Mahmut Demirtaş

Mahmut Demirtaş

Son dakika Mahmut Demirtaş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mahmut Demirtaş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mahmut Demirtaş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mahmut Demirtaş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mahmut demirtaş gelişmeleri de dahil olmak üzere 271 mahmut demirtaş haberi bulunmuştur. Tüm mahmut demirtaş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Göktaş açıkladı: Kamuda 49 bin 901 kişiyi istidam edeceğiz
Bakan Göktaş açıkladı: Kamuda 49 bin 901 kişiyi istidam edeceğiz Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, şehit ve gazilerin ülkeye büyük fedakarlık yaptıklarını belirterek, "Eğitimden istihdama, sağlıktan sosyal hizmetlere, konuttan ücretsiz seyahat hakkına kadar birçok alanda sizlere destek sağlamaya devam ediyoruz. Bu cuma, yani ayın 22'sinde şehit yakını, gazi ve gazi yakınlarımızın kamu kurumlarına atamasını gerçekleştireceğimizin müjdesini de buradan sizlerle paylaşmak isterim. Böylece yapacağımız yeni atamalarla kamuda 49 bin 901 şehit yakını, gazi ve gazi yakınını istidam etmiş olacağız" dedi.
18.03.2024 Çalışma Hayatı
Batan kargo gemisinin kayıp 4 mürettebatı aranıyor; Marmara'daki batık çıkarılmayacak
Batan kargo gemisinin kayıp 4 mürettebatı aranıyor; Marmara'daki batık çıkarılmayacak Marmara Denizi açıklarında seyir halindeyken Bursa'nın Karacabey ilçesinin 4 mil açığında, İmralı Adası'nın güneybatısında batan 'BATUHAN A' isimli geminin kayıp 4 mürettebatını arama çalışmaları 7'nci gününde 572 personelle denizden, havadan ve karadan sürdürülüyor. DHA'nın, çalışmaların 3'üncü gününde, gemi enkazında sonar cihazıyla tespit edildiğini duyurduğu ve olaydan 128 saat sonra çıkarılan cenazenin yağcı Hüseyin Tutuk'a (40) ait olduğu belirlendi. Aramalar bugün de Tutuk'un cansız bedeninin bulunduğu makine dairesinde yoğunlaştırılacak. Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, çalışmalar bittiğinde, geminin eski ve maliyeti yüksek olduğu için battığı yerde kalacağını söyledi.
21.02.2024 Gündem
Marmara'da batan gemi! Kayıp mürettebattan 1'inin daha cansız bedenine makine dairesinde ulaşıldı
Marmara'da batan gemi! Kayıp mürettebattan 1'inin daha cansız bedenine makine dairesinde ulaşıldı Marmara Denizi açıklarında seyir halindeyken Bursa'nın Karacabey ilçesinin 4 mil açığında, İmralı Adası’nın güneybatısında batan, 'BATUHAN A' isimli geminin kayıp 5 mürettebatını arama çalışmaları 6 gündür denizden, havadan ve karadan sürerken, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’nın özel eğitimli 19 dalgıcı, 51 metre derinliğindeki batık gemiye TCG AKIN’dan dalış yapıyor. Dalış sporunda 42 metrenin üstünde dalışlar zorunlu olmadığı sürece tehlikeli ve yasakken, özel eğitimli 19 dalgıç, çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Her dalgıç, 'dekompresyon' yani ‘vurgun’a yakalanma riskine karşı günde sadece 1 dalış yapıyor. Her dalgıç yanında 'badi' olarak tabir edilen 1 dalgıçla birlikte 2 kişi halinde dalış yaparken, olası bir riske karşı 2 dalgıç da onlarla birlikte dalış gerçekleştiriyor. 2 dalgıç batığa girerken, diğer 2 dalgıç da içeri giren ekibin güvenliğini sağlıyor. Kayıp 6 mürettebatından aşçı Zeynep Kılınç'ın (33), 3'üncü günde kaptan köşkünde cansız bedeninin bulunmasının ardından 6'ncı gün olan bugün de 1 mürettebatın cenazesine ulaşıldı.
