Maaş Bordrosu

Maaş Bordrosu

Son dakika maaş bordrosu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan maaş bordrosu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını maaş bordrosu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Maaş Bordrosu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan maaş bordrosu gelişmeleri de dahil olmak üzere 108 maaş bordrosu haberi bulunmuştur. Tüm maaş bordrosu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ev sahiplerinin kiralık evler için istediği şartlar 'pes' dedirtti! Kiracı milyonları ilgilendiriyor
Ev sahiplerinin kiralık evler için istediği şartlar 'pes' dedirtti! Kiracı milyonları ilgilendiriyor Kiracı ve ev sahiplerini ilgilendiren detaylar ortaya çıktı. Ev sahiplerinin kiralama için aradığı kriterler ‘Bu kadarına pes’ dedirtiyor. Sadece memura evini verenler, kefil olmadan sözleşme imzalama-yanlar, kredi notu ve maaş bordrosu isteyenler, kalabalık aile olmama şartı arayanlar, yıllık peşin kira talep edenler her geçen gün artıyor. Bu kriterler yüzünden özellikle özel sektör çalışanları ev bulmakta zorlanıyor.
29.08.2023 Ekonomi
İBB kreş başvurusu nasıl yapılır? Kimler başvuru yapabilir? İBB kreşleri nerelerde var?
İBB kreş başvurusu nasıl yapılır? Kimler başvuru yapabilir? İBB kreşleri nerelerde var? İBB'nin kreşlerine başvuru yapmak isteyen pek çok kişi Yuvamız İstanbul Çocuk Etkinlik Merkezleri hakkında başvuru süreci ile ilgili detayları merak ediyor. 22 ilçede 34 birimde açılan İBB kreşlerinden 2900 çocuk faydalanıyor. Peki, İBB kreş başvurusu nasıl yapılır? Kimler başvuru yapabilir? İBB kreşleri nerelerde var? İBB kreş başvuruları bitti mi? İşte detaylar…
17.11.2022 Eğitim
Kira kontratları ile ilgili kritik detay! İade hakkı doğuyor
Kira kontratları ile ilgili kritik detay! İade hakkı doğuyor Kiralık ev fiyatlarındaki fahiş artış nedeniyle mülk sahipleri mevcut kiracısını çıkarıp, evini yüksek bedeller ile yeniden kiraya vermenin yollarını arıyor. Kiralardaki artış ödenen depozito miktarının da artmasına neden oldu. Gayrimenkul sahipleri en fazla 3 kira bedeli kadar depozito talep edebiliyor. Ancak bazı ev sahipleri daha fazla depozito talep ediyor. Bu durumda kiracı için iade hakkı doğuyor.
13.10.2022 Ekonomi
Kiralık ev arayanları ilgilendiriyor! Kredi notu, kefil ve maaş bordrosu istiyorlar
Kiralık ev arayanları ilgilendiriyor! Kredi notu, kefil ve maaş bordrosu istiyorlar İstanbul'da yüksek fiyatlarla evini kiraya vermek isteyen ev sahipleri, alacaklarını garanti altına almak için yeni şartlar ortaya koymaya başladı. Kiralık ilanı veren bazı ev sahiplerinin, maaş bordrosu, kredi notu gibi kriterler tepkilere neden oldu. Ev sahiplerinin yaptırımla karşı kaşıya kalabileceğini hatırlatan Tüketici Konfederasyonu Başkanı Ağaoğlu, "Hukuka aykırıdır bu. Kimse kimsenin maaşını, sabıka kaydını sorgulayamaz. Bu bilgileri vermek zorunda değiller" dedi.
6.10.2022 Ekonomi
İBB burs başvurusu ne zaman? İBB burs başvuru şartları ne? İBB ne kadar burs verecek?
