Maden Ocağı

Maden Ocağı

Son dakika maden ocağı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan maden ocağı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını maden ocağı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Maden Ocağı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan maden ocağı gelişmeleri de dahil olmak üzere 546 maden ocağı haberi bulunmuştur. Tüm maden ocağı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hayatını kaybetti! 700 liralık malzeme hayatını kurtarabilirdi
Hayatını kaybetti! 700 liralık malzeme hayatını kurtarabilirdi Zonguldak’ta maden ocağında elektrik panosunda çalışan işçi Soner Korkut, elektrik panolarında kaçak akım rölesi ve topraklama bulunmadığı için akıma kapılarak hayatını kaybetti. Maden ocağının işletme müdürü maden mühendisi Yusuf Çavdar tutuklandı.
5.04.2024 Gündem
Elazığ Alacakaya maden ocağında ölü var mı? Son dakika: Alacakaya Maden Ocağı'nda kaza haberi!
Elazığ Alacakaya maden ocağında ölü var mı? Son dakika: Alacakaya Maden Ocağı'nda kaza haberi! Elazığ'da bulunan Alacakaya Maden Ocağı'nda göçük meydana geldi. Son dakika Elazığ maden ocağı kazası olarak ajanslara düşen haberde 3 işçinin göçük altında kaldığı haberi geldi. Peki Elazığ Alacakaya Maden Ocağı'nda son durum nedir? İşte detaylar...
26.02.2024 Gündem
İliç faciasının yaşandığı maden ocağının lisansı iptal edildi
İliç faciasının yaşandığı maden ocağının lisansı iptal edildi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından, Erzincan İliç’te toprak kaymasının meydana geldiği maden ocağının çevre izin ve lisans belgesi iptal edildi.
17.02.2024 Gündem
Murat Kurum'dan maden ocağı açıklaması: Bakanlığımız döneminde ÇED sıkı bir şekilde yapıldı
Murat Kurum'dan maden ocağı açıklaması: Bakanlığımız döneminde ÇED sıkı bir şekilde yapıldı AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum Sarıyer'de katıldığı programda Erzincan'da yaşanan maden faciası hakkında konuştu. Kurum, "21 Haziran 2022'de işletmeye Çevre Kanunu'ndaki en üst sınırdan idari para cezası verildi. İşletmenin faaliyetinde çevre mevzuatı kapsamında görülen eksiklikler nedeniyle; işletme men edildi ve 3 ay kapısına mühür vuruldu. Bununla da kalınmayıp; işletmenin çevreyi kirletmesi nedeniyle; Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunuldu. Özet olarak; biz, kanunda öngörülen bütün cezai süreçleri hiçbir müsamaha göstermeksizin kararlılıkla uyguladık. İşletmenin, tüm tedbirleri aldığı bilirkişi raporlarıyla tespit edilince faaliyetine tekrar başladı" dedi.
14.02.2024 Gündem
Madeni su basmasında 'Benim oğlum yüzme bilmez ki' sözleriyle tanınan anne yaşamını yitirdi
Madeni su basmasında 'Benim oğlum yüzme bilmez ki' sözleriyle tanınan anne yaşamını yitirdi Karaman'ın Ermenek ilçesinde 9 yıl önce su basan maden ocağında hayatını kaybeden oğlu Tezcan Gökçe'nin arama çalışmalarında "Benim oğlum suda yüzme bilmez ki" sözleriyle tanınan ve o dönem herkesi duygulandıran Ayşe Gökçe (82) hayatını kaybetti. Oğlunun cenaze törenine yırtık lastik ayakkabıyla katılan baba Recep Gökçe de 3 yıl önce koronavirüse yenik düşmüştü.
25.12.2023 Gündem
Siirt'te maden ocağında göçük: 3 ölü, 2 yaralı
Siirt'te maden ocağında göçük: 3 ölü, 2 yaralı Siirt'te maden ocağında meydana gelen göçükte 3 işçi öldü, 2 işçi yaralandı.
23.11.2023 Gündem
Kaçak maden ocağında dehşete düşüren olay! Maden sahiplerinin kan donduran ifadeleri ortaya çıktı
Kaçak maden ocağında dehşete düşüren olay! Maden sahiplerinin kan donduran ifadeleri ortaya çıktı Afgan madenci Vezir Mohammed Nourtani kaçak olarak çalıştırılan maden ocağında fenalaştıktan sonra ormanda yanmış cesedi bulunmuştu. Nourtani'nin ölümüyle ilgili soruşturmada tutuklanan kaçak maden ocağı sahipleri Hakan Körnöş (45), Enver Gideroğlu (33) ve Körnöş'ün kuzeni Ahmet Aydın (51) ile adli kontrol şartıyla serbest kalan diğer şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı. Şüpheliler, ifadelerinde birbirlerini suçladı.
