Mahmut Arslan

Mahmut Arslan

Son dakika Mahmut Arslan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mahmut Arslan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mahmut Arslan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mahmut Arslan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mahmut arslan gelişmeleri de dahil olmak üzere 464 mahmut arslan haberi bulunmuştur. Tüm mahmut arslan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Asgari ücrete zam gelecek mi? Hak-İş'ten önemli açıklama
Asgari ücrete zam gelecek mi? Hak-İş'ten önemli açıklama Hak İşçi Sendikaları Konfederasyonu (HAK-İŞ) Genel Başkanı Mahmut Arslan, "Eğer enflasyondaki bu yükseliş ve fiyatlardaki bu artış söz konusu olursa doğal olarak bu tartışmalar hızlanacaktır. Temmuz ayındaki şartlara göre hem Sayın Bakanla hem de kamuoyundaki diğer aktörlerle konunun görüşülmesi gerekmekte" dedi.
21.03.2024 Çalışma Hayatı
Kamu işçisinin zammı belli oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yüzde 45 zam yapıyoruz
Kamu işçisinin zammı belli oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yüzde 45 zam yapıyoruz 700 bin kamu işçisinin zam pazarlığında sona gelindi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 700 binden fazla işçiyi ilgilendiren 2023 Yılı Kamu Toplu İş Sözleşmeleri'nde zam oranını açıkladı. Erdoğan Yüzde 45 zam yapıyoruz. En düşük kamu işçisi ücreti 15 bin TL olacak" dedi. Asgari ücret artışından memur ve emekli maaş zammına çalışmaların devamının geleceğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Temmuzda enflasyon farkı ve refah payına dayanan hazırlıklarımız var." ifadelerini kullandı.
9.05.2023 Gündem
Kamu işçisine zam pazarlığı: Mutabakat sağlandı mı?
Kamu işçisine zam pazarlığı: Mutabakat sağlandı mı? HAK-İŞ Başkanı Mahmut Arslan, kamu işçisine zam pazarlığı hakkında yapılan toplantıya ilişkin, "Verimli bir toplantı yaptık, tam bir mutabakat sağlanamadı, umarım önümüzdeki hafta sonlandırmış oluruz." açıklamasında bulundu.
Bakan Kurum: 23 bin 59 arama kurtarma personelimizle mücadele veriyoruz
Bakan Kurum: 23 bin 59 arama kurtarma personelimizle mücadele veriyoruz Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Toplam 23 bin 59 arama kurtarma personelimizle bir kardeşimizin, bir vatandaşımızın daha hayata tutunabilmesinin mücadelesini veriyoruz." dedi.
12.02.2023 Gündem
Kamuda çalışan işçileri kapsıyor! Yemek ücretlerine zam geldi
Kamuda çalışan işçileri kapsıyor! Yemek ücretlerine zam geldi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ile Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay ve Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan arasında imzalanan Kamu Toplu Sözleşmesi Ek Protokolü ile kamu kurumlarında çalışan işçilerin günlük yemek ücreti net 55 TL’ye çıkartıldı.
5.10.2022 Ekonomi
EYT ve asgari ücret ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan Bilgin duyurdu
EYT ve asgari ücret ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan Bilgin duyurdu Çalışma Bakanı Vedat Bilgin, HAK-İŞ'i ziyaretinde açıklamalarda bulundu. Bakan Bilgin, "Önümüzdeki Aralık ayında yeniden asgari ücreti değerlendireceğiz. Enflasyonun tahribatını değerlendirerek kararımızı açıklayacağız" dedi. Bakan Bilgin, EYT ile ilgili ise, "Çözüm aşamasına geldik. Onunla ilgili dosyayı tamamladığımızda kamuoyuyla paylaşacağız" dedi.
23.09.2022 Ekonomi
Asgari ücrete zam! Milyonlar bekliyordu, 1625 lira ve...
Asgari ücrete zam! Milyonlar bekliyordu, 1625 lira ve... İşçi ve işveren milyonlarca kişi bekliyordu ve belli oldu. Asgari ücrete zam için kritik gün geldi. Milyonlarca çalışanın dört gözle beklediği asgari ücret zammı için beklenen açıklamayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yapmıştı. Komsiyon toplanıyor. Masada birden çok formül var. Asgari ücret net rakam üzerinden bakıldığında kamunun elinde 1625 liralık bir alan olduğu ifade ediliyor. Bu durumda asgari ücretin 5 bin 878 liraya yükselebileceği belirtiliyor. İşte asgüri ücrete zam için formüller ve yeni hesap...
