Madde Bağımlısı

Madde Bağımlısı

Son dakika madde bağımlısı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan madde bağımlısı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını madde bağımlısı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Madde Bağımlısı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan madde bağımlısı gelişmeleri de dahil olmak üzere 616 madde bağımlısı haberi bulunmuştur. Tüm madde bağımlısı haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul'da korkunç cinayet: Baba kendisine silah çeken oğlunu öldürdü
İstanbul'da korkunç cinayet: Baba kendisine silah çeken oğlunu öldürdü Kağıthane'de madde bağımlısı 35 yaşındaki bir adam, silah çektiği babası tarafından vücudunun çeşitli yerlerinden vuruldu. Genç evde hayatını kaybederken, babası ise polisi arayarak teslim oldu. Gencin uyuşturucu parası yüzünden annesini ve babasını birçok kez darbettiği ve bıçak çektiği ortaya çıktı.
3.01.2024 Gündem
'Pes' dedirten olay! Polis merkezinde sevgilisine uyuşturucu getirirken yakalandı
'Pes' dedirten olay! Polis merkezinde sevgilisine uyuşturucu getirirken yakalandı Kağıthane Çeliktepe Polis Merkezi Amirliğinde uyuşturucu madde ticareti suçundan gözaltında bulunan sevgilisine, dürüm içerisinde metamfetamin getiren şahıs, polisin dikkati sonucu yakayı ele verdi. Montunun cebinden de uyuşturucu madde çıkan şahıs gözaltına alındı.
24.12.2023 Gündem
Gözaltındaki sevgilisi için bunu da yaptı! Dürümden çıkanlar polisi bile şaşırttı
Gözaltındaki sevgilisi için bunu da yaptı! Dürümden çıkanlar polisi bile şaşırttı İstanbul'da Kağıthane Çeliktepe Polis Merkezi Amirliğinde uyuşturucu madde ticareti suçundan gözaltında bulunan sevgilisine, dürüm içerisinde metamfetamin getiren şahıs şoke etti.
24.12.2023 Gündem
Böyle evlat olmaz olsun! Pencereden bağırarak yardım istedi, komşuları yetişti
Böyle evlat olmaz olsun! Pencereden bağırarak yardım istedi, komşuları yetişti İstanbul Esenyurt’ta oğlu tarafından darp edilen bir anne, pencereden bağırarak yardım istedi. Komşular annenin yardımına koşarak eve gelirken annesine şiddet uygulayan şahsı darp etti. Yaşananlar kameraya yansıdı.
10.12.2023 Gündem
Av tüfeği ile katlettiği eşi için "intihar etti" diyen sanığın cezası açıklandı!
Av tüfeği ile katlettiği eşi için "intihar etti" diyen sanığın cezası açıklandı! Gaziantep'in Nizip ilçesinde yaklaşık 2 yıl önce eşi Dilan Palamut'u av tüfeği ile öldürdükten sonra intihar ettiğini iddia eden Ökkeş Palamut'a ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi.
3.10.2023 Gündem
Annesini rehin alan şüpheli hayatını kaybetti!
Annesini rehin alan şüpheli hayatını kaybetti! Antalya’da annesini bıçakla rehin alıp bıraktıktan sonra çağırılan polislere çamaşır suyu atarak eve girmelerini engelleyen, 4 saat direndikten sonra bacağından vurularak yakalanan Fırat Altun (28), tedaviye alındığı hastanede yaşamını yitirdi.
21.09.2023 Yaşam
Boşanma aşamasındaki kocası 3 aylık bebeğine bunu yaptı! Genç annenin evlat hasreti
Boşanma aşamasındaki kocası 3 aylık bebeğine bunu yaptı! Genç annenin evlat hasreti Sakarya’nın Serdivan ilçesinde yaşayan 23 yaşındaki Tuana Türkdoğan 3 aylık bebeğinin, şiddet gördüğü için boşanmak istediği kocası tarafından Çorum’a kaçırıldığını iddia etti. İki buçuk aydır bebeğinden haber alamayan acılı anne, ondan geriye kalan eşyalarda teselli bulmaya çalışıyor.
24.08.2023 Yaşam
Korkunç olay! Ağabeyini yatağında tabancayla öldürdü
Korkunç olay! Ağabeyini yatağında tabancayla öldürdü Gaziantep'te madde bağımlısı olduğu ve psikolojik sorunları bulunduğu iddia edilen Ömer Faruk Tanrıöver (27), ağabeyi İbrahim Halil Tanrıöver'i (41), yatağında tabanca ile vurarak öldürdü.
27.07.2023 Yaşam
Sevgilisiyle son kez konuşmak istedi sonrası dehşet!
