M4

M4

Son dakika M4 haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan M4 ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını M4 haber sayfamızda bulabilirsiniz.

M4

haberleri sayfasında son dakika yaşanan m4 gelişmeleri de dahil olmak üzere 7.178 m4 haberi bulunmuştur. Tüm m4 haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bayramda İstanbul'da ücretsiz olacak! İBB açıkladı
Bayramda İstanbul'da ücretsiz olacak! İBB açıkladı İBB, Ramazan Bayramı için hazırlıklarını tamamladı. İstanbulluların 9 günlük bayram tatilini güvenli ve huzurlu bir şekilde geçirebilmesi için de çok sayıda ekip sahada olacak. Ramazan Bayramı boyunca kişiselleştirilmiş İstanbulkart sahiplerine toplu ulaşım ücretsiz olacak.
5.04.2024 Ekonomi
Metro seferlerine Yılbaşı tarifesi: Bazı seferler sabaha kadar uzatıldı
Metro seferlerine Yılbaşı tarifesi: Bazı seferler sabaha kadar uzatıldı İstanbul'da metro seferlerine yılbaşı düzenlemesi geldi. Metro İstanbul'un yaptığı duyuruya göre 31 Aralık gecesi bazı metro ve tramvay hatları gece saatlerinde de hizmet verecek. 1 Ocak'ta ise seferler ücretsiz olacak.
29.12.2023 Gündem
Bakan Uraloğlu duyurdu! "198 milyar dolarlık yatırım yaptık"
Bakan Uraloğlu duyurdu! "198 milyar dolarlık yatırım yaptık" Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Ulaşım ve haberleşmede 21 yılda 198 milyar dolar yatırım yaptık, ülkemizin ihtiyaç duyduğu ulaştırma ve altyapı yatırımlarını önümüzdeki 30 yıl için planladık, 197 milyar dolar ilave yatırım gerçekleştireceğiz” dedi.
19.12.2023 Gündem
52 internet sitesine kapatma kararı verildi
52 internet sitesine kapatma kararı verildi Sermaye Piyasası Kurulu, 52 internet sitesine erişimin engellenmesi için hukuki işlemlerin yapılmasına karar verdi.
2.06.2023 Ekonomi
İstanbul'da metro sefer saatleri uzatıldı
İstanbul'da metro sefer saatleri uzatıldı Ramazan ayı nedeniyle 23 Mart-20 Nisan 2023 tarihleri arsında bazı hatlarda seferler saat 01:00'e kadar uzatıldı.
22.03.2023 Gündem
Kayseri'de 4,8 büyüklüğünde deprem
Kayseri'de 4,8 büyüklüğünde deprem Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre; Kayseri'nin Hacılar ilçesinde, saat 05.28'de, 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, yerin yaklaşık 7 kilometre derinliğinde yaşandı.
10.03.2023 Gündem
Metroda sigara içti, kendisini uyaranlara hakaret etti
Metroda sigara içti, kendisini uyaranlara hakaret etti M4 Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattında bir kişi sigara içti. Diğer yolcuların kendisini uyarması üzerine sigara içen vatandaş, yolculara küfür ve hakaret etti.
2.02.2023 Yaşam
Metroda sigara içti, kendisini uyaranlara hakaret etti!
Metroda sigara içti, kendisini uyaranlara hakaret etti! M4 Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattında bir kişi sigara içti. Diğer yolcuların kendisini uyarması üzerine sigara içen vatandaş, yolculara küfür ve hakaret etti.
2.02.2023 Gündem
Rusya'dan Türkiye ve Suriye açıklaması: Hazırlıklar yapılıyor
Rusya'dan Türkiye ve Suriye açıklaması: Hazırlıklar yapılıyor Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov düzenlediği basın toplantısında Türkiye ve Suriye Savunma Bakanlarının Rusya'nın aracılığıyla görüştüğünü hatırlatarak, "Şimdi de dışişleri bakanlarının bir araya geleceği görüşmenin hazırlıkları yapılıyor" dedi.
18.01.2023 Dünya
1 Ocak toplu taşıma ücretsiz mi? İETT, otobüs, metrobüs 1 Ocak’ta bedava mı? İşte 1 Ocak toplu taşıma kararı!
1 Ocak toplu taşıma ücretsiz mi? İETT, otobüs, metrobüs 1 Ocak’ta bedava mı? İşte 1 Ocak toplu taşıma kararı! Yılbaşında toplu taşımaların ücretsiz olup olmayacağı merak ediliyor. İETT, metro, metrobüs, tramvay gibi toplu taşıma araçlarını kullanacak vatandaşlar, 1 Ocak toplu taşıma ücretsiz mi? İETT, otobüs, metrobüs yılbaşında bedava mı? sorularına yanıt aranıyor.
