Lina

Lina

Son dakika lina haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan lina ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını lina haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Lina

haberleri sayfasında son dakika yaşanan lina gelişmeleri de dahil olmak üzere 147 lina haberi bulunmuştur. Tüm lina haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cesedi derin dondurucudan bulunan çocuğun davasında gelişme!
Cesedi derin dondurucudan bulunan çocuğun davasında gelişme! Gaziantep'de Lina Nazlı Erbay, darp edilerek öldürüldükten sonra cesedinin derin dondurucuda saklandığı olaya ilişkin davada mahkeme heyeti karar verdi. Tutuklu sanıklardan Muhabbet Toz'u ağırlaştırılmış müebbet ve 7 yıl, sevgilisi Mehmet Aksu'yu 27 yıl hapis cezasına çarptırdı.
Karı, koca inanamadı! Her şey hamile kalınca başladı, fark etmeden kanını çalmış
Karı, koca inanamadı! Her şey hamile kalınca başladı, fark etmeden kanını çalmış Antalya'da ilginç bir olay yaşandı. Anne, baba garipliği fark edince hemen hastaneye koştu. Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde ikizden ikize transfüzyon sendromu tanısı konulan anne karnındaki ikiz bebekler, yapılan operasyonla hayata tutundu. Kritik operasyon sonunda gerçek ortaya çıktı. İşte detaylar...
23.01.2024 Gündem
Pelin Akil: Evde oturduğumda kendimi işe yaramaz hissediyorum
Pelin Akil: Evde oturduğumda kendimi işe yaramaz hissediyorum Kendisi gibi oyuncu Anıl Altan ile yedi yıldır mutlu bir evlilik sürdüren Pelin Akil, uzun saatler süren setlerden dert yanan birçok meslektaşının aksine sektördeki yoğun çalışma şartlarından çok da şikayetçi olmadığını söyledi.
26.11.2023 Magazin
Şulemsi, Tayyargiller'den sonra sıra Nevra Bilem'e geldi! Hepsini korku sardı, inceleme başlatıldı
Şulemsi, Tayyargiller'den sonra sıra Nevra Bilem'e geldi! Hepsini korku sardı, inceleme başlatıldı Güzellik merkezi sahibi fenomenler Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin gözaltına alınmasının ardından panikte. Ne yapacağını şaşıran fenomenler sosyal medya hesaplarında büyük bir temizliğe başladı. Ama vergi müfettişleri onları peşine düştü bile. İşte o fenomenlerden Nevra Bilem ile ilgili de bir gerçek ortaya çıktı. Onlarca kişi, 'Nevra Bilem bizi dolandırdı' diye suç duyurusunda bulundu.
11.11.2023 Gündem
Servetleri dudak uçuklatıyor! Fenomenleri korku saldı, tek tek siliyorlar! Radara takılanlar: Şule Kayatürk, Selin Ciğerci ve Özlem Lina Öz ve eşi Tayyar Öz
Servetleri dudak uçuklatıyor! Fenomenleri korku saldı, tek tek siliyorlar! Radara takılanlar: Şule Kayatürk, Selin Ciğerci ve Özlem Lina Öz ve eşi Tayyar Öz Lüks yaşamlarını sosyal medyada sergilemekten çekinmeyen fenomen isimler dikkatleri üzerlerine çekiyor. Dilan Polat soruşturmasının ardından benzer paylaşımlar yapan ve genç yaşta sahip oldukları servetleri sosyal medya kullanıcılarının radarına girdi. Tayyar-Özlem Öz ve Şule-Yasin Kayatürk çiftlerinin servetleri inceleniyor. Bu iki çift de kara para aklamak suçundan tutuklanan Dilan-Engin Polat çifti gibi güzellik merkezi işletiyor ve kozmetik malzeme ticareti yapıyor. Bazı fenomenlerin paylaşım sayıları azalırken, bazılarının geçmiş paylaşımlarını sildikleri dikkat çekiyor.
9.11.2023 Gündem
32 ilde operasyon! Jamukhan Ulus yakalandı
32 ilde operasyon! Jamukhan Ulus yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 32 ilde düzenlenen Narkogüç operasyonunda 210 şahsın yakalandığını duyurdu. Aralarında örgüt liderliğini de yapan Jamukhan Ulus'un da olduğu çeteye düzenlenen operasyonların detayları da paylaşıldı.