Sevgilisiyle son kez konuşmak istedi sonrası dehşet! Adana'da uyuşturucu bağımlısı olduğu öne sürülen Bilal Saygılı (39), eski sevgilisi Sibel K.'yi (26), son kez konuşma bahanesiyle aracına bindirip, akaryakıt istasyonuna gitti. Pompaların bulunduğu bölgede aracını park eden Saygılı, Sibel K.'nin boğazına bıçak dayayıp, "Benden ayrılırsan, seni öldürürüm" diyerek rehin aldı. Polis, ikna edemediği Saygılı'yı, bir anlık dalgınlığından faydalanıp gözaltına aldı.
19.07.2023 Yaşam
Annesi ve kız kardeşini odaya kilitleyip babasının boğazını kesti!
Annesi ve kız kardeşini odaya kilitleyip babasının boğazını kesti! Diyarbakır'da, annesi ile kız kardeşini odaya kilitleyip, tartıştığı babası Mehmet Ali Akarsu’yu (63) boğazını kesip, göğsünden bıçaklayarak ağır yaralayan Ümit Akarsu (32), tutuklandı. Mehmet Ali Akarsu’nun yoğun bakımdaki tedavisi ise sürüyor. 
13.06.2023 Yaşam
Depremde hasar gören evlerini güçlendirmek için biriktirdikleri altınları çalındı: 'Ev başımıza yıkılacak diye korkuyoruz'
Depremde hasar gören evlerini güçlendirmek için biriktirdikleri altınları çalındı: 'Ev başımıza yıkılacak diye korkuyoruz' Adana'da depremde hasar alan müstakil evlerini güçlendirmek için esnaf kredisi de çeken Sacile (56)- Şaban (58) Tavan çiftinin biriktirdiği 37 cumhuriyet altını çalındı. Yaklaşık 350 bin TL değerindeki altınları için ağlayan Sacile Tavan, "Sürekli deprem oluyor, ev başımıza yıkılacak diye korkuyoruz" dedi.
25.05.2023 Yaşam
Polis alarma geçti! Ceset diye geldiler, içinden bakın ne çıktı
Polis alarma geçti! Ceset diye geldiler, içinden bakın ne çıktı Antalya’nın Kepez ilçesinde yol kenarındaki dağlık alanda, polisi alarma geçiren beze sarılı nesnenin içinden cansız manken çıktı.
19.04.2023 Yaşam
Şişli’de, kendisine para vermeyen babasını darp etti
Şişli’de, kendisine para vermeyen babasını darp etti Şişli'de, madde bağımlısı olduğu iddia edilen Bulut Taşyürek, kendisine para vermediği gerekçesiyle tartıştığı babasına saldırdı. Kendi iş yerinde oğlu tarafından darp edilen ve kafasında bardak kırılan Ziya Taşyürek, 2'nci kat penceresinden sarkarak kaçtı. Babasını darbettikten sonra intihar girişiminde bulunan Bulut Taşyürek ise Özel Harekat Polisi'nin operasyonuyla yakalandı. 
3.04.2023 Yaşam
Eski sevgilisi barışma teklifini reddedince yaptığı dehşete düşürdü!
Eski sevgilisi barışma teklifini reddedince yaptığı dehşete düşürdü! İstanbul Küçükçekmece'de Can K., barışma teklifini reddeden eski sevgilisi Yağmur T.'ye doğrulttuğu silah tutukluk yapınca, yanında getirdiği kezzabı üzerine atarak kaçtı. Yağmur T. hastaneye götürülürken, Can K. yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Can K. tutuklanarak cezaevine gönderildi.
8.03.2023 Yaşam
Bakanlık çalışmaları tamamladı! Kira uyuşmazlığına arabuluculuk
Bakanlık çalışmaları tamamladı! Kira uyuşmazlığına arabuluculuk Adalet Bakanlığı, deprem bölgesine yönelik düzenlemeleri de içeren kanun teklifi taslağını TBMM'ye gönderdi. Düzenlemeyle çocuğu hasta annelere infaz ertelemesi, kirada ara buluculuk zorunluluğu ve uyuşturucuyla mücadelede ağır cezalar öngörülüyor.
8.03.2023 Gündem
Kadın cesedi bulundu, avucunda kuş tüyü olduğu öğrenildi
Kadın cesedi bulundu, avucunda kuş tüyü olduğu öğrenildi Antalya’da inşaat halindeki metruk binaların bulunduğu çalılık alanda 30’lu yaşlardaki bir kadına ait ceset bulundu. Üzerinden kimlik çıkmayan cesedin ayaklarında kırıklar olduğu, avucunda ise kuş tüyü bulunduğu belirtildi.
23.01.2023 Yaşam
Önce evini yaktı sonra tehdit etti! 'Yüzüne kezzap atarım'
Önce evini yaktı sonra tehdit etti! 'Yüzüne kezzap atarım' Pendik'te madde bağımlısı olduğu iddia edilen Adem Arslanboğa, tek başına yaşadığı evi yaktı. Polis gittikten sonra olay yerinde ortaya çıkan Adem Arslanboğa, apartman sakinleri ile tartıştı. Yangın itfaiye tarafından büyümeden söndürüldü.
