Mahmut Tanal

Mahmut Tanal

Son dakika mahmut tanal haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mahmut tanal ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mahmut tanal haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mahmut Tanal

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mahmut tanal gelişmeleri de dahil olmak üzere 401 mahmut tanal haberi bulunmuştur. Tüm mahmut tanal haberleri aşağıda listelenmiştir.
Van'da DEM Parti adayı Abdullah Zeydan’ın memnu haklarının alınması sonrası çıkan olaylar, bugün de sürdü
Van'da DEM Parti adayı Abdullah Zeydan’ın memnu haklarının alınması sonrası çıkan olaylar, bugün de sürdü Van Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen DEM Parti adayı Abdullah Zeydan'ın memnu haklarının Adalet Bakanlığı'nın seçime 2 gün kala yaptığı itiraz üzerine geri alınmasının ardından dün çıkan olaylar, bugün de sürdü.
3.04.2024 Gündem
Merkezi Yönetim Bütçe Teklifi, TBMM'de
Merkezi Yönetim Bütçe Teklifi, TBMM'de TBMM Genel Kurulu'nda 2024 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi'nin görüşülmesine devam edildi.
23.12.2023 Gündem
CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu? CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu? Yeni CHP Parti Meclisi Üyeleri…
CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu? CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu? Yeni CHP Parti Meclisi Üyeleri… CHP Parti Meclisi listesi ve Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri belli oldu mu? CHP Parti Meclisi listesi ve Yüksek Disiplik Kurulu üyeleri merak ediliyor. Cumhuriyet Halk Partisi’nde 38. Olağan Kurultay süreci ardından CHP Parti Meclisi adayları netlik kazanmaya başladı. Hafta sonu genel başkanlık seçimlerini tamamlandı. CHP’te yeni genel başkan Özgür Özel oldu. CHP'de Özgür Özel'in genel başkanlığa seçildiği kurultayda, Parti Meclisi (PM) ve Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) seçiminde oy kullanma işlemi de sabaha karşı bitti. Peki, CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu, CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu?
6.11.2023 Gündem
Genel Başkanlık yarışı nefes kesti
Genel Başkanlık yarışı nefes kesti CHP’de Genel Başkanlık yarışı inanılmaz bir çekişmeye sahne oldu. İlk turda Özgür Özel 682, Kılıçdaroğlu 664 oy aldı. Özel, 2 oy fark ile salt çoğunluğu kaçırınca seçim ikinci tura kaldı. Kıran kırana geçen oylama geç saatlere kadar sürerken kazananı ikinci tur sonuçları belirledi.
5.11.2023 Gündem
CHP'nin milletvekili aday listesi belli oldu
CHP'nin milletvekili aday listesi belli oldu Cumhuriyet Halk Partisi (CHP),14 Mayıs'ta yapılacak olan 28. Dönem Milletvekili Seçimleri aday listesini Yüksek Seçim Kurulu'na teslim edildi. CHP'nin milletvekili aday listesinde İstanbul 1. bölge ilk sıradan Oğuz Kaan Salıcı, İstanbul 2. bölge ilk sıradan Namık Tan, İstanbul 3. bölge ilk sıradan ise Engin Altay yer alıyor. Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül ise Erzincan birinci sıradan aday gösterildi.
9.04.2023 Gündem
CHP'de il il milletvekili adayı listesi: Mustafa Sarıgül sürprizi
CHP'de il il milletvekili adayı listesi: Mustafa Sarıgül sürprizi CHP’de milletvekili adayları listesi şekillenmeye başladı. Listede Saadet Partili, DEVA Partili, Demokrat Partili ve Gelecek Partili adaylar da bulunuyor.
9.04.2023 Gündem
İBB Başkanı İmamoğlu: Kalıcı çözümler üretiyoruz
İBB Başkanı İmamoğlu: Kalıcı çözümler üretiyoruz İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Kartal ve Maltepe Atık Su Hattı ve Dere Islahı açılış töreninde yaptığı konuşmada, "Biz geçici değil, kalıcı çözümler üretme konusunda kararlı olduğumuzu ifade ediyoruz. Bu vizyonumuz için gece gündüz çalışıyoruz ve onun için 150 günde 150 projeyi vatandaşlarımızın hizmetine sunma noktasındaki bir maratonu ara vermeden devam ettiriyoruz." dedi.