31.12.2022 Gündem
Yılbaşı metro çalışma saatleri! Yılbaşında metrolar ücretsiz mi, kaça kadar açık 31 Aralık?
Yılbaşı metro çalışma saatleri! Yılbaşında metrolar ücretsiz mi, kaça kadar açık 31 Aralık? Yılbaşı gecesi metro kaça kadar açık 2023, 31 Aralık yılbaşı metro çalışma saatleri ne? Yılbaşı metro çalışma saatleri yeni yılı dışarıda karşılayacak olanlar tarafından sorgulanıyor. Yılbaşına az bir süre kala ulaşıma yönelik aramalar arttı. Peki, Yılbaşında metrolar ücretsiz mi, kaça kadar açık?
31.12.2022 Gündem
İstanbul'da ulaşım yılbaşında ücretsiz olacak
İstanbul'da ulaşım yılbaşında ücretsiz olacak İstanbul'da yılbaşında İETT, metro, füniküler, tramvay, şehir hatları vapurları ve toplu taşımaya entegre özel deniz motorlarında ulaşım ücretsiz olacak. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yılbaşı gecesi olası yoğunluğu göz önüne alarak toplu ulaşım sefer sayılarını artırdı.
29.12.2022 Ekonomi
Şahkulu Dergahı nerede? Şahkulu Sultan kimdir, Sahkulu sultan dergâhı hikayesi ne? Şahkulu Sultan Dergahı ve Cemevi!
Şahkulu Dergahı nerede? Şahkulu Sultan kimdir, Sahkulu sultan dergâhı hikayesi ne? Şahkulu Sultan Dergahı ve Cemevi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kadıköy Şahkulu Sultan Dergahı'nda "Cemevleri Temel Atma ve Toplu Açılış Töreni"ne katılıp, açıklamalarda bulununca Şahkulu Dergahı hakkında yapılan aramalar da arttı. Peki, Şahkulu Dergahı nerede? Şahkulu Sultan kimdir, Sahkulu sultan dergâhı hikayesi ne? İşte Şahkulu Sultan Dergahı ve Cemevi hakkında merak edilenler…
7.10.2022 Gündem
Sabiha Gökçen metro durakları-güzergahı! Tavşantepe Sabiha Gökçen metro kaç dk? Pendik Sabiha Gökçen metrosu!
Sabiha Gökçen metro durakları-güzergahı! Tavşantepe Sabiha Gökçen metro kaç dk? Pendik Sabiha Gökçen metrosu! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılışı gerçekleşen olan Pendik (Tavşantepe) - Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı, günlük 1 milyon 200 bin yolcu kapasitesi ile dün hizmete başladı. Yeni açılan metro hattı sayesinde Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı arası seyahat süresi 50 dakika oldu. İşte Sabiha Gökçen metro durakları-güzergahı…
3.10.2022 Yaşam
Teröristlerle böyle poz verdiler! ABD askerleri Türkiye sınırında...
Teröristlerle böyle poz verdiler! ABD askerleri Türkiye sınırında... Suriye’ye sınır ötesi harekât hazırlıkları sürerken Türkiye sınırına 3 kilometre mesafede bulunan Kamışlı'daki ABD askerleri uluslararası haber ajansı AFP'nin objektifine yansıdı. Fotoğraflarda ABD askerlerinin YPG'li teröristlerle birlikte Kamışlı'ya bağlı bir köyde devriye gezdiği görüldü
12.06.2022 Dünya
Bayramda ulaşım ücretsiz mi? Bayramda otobüsler ücretsiz mi? Bayramda otobüs, metrobüs, metro, tramvay ücretsiz mi?
Bayramda ulaşım ücretsiz mi? Bayramda otobüsler ücretsiz mi? Bayramda otobüs, metrobüs, metro, tramvay ücretsiz mi? Ramazan Bayramı nedeniyle bayramlaşmalara gitmek veya bayramı gezerek değerlendirmek isteyenler sıklıkla toplu taşımanın ücretsiz olup olmadığını araştırıyor. Ramazan Bayramı'nda toplu taşıma araçlarını kullanacak vatandaşlar ulaşım araçlarının ücretli mi yoksa ücretsiz mi olduğunu merak ediyor. Geçtiğimiz günlerde Resmi Gazete'de toplu ulaşım için Ramazan Bayramı kararı yayınlanmıştı. Peki, Bayramda ulaşım ücretsiz mi? Bayramda otobüsler ücretsiz mi? Bayramda otobüs, metrobüs, metro, tramvay ücretsiz mi? İşte detaylar…
2.05.2022 Gündem
Bayramda toplu taşıma ücretsiz mi? İETT, otobüs hatları, metro ile metrobüs ücretsiz mi?
