Lufthansa

Lufthansa

Son dakika lufthansa haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan lufthansa ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını lufthansa haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Lufthansa

haberleri sayfasında son dakika yaşanan lufthansa gelişmeleri de dahil olmak üzere 335 lufthansa haberi bulunmuştur. Tüm lufthansa haberleri aşağıda listelenmiştir.
İsrail'e füzeyle saldırdılar! İran da dahil oldu, ABD meydan okudu: Vururuz
İsrail'e füzeyle saldırdılar! İran da dahil oldu, ABD meydan okudu: Vururuz İsrail ablukasındaki Gazze'den son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Dünya ise nefesini tutmuş Ortadoğu'dan gelen haberleri takip ediyor. ABD Başkanı Biden'ın İran'ın 'intikam saldırısı'nın er ya da geç gerçekleşeceğini açıklamasının üzerine İsrail ordusu yüksek alarma geçti. Bölgedeki ABD unsurlarının olası İran saldırısında İsrail'i savunacağının ortaya çıkmasının ardından İran'dan Washington'a net bir mesaj geldi: Uzak durmazsanız vururuz
13.04.2024 Dünya
SunExpress uçuş ağına 15 yeni rota ekledi
SunExpress uçuş ağına 15 yeni rota ekledi Turizmi tüm yıla yaymak için çalışmalar yaptıklarını belirten SunExpress CEO’su Max Kownatzki, kış kapasitesini de artırarak uçuş ağlarına 15 yeni rota eklediklerini açıkladı.
8.10.2023 Ekonomi
CEO kabin görevlisi oldu: Her şeyi bildiğimi sanıyordum
CEO kabin görevlisi oldu: Her şeyi bildiğimi sanıyordum Lufthansa Havayolları CEO’su Jens Ritter, Almanya ile Orta Doğu arasındaki gidiş-dönüş seferinde uçuş görevlisi olarak çalıştı ve yolculara hizmet verdi.
28.08.2023 Dünya
SunExpress'ten ücretsiz bilet değişikliği ve iptal hakkı
SunExpress'ten ücretsiz bilet değişikliği ve iptal hakkı SunExpress, 14-28 Şubat 2023 tarihleri arasında planlanan tüm yurt içi uçuşları için yeni uçuş tarihi en geç 31 Mart 2023 olacak şekilde ücretsiz bilet değişikliği ve iptal hakkı sundu.
15.02.2023 Ekonomi
Otogarda afet bölgesi hareketliliği! Otobüs firması 10 liraya taşıdı
Otogarda afet bölgesi hareketliliği! Otobüs firması 10 liraya taşıdı Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler için bölgeye otobüs seferleri devam ediyor. 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda kimi, depremzedelere yardım etmek için kimi de yakınlarından haber almak için yola çıkarken, bir otobüs firması yaptığı hareketle örnek oldu. Hava yolu firmaları THY ve Sunexpress fiyatları 100 liraya sabitlerken Pegasus ise deprem bölgesinden uçuşları ücretsiz gerçekleştirecek.
7.02.2023 Gündem
THY'nin piyasa değeri Lufthansa'yı geride bıraktı
THY'nin piyasa değeri Lufthansa'yı geride bıraktı Borsa İstanbul'da işlem gören Türk Hava Yolları (THY) piyasa değeri cari kurla 9,78 milyar Euro'ya ulaşırken, Alman bayrak taşıyıcı havayolu şirketi Lufthansa'yı geride bıraktı.
6.12.2022 Ekonomi
İstanbul Havalimanı uçuş trafiğinde Avrupa'nın lideri
İstanbul Havalimanı uçuş trafiğinde Avrupa'nın lideri Avrupa Hava Seyrüsefer Emniyet Teşkilatı (EUROCONTROL) kapsamlı değerlendirme raporuna göre 3-9 Kasım 2022 dönemine İstanbul Havalimanı günlük ortalama bin 232 uçuş ile Avrupa'daki en yoğun havalimanı oldu.  
11.11.2022 Ekonomi
Alman havayolu şirketi Lufthansa'da grevler iptal edildi
Alman havayolu şirketi Lufthansa'da grevler iptal edildi Alman havayolu şirketi Lufthansa ve Vereinigung Cockpit Sendikası tarafından yapılan açıklamada, bu hafta içinde yapılması planlanan grevlerin iptal edildiği ve çalışanlarla ücret konusunda anlaşmaya varıldığı duyuruldu.
6.09.2022 Dünya
Sunexpress 180 kabin memuru alacak! İşte başvuru şartları!