29.06.2022 Çalışma Hayatı
Net asgari ücret ile ilgili yeni açıklama! Temmuz ayında...
Net asgari ücret ile ilgili yeni açıklama! Temmuz ayında... Asgari ücret zammı ile ilgili son dakika açıklamaları vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Asgari ücrete ikinci zamda yeni gelişmeler yaşanıyor. Açıklamalar art arda gelirken asgari ücretli de zam miktarının ne kadar olacağını ve ne zaman maaşlara yansıyacaını merak ediyor. Hem hükümet kanadından hem de işçi sendikalarından zam açıklamaları geliyor. Öte yandan işverenler de asgari ücret zammına ilişkin olumlu mesajlar veriyor. Bugün HAK-İŞ tarafından yapılan açıklamada asgari ücret zammının 'zorunluluk' olduğuna vurgu yapılarak, bütün çalışanlara aynı şekilde zam yapılması istendi.
21.06.2022 Çalışan Hakları
Bakan Karaismailoğlu: Türksat 5B'yi 14 Haziran'da hizmete alacağız
Bakan Karaismailoğlu: Türksat 5B'yi 14 Haziran'da hizmete alacağız Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Türksat 5B uydumuz, 5 aylık yolculuğun sonunda, 17 Mayıs'ta yörüngesine ulaştı. Performans ve yörünge testleri başarı ile tamamlandı. Sayın Cumhurbaşkanı'mızın teşrifleriyle 84 milyonun katılımı ile 14 Haziran Salı günü Türksat 5B'yi hizmete alacağız" dedi.
9.06.2022 Ekonomi
25 bin işçiyi kapsayan toplu iş sözleşmesi imzalandı
25 bin işçiyi kapsayan toplu iş sözleşmesi imzalandı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatlarında çalışan 25 bin işçiyi kapsayan 5'inci Dönem Toplu İş Sözleşmesi imzalandı.
11.05.2022 Çalışan Hakları
Pistten çıkan uçak olayında flaş gelişme! Karakutu raporu ortaya çıktı
Pistten çıkan uçak olayında flaş gelişme! Karakutu raporu ortaya çıktı Sabiha Gökçen Havalimanı'nda 3 kişinin ölümüne 180 kişinin de yaralanmasına neden olan uçak kazasına ilişkin uçağın karakutusu çözümlendi.
17.03.2022 Gündem
İlave zamda son dakika gelişmesi! İmzalar atıldı, yüz binlerce işçiye yüzde 2,5 ek zam...
İlave zamda son dakika gelişmesi! İmzalar atıldı, yüz binlerce işçiye yüzde 2,5 ek zam... Ek zam müjdesi! İmzalar atıldı. Yüz binlerce işçi ilave zam alacak. Ek zamda son dakika gelişmesi! Beklenen oldu. Yüzde 2,5 oranında ilave zam yapıldı. Türk-İş ve Çalışma Bakanı Vedat Bilgin arasında kamu işçisi için yüzde 2,5 ek zam protokolü imzalandı. Ek zam protokolü ile ilgili detaylar kamuoyu ile paylaşıldı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Devlet Bahçeli görüştü! Masada 4 kritik başlık vardı...
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Devlet Bahçeli görüştü! Masada 4 kritik başlık vardı... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yeni yılın ilk görüşmesini Devlet Bey Konağı’nda yaptı.
6.01.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan Hak-İş heyetini kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan Hak-İş heyetini kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ile Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan başkanlığındaki heyeti Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti.
5.01.2022 Siyaset
Asgari ücret belli oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı
Asgari ücret belli oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı Asgari ücret zammı ile ilgili son dakika açıklaması! Asgari ücrete ne kadar zam yapılacağı belli oldu. Asgari ücret ne kadar oldu? Asgari ücrete ne kadar zam geldi? AGİ ne kadar oldu? milyonlarca vatandaş nefeslerini tutup bu sorulan cevabını bekliyordu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan asgari ücret zammını canlı yayında açıkladı. En düşük asgari ücret 4 bin 250 lira oldu. Asgari ücrete yüzde 50 oranında zam geldi. Ayrıca asgari ücretten alınan gelir ve damga vergisi kaldırıldı.