İBB burs başvurusu ne zaman? İBB burs başvuru şartları ne? İBB ne kadar burs verecek? İBB burs başvurusu için gözler yapılacak açıklamaya çevrildi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından öğrencilere verilen “İBB Genç Üniversiteli Eğitim Yardımı” başvurularına kısa bir süre kaldı. Öğrenciler, burs başvurularının ne zaman başlayacağını merak ederken, başvuru şartlarını da araştırıyor. Peki, İBB burs başvurusu ne zaman? İBB burs başvuru şartları ne? İBB ne kadar burs verecek? İşte İBB burs başvuru belgeleri ve aranan şartlar!
19.09.2022 Eğitim
İBB burs başvuruları ne zaman başlıyor? İBB Genç Üniversiteli eğitim yardımı başvuruları nasıl yapılır?
İBB burs başvuruları ne zaman başlıyor? İBB Genç Üniversiteli eğitim yardımı başvuruları nasıl yapılır? İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) burs desteği bu yıl da devam edecek. 2022 - 2023 Eğitim-Öğretim yılında "Genç Üniversiteli" eğitim desteği başvuruları alınacak. İBB burs başvuruları öğrenciler tarafından merak ediliyor. Peki, İBB burs başvuruları ne zaman başlıyor? İBB burs başvurusu ne zaman, nasıl yapılır? İBB Genç Üniversiteli Eğitim yardımı başvuru şartları ne? İşte detaylar…
3.09.2022 Eğitim
Gelir belgesi nasıl alınır? Gelir durumunu gösteren belge nereden alınır? e-Devlet gelir belgesi sorgulama ekranı!
Gelir belgesi nasıl alınır? Gelir durumunu gösteren belge nereden alınır? e-Devlet gelir belgesi sorgulama ekranı! Üniversite kayıtları başladı. Öğrenciler kayıt işlemlerini tamamlarken, yurt ve burs işlemleri için başvurularını gerçekleştiriliyor. Bazı belediyelerin yurt başvuru sürecinde istenen gelir durumunu gösteren belgenin nereden temin edileceğini araştırıyor. Peki, Gelir belgesi nasıl alınır? Gelir durumunu gösteren belge nereden alınır? e-Devlet gelir belgesi sorgulama ekranı!
23.08.2022 Ekonomi
İBB burs başvurusu nasıl yapılır? Genç Üniversiteli Desteği başvuruları ne zaman? İBB’den 75 bin öğrenciye geri ödemesiz destek!
İBB burs başvurusu nasıl yapılır? Genç Üniversiteli Desteği başvuruları ne zaman? İBB’den 75 bin öğrenciye geri ödemesiz destek! İBB duyurdu! ‘Genç Üniversiteli Desteği’ projesinde 75 bin öğrenciye 4 bin 500 TL burs ile geri ödemesiz destek olacak. Üniversitelilere burs ödemesi yapacak İBB’nin başvuru süreciile ilgili detaylar araştırılıyor. Peki, İBB burs başvurusu nasıl yapılır? Genç Üniversiteli Desteği başvuruları ne zaman? Genç Üniversiteli Desteği nedir, nasıl başvuru yapılır? İBB burs başvurusu nereden yapılır? İşte detaylar…
24.07.2022 Eğitim
Türkiye'den Avrupa'ya vize hamlesi: Schengen uygulamaları siyasi güdümlü yaptırım aracı...
Türkiye'den Avrupa'ya vize hamlesi: Schengen uygulamaları siyasi güdümlü yaptırım aracı... Türkiye, Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi Hukuk İşleri ve İnsan Hakları Komisyonu’nun haziran ayı toplantısında sunulmak üzere, “Schengen Sisteminin Avrupa Konseyi Üye Devletleri Tarafından Siyasi Amaçlı Bir Yaptırım Olarak Kötüye Kullanılması” başlıklı bir rapor hazırladı. Raporda, bireylerin seyahat etme özgürlüğüne atıf yapılırken, Schengen Bölgesi’ndeki devletlerin, üçüncü ülke vatandaşları için geçerli olan ‘asgari ortak standart ilkeler’ benimsemesi gerektiği dile getiriliyor. Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi (AKPM) ülkelerinin zaman zaman siyasi amaçlı uygulamalar yaptığı, Schengen’in kötüye kullanıldığı belirtiliyor.
