Macun

Macun

Son dakika macun haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan macun ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını macun haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Macun

haberleri sayfasında son dakika yaşanan macun gelişmeleri de dahil olmak üzere 246 macun haberi bulunmuştur. Tüm macun haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rami Kütüphanesi’nde 23 Nisan coşkusu
Rami Kütüphanesi’nde 23 Nisan coşkusu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Rami Kütüphanesi’nde çeşitli etkinliklerle kutlandı.
24.04.2024 Yaşam
Bu macun sadece Nisan'da sürülüyor - Birkaç yaprak naneyle yaza kadar sivilce bırakmıyor
Bu macun sadece Nisan'da sürülüyor - Birkaç yaprak naneyle yaza kadar sivilce bırakmıyor Nane, antiseptik özellikleriyle cilt bakımında kullanılan ne varsa içerisinde etken madde olarak yer almaktadır. Sabun, güzellik kremi ya da yüz yıkama jeli bunlardan birkaçıdır. Yüzünüzde sizi zor durumda bırakan sivilceler geçmek bilmiyor, ürünler size yardımcı olmuyorsa sadece birkaç yaprak naneyle hazırlanan 3 maske imdadnıza kavuşabilir.
8.04.2024 Yaşam
Ağızdaki bakterileri anında yok ediyor! Macun bittiyse bununla çalkalayın: "Çünkü malik asit, d-limonen diş lekelerini çıkarır"
Ağızdaki bakterileri anında yok ediyor! Macun bittiyse bununla çalkalayın: "Çünkü malik asit, d-limonen diş lekelerini çıkarır" Diş lekeleri günlük yaşamınızı olumsuz etkileyebilir. Düzenli fırçaladığınız halde çay ve kahve tüketimi istenilen beyazlığa ulaşmanızı engeller. Bu meyvelerin içerisinde malik asit ve d-limonen maddesi var. İşte beyaz ve lekesiz dişler için ağız çalkayalacak o besinler...
29.01.2024 Yaşam
Eşini keserle öldüren sanık için ağırlaştırılmış müebbet talebi
Eşini keserle öldüren sanık için ağırlaştırılmış müebbet talebi Antalya'da eşi Saibe Akdağ'ı (37) keserle öldüren Ercan Akdağ (38) için ağırlaştırılmış ömür boyu hapis istendi.
23.01.2024 Gündem
Yüzdeki Lekeler Nasıl Geçer? Yüzdeki Lekeler Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Yüzdeki Lekeler Nasıl Geçer? Yüzdeki Lekeler Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Yüzdeki lekeler yaştan, sivilceden, güneşten ya da belirli bazı sebeplerden meydana gelebilir. Bu lekeler sağlık olarak bir sorun yaratmaz ancak estetik anlamda çoğu zaman bireyleri rahatsız etmektedir. Özellikle koyu renkleri gidermek için renk açıcı kremler tercih edebilir ya da reçetesiz, organik kürler ve peelingler yaparak cilt lekeleri yok edilebilir.
17.01.2024 Sağlık
Salgına karşı 10 kat direnç sağlıyor! Bu macun vücuda girdiği an kana karışıyor: Magnezyum, potasyum ihtiyacını karşılıyor
Salgına karşı 10 kat direnç sağlıyor! Bu macun vücuda girdiği an kana karışıyor: Magnezyum, potasyum ihtiyacını karşılıyor Hastalıkların kol gezdiği son dönemde salgın riski herkesi etkiliyor. Bu gibi dönemlerde bağışıklık sistemini korumak ve güçlendirmek gerekiyor. Vücudu savunmasız bırakan viral enfeksiyonlar soğuk algınlığı, grip gibi hastalıkların önünü açıyor. Doğal yollarla koruyacağımız bağışlıklık sistemi, salgın hastalıklarla karşı da dik duruyor. Bu karışıma bir şans verdiğiniz takdirde salgına karşı 10 kat direnç sağlayabilirsiniz.
13.01.2024 Yaşam
Aktardan, bağışıklığı güçlendirmenin yolları
Aktardan, bağışıklığı güçlendirmenin yolları Aktarlar, kış aylarında hastalıklara karşı bağışıklık sistemini güçlendirmek isteyenlere ya da hastalığa yakalananlara bitki çayları veya macun karışımları tüketmelerini tavsiye ediyor.
9.01.2024 Gündem
Morluk Nasıl Geçer? Morluk Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Morluk Nasıl Geçer? Morluk Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Morluk sarımsak, soğan ve zencefil ile kısa sürede geçen bir durumdur. Bu besinleri morluğun üzerine sürüp bekleterek morlukların kısa süre içinde geçmesini sağlayabilirsiniz. 
8.01.2024 Sağlık
Koltuk Altı Kararması Nasıl Geçer? Koltuk Altı Kararması Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Koltuk Altı Kararması Nasıl Geçer? Koltuk Altı Kararması Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Koltuk altı kararması birçok farklı nedene bağlı olarak görülebilir. Bunun için altta yatan nedeni bulmak kararmanın önlenmesi bakımından önemlidir.