Bayramda toplu taşıma ücretsiz mi? İETT, otobüs hatları, metro ile metrobüs ücretsiz mi? Tüm müslüman alemi Ramazan ayını geride bırakırken yeni haftada Ramazan Bayramı’nı kutlayacak. İstanbul Büyükşehir Belediyesi de (İBB) İstanbul’da toplu ulaşım araçları ile ilgili açıklama yaptı. Peki, Bayramda toplu taşıma ücretsiz mi? İETT, otobüs hatları, metro ile metrobüs ücretsiz mi? İşte detaylar…
29.04.2022 Gündem
Milyonlara güzel haber! 4 gün boyunca ücretsiz olacak
Milyonlara güzel haber! 4 gün boyunca ücretsiz olacak İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü ile 3 günlük Ramazan bayramında toplu ulaşım araçlarının ücretsiz hizmet vereceğini açıkladı.
29.04.2022 Yaşam
İstanbul'da da hissedilen korkutan deprem!
İstanbul'da da hissedilen korkutan deprem! AFAD'da yer alan bilgilere göre Karadeniz'in Ereğli açıklarında saat 20:38'de 4.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem İstanbul'dan da hissedildi. Bakan Kurum depremle ilgili açıklama yaptı. AFAD gelişmelerin takip edildiğini bildirdi.
11.04.2022 Gündem
Ramazan’da metro ve tramvaylar saat kaça kadar çalışıyor? Metrobüs ve otobüsler sabaha kadar çalışıyor mu?
Ramazan’da metro ve tramvaylar saat kaça kadar çalışıyor? Metrobüs ve otobüsler sabaha kadar çalışıyor mu? İBB duyurdu! Ramazan’da toplu ulaşım araçlarının gece seferleri uzatıldı. Ramazan etkinlikleri kapsamında uzatılan seferler merak ediliyor. Peki, Ramazan’da metro ve tramvaylar saat kaça kadar çalışıyor? Metrobüs ve otobüsler sabaha kadar çalışıyor mu? İşte Ramazanda tramvay ve metro saatleri!
3.04.2022 Gündem
Metrobüs, Marmaray ve vapurlar çalışıyor mu?
Metrobüs, Marmaray ve vapurlar çalışıyor mu? İstanbul’da etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle İstanbul Valiliği’nin kent için alınan önlemleri açıklamasının ardından pek çok kişi, metrobüs, Marmaray ve vapur gibi toplu taşıma araçlarının çalışıp çalışmadığını merak ediyor. Peki, Metrobüs, Marmaray ve vapurlar çalışıyor mu? İstanbul’da toplu ulaşım hizmet veriyor mu? İşte detaylar…
10.03.2022 Gündem
İstanbul’da metro seferleriyle ilgili son dakika kararı!
İstanbul’da metro seferleriyle ilgili son dakika kararı! İstanbul’da metro seferleriyle ilgili son dakika kararı. İstanbul’da son günlerde etkisini gösteren ve hayatı olumsuz etkileyen kar yağışının gidiş gelişlerde çıkardığı sorunu azaltmak amacıyla metro seferleri saat 02.00’ye kadar uzatıldı.
26.01.2022 Gündem
İstanbul metro saatleri! Metro seferleri uzatıldı mı, 25 Ocak 2022 bugün metrolar kaça kadar açık? En son metro saat kaçta?
İstanbul metro saatleri! Metro seferleri uzatıldı mı, 25 Ocak 2022 bugün metrolar kaça kadar açık? En son metro saat kaçta? Metrolar çalışıyor mu, metro seferleri kaça kadar var? İstanbul'da etkili olan yoğun kar yağışının şehir trafiğini olumsuz etkilemesi nedeniyle metro seferleri ile ilgili açıklama yapıldı. İşte 25 Ocak İstanbul metro saatleri…
25.01.2022 Gündem
İstanbul'da metro seferleri uzatıldı!
İstanbul'da metro seferleri uzatıldı! İstanbul'da metro seferleri 02.00'ye kadar uzatıldı. Öte yandan duraklarda yoğunluk devam ediyor.
24.01.2022 Gündem
1 Ocak otobüsler ücretsiz mi, 1 Ocak’ta otobüsler çalışıyor mu? İETT açıklaması!
1 Ocak otobüsler ücretsiz mi, 1 Ocak’ta otobüsler çalışıyor mu? İETT açıklaması! 1 Ocak toplu taşıma ücretsiz mi, otobüsler çalışıyor mu? İstanbul’da İETT ve Metro İstanbul, yılbaşında 24 saat hizmet verecek. Gece boyunca ek otobüs ve metro seferleri konulacak. Peki, 1 Ocak otobüsler ücretsiz mi? İşte detaylar ve 1 Ocak 2022 ek seferleri
29.12.2021 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

M4 ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki m4 haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.