31.05.2022 Ekonomi
Maaş ve ek ödemelere zam geliyor! "Çok yakında" diyerek müjdeyi duyurdu
Maaş ve ek ödemelere zam geliyor! "Çok yakında" diyerek müjdeyi duyurdu Maaş ve ek ödemeler ile ilgili flaş gelişme. Müjdeli haberi verdi. Meclis gündemine alınacak. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sağlık çalışanlarının maaş ödeme sistemleri ve özlük haklarında iyileştirmeler sağlayacak düzenlemelerin, çok yakında Meclis gündemine alınacağını duyurdu. Sağlık Bakanı Koca'nın paylaştığı 3 başlık şu şekilde: Sabit ek ödemeler, maaşla tek bordroda merkezi bütçeden ödenecek; herhangi kayba yol açmaksızın emekliliğe yansıtılacak. Döner sermayeden ek ödeme vermeyen hastane kalmayacak. Özverili çalışan hekimlerin, sağlık personelinin ek ödemelerinde artış yapılacak. 3600 Ek Gösterge düzenlemesiyle birlikte emeklilikte yeniden düzenleme yapılacak. İşte son dakika haberinin detayları...
12.05.2022 Çalışan Hakları
İBB eğitim destek paketi başvurusu nasıl yapılır? Başvuru ne zaman, nereden yapılır?
İBB eğitim destek paketi başvurusu nasıl yapılır? Başvuru ne zaman, nereden yapılır? İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilen üniversite öğrencilerine Eğitim Destek Paketi kapsamında nakdi destek sağlıyor. Öğrencilere sağlanan tek seferlik 250 TL tutarında nakdi destekten yararlanmak isteyenler başvuru süreci ile ilgili detayları merak ediyor. Peki, İBB eğitim destek paketi başvurusu nasıl yapılır? İBB eğitim destek paketi başvurusu için nereye başvuru yapılır? İşte detaylar…
18.04.2022 Eğitim
Ayda 1.531 TL destek ödemesi yapılıyor! Çalışan ya da iş arayanlar yararlanıyor...
Ayda 1.531 TL destek ödemesi yapılıyor! Çalışan ya da iş arayanlar yararlanıyor... Çalışan yüz binlerce kişiyi ilgilendiriyor. Ayda en az 1.531 lira destek sağlanıyor. Çalışma şartı bulunuyor. Bu destekten yararlanmak isteyenlerin SGK'ya başvurması gerekiyor. Destek ödemesi çalışılmayan dönemi de kapsıyor. İşten ayrılanların talep etmesi durumunda 1.531 TL'lik destek ödemeleri 3 ay daha uzatılabiliyor. Devlet maddi güçlük çeken ailelere, kadının iş hayatında istihdamı için bu yıl ayda bin 531 TL kreş yardımı yapacak. İŞKUR, İşte Anne Projesi kapsamındaki kurslara katılan annelere ayda 3.300, 3 ayda 9.900 lira ödeme yapacak
31.01.2022 Çalışma Hayatı
Ocak ayı bordrosu 2022! 15 Ocak 2022 tarihli zamlı maaş bordroları nasıl görüntülenir?
Ocak ayı bordrosu 2022! 15 Ocak 2022 tarihli zamlı maaş bordroları nasıl görüntülenir? 2022 Ocak ayı Maaş bordrosu yayınladı. Maaş Bordrosu E-Devlet sistemine giriş yapılarak öğrenilebilir.
14.01.2022 Memur
Ekim ayı memur maaş bordrosu yayımlandı! e bordro öğrenme, nasıl bakılır?
Ekim ayı memur maaş bordrosu yayımlandı! e bordro öğrenme, nasıl bakılır? 657 sayılı devlet memuru kanununa tabii olan (bazı bakanlıklardaki sözleşmeli personeller dahil) kamu görevlilerinin 2021 yılı Ekim ayı maaş bordrosu yayımlandı. Memur maaş bordrosu e-devlet üzerinden sorgulanabilecek. Peki, e bordro nasıl bakılır? e bordro öğrenme…
15.10.2021 Memur
İBB burs başvurusu nasıl yapılır, burs başvuru ekranı? İBB Genç Üniversiteli burs başvurusu yapma erkanı ve başvuru şartları 2021 2022!
