Lütfü Günlüoğlu

Lütfü Günlüoğlu

Son dakika Lütfü Günlüoğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Lütfü Günlüoğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Lütfü Günlüoğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Lütfü Günlüoğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan lütfü günlüoğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 8 lütfü günlüoğlu haberi bulunmuştur. Tüm lütfü günlüoğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Sevişme' protestosu!
'Sevişme' protestosu! Üniversiteliler Günlüoğlu'nu protesto etti
6.11.2012 Yaşam
Biri bu adamı durdursun!
Biri bu adamı durdursun! 'Ahlak Zabıta Kurumu faaliyete geçsin'
29.09.2021 Gündem
O başkandan şok öneri!
O başkandan şok öneri! Yeşilay Başkanı'ndan öyle bir öneri geldi ki
29.09.2021 Gündem
Sunucuyu çileden çıkardı!
Sunucuyu çileden çıkardı! Mardin Yeşilay Derneği Başkanı sunucuyu çıldırttı
1.11.2012 Televizyon
'Ayakta başlıyor, sevişmeye gidiyor'
'Ayakta başlıyor, sevişmeye gidiyor' Yeşilay temsilcisi Lütfü Günlüoğlu’ndan yine şoke edecek açıklama
29.09.2021 Gündem
İş ayakta başlıyor, yatarak sevişmeye gidiyor
İş ayakta başlıyor, yatarak sevişmeye gidiyor Yeşilay Mardin Şube Başkanı Lütfü Günlüoğlu, Habertürk Televizyonu canlı yayınında "Didem Yılmaz ile Gün Ortası" programında da yapmış olduğu açıklamaları savundu ve “iş ayakta başlıyor, yatakta sevişmeye gidiyor” dedi. Türkiye Yeşilay Cemiyeti Yönetim Kurulu, Yeşilay Cemiyeti Mardin Temsilcisi Lütfü Günlüoğlu’nun sözleriyle ilgili yazılı açıklama yaptı. Açıklamada, "Türkiye Yeşilay Cemiyeti Mardin Temsilcisi Lütfü Günlüoğlu’nun gazetelere haber konusu olan ’Üniversite kentimize ahlaksızlık getirdi’ şeklindeki açıklaması tamamen kişisel görüşüdür. Yeşilay Cemiyeti Mardin Temsilcisi Günlüoğlu hakkında soruşturma açılmıştır" denildi. "Türkiye Yeşilay Cemiyeti, özgür düşüncenin ve bilimin merkezi olan üniversiteleri faaliyet alanlarının merkezine koymuş bir cemiyettir" ifadesi kullanıldı.
31.10.2012 Sinema-Dizi
O sözlere soruşturma!
O sözlere soruşturma! ’Üniversite kentimize ahlaksızlık getirdi’ demişti
29.09.2021 Gündem
'Fiili zinaya doğru gidiliyor!'
'Fiili zinaya doğru gidiliyor!' Mardin Yeşilay Başkanı: Üniversiteler ilimize ahlaksızlık getirdi
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Lütfü Günlüoğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki lütfü günlüoğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.