25.07.2022 Siyaset
Ekrem İmamoğlu'nun yargılandığı dava ertelendi: Savcılık yeniden mütalaa hazırlayacak
Ekrem İmamoğlu'nun yargılandığı dava ertelendi: Savcılık yeniden mütalaa hazırlayacak  31 Mart 2019 seçimlerinin iptal edilmesinin ardından YSK üyelerine hakaret ettiği gerekçesiyle 4 yıl 1 aya kadar hapis cezası istemiyle yargılanan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun karar çıkması beklenen duruşmasında sanık avukatı, mahkemeye YSK üyelerinin şikayetçi olmadığına dair dilekçe sundu. Savcılık, söz konusu yeni gelişmenin değerlendirmesinin ardından yeni bir mütalaa sunmak için süre talep etti. 
1.06.2022 Siyaset
Kılıçdaroğlu'ndan Kaftancıoğlu kararına tepki
Kılıçdaroğlu'ndan Kaftancıoğlu kararına tepki CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Canan Kaftancıoğlu'nun cezasının Yargıtay tarafından onanması kararına CHP İl Başkanlığı önünde yaptığı açıklamayla tepki gösterdi.
12.05.2022 Siyaset
TBMM'den 'Meclis Hastanesi' açıklaması
TBMM'den 'Meclis Hastanesi' açıklaması TBMM Genel Sekreterliği, Meclis Hastanesi'nin Genel Kurul'un çalıştığı dönemlerde 09.00-18.00 saatleri arasında, Genel Kurul'un tatile girdiği dönemlerde ise 08.30-17.30 saatleri arasında hizmet sunduğunu açıkladı.
28.03.2022 Gündem
Çarşı davası yeniden başladı
Çarşı davası yeniden başladı Yargıtay'ın beraat kararlarını bozmasının ardından Gezi Parkı olaylarına ilişkin Beşiktaş'ın taraftar grubu Çarşı üyelerinin de aralarında bulunduğu 35 sanığın yargılanmasına başlandı. Duruşmaya katılan sanıklar ve avukatları, mahkemenin eski kararında direnmesini ve bozma kararına uymamasını talep etti.
12.07.2021 Gündem
Ekrem İmamoğlu duyurdu: Bugünden itibaren geçerli olacak
Ekrem İmamoğlu duyurdu: Bugünden itibaren geçerli olacak İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, 'Halk Bakkal' projesini tanıttı. Toplu taşımada kullanılan İstanbul Kartlar, anlaşmalı bakkallarda da geçerli olacak.
11.06.2021 Gündem
Genco Erkal "Cumhurbaşkanına hakaret" soruşturmasında ifade verdi
Genco Erkal "Cumhurbaşkanına hakaret" soruşturmasında ifade verdi Tiyatro sanatçısı Genco Erkal, sosyal medya paylaşımları nedeniyle hakkında başlatılan "Cumhurbaşkanına hakaret" soruşturması kapsamında savcılığa gelerek ifade verdi. Erkal, "Twitter'daki 7 tane paylaşımlarım yüzünden oluyor. Hiçbirinde 'Cumhurbaşkanına hakaret' diye bir şey söz konusu değil" dedi.
19.04.2021 Gündem
"Türkiye'de 2019 yılında çalışan çocuk  sayısı 720 bin"
"Türkiye'de 2019 yılında çalışan çocuk sayısı 720 bin" Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Çalışma Genel Müdürü Nurcan Önder, TÜİK'in 2019 verilerine göre Türkiye'de 5-17 yaş grubundaki çalışan çocuk sayısının 720 bin olduğunu belirtti.
12.11.2020 Çalışan Hakları
18 milletvekiline ait dokunulmazlık dosyaları TBMM Başkanlığına sunuldu
18 milletvekiline ait dokunulmazlık dosyaları TBMM Başkanlığına sunuldu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan'ın da aralarında bulunduğu 18 milletvekiline ait dokunulmazlık dosyaları TBMM Başkanlığına sunuldu.
2.11.2020 Siyaset
İstanbul Barosu Başkanı Durakoğlu Ankara'ya yürüyüşe başladı
İstanbul Barosu Başkanı Durakoğlu Ankara'ya yürüyüşe başladı İstanbul Barosu Başkanı Mehmet Durakoğlu, baroların yapısında değişiklik öngören düzenlemeye karşı, Ankara'ya yürüyüşe başladı.
19.06.2020 Gündem
Vekiller arabuluculuk sınavında döküldü!
Vekiller arabuluculuk sınavında döküldü! Adalet Bakanlığı’nın arabuluculuk sınavına giren 200 milletvekilinden hiçbiri, 91 barajını geçemedi. Aylar boyunca ellerinde hukuk kitaplarını düşürmeyen ve bir kısmı özel kursa giden vekiller barajı yüksek buldu.