İBB burs başvurusu nasıl yapılır, burs başvuru ekranı? İBB Genç Üniversiteli burs başvurusu yapma erkanı ve başvuru şartları 2021 2022! İBB burs başvurusu başladı mı, başvuru şartları nelerdir? İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genç Üniversiteli" eğitim bursuna başvuru yapmak isteyen üniversiteliler, sık sık arama motorları ve İBB’nin sayfalarını ziyaret ediyor. Üniversitelerin yüz yüze eğitime başlaması, burslar hakkında yapılan araştırmaları hızlandırdı. Peki, İBB burs başvurusu nasıl yapılır, başvuru ekranı aktif oldu mu?
5.10.2021 Eğitim
İBB burs başvurusu ne zaman başlayacak, İBB burs başvuru tarihleri belli mi? İBB bursu şartları ve koşulları!
İBB burs başvurusu ne zaman başlayacak, İBB burs başvuru tarihleri belli mi? İBB bursu şartları ve koşulları! İBB burs başvurusu başladı mı, burs başvuru tarihleri belli? 2021-2022 Eğitim yılı başladı. Eğitim hayatına destek sunması için öğrenciler burslar hakkında yaptıkları araştırmalar da arttı. Öğrencilerin araştırdıkları burs kurumlarından biri de İBB oldu. İBB bursundan yararlanmak isteyen üniversite öğrencileri, İBB burs başvurusu ne zaman, burs başvuru tarihi belli mi, sorularına yanıt arıyor. İşte İBB burs başvurusu detayları…
29.09.2021 Eğitim
Brüt ne demek, nasıl hesaplanır? Brüt ücret, brüt maaş ne anlama gelir?
Brüt ne demek, nasıl hesaplanır? Brüt ücret, brüt maaş ne anlama gelir? Maaş hesaplamaları pek çok kişi tarafından merak edilen konulardan birisidir. Özellikle maaşlarda brüt ücret ve net ücretin nasıl hesaplanacağı pek çok çalışanı yakından ilgilendirdiği için bilinmesi gereken bir konudur. Maaş hesaplamalarında işçinin önemli olan net maaşıdır. Brüt maaş ise işveren açısından önemli bir konudur.
16.02.2022 Çalışma Hayatı
Bordro nedir, nasıl hesaplanır? Maaş bordrosu nereden alınır?
Bordro nedir, nasıl hesaplanır? Maaş bordrosu nereden alınır? Bütün çalışanlar için her ay ödenmekte olan ücretlerin dökümü bordro içerisinde yer almaktadır. İşveren ile çalışan açısından çok büyük bir öneme sahiptir. Maaş bordrosu İş Kanunu adı verilen kanuna göre düzenlenmekte olan bir sistemdir ve resmi bir evrak niteliğinde olmaktadır. Bunun dışında aylık kazancı resmi bir şekilde ispatlayan evrak özelliğini taşımaktadır.
16.02.2022 Çalışma Hayatı
Öfkeli işverenden inanılmaz intikam! Son maaşı  binlerce madeni parayla ödedi...
Öfkeli işverenden inanılmaz intikam! Son maaşı binlerce madeni parayla ödedi... Çalışanın istifasına kızan işverenin intikamı şok etti. ABD'nin Georgia eyaletinde istifa ettiği işinden 915 dolar alacağı kalan Andreas Flaten adlı bir kişi geç de olsa parasını alabildi ama neye uğradığını şaşırdı. Flaten, parayı 91 bin 500 madeni para şeklinde kapısına bırakılmış halde buldu. Üstelik paralar yağa benzer bir maddeyle kaplıydı.