4.01.2024 Sağlık
Egzama Nasıl Geçer? Egzama Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Egzama Nasıl Geçer? Egzama Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Egzama, deriyi kurutan, kaşındıran ve kabaran bir deri rahatsızlığıdır. Birçok farklı sebepten dolayı meydana gelebilir. Aynı zamanda da el, yüz veya saç gibi bölgelerde oluşabilir. Egzama hem ilaçlarla hem de bitkisel yöntemlerle geçirilebilecek bir rahatsızlıktır.
1.01.2024 Sağlık
Kahve Limon Kürü Tarifi İle Zayıflama Önerileri...kahve Limon Kürü Nasıl Yapılır, Nasıl Kullanılır?
Kahve Limon Kürü Tarifi İle Zayıflama Önerileri...kahve Limon Kürü Nasıl Yapılır, Nasıl Kullanılır? Kahve limon kürü son zamanların zayıflama adına en faydalı besinlerinden biridir. Bu iki karışımı tüketen kişilerin sindirim problemleri giderilmektedir. Kilo verme sürecini hızlandırmak isteyen kişiler bu tarifi deneyerek farklı görmektedir. Kilo verdiren kahve ile sindirim sistemini çalıştıran limon sağlık açısından da oldukça faydalıdır.
17.12.2023 Yaşam
İzmir'de kaçakçılık operasyonunda çok sayıda gözaltı var
İzmir'de kaçakçılık operasyonunda çok sayıda gözaltı var İzmir genelinde kaçak ürün satışı yapanlara yönelik operasyonlarda 25 kişi gözaltına alındı. Cinsel içerikli ürünlerden içkiye, sigaradan çeşitli tütün mamullerine kadar pek çok kaçak ürüne el koyuldu.
12.10.2023 Gündem
Artan sivrisinek popülasyonu hastanelere başvuruları artırdı! Kritik uyarı geldi
Artan sivrisinek popülasyonu hastanelere başvuruları artırdı! Kritik uyarı geldi Sivrisinekler vatandaşları hastanelik etti. Manisa’da da görülmeye başlanan Asya kaplan sivrisineği ısırması sonucu acil servislere yapılan başvurularda artış yaşanması dikkat çekti. Yeni bir tür olması nedeniyle vücudun diğer sivrisineklere göre anormal bir tepki verdiği söyleyen Manisa Şehir Hastanesi Acil Tıp Uzmanı Dr. Mert Deringöz, panik yapılacak bir durum olmadığını belirtirken, Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Erhan İnce üreme alanlarının yüzde 82’sinin insan kaynaklı olduğunu ve vatandaşların lastikler, bidonlar, kovalar ve saksı altları gibi durgun su alanlarına dikkat etmesi konusunda uyarılarda bulundu.
17.07.2023 Yaşam
Hindistan Cevizi Nasıl Kullanılır? Hindistan Cevizi Kullanırken Yapılması Gerekenler...
Hindistan Cevizi Nasıl Kullanılır? Hindistan Cevizi Kullanırken Yapılması Gerekenler... Hindistan cevizi farklı şekillerde yetişen bir meyvedir. Süt, talaş, rendelenmiş, krema, yağ ve un şeklinde tüketimi yapılmaktadır. Hem tatlılar için hem de tuzlu yemeklerde veya başlangıçlarda yenebilen çok yönlü bir besindir. Bu tatlı egzotik meyve çok lezzetli ve aromalı bir ürün olmaktadır. 
13.07.2023 Sağlık
Evelik Otu Nedir? Evelik Otu Faydaları Nelerdir?
Evelik Otu Nedir? Evelik Otu Faydaları Nelerdir? Evelik otu yabani otlardan birisidir ve doğada kolayca bulunur. Kökünde şeker, C vitamini ve nişasta bulunur. Fosfor açısından zengindir ve insan sağlığına faydası oldukça fazladır. Evelik otu çiğ şekilde tüketilebilir. İsteğe bağlı olarak çay şeklinde de gün içerisinde içilebilir.
12.07.2023 Sağlık
Ankara'da suç örgütüne operasyonda 5 kişi tutuklandı
Ankara'da suç örgütüne operasyonda 5 kişi tutuklandı Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde bir iş yeri önünde gerçekleşen silahlı saldırı ile ilgili Ankara merkezli İstanbul, Aydın, Denizli ve Ordu'da 9 şüpheliye yönelik düzenlenen operasyonda yakalanan 7 şüpheliden 5'i tutuklandı. Yurt dışında olan suç örgütü lideri E.Y. ile yine yurt dışında olan ve talimatları yönlendiren M.A.'yla ilgili çalışmalar sürdürülüyor.
11.07.2023 Gündem
İstanbul Havalimanı'nda suntalara gizlenmiş uyuşturucu ele geçirildi
İstanbul Havalimanı'nda suntalara gizlenmiş uyuşturucu ele geçirildi Ticaret Bakanlığı'na bağlı Gümrük Muhafaza ekipleri, İstanbul Havalimanı'nda gerçekleştirilen operasyonda bir kargo gönderisinin içerisinden çıkan ve üretim esnasında içlerine uyuşturucu yerleştirildiği tespit edilen suntalarda 80 kilogram afyon sakızı ele geçirdi.