11.12.2019 Siyaset
Son dakika! Şule Çet davasında karar açıklandı
Son dakika! Şule Çet davasında karar açıklandı Ankara'da üniversite öğrencisi Şule Çet'in (23), plazanın 20'nci katından düşerek, ölmesiyle ilgili davada karar çıktı. Sanıklardan Çağatay Aksu'ya (34), müebbet ve 12 yıl 6 ay, sanık Berk Akand'a (33) ise 18 yıl 9 ay hapis cezası verildi. Şule Çet'in babası İsmail Çet, "Acımız bitmedi, bir kız evladının acısı bitmez; ama bu cezayı aldıkları için içimize biraz su serpildi" dedi. Avukatı Umur Yıldırım ise sanık Aksu'ya verilen cezada takdiri indirim uygulanmasına itiraz edeceklerini söyledi.
4.12.2019 Gündem
TBMM'nin güvenliği 'yüz tanıma sistemi' ile güçlendi
TBMM'nin güvenliği 'yüz tanıma sistemi' ile güçlendi Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) alınan yeni güvenlik önlemleri kapsamında 'yüz tanıma sistemi' devreye girdi.
2.11.2019 Gündem
Bakan Pekcan açıkladı! Yüzde 1’e düşürülecek
Bakan Pekcan açıkladı! Yüzde 1’e düşürülecek Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan yaptığı açıklamada, esnaf kuruluşlarının talepleri olan Halk Bankası kredileriyle ilgili olarak, “Halk Bankamızın kredilerini esnaflarımız ister 3 ayda ister 6 ayda ödesin. Bunun dışında ödeme sürelerini de 4 yıldan 5 yıla çıkardık. Halk Bankası 100 bin liraya kadar olan kredilerde yüzde 2 olan komisyonu kaldıracak." diye konuştu.
18.10.2019 Ekonomi
Gezi Parkı olaylarına ilişkin dava başladı
Gezi Parkı olaylarına ilişkin dava başladı Gezi Parkı odaklı olaylara ilişkin, Anadolu Kültür AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Osman Kavala'nın da aralarında bulunduğu 2'si tutuklu 6'sı firari 16 sanığın, "Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini ortadan kaldırmaya teşebbüs" suçundan yargılanmasına başlandı.
24.06.2019 Gündem
İGDAŞ'tan açıklama: Gökçınar'ın oğlu personel olarak çalışmadı
İGDAŞ'tan açıklama: Gökçınar'ın oğlu personel olarak çalışmadı İGDAŞ, "Saadet Partisi'nin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Necdet Gökçınar'ın oğlunun İGDAŞ'tan çıkarılması söz konusu değildir çünkü hiçbir zaman Sayın Gökçınar'ın oğlu İGDAŞ'ta personel olarak çalışmamıştır. Dolayısıyla işine son verilmesi gibi bir durum da söz konusu değildir." açıklamasında bulunuldu.
10.06.2019 Gündem
İçişleri Bakanı Soylu’dan TBMM’deki terör girişimi ile ilgili önemli açıklamalar
İçişleri Bakanı Soylu’dan TBMM’deki terör girişimi ile ilgili önemli açıklamalar İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bir TV kanalında TBMM’de yakalanan DHCKP-C’li teröristlerle ilgili açıklamalarda bulunarak, “Oradaki kişinin daha önce Mahmut Tanal’la bir bağlantısı var, olabilir milletvekilidir çağırmış olabilir. Çocuğun telefonunda Mahmut Tanal’ın telefonu aranmış. Başka milletvekilleri de aranmış. Ama aranabilir” dedi.
16.05.2019 Gündem
Mecliste terör eylemi girişimi! CHP’li Mahmut Tanal’dan açıklama
Mecliste terör eylemi girişimi! CHP’li Mahmut Tanal’dan açıklama CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, TBMM'de beraberinde milletvekilleriyle basın toplantısı düzenledi.
15.05.2019 Gündem
TBMM Başkanı Şentop'tan terör eylemi girişimi açıklaması
TBMM Başkanı Şentop'tan terör eylemi girişimi açıklaması TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Meclis'te DHKP-C ile bağlantılı olduğu belirlenen biri kadın iki kişinin gerçekleştirdiği terör eylemi girişimine ilişkin, "Meclisimizde güvenlikle ilgili gerçekten iyi işleyen bir sistem var. Güvenlik görevlisi arkadaşlarımızı tebrik ediyorum." dedi.
15.05.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mahmut Tanal ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mahmut tanal haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.