ operasyonu: 61 gözaltı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "23 ilde FETÖ’ye yönelik eş zamanlı olarak gerçekleştirilen 'KISKAÇ-8' operasyonlarında 61 şüpheli yakalandı” dedi.
23.02.2024 Gündem
Erzincan'daki maden faciası! MHP lideri Devlet Bahçeli: Yeni bilirkişi raporu hazırlanmalı
Erzincan'daki maden faciası! MHP lideri Devlet Bahçeli: Yeni bilirkişi raporu hazırlanmalı Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli konuşmasında Erzincan'daki maden faciasıyla ilgili olarak "İliç'te tehlikeli bir sızıntı tespit edilmemiştir. Altın madenciliğinde kimyasallarla değerli madenlerin kazanılmasında kullanılan siyanür ve ağır metallerin olumsuz etkilerinin olduğu bilinen husustur. Tedbirlerin göz ardı edildiği çatlaklara karşı müdahalenin yapılmadığı, ikazlara karşı alanlara solisyon basılması felaketin alt yapısını hazırladığı iddiası vardır. Bilirkişi raporunu tekrar ele alması akla en uygun seçenektir." dedi.
20.02.2024 Gündem
FETÖ'den 6 yıldır aranan üsteğmen, sahte kimlikle yakalandı
FETÖ'den 6 yıldır aranan üsteğmen, sahte kimlikle yakalandı Ankara'da FETÖ/PDY üyeliğinden 6 yıldır aranan Hava Kuvvetleri Komutanlığı'ndan ihraç pilot üsteğmen F.T., başkasına ait sahte kimlikle yakalandı.
19.01.2024 Gündem
10 ilde FETÖ operasyonu: 32 gözaltı
10 ilde FETÖ operasyonu: 32 gözaltı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik 10 ildeki "Kıskaç-4" operasyonlarında 32 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
17.01.2024 Gündem
Mahrem imamlarla FETÖ'den ayrılanları ikna faaliyeti yürüten ihraç polis yakalandı
Mahrem imamlarla FETÖ'den ayrılanları ikna faaliyeti yürüten ihraç polis yakalandı Adana'da darbe girişiminin ardından meslekten ihraç edilen ve hakkında 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası olan polis memuru Ahmet Tataroğlu (51), yakalandı. Tataroğlu'nun, 17-25 Aralık sürecinin ardından örgütten kopan polisleri, mahrem imamlarla birlikte düzenlediği sohbet toplantılarında ikna etmeye çalıştığı belirtildi.
11.01.2024 Gündem
12 ilde FETÖ'ye 'Kıskaç' operasyonu! 38 şüpheli yakalandı
12 ilde FETÖ'ye 'Kıskaç' operasyonu! 38 şüpheli yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya 12 ilde FETÖ'ye yönelik eş zamanlı olarak gerçekleştirilen Kıskaç-3 Operasyonu'nda 38 şüphelinin yakalandığını duyurdu.
10.01.2024 Gündem
Gizlice doğum kontrol hapı kullanma tartışması! Yargıtay'dan emsal karar
Gizlice doğum kontrol hapı kullanma tartışması! Yargıtay'dan emsal karar Yargıtay evlilik birliği içerisinde kocasının haberi olmadan gizlice doğum kontrol hapı kullanan kadını kusurlu buldu.
4.01.2024 Gündem
Süper Kupa finalinin ertelenmesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şov ve provokasyon malzemesi yapılmasına izin vermeyiz
Süper Kupa finalinin ertelenmesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şov ve provokasyon malzemesi yapılmasına izin vermeyiz Bu yıl 10’uncusu düzenlenen Necip Fazıl Ödülleri programında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Galatasaray ve Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan’da oynanması planlanan Süper Kupa maçının iptaline ilişkin, “Hangi sebeple olursa olsun, sporun günlük siyasi rekabetin mezesi haline getirilmesi yanlıştır, hatalıdır, sporumuza hiçbir faydası yoktur. Dün geceden itibaren muhalefet partilerinin yaptığı açıklamaları istismar siyasetinin yeni örnekleri olarak görüyoruz. Cumhuriyet 85 milyonun ortak değeridir. Gazi Mustafa Kemal bu ülkenin banisidir. Daha düne kadar, affınıza sığınarak söylüyorum siz Atatürk’ün askeri değil, itlerisiniz diyenlerle el ele kol kola yürüyenlerin bugün söylediklerinin bizim nazarımızda hiçbir kıymeti harbiyesi yoktur" dedi.