26.03.2021 Dünya
SGK o maaşı kesemez! 25 yaş kuralı var…
SGK o maaşı kesemez! 25 yaş kuralı var… Emekli, memur, SGK’lı SSK’lı Bağkur’lu milyonları ilgilendiriyor. Herkes merak ediyordu. Resmen değişti. Artık üniversite öğrencilerinin o maaşları kesilemiyor. SGK düzenleme yapmıştı. Resmi Gazete’de Cumhurbaşkanlığı kararı yayımlanarak tüm borçluların yıl sonuna kadar provizyon almalarının önü açıldı. Borcunuz olsa da, olmasa da 31.12.2021 tarihine kadar tüm devlet hastanelerinde ücretsiz bir şekilde tedavi olabilirsiniz. Sizden gelen çok sayıda soruya İş ve Sosyal Güvenlik Uzmanı Yazarımız Mert Nayır yanıt verdi...
19.02.2021 Çalışan Hakları
Kredi hamlesi! 3 ay ödeme yok, faizleri…
Kredi hamlesi! 3 ay ödeme yok, faizleri… Kredi çekmek isteyen herkesi çok yakından ilgilendiren adım. Bankalar tek tek açıklıyorlar. 3 ay ödeme yok... Nakit sıkıntısı yaşayanlar için bankalar belirli dönemlerde çeşitli avantajlarla müşterilerine kredi imkânı sunuyor. Değişen faiz oranları ve vade imkanları ile nakit ihtiyacını karşılamak isteyen vatandaşlar ise sunulan kredi paketlerine yoğun ilgi gösteriyor. Bazı bankalar 3 ay ertelemeli kredi veriyor. İşte 3 ay kredi ertelemesi sunan bankalar ve faiz oranları...
9.02.2021 Ekonomi
İsrail'de 2000 yıllık maaş bordrosu bulundu!
İsrail'de 2000 yıllık maaş bordrosu bulundu! İsrail'de papirüsten yapılmış 1900 yıl öncesine ait ordunun belirli eşyaların parasını kestikten sonra askerin parasız kaldığını gösteren maaş bodrosu bulundu.
9.02.2021 Gündem
ING Bank'tan 50 bin TL kredi! 3 ay geri ödemesiz yüzde 1,24 faiz oranı ile 50000 TL kredi nasıl alınır?
ING Bank'tan 50 bin TL kredi! 3 ay geri ödemesiz yüzde 1,24 faiz oranı ile 50000 TL kredi nasıl alınır? Pandemi destek paketlerine ek olarak bankalar vatandaşlar için yeni kredi imkanları sunuyor. ING Bank da yeni kredi kampanyasını duyurdu. ING Bank kampanyası kapsamında vatandaşlara turuncu ekstra nakit iade olanağı ve kolay ödeme fırsatıyla kredi desteği sunuyor. 50 bin liraya kadar kredi imkanı sunan ING Bank, krediyi kullanan vatandaşlardan 3 ay geri ödeme talep etmiyor. ING Bank 50 bin TL kredi nasıl alınır, başvuru şartları nelerdir?
8.10.2020 Gündem
Memurların 2020 ağustos maaş bordrosu yayımlandı! E-Devlet memur maaş bordrosu sorgulama ekranı
Memurların 2020 ağustos maaş bordrosu yayımlandı! E-Devlet memur maaş bordrosu sorgulama ekranı Kamu personellerinin ağustos ayı maaş bordroları Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından açıklandı. Memurların maaş bordroları e-Devlet üzerinden öğrenilebilecek. Peki, Memur maaş bordrosu sorgulama nasıl yapılır? E-Devlet memur maaş bordrosu sorgulama ekranı...
14.08.2020 Memur
Darüşşafaka burs başvurusu nasıl yapılır? Burs başvuruları başladı!
Darüşşafaka burs başvurusu nasıl yapılır? Burs başvuruları başladı! Darüşşafaka Cemiyeti “Eğitimde Fırsat Eşitliği Yükseköğrenim Burs Fonu” kapsamında üniversite öğrencileri için başlattığı burs programı için başvurular başladı. Peki, Darüşşafaka burs başvurusu nasıl yapılır? Burs başvuru şartları ve Darüşşafaka online başvuru ekranı...
19.07.2020 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Maaş Bordrosu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki maaş bordrosu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.