20.02.2024 Gündem
Marmara'da batan gemiden acı haber!
Marmara'da batan gemiden acı haber! Marmara Denizi'nde batan geminin enkazında bir kişinin cesedine ulaşıldı
17.02.2024 Gündem
Marmara'da batan gemideki 6 mürettebattan 2'sinin cansız bedenleri tespit edildi
Marmara'da batan gemideki 6 mürettebattan 2'sinin cansız bedenleri tespit edildi Marmara Denizi açıklarında seyir halindeyken Karacabey ilçesinin 4 mil açığında, İmralı Adası'nın güneybatısında batan 'BATUHAN A' isimli gemiyi ve 6 mürettebatını arama çalışmaları, 3'üncü gününde de sürüyor. Denizin 51 metre derinliğinde tespit edilerek görüntülenen 'BATUHAN A' isimli gemiye bugün dalışın gerçekleştirilmesi beklenirken, kayıp 6 mürettebattan 2'sinin cansız bedenlerinin de gemide olduğunun tespit edildiği öğrenildi.
17.02.2024 Gündem
Marmara Denizi'nde kargo gemisi battı! Kurtarma çalışması sürüyor
Marmara Denizi'nde kargo gemisi battı! Kurtarma çalışması sürüyor Marmara Denizi'nde, İmralı Adası'nın güneybatısında su alarak batan 69 metre boyundaki kargo gemisinin mürettebatı için kurtarma çalışması başlatıldı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Marmara Denizi'nde batan kargo gemisine yönelik arama kurtarma çalışmalarının devam ettiğini ve şu ana kadar yapılan aramalarda içi boş bir can salı bulunduğunu açıkladı. Sahil güvenlik ekipleri, "Kimse var mı?" anonslarıyla fırtınalı denizde gemicileri arıyor. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya da 2 sahil güvenlik gemisi, 2 sahil güvenlik botu, Kıyı Emniyeti'ne ait 2 römorkör bölgede çalıştığını, 1 sahil güvenlik korveti ve bir sahil güvenlik uçağının da bölgeye intikal edeceğini kaydetti. Hazır bekletilen helikopter ise hava şartları düzelirse havalanacak.
15.02.2024 Gündem
Bakan Kacır: KOSGEB’e destek miktarlarını en az yüzde 100 artırmayı amaçlıyoruz
Bakan Kacır: KOSGEB’e destek miktarlarını en az yüzde 100 artırmayı amaçlıyoruz Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türkiye'nin kalkınma hedefleri doğrultusunda üretim yapan firmalara sundukları destekleri artıracaklarını söyledi. Bakan Kacır, “Türkiye ekonomisinin geleceğini, Ar-Ge, inovasyon ve ihracat belirleyecek. Kalkınma hedeflerimiz doğrultusunda destek limitlerimizi yeniden belirliyoruz. Bu hafta, KOSGEB İcra Komitesi'ni topluyoruz. Destek miktarlarını en az yüzde 100 artırmayı amaçlıyoruz” dedi.
27.01.2024 Ekonomi
Marmara'da 3 dakika arayla 2 deprem! İstanbul dahil birçok ilde hissedildi
Marmara'da 3 dakika arayla 2 deprem! İstanbul dahil birçok ilde hissedildi Marmara Denizi, Gemlik Körfezi'nde 5.1 ve 4.5 büyüklüğünde iki deprem gerçekleşti. Depremler, İstanbul, Kocaeli, Bursa, Sakarya, Yalova, Çanakkale ve birçok şehirde hissedildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Başta AFAD olmak üzere ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha tarama çalışmaları için bölgeye sevk edilmiştir" dedi. CNN TÜRK'e konuşan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, "Şu anda özellikle 99 depremi öncesi yapılan binalarda durulmamasını tavsiye ediyorum, dikkatli olmaları gerekiyor. Zorunluluk olmadıkça da evde kalmasınlar." çağrısında bulundu.