14.11.2023 Gündem
Kaçak ocakta öldüğü iddia edilen işçiye cinayet süsü vermişler! Şok eden detaylar
Kaçak ocakta öldüğü iddia edilen işçiye cinayet süsü vermişler! Şok eden detaylar Zonguldak'ta 50 yaşındaki Afgan uyruklu Mohammad Nourtani'nin yanmış cesedinin bulunmasının ardından yeni iddialar ortaya çıktı. Soruşturma devam ederken, olayın faili olduğu iddia edilen bir kişi ile diğer 5 şüphelinin sorguları sürüyor. Öte yandan, kaçak ocakta öldüğü öne sürülen işçinin, başka bir suçtan infazı bulunan şüphelilerin "infazımız yanar" düşüncesiyle cesede cinayet süsü verdikleri ileri sürüldü. Nourtani'nin sağken mi ölüyken mi yakıldığı ise adli tıptan gelecek olan raporla netleşecek.
12.11.2023 Yaşam
Ankara'da maden ocağında göçük: 15 yaralı
Ankara'da maden ocağında göçük: 15 yaralı Ankara'nın Beypazarı ilçesinde kömür madeninde göçük meydana geldi. Göçükte 15 maden işçisi yaralandı.
5.10.2023 Gündem
Zonguldak’ta maden ocağında göçük! Bir işçi hayatını kaybetti
Zonguldak’ta maden ocağında göçük! Bir işçi hayatını kaybetti Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde bir maden ocağında göçük meydana geldi. AFAD, UMKE, sağlık, polis ve TTK tahlisiye ekipleri de bölgeye sevk edildi. Enerji ve Tabii kaynaklar Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Göçük altında kalan 4 kişiden 1’i hayatını kaybetti. 3’ü ise yaralı olarak kurtarıldı" denildi.
13.09.2023 Gündem
Özel maden ocağında vagon raydan çıktı: 1 ölü, 1 yaralı
Özel maden ocağında vagon raydan çıktı: 1 ölü, 1 yaralı Zonguldak’ta özel bir maden ocağında meydana gelen iş kazasında yaralanan işçilerden 25 yaşındaki İhsan Ergünbaş kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
17.12.2022 Yaşam
TTK işçi alımı ilanı yayınlandı! Başvuru İŞKUR üzerinden alınacak! En az lise mezunu olma şartı var! İşte başvuru şartları
TTK işçi alımı ilanı yayınlandı! Başvuru İŞKUR üzerinden alınacak! En az lise mezunu olma şartı var! İşte başvuru şartları Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) duyurdu! İŞKUR üzerinden yerüstü işyerlerinde çalıştırılmak üzere nitelikli işçi alımı yapılacak. İşçi alımı, Zonguldak İş Kurumu aracılığı ve doğrudan kura çekimi yoluyla yapılacak. Peki, TTK işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? TTK işçi alımı başvuru şartları ne? İŞKUR TTK işçi alımı başvuru ekranı!
9.12.2022 Personel Alımı
Kabine toplantısı sona erdi! İşte masadaki konular
Kabine toplantısı sona erdi! İşte masadaki konular Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe'de sona erdi.
24.10.2022 Siyaset
Gözler Kabine’de! Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta? 24 Ekim bugün Kabine toplantısı var mı, hangi konular gündem maddesi?
Gözler Kabine’de! Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta? 24 Ekim bugün Kabine toplantısı var mı, hangi konular gündem maddesi? Kabine toplantısı için gözler Beştepe’de. Başörtüsüne anayasal güvenceden, aile düzenlemesine, Amasra'daki maden ocağı patlamasından TOGG’a kadar kabinede ekonomi maddeleri gündeme çıkıyor. Dar gelirliye ve esnafa yönelik yeni adımlar da kabineden alınacak kararlardan biri olması bekleniyor. Peki, Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta? 24 Ekim bugün kabine var mı, hangi konular toplantı gündeminde?
24.10.2022 Gündem
Kabine kritik gündemle toplanıyor
Kabine kritik gündemle toplanıyor Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında toplanacak. EYT düzenlemesi, geçici işçiler, sözleşmeli personel ile taşeronların durumu, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığındaki toplantıda değerlendirilecek.
24.10.2022 Siyaset
TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Binali Yıldırım'ı hastanede ziyaret etti
TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Binali Yıldırım'ı hastanede ziyaret etti  TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Azerbaycan'da trafik kazası geçiren AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, AK Parti İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım ve Bartın'daki maden ocağında meydana gelen patlamada yaralanarak Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'ne getirilen madencileri ziyaret etti. Ziyaret sonrası açıklama yapan Şentop, "Benim gördüğüm tablo başlangıca göre çok daha iyi bir noktada, iyileşme yolunda hızla ilerliyor. Amasra'daki maden kazasında yaralanan kardeşlerimizin yakınlarıyla da görüştüm. Bir tanesini de odada ziyaret ettim. Onlarla ilgili de aldığım bilgiler olumlu, sevindirici gelişmeler var" dedi. 