16.12.2021 Çalışan Hakları
Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici: Asgari ücret 4 bin 500 lira seviyesinde olmalı
Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici: Asgari ücret 4 bin 500 lira seviyesinde olmalı Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "Asgari ücretin en az 4 bin lira olması gerektiği konusunda fikrimizi beyan etmiştik. Daha sonra dövizdeki dalgalanmayla birlikte bunun 4 bin 500 lira seviyesinde olması gerektiğini çok açık bir yüreklilikle ifade ediyorum" dedi.
3.12.2021 Siyaset
Asgari ücrette artış ne kadar olacak? 2022 Asgari ücrete zam ne kadar olur?
Asgari ücrette artış ne kadar olacak? 2022 Asgari ücrete zam ne kadar olur? Yaklaşık 8 milyonu ilgilendiriyor. 2022'de geçerli olacak asgari ücrette ilk toplantı bugün. Çalışanların gözü kulağı ilk ilk toplantıdan sonra yapılacak açıklamalara çevrilirken hükümet, işçi ve işveren temsilcilerinin masadan nasıl kalkacağı merakla bekleniyor. Katıldığı televizyon programında katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan asgari ücret artışı ile açıklamalarda bulundu. Peki, Asgari ücrette artış ne kadar olacak? 2022 Asgari ücrete zam ne kadar olur? 2022 Asgari ücrete zam oranı kaç olur? Asgari ücrette ilk teklif ne olur? İşte Asgari ücret zammı ile ilgili tüm detaylar…
HAK-İŞ'ten asgari ücret açıklaması
HAK-İŞ'ten asgari ücret açıklaması Hak İşçi Sendikaları Konfederasyonu (HAK-İŞ) Genel Başkanı Mahmut Arslan, asgari ücret konusuna değindi. TÜRK-İŞ, HAK-İŞ ve DİSK olarak asgari ücret sürecini birlikte yürüteceklerini ifade eden Arslan, "Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun toplanmasından önce ilkelerimizi kamuoyuyla paylaşacağız. Hem işverenlerimiz hem hükümetimiz hem de işçi tarafı olarak ortak bir noktada buluşmalıyız. Hem işverenler hem hükümetimiz hem de çalışanlar olarak makul ve adaletli bir asgari ücreti birlikte çıkarmamız gerekiyor. Biz çalışanları temsilen bu hassas denge üzerinde kurulacak bir asgari ücretin inşallah milletimiz, ülkemiz için hayırlar getirmesini diliyorum." dedi.
27.11.2021 Ekonomi
Son dakika asgari ücret açıklaması! Bakan Bilgin duyurdu, ve belli oldu
Son dakika asgari ücret açıklaması! Bakan Bilgin duyurdu, ve belli oldu Milyonlarca çalışan bekliyordu. Yeni yıla kısa bir süre kala milyonların gözü 2022 asgari ücret zammına çevrildi. 8 milyon kişinin maaşını etkileyecek asgari ücret zammı ile ilgili flaş açıklama geldi. Bakan Bilgin duyurdu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin bugün yaptığı açıklamada, "Asgari ücretin toplumda adalet duygusunu pekiştirecek, onu güçlendirecek bir seviyede olacağına inanıyorum. dedi.
25.11.2021 Çalışma Hayatı
Asgari ücret görüşmeleri ne zaman başlayacak? Asgari ücret ne kadar olacak? İşveren, işçi ve hükümetin  asgari ücret teklifi ne?
Asgari ücret görüşmeleri ne zaman başlayacak? Asgari ücret ne kadar olacak? İşveren, işçi ve hükümetin asgari ücret teklifi ne? Yeni yıla kısa bir süre kala milyonların gözü kulağı 2022 asgari ücret zammına çevrildi. 8 milyon kişinin maaşını etkileyecek asgari ücret zammı pazarlıkları aralık ayında başlıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da asgari ücreti belirlemede tıpkı memur zamlarında olduğu gibi enflasyona ezdirmemek için gereken çabayı göstereceklerini ve dar gelirlerinin üzerindeki yükü hafifleteceklerini dikkat çekti. Görüşmeler öncesinde, işçi konfederasyonları ortak tutum belirlemek amacıyla bir araya geldi. Hem hükümet hem de işçi ve işveren tarafında asgari ücret ile ilgili tutumun ne olacağı ise merak konusu. Peki, Asgari ücret görüşmeleri ne zaman başlayacak? Asgari ücret ne kadar olacak? İşveren, işçi ve hükümetin asgari ücret teklifi ne? İşte tüm detayları ile asgari ücret zammı beklentileri...