4.12.2023 Gündem
Vekillerden Togg’a tam not! Varank: Togg Türkiye'nin gurur projesi
Vekillerden Togg’a tam not! Varank: Togg Türkiye'nin gurur projesi TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu, Türkiye’nin Otomobili Togg’un Bursa Gemlik’te bulunan teknoloji kampüsüne teknik bir inceleme gezisi yaptı. Komisyon Başkanı Mustafa Varank ve beraberindeki milletvekilleri Togg CEO’su Gürcan Karakaş’tan brifing aldı, fabrikada incelemelerde bulundu, ardından da Togg’un direksiyonuna geçti. Türkiye yollarında boy göstermeye başlayan Togg T10X, hem sürüş performansı hem de teknolojik özellikleriyle vekillerden tam not aldı.
5.09.2023 Gündem
Bursa'da orman yangını çıktı
Bursa'da orman yangını çıktı Bursa'nın Mudanya ilçesinde orman yangını çıktı. Alevler rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayılırken, bölgeye sevk edilen ekipler, yangına havadan ve karadan müdahale ediyor.
2.09.2023 Gündem
Bakan Mehmet Fatih Kacır'dan Togg açıklaması: Milletimiz rekor siparişle sahiplendi
Bakan Mehmet Fatih Kacır'dan Togg açıklaması: Milletimiz rekor siparişle sahiplendi Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "Milli otomobilimiz Togg, artık ülkemizin yollarında. İnşallah kısa süre içinde uluslararası pazarda da yerini alacak. Milli otomobilimizi, 177 bin gibi rekor seviyede bir siparişle çok şükür milletimiz de sahiplendi" dedi.
26.08.2023 Ekonomi
Valiler Kararnamesi 2023 Resmi Gazete 10 Ağustos | Yeni vali atamaları 2023: Vali atamaları kaç yılda bir yapılır, hangi illerin valileri değişti? Valiler Kararnamesi 2023
Valiler Kararnamesi 2023 Resmi Gazete 10 Ağustos | Yeni vali atamaları 2023: Vali atamaları kaç yılda bir yapılır, hangi illerin valileri değişti? Valiler Kararnamesi 2023 Hangi illerin valileri değişti? Valiler Kararnamesi 2023 Resmi Gazete’de yayımlandı. Resmi Gazete’de yayımlanan Valiler Kararnamesine göre 57 ile yeni vali atandı. Aralarında İzmir, Adana ve Manisa’nın da bulunduğu 16 büyükşehrin valisi değişti. Peki, hangi illerin valileri değişti, Vali atamaları kaç yılda bir yapılır? İşte Valiler Kararnamesi Ağustos 2023…
10.08.2023 Gündem
Vali değişikliği 2023! Resmi Gazete Kararları (10 AĞUSTOS 2023) Hangi illerin valisi değişti? 57 ile vali ataması yapıldı: Hangi valiler görevden alındı, hangileri merkeze çekildi?
Vali değişikliği 2023! Resmi Gazete Kararları (10 AĞUSTOS 2023) Hangi illerin valisi değişti? 57 ile vali ataması yapıldı: Hangi valiler görevden alındı, hangileri merkeze çekildi? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla gerçekleşen vali atamalara ilişkin kararlar belli oldu. Atama kararlarına göre; Adana Valisi Süleyman Elban, İzmir Valiliğine, Malatya Valisi Hulusi Şahin, Antalya Valiliğine, Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, Bursa Valiliğine, Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Trabzon Valiliğine atandı. 10 Ağustos Resmi Gazete kararları ile beraber yeni vali atamaları gerçekleşince vatandaşlar hangi illerin valisi değişti? Resmi Gazete kararları neler? Hangi valiler görevden alındı, hangileri merkeze çekildi? Sorularına yanıt aramaya başladı.