12.06.2023 Gündem
İstanbul Havalimanı'na kargoyla gelen suntalardan uyuşturucu çıktı
İstanbul Havalimanı'na kargoyla gelen suntalardan uyuşturucu çıktı  İstanbul Havalimanı’nda gerçekleştirilen operasyonda kargoyla gönderilen ve üretim esnasında içlerine uyuşturucu yerleştirildiği tespit edilen suntalarda 80 kilogram afyon sakızı ele geçirildi.
12.06.2023 Gündem
Dehşet veren olay polis sorgusunda ortaya çıktı! Tartışma kavgaya döndü sonrası korkunç
Dehşet veren olay polis sorgusunda ortaya çıktı! Tartışma kavgaya döndü sonrası korkunç Antalya'da Ercan Akdağ (39), kavga ettiği eşi Saibe Akdağ'ı (37) keserle döverek öldürdü. Sağlık ekiplerine eşinin düştüğünü söyleyen Akdağ, polisteki sorgusunda suçunu itiraf edince tutuklandı.
10.05.2023 Yaşam
Cildinizi nemli tutmak için temizleyicilere dikkat! Işıltılı bir cilt için 3 altın öneri
Cildinizi nemli tutmak için temizleyicilere dikkat! Işıltılı bir cilt için 3 altın öneri Cilt bakımında nemlendiricilerin önemi büyüktür. Ancak bunun öncesinde temizlenmiş bir cilt ilk adımdır. Parafen ve SLS içermeyen cilt temizleyicileriyle başlayacağınız cilt bakımında dikkat etmeniz gereken adımları Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ufuk Askeroğlu açıkladı.
16.03.2023 Sağlık
Yatay geçiş yapmak isteyen öğrencileri ilgilendiren gelişme! Üniversite öğrencileri dikkat
Yatay geçiş yapmak isteyen öğrencileri ilgilendiren gelişme! Üniversite öğrencileri dikkat Yatay geçiş online başvurularının 3 Şubat 2023 Cuma günü son bulacağını hatırlatan Eğitim Koordinatörü Celalettin Macun, “Gerekli şartları sağlayan öğrenciler yatay geçiş fırsatını değerlendirerek istediği bölüm ve üniversitede farklı avantajlarla eğitimlerine devam edebilir” dedi.
31.01.2023 Eğitim
Kış ayı gelince akın ediyorlar! Talep yağıyor
Kış ayı gelince akın ediyorlar! Talep yağıyor Aksaray’da havaların soğumasıyla birlikte artan soğuk algınlığı rahatsızlıklarına karşı vatandaşlar aktarların tavsiyesi ile en çok zencefil ve zerdeçal ikilisini tercih ediyor.
17.12.2022 Sağlık
Grip, bronşit ve öksürüğe iyi geliyor! Aktardan 'grip macunu ve kış çayı' tavsiyesi
Grip, bronşit ve öksürüğe iyi geliyor! Aktardan 'grip macunu ve kış çayı' tavsiyesi Kış döneminin gelmesiyle birlikte aktarlarda hareketlilik başladı. Bitkisel ürünlerle bağışıklık sistemini güçlendirmek ve hastalıklara karşı korunmak isteyen vatandaşlar, aktarların yolunu tutuyor. Aktarlar çok sayıda karışım yaparak grip, nezle ve soğuk algınlığına karşı doğal çözüm sunuyor. Türkiye genelinde son günlerde artan ve okulların kapanmasına neden olan grip vakalarına bir aktar ise 'grip macunu' ile çözüm üretti.
9.12.2022 Sağlık
Sabah uyanıp aynaya baktı, gözlerine inanamadı! Doktorlar da çözemedi, sebebi ise şoke etti
Sabah uyanıp aynaya baktı, gözlerine inanamadı! Doktorlar da çözemedi, sebebi ise şoke etti İstanbul'da yaşayan 37 yaşındaki kadın, bir sabah uyanıp aynaya baktığında hayatının şokunu yaşadı. Dudakları feci halde dolgu yapılmış gibi şişmiş, ağız içinde ve diş etlerinde ciddi bir ağrı vardı. Doktorlar da ne olduğunu çözememişti. Endişeyle kendine ne olduğunu araştıran kadın, nedenini internet araştırmasıyla öğrenince şaşkına döndü. Bu sorunu yaşayan çok sayıda kişi olduğu ortaya çıkarken, o sebep kimsenin aklının ucundan bile geçmemişti...
9.12.2022 Gündem
Bentonit kili nedir, ne işe yarar, içilir mi? Bentonit hakkında merak edilenler...
Bentonit kili nedir, ne işe yarar, içilir mi? Bentonit hakkında merak edilenler... Doğal kozmetik ürünleri için de ham madde olarak kullanılan Bentonit, cilt yüzeyinde bulunan gözeneklere girerek, bakteri ve toksinleri yüzeye çıkartarak temizler. Peki, Bentonit nedir, içilir mi? Bentonit kili nedir, faydaları nelerdir, ne işe yarar?
18.11.2022 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Macun ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki macun haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.