22.11.2021 Çalışma Hayatı
Asgari ücrette son dakika gelişmesi! Resmen anlaştılar, yüzde 30 zam ve...
Asgari ücrette son dakika gelişmesi! Resmen anlaştılar, yüzde 30 zam ve... Asgari ücret ile ilgili son dakika gelişmesi. Resmen anlaştılar. Belli oldu. Milyonlarca vatandaş 'asgari ücrete ne kadar zam gelecek?' sorusunun cevabını merak ediyor. Konuyla ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Türk-İş, Hak-İş ve DİSK, 2022'de geçerli olacak asgari ücretle ilgili görüş alışverişinde bulunmak için bir araya geldi. Türk-İş'in ev sahipliğindeki toplantıda genel başkanlar, 2022'de geçerli olacak asgari ücretin belirlenmesi sürecinde izlenecek yol haritasını görüşerek temel alınacak ilkeler konusunda teknik düzeyde çalışmalar yapılmasını kararlaştırdı
17.11.2021 Çalışan Hakları
Hak-İş'ten bulduğu 500 bin lirayı polise teslim eden işçiye teşekkür belgesi
Hak-İş'ten bulduğu 500 bin lirayı polise teslim eden işçiye teşekkür belgesi Hak-İş Konfederasyonu ve Hizmet-İş Sendikası Genel Başkanı Mahmut Arslan, yolda bulduğu içinde 500 bin lira olan çantayı polise teslim eden İstanbul Güngören Belediyesinde temizlik işçisi Adem Cevahir'e teşekkür belgesi takdim etti.
13.11.2021 Gündem
Asgari ücret ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan duyurdu, enflasyon...
Asgari ücret ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan duyurdu, enflasyon... Asgari ücret ile çalışan milyonlarca kişi merakla bekliyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin asgari ücret ile ilgili konuştu. Bakan Bilgin "Devlet bu ekonomik sorunlar karşısında çalışanlarını koruyacak. Kamu çalışanlarını, memurlarını, işçisini enflasyona ezdirmeyecek. Önümüzdeki dönemde asgari ücret önümüze geliyor. Bundan da kimsenin kuşkusu olmasın. Önümüzde ne yapacağımızı biliyoruz" dedi. Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan ise "Türkiye'ye yakışan bir asgari ücreti inşallah yılbaşında Sayın Bakanımızın çabalarıyla elde edeceğimizden hiç kuşkunuz olmasın" diye konuştu.
23.10.2021 Çalışma Hayatı
İşçi işveren milyonları ilgilendiriyor! Bakan duyurdu değişiyor, beyaz bayrak kararı...
İşçi işveren milyonları ilgilendiriyor! Bakan duyurdu değişiyor, beyaz bayrak kararı... Çalışan ve iş sahibi herkesi çok yakından ilgilendiren açıklama Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'den geldi. Bakan Bilgin "Bizim çalışma mevzuatımız çok eski. Hem sendikalar kanunumuz hem iş kanunumuz hem de toplu sözleşme kanunumuz. Bütün bu mevzuatı yenilememiz lazım. Örgütlenme özgürlüğünün önünü açtığımızda kayıt dışıyla mücadelede ciddi bir mesafe alırız. Zaten kurumsal işletmelerde böyle bir sorun yok. Önümüzdeki günlerde sendikal örgütlenmesi olan, sigorta ve vergi borcu olmayan işletmelerimize beyaz bayrak ödülü vereceğiz. Kovid süreci, esnekliği, uzaktan çalışmayı, dijital çalışmayı gündemimize taşıdı. Dolayısıyla bizim çözmemiz gereken yeni sorunlardan biri bu. Yeni bir durumla karşı karşıyayız. Bunların üzerinde durmamız gerekir" dedi.
14.10.2021 Çalışan Hakları
Son dakika asgari ücret açıklaması! Milyonlarca çalışan...
Son dakika asgari ücret açıklaması! Milyonlarca çalışan... Asgari ücret ile ilgili son dakika gelişmesi! Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor. Hak-İş tarafından açıklandı. Farklı bir modele geçilmesi gerektiği vurgulandı. Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, asgari ücret tespit komisyonunun temsil açısından zayıf olduğunu belirterek, daha geniş katılımlı olması gerektiğini bildirdi.
13.10.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Mahmut Arslan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mahmut arslan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.