9.11.2023 Gündem
3 yaşındaki Lina Nazlı Erbay'ın cansız bedeni derin dondurucuda bulunmuştu! Mahkemede dehşete düşüren sözler: Kimi bana cesedi yakmamı kimi tiner dökmemi önerdi
3 yaşındaki Lina Nazlı Erbay'ın cansız bedeni derin dondurucuda bulunmuştu! Mahkemede dehşete düşüren sözler: Kimi bana cesedi yakmamı kimi tiner dökmemi önerdi 3 yaşındaki minik Lina Nazlı Erbay'ın cansız bedeni derin dondurucuda bulunmuştu. Sanığın mahkemedeki sözleri duyanlarda şok etkisi yarattı. Gaziantep'te darp edilerek öldürülen ve cesedi derin dondurucuda bulunan 3 yaşındaki Lina Nazlı Erbay'ın öldürülmesine ilişkin davada 3. duruşma görüldü. Duruşmada konuşan katil zanlılarından Mehmet Aksu'nun, "Bazı kişiler ile fikir alışverişinde bulundum. Kimi bana cesedi yakmamı kimi tiner dökmemi önerdi" şeklindeki sözleri ise kan dondurdu. Duruşma sonunda tutuklu 2 sanığın tutukluluk halinin devamına karar veren mahkeme heyeti, duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.
8.11.2023 Gündem
'Kargonuzu almadınız hakkınızda icra takibi başlatacağız' yalanıyla milyonluk vurgun!
'Kargonuzu almadınız hakkınızda icra takibi başlatacağız' yalanıyla milyonluk vurgun! İstanbul Merkezli 4 ilde düzenlenen operasyonda "Kargonuzu almadınız hakkınızda icra takibi başlatacağız" yalanıyla dolandırıcılık yapan şebeke operasyon yapıldı. Baskınlarda şu ana kadar 5'i avukat 46 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi. Polis şebeke üyelerine ait haksız kazançla elde edildiği değerlendirilen 59 milyon liralık mal varlığı inceleme altına aldı.
19.09.2023 Gündem
3 yaşındaki Lina'nın minik bedeni derin dondurucudan çıkmıştı! Cinayet sanıkları hakkında mahkemeden yeni karar...
3 yaşındaki Lina'nın minik bedeni derin dondurucudan çıkmıştı! Cinayet sanıkları hakkında mahkemeden yeni karar... Kan donduran olay Gaziantep'te meydana gelmişti. Kayıp olarak aranırken cesedi derin dondurucuda bulunan Lina Nazlı Erbay'ın (3) ölümüne ilişkin haklarında 28 yıla kadar hapis cezası istenen Muhabbet Toz ve Mehmet Aksu'nun yargılandığı davada mahkeme, 2 sanığın tutukluluğunun devamına karar vererek duruşmayı erteledi.
19.09.2023 Gündem
Kavurucu sıcak altında kar sürprizi! Kendini buz gibi suya bıraktı
Kavurucu sıcak altında kar sürprizi! Kendini buz gibi suya bıraktı Erzincan’da doğa tutkunu Serhat Sarıçiçek Temmuz ayının sonunda karlı yamaçlardan tırmandıktan sonra buz gibi suya girerek kavurucu sıcakta serinlemeye çalıştı. Öte yandan Türkiye Tabiatını Koruma Derneği (TTKD) bilim danışmanı hidrobiyolog Dr. Erol Kesici, 'El Nino' veya 'La Lina' olarak adlandırılan okyanus yüzey sularının sıcaklığındaki büyük salınımlar ve bunların yol açtığı atmosferik olaylardaki değişkenliklerin Akdeniz ve Karadeniz'i de olumsuz etkilemesi nedeniyle Türkiye'nin daha kurak sürece gireceği uyarısında bulundu.
26.07.2023 Yaşam
Karadeniz'den ve Akdeniz’i 'El Nino' vurdu! Türkiye tehlike listesine girdi
Karadeniz'den ve Akdeniz’i 'El Nino' vurdu! Türkiye tehlike listesine girdi Türkiye Tabiatını Koruma Derneği (TTKD) bilim danışmanı hidrobiyolog Dr. Erol Kesici, 'El Nino' veya 'La Lina' olarak adlandırılan okyanus yüzey sularının sıcaklığındaki büyük salınımlar ve bunların yol açtığı atmosferik olaylardaki değişkenliklerin Akdeniz ve Karadeniz'i de olumsuz etkilemesi nedeniyle Türkiye'nin daha kurak sürece gireceği uyarısında bulundu.