22.10.2022 Gündem
Bakan Koca'dan yaralı madencilerle ilgili açıklama
Bakan Koca'dan yaralı madencilerle ilgili açıklama Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Amasra'daki maden ocağı patlamasında yaralanan madencilerin durumu hakkında açıklama yaptı.
19.10.2022 Gündem
Bartın'daki maden faciasında sağ kurtuldu  arkadaşları 'bizi kurtarın' diye bağırınca geri döndü
Bartın'daki maden faciasında sağ kurtuldu arkadaşları 'bizi kurtarın' diye bağırınca geri döndü Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Amasra Müessesesi'ne ait maden ocağındaki patlamada hayatını kaybedenlerden Yener Saygın’ın babası Faik Saygın, oğlunun, arkadaşlarının ‘bizi kurtarın’ diye bağırmalarına dayanamadığı için geri döndüğünü söyledi.
17.10.2022 Gündem
Maden faciası aileye iki acıyı aynı anda yaşattı! Ocakta bakım yapılacaktı iddiası
Maden faciası aileye iki acıyı aynı anda yaşattı! Ocakta bakım yapılacaktı iddiası Bartın'ın Amasra ilçesinde cuma günü meydana gelen maden faciasında hayatını kaybedenler son yolculuklarını uğurlandı. Patlamada yaşamını yitirenlere ilişkin ilginç detaylar ortaya çıkarken bir aile iki acıyı aynı anda yaşadı.
17.10.2022 Gündem
O madenci eşi DHA'ya konuştu: Yüreğimiz ağzımızda bekledik
O madenci eşi DHA'ya konuştu: Yüreğimiz ağzımızda bekledik  Bartın'ın Amasra ilçesindeki maden ocağında yaşanan patlamada yaralanan eşi Burak Sümertaş'ı (27), teslim edilen çizmesi ile hastanede kapısında bekleyen Ceren Sümertaş (26), "Yüreğimiz ağzımızda bekledik ama şu an iyi. Eşimin çizmesiydi, bana teslim ettiler. Diğer ayağı ağrıdığı için ambulansta çıkarmışlar. O yüzden diğeri yok" dedi.
17.10.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, BAE Devlet Başkanı Nahyan ile telefonda görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, BAE Devlet Başkanı Nahyan ile telefonda görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanı Şeyh Muhammed bin Zayed el Nahyan ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
16.10.2022 Siyaset
Bartın'daki maden ocağında patlamada hayatını kaybetmişti! 2 yaşındaki kızı yürekleri dağladı
Bartın'daki maden ocağında patlamada hayatını kaybetmişti! 2 yaşındaki kızı yürekleri dağladı Bartın’ın Amasra ilçesinde maden ocağındaki patlamada hayatını kaybeden Okan Akgül’ün 2 yaşındaki kızı, tabutun başında babasının fotoğrafını annesine göstererek yürekleri dağladı.
16.10.2022 Yaşam
Bartın'daki maden ocağı patlaması ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan Dönmez duyurdu
Bartın'daki maden ocağı patlaması ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan Dönmez duyurdu Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez Bartın'ın Amasra ilçesinde yaşanan maden patlamasıyla ilgili son dakika açıklamalarında bulundu. Bakan Dönmez yangının devam ettiğini ve bu nedenle alanı kapatma kararı aldıklarını, üretime ara verileceğini duyurdu.
16.10.2022 Siyaset
Bartın ne zaman il oldu? Bartın nerede? İşte Türkiye haritasında Bartın’ın yeri!
Bartın ne zaman il oldu? Bartın nerede? İşte Türkiye haritasında Bartın’ın yeri! Türkiye’yi yasa boğan Bartın Amasra’daki maden ocağı patlamasında 41 işçi yaşamını yitirdi. Bartın'ın Amasra ilçesinde bulunan Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Amasra Müessesesindeki patlamanın ardından Bartın ve Amasra ile ilgili bilgiler sıklıkla araştırılıyor. Peki, Bartın ne zaman il oldu? Bartın nerede? İşte Türkiye haritasında Bartın’ın yeri!
16.10.2022 Gündem
Askere gitmeye hazırlanırken kurada adı çıkınca madenci oldu, patlamada şehit düştü
Askere gitmeye hazırlanırken kurada adı çıkınca madenci oldu, patlamada şehit düştü Bartın’da Türkiye Taşkömürü Kurumuna ait maden ocağında meydana gelen patlamada şehit düşen 23 yaşındaki maden işçisi Rahman Özçelik toprağa verildi. Babaannesi askere gitmeye hazırlanırken kurada adı çıkınca madenci olan torununu anlattı.
15.10.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Maden Ocağı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki maden ocağı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.