Sunexpress 180 kabin memuru alacak! İşte başvuru şartları! Sunexpress kabin memuru ilanı yayınlandı! Sunexpress, Antalya üssü için ve yaz sezonunu kapsayan şekilde belirli süreli sözleşme çerçevesinde işe alım yapacak. Sunexpress başvuru şartlarını ve işe alım süreci ile ilgili detayları paylaştı. Peki, Sunexpress kabin memuru alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Sunexpress kabin memuru alımı başvuru şartları!
4.05.2022 Personel Alımı
Kredi kartı ile ilgili flaş karar! Bankalar harekete geçti, yeni sistem...
Kredi kartı ile ilgili flaş karar! Bankalar harekete geçti, yeni sistem... Kredi kartı kullananlar dikkat! Rusya-Ukrayna savaşı sonrası start verildi, artık kullanamayacaklar. Mastercard ve Visa, Rus bankalarına altyapısını kapatmışken Türkiye'de kamu bankaları ve İş Bankası Rus bankacılık sistemini kullanabiliyor. Özel bankalar da bu sistemi kullanmak için hızla start verdi. Rus turistlerin Türkiye'ye gelmeleri halinde ödeme sistemlerinde sorun beklenmezken sigorta şirketlerinin iş jetleri ve charter uçaklarına sigortayı kesmeleri diğer yandan bu ülkeden turist taşıyan charter şirketlerinin leasing yoluyla satın aldığı uçaklara üreticilerin yedek parça tedariğini durdurması işleri zorlaştırdı. Turizm Bakanı Ersoy'un turizm sezonunun açılmasına kadar bu iki sorunun aşılması için yoğun çaba harcadığı belirtiliyor. THY'de ise kasım ayı sonuna kadar sigorta sorununun olmadığı öğrenildi.
8.03.2022 Ekonomi
Tesla'dan Türkiye için flaş adım! Yeni iş ilanı yayımladı
Tesla'dan Türkiye için flaş adım! Yeni iş ilanı yayımladı Türkiye'de faaliyetlerine başlamaya hazırlanan elektrikli otomotiv devi Tesla, iş ilanları açmaya devam ediyor. Tesla'nın Türkiye'de 2022 yılında yapılanması tamamlanarak resmi olarak faaliyetlerine başlaması öngörülüyor.
10.02.2022 Ekonomi
THY, günlük 1007 seferle Avrupa'da ikinci 2. sırada yer aldı
THY, günlük 1007 seferle Avrupa'da ikinci 2. sırada yer aldı Türk Hava Yolları (THY), 8-14 Kasım arasında günlük 1007 sefer yaparak Avrupa'da en çok uçuş yapan 2. hava yolu şirketi oldu.
15.11.2021 Ekonomi
THY 3 stratejik adımla dünya devlerine fark attı
THY 3 stratejik adımla dünya devlerine fark attı Dünyada herkesten daha hızlı toparlandık" diyen THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, 735 milyon dolarlık net kârla pandemi öncesi dönemin dahi önüne geçtiklerini söyledi. Aycı, bunun sırrını 3 başlıkta sıraladı: 1-Yolcuya güven verdik, kimseyi mağdur etmedik. 2-Kargo ve yolcuyu bir arada taşıdık. 3-Ankara'nın desteğini aldık.
5.11.2021 Ekonomi
Mardin uçuşlarına başlıyor
Mardin uçuşlarına başlıyor Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, 2022 kış sezonunda iç hat uçuş ağını genişletmeye devam ediyor. Havayolu, bu kış hem Antalya hem de İzmir’den Mardin uçuşlarına başlayacağını duyurdu.
8.10.2021 Ekonomi
Çin’deki 300 milyar dolarlık gayrimenkul krizi korkusu Avrupa borsalarını vurdu
Çin’deki 300 milyar dolarlık gayrimenkul krizi korkusu Avrupa borsalarını vurdu Çin emlak şirketi Evergrande ve bankalara yönelik endişelerinin riskten kaçınma eğilimini güçlendirmesiyle birlikte Avrupa borsaları, haftanın ilk işlem gününü sert düşüşle tamamladı.
20.09.2021 Ekonomi
İzmir- St. Petersburg uçuşları yeniden başlıyor
İzmir- St. Petersburg uçuşları yeniden başlıyor Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, 2021 yazında Türkiye – Avrupa uçuş ağını genişletmeye devam ettiğini duyurdu. Havayolu, 1 Eylül itibariyle İzmir’den Rusya’nın popüler turizm kenti St. Petersburg’a direkt karşılıklı seferlerine yeniden başlıyor.