25.07.2023 Yaşam
Lal Mira Gürgen, Avrupa üçüncüsü oldu
Lal Mira Gürgen, Avrupa üçüncüsü oldu 20-23 Temmuz tarihleri arasında Kronberg Almanya’da düzenlenen At Terbiyesi Yıldız ve Genç Biniciler Avrupa Şampiyonası'nda ülkemizi temsil eden Kemer Atlı Spor Kulübü Sporcusu Lal Mira Gürgen, Yıldızlar Kategorisinde Avrupa 3‘sü olarak Bronz Madalya aldı.
23.07.2023 Diğer Sporlar
Derin dondurucuda cesedi bulunan bebeğin ölümüyle ilgili kan donduran ifadeler!
Derin dondurucuda cesedi bulunan bebeğin ölümüyle ilgili kan donduran ifadeler! Gaziantep’te darp edilerek öldürüldüğü tespit edilen ve cesedi derin dondurucuda bulunan 3 yaşındaki Lina Nazlı Erbay’ın katil zanlıları ilk defa SEGBİS ile hakim karşısına çıktı. Sanıkların tutukluluk halinin devamına karar veren mahkeme, duruşmayı 19 Eylül'e erteledi.
9.06.2023 Yaşam
Anıl Altan: Pelin mutlu olsun bana yetiyor
Anıl Altan: Pelin mutlu olsun bana yetiyor Pelin Akil ile eşi Anıl Altan, önceki akşam Beyoğlu Asmalımescit'te bir mekanda gerçekleşen lansmana katıldı. Oyuncu çift, davet sonrası basın mensuplarının sorularını cevapladılar.
19.05.2023 Magazin
Samsun'da alkollü sürücü dehşet saçtı! 4 ölü, 2 yaralı
Samsun'da alkollü sürücü dehşet saçtı! 4 ölü, 2 yaralı Samsun'da ehliyetine mahkemece el konulan ve 213 promil alkollü bir şekilde direksiyona geçen otomobil sürücüsünün çarptığı otomobilin yoldan çıkıp takla attığı kazada aynı aileden 1'i çocuk 4 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. Kazaya sebep olan otomobilde bulunan bir köpek de telef oldu.
19.05.2023 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan 8 aylık Lina bebeği sevdi, oyuncak hediye etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan 8 aylık Lina bebeği sevdi, oyuncak hediye etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Kültür Merkezi'nde katıldığı programın ardından Levent'teki Barbaros Hayrettin Paşa Camii'nde incelemelerde bulundu, Tarabya'da vatandaşlarla sohbet etti. Burada, 8 aylık bir bebeği makam aracında seven Erdoğan, ona oyuncak hediye etti. 
25.03.2023 Gündem
Müge Anlı Lina bebek olayı nedir, 3 yaşındaki Lina Nazlı’yı kim öldürdü? Lina Nazlı Erbay neden öldü, katilleri kim, Müge Anlı Lina Nazlıya ne oldu?
Müge Anlı Lina bebek olayı nedir, 3 yaşındaki Lina Nazlı’yı kim öldürdü? Lina Nazlı Erbay neden öldü, katilleri kim, Müge Anlı Lina Nazlıya ne oldu? Müge Anlı’da 3 yaşındaki Lina Nazlı Arbay’ın ölümü yeniden gündem oldu. Günlerce Türkiye’nin gündemindeki yer alan Lina Nazlı Erbay olayı tekrar işlenmeye başlayınca vatandaşlar arama motorlarına yöneldi. Cesedinde darp izlerine ve sigara yanıklarına rastlanan Lina Nazlı olayı nedir, 3 yaşındaki Lina’nın katili kim çıktı? Lina Nazlı Erbay neden öldü?
11.01.2023 Gündem
Ediz Hun'dan çifte kutlama!
Ediz Hun'dan çifte kutlama! Yeşilçam’ın sevilen ismi Ediz Hun, 31 Aralık’ta hem yeni yılı hem de eşi Berna Hun’la evliliklerinin 50’nci yıldönümünü kutladı.