30.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Atılacak en doğru adım ateşkesin sağlanması
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Atılacak en doğru adım ateşkesin sağlanması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Berlin’de Almanya Başbakanı Olaf Scholz ve Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier ile görüştü. Erdoğan Almanya ziyareti sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayarak gündeme dair önemli mesajlar verdi.
18.11.2023 Gündem
Erden Timur açıkladı: Ali Koç'a gönderdi demedim
Erden Timur açıkladı: Ali Koç'a gönderdi demedim Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur, spor yazarı Levent Tüzemen'e VAR kayıtları ile ilgili flaş bir açıklama yaptı.
9.11.2023 Galatasaray
Gece kaşınmasına dikkat! 15-20 dakikada geçiyor, bağışıklığı düşük kişilerde belirtiler farklı
Gece kaşınmasına dikkat! 15-20 dakikada geçiyor, bağışıklığı düşük kişilerde belirtiler farklı Uyuz vakaları, bu yıl rekor seviyelere ulaştı. Ciltte kaşıntı ve kızarıklık olarak kendini gösteren uyuz hastalığı 3 yıl öncesine kıyasla, her 100 kişiden 30 ila 40’ında görülmeye başlandı. Uyuz hastalığının yayılmasındaki en başlıca nedenler okullarda ve kreşlerde çocukların çok fazla yakın temasta bulunması, spor kıyafetlerini ortak kullanması, toplu taşımalarda insanların birbirine yakın durması, mağazalarda denenen kıyafetlerin uzun süre kişilerin üzerinde kalması gösterilirken, uzmanlar hastalığın 15-20 dakika içinde geçtiğini söylüyor. Dermatoloji Bölümü Uzmanı Dr. İhsaniye Dönmez Çiçek, hastalığı geçirmiş ve iyileşmiş bir kişinin yeniden enfekte olabileceğini söyleyerek “tedavi sonrası izolasyonun çok önemli olduğunu dile getirdi ve “aynı yatakta uyumak, sarılmak ve enfekte olan kişinin kişisel eşyalarını, giysilerini, havlularını, yatak takımlarını kullanmak gibi durumlar bulaşma riskini artırıyor” diyerek uyardı.
4.11.2023 Sağlık
İzmir'de FETÖ operasyonu! Çok sayıda gözaltı var
İzmir'de FETÖ operasyonu! Çok sayıda gözaltı var İzmir'de FETÖ/PDY’ye yönelik düzenlenen operasyonda 94 şüpheli gözaltına alındı.
24.10.2023 Gündem
7 yıldır aranan FETÖ firarileri yakayı ele verdi
7 yıldır aranan FETÖ firarileri yakayı ele verdi Zonguldak'ta 7 yıldır aranan FETÖ firarisi çift, polis ekiplerince yakalandı.
30.09.2023 Gündem
Kiracı tazminat talep edebilir! Pek çok ev sahibi aynı hatayı yapıyor
Kiracı tazminat talep edebilir! Pek çok ev sahibi aynı hatayı yapıyor Kiracı - ev sahibi ilişkileri son zamanların en çok konuşulan konuları arasında yer alıyor. Yaşanan sorunlar yargı sürecine taşınırken birçok mülk sahibi mevcut kiracısını çıkarmanın yollarını arıyor. Ev sahipleri kiracısını arayarak ya da bizzat evine giderek kiracının evi tahliye etmesi için baskı uygulayabiliyor. Bazen bu durum 'taciz' boyutuna kadar varabiliyor. Bu noktada kiracı hukuki haklarını kullanarak ev sahibinden tazminat talebinde bulunabilir.
26.07.2023 Gündem
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü! Cumhurbaşkanı Erdoğan: O tarihi gecede kimin nerede durduğunu not ettik
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü! Cumhurbaşkanı Erdoğan: O tarihi gecede kimin nerede durduğunu not ettik Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, İstanbul Valiliği ve Üsküdar Belediyesi iş birliğinde düzenlenen "Türkiye Yüzyılının Kahramanları" programında açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Biz şehitlerin yaşadığına inanan ve şehitleriyle yaşayan bir milletiz. Bu toprakların üstünde olandan daha fazlası toprağın altında yatıyor. Onların canlarına kastedenleri unutmamak bizim görevimizdir. O tarihi gecede kimin nerede durduğunu not ettik." dedi.