10.08.2023 Gündem
Bakan Işıkhan: Bugünkü Türkiye'nin harcında hükümetin 21 yıllık alın teri ve emeği var
Bakan Işıkhan: Bugünkü Türkiye'nin harcında hükümetin 21 yıllık alın teri ve emeği var Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, “Hiç kuşkusuz bugünkü Türkiye’nin harcında hükümetimizin 21 yıllık alın teri ve emeği var. Milletimizin desteği, dünyada yüreği bizlerle atan milyonlarca insanın duaları var. Ülkemizi Türkiye Yüzyılı’na hazırlamak için daha çok çalışmalı, daha çok üretmeli, şehir şehir, ilçe ilçe büyümeliyiz. Türkiye Yüzyılı hedeflerimiz doğrultusunda bölgemizin bütün sorunlarını el birliğiyle çözeceğiz” dedi.
26.06.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıkladı! Aziz Sancar'ın adı verilecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıkladı! Aziz Sancar'ın adı verilecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Mardin Derik Ovası Sulaması", "Midyat-Nusaybin Yolu", "Ömerli ve Dargeçit Doğalgaz Verme" ile yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış töreninde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Mardin Havalimanı'nın adının Mardin Prof. Dr. Aziz Sancar Havalimanı olarak değiştirileceğini açıkladı. Erdoğan, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na verilen hapis cezasıyla ilgili ise, "Mahkeme kararının açıklanmasının ardından söylenenlere baktığımızda bir taraftan gülüyor, bir taraftan üzülüyoruz. Siyasi tartışma yok, bir şahsın YSK'ya hakareti var" dedi. Erdoğan buradaki konuşmasının ardından AK Parti Mardin İl Başkanlığı yeni binasının açılışını da gerçekleştirdi.
17.12.2022 Gündem
Bakan Soylu Mardin'de 'İl Güvenlik Toplantısı'na katıldı
Bakan Soylu Mardin'de 'İl Güvenlik Toplantısı'na katıldı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mardin ve Diyarbakır’ın ‘İl Güvenlik Toplantısı’na katıldı.
11.09.2022 Siyaset
Mardin'de katliam gibi kaza: 20 ölü, 26 yaralı!
Mardin'de katliam gibi kaza: 20 ölü, 26 yaralı! Gaziantep'in Nizip ilçesinde kazaya müdahale eden ekipler ile vatandaşlar ve araçlarına, devrilerek kayan yolcu otobüsü çarptı. Ortalığın savaş alanına döndüğü kazada, 4 sağlık görevlisi, 3 itfaiye eri ve 2 gazetecinin de aralarında bulunduğu 20 kişi yaşamını yitirdi, 26 kişi yaralandı.
21.08.2022 Gündem
Mardin'de görevli komandolar, Suriye'ye dualarla uğurlandı
Mardin'de görevli komandolar, Suriye'ye dualarla uğurlandı Mardin'de görev yapan jandarma komandolar, törenle ve dualarla yeni görev yerleri Suriye'ye uğurlandı.
15.03.2022 Gündem
İçişleri Bakanı Soylu: Dünyaya beylik taslayanlar anca laf üretiyor
İçişleri Bakanı Soylu: Dünyaya beylik taslayanlar anca laf üretiyor İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mardin'de Kanaat Önderleriyle bir araya geldi. Soylu, burada yaptığı konuşmada, "Yeni bir savaşla karşı karşıyayız. Savaşta kazanan insan değildir, kaybeden insandır. Bugün karşı karşıya kalınan hadiseyi kabul etmek mümkün değildir. Dünyaya beylik taslayanların ne yaptığını hep beraber görüyoruz." ifadelerini kullandı. Soylu, "Güzel bir lafı var büyüklerimizin 'lafla peynir gemisi yürümüyor.' Senden aylardan beri yardım bekleyen Ukrayna için anca laf üretirsin." dedi.
26.02.2022 Siyaset
Su faturalarında indirim için harekete geçildi! Peş peşe açıklamalar geliyor...
