Ukraynalı model Lisaveta Karibskaya ağlayarak paylaştı! "Ordumuza yardım et"
Ukraynalı model Lisaveta Karibskaya ağlayarak paylaştı! "Ordumuza yardım et" Beşiktaş'ı teknik direktörü olduğu dönemde aşk hayatıyla gündemden düşmeyen Sergen Yalçın o dönem Ukraynalı Lisaveta Karibskaya ile sevgiliydi. Ukraynalı model Lisaveta Karibskaya bu süreçte ülkemizde de tanınan bir sima olmuştu. Ünlü model ülkesine Rusya'nın saldırması sonrası ağlayarak paylaşım yaptı.
25.02.2022 Magazin
Sergen Yalçın, Ukraynalı sevgilisinden ayrıldı!
Sergen Yalçın, Ukraynalı sevgilisinden ayrıldı! Beşiktaş'ı geçtiğimiz sezon şampiyon yapan Sergen Yalçın, aşk hayatında aradığını bulamadı. Yalçın, Ukraynalı sevgilisi Lisaveta Karibskaya'dan ayrıldı
28.08.2021 Magazin
Sergen Yalçın'dan sevgilisi Lisaveta Karibskaya'ya tektaş! Fiyatı dudak uçuklattı...
Sergen Yalçın'dan sevgilisi Lisaveta Karibskaya'ya tektaş! Fiyatı dudak uçuklattı... Beşiktaş’ı şampiyonluğa ulaştıran Sergen Yalçın sevgilisiyle de gündeme geliyor. Sergen Yalçın'ın Ukraynalı sevgilisi Lisaveta Karibskaya'ya aldığı tektaş yüzük dikkat çekti.
15.07.2021 Magazin
Sergen Yalçın ile Lisaveta Karibskaya tatilde! Pozları...
Sergen Yalçın ile Lisaveta Karibskaya tatilde! Pozları... Aşk yaşadıkları konuşulan Sergen Yalçın ile Ukraynalı Lisaveta Karibskaya, Alaçatı'da tatil yapıyor. İkilinin bir pozu sosyal medyada gündem oldu.
6.06.2021 Magazin