15.07.2023 Gündem
FETÖ'nün mahrem yapılanmasına operasyon: 28 gözaltı kararı
FETÖ'nün mahrem yapılanmasına operasyon: 28 gözaltı kararı Mersin’de Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) mahrem yapılanmasında faaliyet yürüttüğü tespit edilen 28 şüphelinin yakalanmasına yönelik operasyon başlatıldı.
14.06.2023 Gündem
Ankara merkezli 5 ilde eş zamanlı operasyon
Ankara merkezli 5 ilde eş zamanlı operasyon Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün Jandarma Genel Komutanlığını hedef alarak içerisinde yuvalanan ve ‘mahrem hizmetler’ olarak adlandırılan yapılanmasına ilişkin iltisakı ve irtibatı olduğu anlaşılan, 22 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.
13.06.2023 Gündem
Konya merkezli 7 ilde FETÖ operasyonu; 8 kişi tutuklandı
Konya merkezli 7 ilde FETÖ operasyonu; 8 kişi tutuklandı Konya merkezli 7 ilde FETÖ’nün askeri mahrem ve rehberlik yapılanması ve ByLock kullanıcılarına yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda gözaltına alınan 19 kişiden 8'i tutuklandı.
10.06.2023 Gündem
İstanbul'da FETÖ operasyonu: 15 gözaltı
İstanbul'da FETÖ operasyonu: 15 gözaltı İstanbul'da FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda aralarında aktif görevde olan doktor ve hemşirelerin de bulunduğu toplam 15 kişi gözaltına alındı.
9.06.2023 Gündem
Ankara merkezli 10 ilde eş zamanlı operasyon: 21 şüpheli hakkında gözaltı kararı
Ankara merkezli 10 ilde eş zamanlı operasyon: 21 şüpheli hakkında gözaltı kararı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca Ankara ilindeki hâkim, savcı sınavlarına hazırlık çalışma evlerinin tespitine yönelik yürütülen soruşturmalar çerçevesinde toplam 21 şüpheli hakkında, Ankara merkezli 10 ilde eş zamanlı operasyon yapılması kararı verildi.
6.06.2023 Gündem
6 ilde FETÖ operasyonu 12 şüpheli yakalandı
6 ilde FETÖ operasyonu 12 şüpheli yakalandı FETÖ'nün ankesör soruşturması kapsamında aralarında görevde bulunan bir astsubayın da bulunduğu şüphelilere yönelik İstanbul merkezli 6 ilde düzenlenen operasyonlarda 12 şüpheli yakalandı.
31.05.2023 Gündem
FETÖ'nün ankesör soruşturmasında 9 maliye personeline operasyon
FETÖ'nün ankesör soruşturmasında 9 maliye personeline operasyon Fettullahçı Terör Örgütünün örgütsel iletişim modeli ankesörlü hatlara ilişkin mahrem imamlarla irtibatları tespit edilen Hazine ve Maliye Bakanlığı'na bağlı olarak görev yapan 9 maliye personeli hakkında gözaltı kararı verildi. Üç ilde düzenlenen operasyonda 7 şüpheli yakalandı.
26.04.2023 Gündem
23 Nisan töreni başladığında ilk olarak ne yapılmış?
23 Nisan töreni başladığında ilk olarak ne yapılmış? Her yıl büyük bir coşkuyla kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na günler kala vatandaşlar, "23 Nisan töreni başladığında ilk olarak ne yapılmış" sorusuna yanıt aramaya başladı.
12.04.2023 Gündem
İzmir merkezli 5 ilde FETÖ'ye yönelik operasyonu: 47 gözaltı
İzmir merkezli 5 ilde FETÖ'ye yönelik operasyonu: 47 gözaltı İzmir merkezli 5 ilde, FETÖ/PDY'ye yönelik düzenlenen 'Gazi Turgut Arslan' operasyonunda, örgüte finansman sağlayan ve örgütün güncel yapılanmasında faaliyet gösterdikleri belirlenen 47 şüpheli gözaltına alındı.
18.03.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mahrem ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mahrem haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.