Su faturalarında indirim için harekete geçildi! Peş peşe açıklamalar geliyor... Su faturalarında indirim için harekete geçildi. Gıdada yüzde 8 olan KDV'nin yüzde 1'e indirilmesinin ardından aynı adım su için de atılıyor. Açıklamalar peş peşe geliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan belediyelere KDV indirimini su faturalarına yansıtması için talimat vererek, "AK Partili belediyelerin olduğu yerlerde bizler en az yüzde 7 indirim yapmak suretiyle vatandaşlarımızı su parasında aydınlatacağız." ifadelerini kullandı. Öte yandan MHP lideri Devlet Bahçeli de indirim talimatını verdi. Çok sayıda belediye, talimatların ardından harekete geçti ve indirimleri uygulamaya koydu.
17.02.2022 Ekonomi
YÖK Başkanı Özvar: Üniversitelerin gelişmesi için zamana ihtiyaç var
YÖK Başkanı Özvar: Üniversitelerin gelişmesi için zamana ihtiyaç var Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, dünyanın hiçbir üniversitesinin bir anda üst sıralara gelmediğini belirterek, "Üniversitelerin gelişmesi için zamana ihtiyaç vardır. Üniversite demek gelenek demek, tecrübe demek. Ben Türkiye'de bu bakımdan yüksek öğretim kurumlarının göstermiş olduğu büyüme temposunun sağlıklı olduğunu düşünüyorum" dedi.
17.12.2021 Eğitim
Valilikten çok önemli 'dolandırıcılık' uyarısı!
Valilikten çok önemli 'dolandırıcılık' uyarısı! Mardin Valiliği, Vali Mahmut Demirtaş, milletvekilleri, kaymakamlar ve özel kalemin ismini kullanarak, dolandırıcılık yapan kişilere karşı vatandaşları uyardı.
3.12.2021 Gündem
İçişleri Bakan Yardımcısı Ersoy: İstediğimiz, arzu ettiğimiz görüntü bu
İçişleri Bakan Yardımcısı Ersoy: İstediğimiz, arzu ettiğimiz görüntü bu Mardin’in Derik ilçesinde, 'Tandem Uçuş Festivali'nin 2’nci etabı kapsamında, yamaç paraşütü programına katılan İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, "Gençlerin bu tür etkinliklerde bulunduklarını görmekten çok mutluluk duyuyoruz. İstediğimiz, arzu ettiğimiz görüntü bu" dedi.
19.11.2021 Gündem
Mardin'de tarihi gün! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu eser Türkiye düşmanlarına en güzel cevap
Mardin'de tarihi gün! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu eser Türkiye düşmanlarına en güzel cevap Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ilısu Prof. Dr. Veysel Eroğlu Barajı ve HES Açılış Töreni'nde konuştu. Erdoğan, "Ilısu Prof. Dr. Veysel Eroğlu Barajı 19 yıldır halka hizmet amacımızın eser ve hizmet siyasetimizin en somut örneklerinden biridir. Bu eser içimizdeki mankurtlara ve içimizedeki yeminli Türkiye düşmanlarına verilmiş en güzel cevaptır." dedi.
6.11.2021 Siyaset
Ödüllü polis fena yakalandı! Çatışmaya girdi, eşiyle aynı araçta...
Ödüllü polis fena yakalandı! Çatışmaya girdi, eşiyle aynı araçta... Adana'da 20 Mart 2019'da uyuşturucu taşıyanlara yönelik düzenlenen operasyonda şüphelileri yakalayarak, dönemin Adana Valisi tarafından ödüllendirilen iki polisten biri olan polis memuru Cumhur A., 24 kilo 600 gram eroinle yakalandı. Kaçmak isterken 3 meslektaşını yaralayan Cumhur A. ile beraberindeki eşi Nurcan A., 'uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan nöbetçi mahkemeye sevk edildi.
30.10.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mahmut Demirtaş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mahmut demirtaş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.