31.08.2021 Ekonomi
İç hat uçuşlarında aşı olmayanlara PCR test zorunluluğu
İç hat uçuşlarında aşı olmayanlara PCR test zorunluluğu Türk Hava Yolları (THY) ile Lufthansa'nın ortak kuruluşu SunExpress, 6 Eylül itibarıyla iç hatta seyahat edecek yolcuların, HES kodu üzerinden istenecek aşı sertifikası, iyileşme belgesi ve negatif PCR testi sonucundan birini sunmalarının zorunlu olacağını duyurdu.
26.08.2021 Ekonomi
SunExpress'in Antalya ve İzmir'den Cenevre uçuşları başlıyor
SunExpress'in Antalya ve İzmir'den Cenevre uçuşları başlıyor Türk Hava Yolları (THY) ve Lufthansa'nın ortak kuruluşu olan SunExpress, 2021 yazında Türkiye- Avrupa uçuş ağını genişletmeye devam ederken bu kapsamda haziran sonu itibarıyla Antalya ve İzmir'den İsviçre'nin Cenevre kentine direkt tarifeli uçuşlarına başlıyor.
24.06.2021 Ekonomi
SunExpress Malatya-Frankfurt uçuşlarına başlıyor
SunExpress Malatya-Frankfurt uçuşlarına başlıyor Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın ortak kuruluşu olan SunExpress, 2021 yazında Anadolu ve Avrupa arasındaki uçuş ağını genişletmeye devam ettiğini duyurdu. Bu kapsamda havayolu şirketi 27 Haziran itibariyle Malatya’dan Almanya’nın Frankfurt şehrine direkt tarifeli uçuşlarına başlıyor.
21.06.2021 Ekonomi
SunExpress duyurdu! 25 Haziran'da başlıyor
SunExpress duyurdu! 25 Haziran'da başlıyor Türk Hava Yolları (THY) ve Lufthansa'nın ortak kuruluşu SunExpress, 2021 yazında uçuş ağını genişletmeye devam ederek, İzmir'den Bodrum'a cazip hafta sonu uçuşları sunarken, Bodrum-Avrupa uçuşlarına Köln ve Viyana hattını ekliyor.
18.06.2021 Ekonomi
Almanya'dan flaş Türkiye kararı! Yeni dönem 1 Temmuz'da başlıyor
Almanya'dan flaş Türkiye kararı! Yeni dönem 1 Temmuz'da başlıyor Son dakika haberine göre; Almanya seyahat uyarısını 1 Temmuz'da kaldırıyor! Almanya'ya 'karantinasız' uçuş Türkiye'deki rezervasyonları artırdı. SunExpress Üst Yöneticisi Max Kownatzki, 'Bu tabloda Türk hükümetinin aldığı çok doğru ve cesur kararlarla ve her iki tarafta da seyahat kısıtlamalarının gevşetmesiyle seyahat etmeninin önündeki engellerin aşılabileceğine inanıyoruz. Şu anda aldığımız rezervasyonlarımız da bunu kanıtlıyor.' dedi.
11.06.2021 Ekonomi
Almanya'dan Rus hava yolu şirketlerine uçuş izni
Almanya'dan Rus hava yolu şirketlerine uçuş izni Rusya’nın Alman hava yolu şirketi Lufthansa’ya ülkeye uçuş izini vermesinin ardından Almanya'nın da Rus hava yolu şirketlerine yeniden uçuş müsaadesi verdiği bildirildi.
2.06.2021 Dünya
SunExpress duyurdu! Yaz sezonunda...
SunExpress duyurdu! Yaz sezonunda... Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, 2021 yaz sezonunda Anadolu şehirleri ile Avrupa arasındaki uçuş ağına 5 yeni destinasyon eklediğini duyurdu. Havayolu, bu yaz yeni destinasyonlarla beraber 13 Anadolu şehrini Avrupa’da toplam 16 destinasyona aktarmasız uçuşlarla bağlayacak.
25.05.2021 Ekonomi
Türk Hava Yolları, Avrupa'da yine zirvede!
Türk Hava Yolları, Avrupa'da yine zirvede! Türk Hava Yolları (THY), günlük ortalama 448 uçuş ile Avrupa'daki liderliğini sürdürdü.
12.05.2021 Ekonomi
SunExpress'ten yeni uygulama! Daha avantajlı fiyatlar...
SunExpress'ten yeni uygulama! Daha avantajlı fiyatlar... Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, yeni uygulaması SunSave ile misafirlerine daha avantajlı fiyatlarla uçma imkânı sunacaklarını duyurdu. Yapılan açıklamada, bu uygulama ile SunExpress yolcularının, her ayın ilk Çarşamba gününde diledikleri dış hat destinasyonlarına daha uygun ücret tarifesi üzerinden rezervasyon yapabilecekleri bilgisine yer verildi.
30.04.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Lufthansa ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki lufthansa haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.