17.12.2022 Yaşam
Işın Karaca davayı kazandı! "Seni korumaya yemin etmiştim"
Işın Karaca davayı kazandı! "Seni korumaya yemin etmiştim" Klip yönetmeni Sedat Doğan ile Mayıs 2011'de nikâh masasına oturan, bir kez ayrılıp barıştıktan sonra Kasım 2013'te resmi olarak boşanan Işın Karaca, eski eşi Brezilya'da hırsızlık yaparken yakalanıp cezaevine girince harekete geçmişti. Ünlü şarkıcı, bu evlilikten dünyaya gelen 11 yaşındaki kızı Mia'ya kendi soyadını vermek için açtığı davayı kazandı.
9.12.2022 Magazin
Babası ile kız kardeşini bıçakla yaraladı, engellemek isteyen komşusunu öldürdü
Babası ile kız kardeşini bıçakla yaraladı, engellemek isteyen komşusunu öldürdü Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde tartıştığı babası Hasan Doğru (48) ile kız kardeşi Yasemin Doğruyu (19) bıçaklayarak ağır yaralayan Yasin Doğru (22), kendisini engellemek isteyen komşusu Osman Kılınçı (28) öldürdü.
27.11.2022 Yaşam
Çağan Atakan Arslan'dan samimi açıklamalar: Çocukluğum yüksek şiddet ve sevgisizlikle geçti
Çağan Atakan Arslan'dan samimi açıklamalar: Çocukluğum yüksek şiddet ve sevgisizlikle geçti 'Survivor All Star 2022' yarışmasını 9'ncu olarak tamamlayan 'Avatar' lakaplı Çağan Atakan Arslan, Katarsis programına konuk oldu. Atakan Arslan, Gökhan Çınar'a yaptığı açıklamalarla gündem oldu. Survivor'da hırsıyla dikkat çeken başarılı sporcu Avatar Atakan, çocukluğunda yaşadığı travmaları ve ailesiyle ilgili zorlu süreci anlatırken duygusal anlar yaşadı.
24.11.2022 Magazin
Belinde bıçakla gezen madde bağımlısı paniğe neden oldu
Belinde bıçakla gezen madde bağımlısı paniğe neden oldu Adıyaman’da, belindeki et doğrama bıçağı bulunan ve cadde ortasında madde kullanan şahıs, polis ekiplerince yakalandı.
14.11.2022 Yaşam
Eşi bacağından bıçakladı! Sağlık merkezine giderek yardım istedi
Eşi bacağından bıçakladı! Sağlık merkezine giderek yardım istedi İstanbul Sultangazi'de bir kişi, evde tartıştığı eşini bacağından bıçakladı. Yaralı kadın ambulansla hastaneye kaldırılırken, adam ise olayın ardından kaçarak uzaklaştı.
10.11.2022 Yaşam
Bebek sahilinde cinsel ilişkiye girmişlerdi! 'Neden açık alanda?' sorusuna bu yanıtı verdi
Bebek sahilinde cinsel ilişkiye girmişlerdi! 'Neden açık alanda?' sorusuna bu yanıtı verdi Bebek sahilinde, halka açık alanda Carmen Maria T. ile cinsel ilişkiye giren, 'cinsel saldırı' ve 'hayasızca hareketler' suçlarından tutuklanarak hakkında dava açılan Özgür Kavi'nin savunması ortaya çıktı. Savcının neden açık alanda cinsel ilişkiye girdiklerini sorması üzerine ise bakın ne yanıt verdi...
20.10.2022 Yaşam
Oğlunu öldüren baba: Para istedi, tartıştık, vurdum
Oğlunu öldüren baba: Para istedi, tartıştık, vurdum İzmir'de kahvaltı sofrasında tartıştığı oğlu Kenan Sinan Canikli'yi (41) tabancayla vurarak öldüren Yusuf Canikli'nin (66) ifadesi ortaya çıktı. Oğlunun uyuşturucu bağımlısı olduğunu belirten Canikli, "Sürekli benden para istiyordu. Olay günü yine aynı nedenle tartıştık, bunaldım, vurdum" dedi.
9.10.2022 Yaşam
Bağcılar cinayeti 2022 nasıl oldu, Bağcılar olayı ne? Bağcılar'daki anne katili tutuklandı!
Bağcılar cinayeti 2022 nasıl oldu, Bağcılar olayı ne? Bağcılar'daki anne katili tutuklandı! Bağcılar’da annesinin kafasını kesti videosu kan dondurdu. İstanbul Bağcılar'da Ali S., annesi Hava S.'yi bıçakla öldürdü. Annesinin kestiği kafasını balkonda sokağa atan şüpheli ardından evi ateşe verdi. Şüpheli gözaltına alınırken evdeki yangın söndürüldü. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı da savcılığa yayın yasağı talebinde bulundu. Peki, Bağcılar cinayeti nasıl oldu, Bağcılar olayı ne?
29.09.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Madde Bağımlısı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki madde bağımlısı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.