2.01.2023 Magazin
Yeni yılın ilk bebeğini Bakan Koca ziyaret etti
Yeni yılın ilk bebeğini Bakan Koca ziyaret etti Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesinde doğan yeni yılın ilk bebeği ve ailesini ziyaret etti.
31.12.2022 Yaşam
Pelin Akil ve Anıl Altan çifti kesenin ağzını açtı!
Pelin Akil ve Anıl Altan çifti kesenin ağzını açtı! Ünlüler dünyasının mutlu evlilikleriyle örnek gösterilen çiftlerinden Pelin Akil ve Anıl Altan, 1 milyon TL’ye lüks bir arazi aracı satın aldı. Ünlü çift, aracın güvenliğini ve konforunu artırmak için de kesenin ağzını açtı.
15.11.2022 Magazin
Pelin Akil ve Anıl Altan çiftinden güldüren paylaşım!
Pelin Akil ve Anıl Altan çiftinden güldüren paylaşım! 2016 yılında evlenen Pelin Akil-Anıl Altan çifti, üç yıl sonra ikiz kızları Alin ve Lina'yı kucaklarına alarak ilk kez anne-baba olmanın mutluluğunu yaşamıştı. Sosyal medya hesabından sık sık mutlu aile pozlarını yayınlayan ünlü oyuncular, son olarak üç yaşındaki ikiz çocukları Alin ve Lina'yı taklit etti. Çiftten Akil, o anları sosyal medyadan takipçileriyle paylaştı
6.11.2022 Magazin
3 yaşındaki Lina Nazlı'nın cesedini derin dondurucuya atmışlardı! Korkunç ayrıntıyı ilk ifadelerinde itiraf ettiler
3 yaşındaki Lina Nazlı'nın cesedini derin dondurucuya atmışlardı! Korkunç ayrıntıyı ilk ifadelerinde itiraf ettiler Gaziantep'te, kayıp olarak aranırken cesedi derin dondurucuda bulunan Lina Nazlı Erbay'ın (3) öldürülmesine ilişkin tutuklanan Mehmet Aksu ile sevgilisi Muhabbet Toz'un ifadeleri ortaya çıktı. Aksu ile Toz'un, Lina''nın cesedini derin dondurucuya koymadan önce yakıp, parçalarını gömmeyi tartıştıkları belirlendi. Lina'nın öldüğü sırada kardeşi Naime Ceyda'nın ise diğer odada uyuduğu ifade edildi.
28.09.2022 Gündem
Gaziantep’te vahşi cinayetin zanlıları tutuklandı
Gaziantep’te vahşi cinayetin zanlıları tutuklandı Gaziantep’te darp edilerek öldürüldüğü tespit edilen ve cesedi derin dondurucuda bulunan 3 yaşındaki Lina Nazlı Erbay’ın katil zanlıları Mehmet A. ve Muhabbet T. tutuklandı.
27.09.2022 Gündem
Lina Nazlı Erbay bulundu mu, Lina Nazlı Müge Anlı olayı nedir? Gaziantep Lina bebek kimdir?
Lina Nazlı Erbay bulundu mu, Lina Nazlı Müge Anlı olayı nedir? Gaziantep Lina bebek kimdir? Lina Nazlı Erbay bulundu mu, Lina Nazlı olayı nedir? Gaziantep Şahinbey'de bir adrese yapılan baskında 3 yaşındaki Lina Nazlı'nın cansız bedeni derin dondurucuda bulundu. Çocuğun cansız bedeninde darp izlerine rastlandı. Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı. Peki, Lina bebek kimdir? Lina Nazlı Müge Anlı olayı nedir, kimler gözaltına alındı?
27.09.2022 Yaşam
Gaziantep'te vahşet: 3 yaşındaki Lina Nazlı öldürülüp, cesedi derin dondurucuya konuldu
Gaziantep'te vahşet: 3 yaşındaki Lina Nazlı öldürülüp, cesedi derin dondurucuya konuldu Gaziantep’te darbedilerek öldürüldüğü tespit edilen 3 yaşındaki kız çocuğu Lina Nazlı Erba'nın cesedi, bir işletmedeki derin dondurucuda bulundu. Yürek sızlatan olayla ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı.
26.09.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Lina ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki lina haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.